Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας, πως είστε σήμερα;

Στο αυτοκίνητο τα ενοχλεί πολύ η ζέστη, να βάζετε aircondition, να αφήνετε λίγο το παράθυρο ανοικτό και να τους δίνετε το ποτηράκι/μπιμπεράκι με το νερό να πίνουν συχνά. Και να έχει σκιά.

Μαράκι μου γλυκό, να φροντίζεις τον εαυτό σου πρώτα από όλα, όχι από εγωισμό, αλλά για να έχει το αστεράκι του τη μανούλα του γερή και δίπλα του για πολλά πολλά χρόνια! Ε μωρό μου, δεν το αξίζει αυτό το παιδάκι σου; ε; ε; ε; ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Ελευθερίτσα! Η εξέταση έγραψε χαμηλή συγκέντρωση του μικροβίου Πρωτέας που είναι περιβαντολογικό και δημιουργεί επιμολύνσεις. Δεν είναι ουρολοίμωξη, αλλά λόγω του ότι δεν "βγάζουμε" το κεφαλάκι πριν το χρόνο, το σμήγμα που συγκεντρώνεται εκεί, μπορεί να "μαζέψει" τέτοια βακτηρίδια. Το "κατέβασε" ο γιατρός και το καθάρισε, οπότε τώρα θα μπορούμε να το πλένουμε και θα ξανακάνουμε καλλιέργεια για επιβεβαίωση σε 15 μέρες.

Διαφημίσεις

Δεν είναι τίποτα Μαράκι. Αλήθεια του το κατεβάζεται το κεφαλάκι? Ο γιατρός μας είχε πει ό,τι δεν χρειάζεται, θα το κάνει αυτός όποτε τον βλέπει αλλά μας είχε πει ό,τι ήταν ανοιχτό από τον 3ο μήνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλά είμαι Αννούλα, αλλά γ$@#%μαι στη δουλειά! το bebe nikoli είναι μια χαρά!

εσείς πως είστε;

θα μπω κι αργότερα να σας βάλω και φώτος από Κέρκυρα...μάκια!

καλα ειμαστε!!!! κοιμομαστε, βαλε βαλε φωτο!!!!!! περιμενω!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε ?εμεις καλα.πολυυυυυ ζεστη και υγρασια εδω.

Μαρακι-πατριωτισα πως περασατε?δυσκολα τωρα στη δουλεια εεε?

Συνονοματη καλοφορετο το νυφικο.Υγεια και ευτυχια σε ολους σας ευχομαι.

εγω κοριτσια του το κατεβαζω το καφαλακι οταν κανει μπανιο.μου εδειξε ο γιατρος πως και το κανω 2 μηνες τωρα.οντως μαζευει πολυ σμηγμα.

XWF8p2.png

Μας είχε πει ο γιατρός να μην το κατεβάσουμε πριν χρονίσει, το έλεγχε σε κάθε επίσκεψη για φίμωση και όλα καλά. Αλλά επειδή μαζεύει βρωμίτσες και βρέθηκε το μικρόβιο, ο παιδίατρος στην Κέρκυρα μας είπε ότι αφού έφτασε 10 μηνών, η ανάπτυξή του είναι πολύ καλή και δεν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα (φίμωση), τότε να τον κατεβάζουμε να καθαρίζεται. Το έκανε ο γιατρός την Παρασκευή και μια φορά τη μέρα θα πρέπει να το κάνει και η μαμά στο μπάνιο για να τον πλένει. Τίποτα ανησυχητικό λοιπόν, αν και πονάει λίγο ο κακομοιρούλης το οποίο είναι φυσιολογικό όμως.

Φώτος σε λίγο στο προφίλ μου, οκ? Να τελειώσω κάτι δουλίτσες...φιλάκια!

Οκ Μαράκι. Αυτό μου είχε πει και εμένα ο παιδίατρος αλλά μαμάδες-γιαγιάδες και όλοι οι 'ξερόλες' λένε πως πρέπει να του το κάνω και εγώ. Ησύχασα τώρα γιατί εγώ δεν του το πειράζω, μόνο το φιλάω:)

Περιμένουμε να δούμε φώτο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Έβαλα φώτος στο προφίλ μου...

Τελειες....Ρε συ πολυ γελιο εχουν!!!!! Και το ωραιο το ριγε μαγιο σας!!!!!!!!!!! Και η πισινα σας...Το σωσιβιο απο το τζαμπο το πηρες;;;; Πολυ καλο, εγω αυτο που πηρα ειναι μαπα. Θα παω μια βολτα το απογευμα να παρω ενα τετοιο, να ειμαι διπλα!!!!!!!!!!!! Να σας ζησει Μαρακι!!!!! Κουκλι ο μικρος και μου αρεσει που παιρνει και ποζες!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

το σωσίβιο είναι τζάμπο ναι και είναι όντως τέλειο! πήραμε και μια τρόμπα από κει και τσάκα τσάκα φουσκώνει. Να'σαι καλά βρε Αννιώ, το παιδί είναι ψώνιο-σούργελο, δεν υπερβάλλω όταν τον λέω έτσι!

Καλημέρα σας, πως είστε σήμερα;

Στο αυτοκίνητο τα ενοχλεί πολύ η ζέστη, να βάζετε aircondition, να αφήνετε λίγο το παράθυρο ανοικτό και να τους δίνετε το ποτηράκι/μπιμπεράκι με το νερό να πίνουν συχνά. Και να έχει σκιά.

Μαράκι μου γλυκό, να φροντίζεις τον εαυτό σου πρώτα από όλα, όχι από εγωισμό, αλλά για να έχει το αστεράκι του τη μανούλα του γερή και δίπλα του για πολλά πολλά χρόνια! Ε μωρό μου, δεν το αξίζει αυτό το παιδάκι σου; ε; ε; ε; ;)

Μαρια μου ειχαμε βαλει αιρκοντισιον αλλα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να του αλλαξω και καθισματακι. το βρεφικο εχω ακομα και εινα αβολο γμτ. χαμηλο, ζεστο και τα σχετικα.

οσο για την υγεια μου.... θα το παλεψω. για το παιδι μου ρε γμτ!:D

ΟΙ ΦΩΤΟΣ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελειες....Ρε συ πολυ γελιο εχουν!!!!! Και το ωραιο το ριγε μαγιο σας!!!!!!!!!!! Και η πισινα σας...Το σωσιβιο απο το τζαμπο το πηρες;;;; Πολυ καλο, εγω αυτο που πηρα ειναι μαπα. Θα παω μια βολτα το απογευμα να παρω ενα τετοιο, να ειμαι διπλα!!!!!!!!!!!! Να σας ζησει Μαρακι!!!!! Κουκλι ο μικρος και μου αρεσει που παιρνει και ποζες!!!!!!!!!!!!!!

πραγματι τελειο το σωσιβιο!

εγω εχω παρει αυτο αλλα δεν το χω δοκιμασει ακομα!http://www.kidzswimmers.com/product/Zoggs_Trainer_Seat_zoggs-tr-3-12

Μαρια μου ειχαμε βαλει αιρκοντισιον αλλα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να του αλλαξω και καθισματακι. το βρεφικο εχω ακομα και εινα αβολο γμτ. χαμηλο, ζεστο και τα σχετικα.

οσο για την υγεια μου.... θα το παλεψω. για το παιδι μου ρε γμτ!:D

ΟΙ ΦΩΤΟΣ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πραγματι τελειο το σωσιβιο!

εγω εχω παρει αυτο αλλα δεν το χω δοκιμασει ακομα!http://www.kidzswimmers.com/product/Zoggs_Trainer_Seat_zoggs-tr-3-12

Να σου πω Μακ ενα παρομοιο πηρα απο το τζαμπο, μεγαλο για να μη γυριζει, αλλα εμενα δεν εχει βρακακι για να μπαινει μεσα μεσα το μωρο, βλακεια ειναι, την εβαλα μεσα και μονο τα ποδια της ηταν στο νερο, ολο το υπολοιπο σωμα ηταν απεξω και λογω αυτου επειδη πολυ σωμα ηταν εξω, εγερνε και επεφτε προς τα μπραστα το μωρο με το κουνημα της θαλασσας. Φαντασου, εγερνε η Ειρηνη που καθεται απο τον 6ο μηνα. Μαπα τελειως...Και το ειχα δει αυτο της Μαριας, αλλα πηρα την υπερπαραγωγη εγω μη χασω...Και περαστικουλια...Χαλαρωσε λιγο δολια μανα...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...