Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω βλεπω διαφορα μονο αν κανω 3-4 φορες την εβδομαδα!

Παντως κοριτσια το καλυτερο για ποντουσ και κυτταριτιδα ειναι το endermologie!!

Εγω το χω κανει 2 φορες πριν απο διακοπες και ειδα θεαματικα αποτελεσματα!!

Δεν κοιμαται σημερα,τι πραμα κ αυτο,μεσα στο χαμογελο ειναι απο την ωρα που κανε κακα,το ματι ορθανοιχτο!!

τι ειναι αυτο?για πες....αυτο με τον αργυλο παντως θα το δοκιμασω...να το βαλω στην κοιλια?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

maraki καποια στιγμη ειχες ρωτησει για κουνια...εγω εχω παρει αυτη αλλα εχει και την rainforest για το Νικολα και μαλιστα σε σουπερ τιμη.εδω στο λητω που ρωτησα κανει 155 ευρω η rainforest.εμενα γενικα ψιλοκοιμοταν αλλα με την κουνια αυτη εχει ξετρελλαθει.ολη μερα θελει να κοιμαται εκει.την βαζω λιγο κουνιεται νανουριζεται και μετα την κλεινω.το λιγοτερο που θα κοιμηθει ειναι 1 ωρα.συνηθως κοιμαται 2-3 ωρες το πρωι και αλλες τοσες το απογευμα.αλλιως καθεται ησυχα κοιταζει γυρω γυρω και κουνιεται.απλα δεν ξερω αν η συγκεκριμενη εχει ρευμα.εμενα εχει αυτη που πηρα.εδω παντως που ρωτησα η rainforest εχει μπαταριες αλλα στο εξωτερικο που το ψιλοεψαξα μπορει και να εχει ρευμα.παντως δεν χανεις τιποτα να τους στειλεις ενα email και να ρωτησεις.

http://www.babycity.co.uk/PD/baby-gifts/Bouncers-Rockers-Swings/Baby-Swings/Fisher-Price/1432/Fisher-Price-Papasan-Craddle-Swing-Butterfly-Garden.aspx

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

του lidl πως είναι τα δοκίμασες? να τα πάρω ή να το ξεχάσω?

Να τα ξεχάσεις :)

πολύ σκληρά και μυρίζουν περίεργα...

ούτε τα libero μου άρεσαν...είχαμε διαρροές...

ξαναγυρίσαμε στα pampers active fit...πάει η προίκα του έτσι που χέζει!

Διαφημίσεις

maraki καποια στιγμη ειχες ρωτησει για κουνια...εγω εχω παρει αυτη αλλα εχει και την rainforest για το Νικολα και μαλιστα σε σουπερ τιμη.εδω στο λητω που ρωτησα κανει 155 ευρω η rainforest.εμενα γενικα ψιλοκοιμοταν αλλα με την κουνια αυτη εχει ξετρελλαθει.ολη μερα θελει να κοιμαται εκει.την βαζω λιγο κουνιεται νανουριζεται και μετα την κλεινω.το λιγοτερο που θα κοιμηθει ειναι 1 ωρα.συνηθως κοιμαται 2-3 ωρες το πρωι και αλλες τοσες το απογευμα.αλλιως καθεται ησυχα κοιταζει γυρω γυρω και κουνιεται.απλα δεν ξερω αν η συγκεκριμενη εχει ρευμα.εμενα εχει αυτη που πηρα.εδω παντως που ρωτησα η rainforest εχει μπαταριες αλλα στο εξωτερικο που το ψιλοεψαξα μπορει και να εχει ρευμα.παντως δεν χανεις τιποτα να τους στειλεις ενα email και να ρωτησεις.

http://www.babycity.co.uk/PD/baby-gifts/Bouncers-Rockers-Swings/Baby-Swings/Fisher-Price/1432/Fisher-Price-Papasan-Craddle-Swing-Butterfly-Garden.aspx

είσαι θεά! ευχαριστώ πολύ τατιάνα! Μπορούμε να έρθουμε μια επίσκεψη να τη δοκιμάσουμε, γιατί αν τη μισήσει όπως το ρηλάξ, μην πετάξω κι άλλα λεφτά! :tongue:

Μιλάμε για ΜΙΣΟΣ!

και αδυνατιζει?τα κιλα τα εχω χασει αλλα εχω μια χαλαρωση....

ο αργιλος ειναι για συσφιξη..

εγω ειλικρινα εχω πολυ καλα αποτελεσματα,,to endermologie ειναι για ολο το σωμα ,,συσφιξη-κυτταριτιδα,,,και σου το λεω εγω που εχω δωσει πολυ χρημα για μ@@@@ιες αδυνατισματος κτλ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

είναι πολύ καλή! και τη rainforest την έχει 95 λίρες! τι λέει από μεταφορικά;

επίσης, μέχρι πότε θα χωράνε εκεί; Η μικρή σου χωράει που είναι και μεγαλύτερη από τον μπεμπουλίξ;

Διαφημίσεις

μονο που το βλεπω ανατριχιαζω,,,θελω κ εγωωωωω....ποναει το κορμι μου

λυσσαξες πια... εαν μένεις Αθήνα και θες πες μου να σου στείλω τηλέφωνο κάποιου να έρθει σπίτι σου!!!

ποιου καλε??χαχαχαχαχα

σιγα μην αφησι ο αντρας μου να μου κανει μασαζ αλλοσ,,,λολ,,,καμια γυναικα εχεις?

γιατί???? γυναίκα δεν έχω αλλά αυτός που σου λέω είναι αστέρι!!! είχε studio Κολωνάκι μετά έφυγε για Τόκιο και το έκλεισε ... τώρα είναι πάλι Αθήνα για δουλειες ... είναι πολύ καλός στο thai massage!!!

Λια αν δε σε αφήνει να φέρεις άντρα σπίτι για μασαζ .. τότε βάλε αυτόν να σου κάνει κάθε μέρα... μετά απο 2-3 μέρες θα τηλεφωνήσει μόνος του για να σου κλείσει ραντεβού.... χα χα χα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...