Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?καμια δεν ειναι μεσα να μιλησουμε λιγο.κριμα:(

Σημερα πηγαμε για φαγητο και εβγαλα φοτο τα αγορια μου.

post-27397-14825440337819_thumb.jpg ελπιζω να περνατε καλα οπου κι αν ειστε.τα λεμε αυριο .καληνυχτα:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Από το πρωί σιδερώνω, πλένω, τακτοποιώ. Χθες έκανα τα βασικά και σήμερα κάνω δευτερεύοντα. Το απόγευμα λέμε επιτέλους να πάμε για το πρώτο μας μπανάκι αν και φυσάει γμτ.

Ο μικρός ξύπνησε στις 5 και κοιμήθηκε 12 παρά, πριν λίγο. Έλεος πια! Έχω κουραστεί τόσο πολύ. Και από τις 10 ως τις 5 ξύπνησε άλλες 2 φορές ενδιάμεσα για μαμ. Ουφ, 11 μήνες κοντεύουν...να δω πότε θα το κόψει το χούι!

Αννούλα οκ, χαλάλι σας το παλικάρι μου αφού δεν έκατσε με τον Παριανό. Να κανονίσουμε να κάνουμε το προξενιό από κοντά!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα μανούλες με τα αστεράτα μωρά!

Ανάμεσα στις βόλτες, μπάνια και αγκαλιές, δεν βρήκα χρόνο να σας πω ένα γεια!

Το αστέρι μου αποφάσισε τώρα που είμαστε εδώ να βγάλει και το τρίτο δοντάκι (από τα κέντρο επάνω, το δεξιά) και έχουμε θεματάκια με το φαγητό από χθες το μεσημέρι...με το ζόρι μισό γιαουρτάκι στην παραλία (μέχρι και από την ομπρέλα κρεμάστηκε και λοιπά καραγκιοζιλίκια για να το φάει) και 200 μλ γάλα που ήπιε το βράδυ τα έκανε τελικά εμετό :( άλλα 100 μλ το πρωί με το ζόρι, 5 κουταλίτσες φρουτόκρεμα και πριν λίγο το μεσημεριανό του το έκανε πάλι εμετό. Αλήθεια, έχει να κάνει αυτό με τα δόντια ή κρύωσε η κοιλίτσα του; Τι λέτε; Πάντως το δοντάκι έκανε ήδη την τρυπούλα στο ούλο και οδεύει προς τα κάτω!

Χθες πάλι δεν κοιμόταν...έκλεινε τα ματάκια του από την κούραση και αμέσως τα άνοιγε και με κοιτούσε...εν τέλει ξάπλωσε πάνω μου στον καναπέ και του χάιδευα την πλατούλα μέχρι που αποκοιμήθηκε. Θα μου λείψει το θκατούλι αύριο βράδυ...εμείς πετάμε το πρωί και πάμε κατευθείαν για δουλειά (αν μας κάνει την τιμή και έρθει η ολυμπιακή να μας πάρει βέβαια...)

Λέω να μην πάμε για μπάνιο, μήπως και έχει κρυώσει η κοιλίτσα του. Θα του βάλω την πισινούλα του στον κήπο να παίξουμε.

Πάντως τον καφέ στο Λιστόν τον ήπιαμε μια χαρά! (αλήθεια, όταν είναι έξω δεν τους πονάνε τα δόντια;;; :)) Καλή κυριακή να έχετε! Φιλιά!

Γεια σας μανουλιτσες!!!!! Τι κανουμε;;;; Εμεις πηγαμε μπανιο σημερα, γυρισαμε κατα τις 7.30 και κατεβηκαμε στους απο κατω, που εχουν 3 παιδια και η μπουμπου περασε πολυ καλα!!!! Μαρακι περαστικα στον Νικολα σου, ελπιζω να μην ξαναεκανε εμετο...Ελευθερια πηγατε τελικα μπανακι εσεις;;; Καληνυχτα σας!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα μανούλες με τα αστεράτα μωρά!

Ανάμεσα στις βόλτες, μπάνια και αγκαλιές, δεν βρήκα χρόνο να σας πω ένα γεια!

Το αστέρι μου αποφάσισε τώρα που είμαστε εδώ να βγάλει και το τρίτο δοντάκι (από τα κέντρο επάνω, το δεξιά) και έχουμε θεματάκια με το φαγητό από χθες το μεσημέρι...με το ζόρι μισό γιαουρτάκι στην παραλία (μέχρι και από την ομπρέλα κρεμάστηκε και λοιπά καραγκιοζιλίκια για να το φάει) και 200 μλ γάλα που ήπιε το βράδυ τα έκανε τελικά εμετό :( άλλα 100 μλ το πρωί με το ζόρι, 5 κουταλίτσες φρουτόκρεμα και πριν λίγο το μεσημεριανό του το έκανε πάλι εμετό. Αλήθεια, έχει να κάνει αυτό με τα δόντια ή κρύωσε η κοιλίτσα του; Τι λέτε; Πάντως το δοντάκι έκανε ήδη την τρυπούλα στο ούλο και οδεύει προς τα κάτω!

Χθες πάλι δεν κοιμόταν...έκλεινε τα ματάκια του από την κούραση και αμέσως τα άνοιγε και με κοιτούσε...εν τέλει ξάπλωσε πάνω μου στον καναπέ και του χάιδευα την πλατούλα μέχρι που αποκοιμήθηκε. Θα μου λείψει το θκατούλι αύριο βράδυ...εμείς πετάμε το πρωί και πάμε κατευθείαν για δουλειά (αν μας κάνει την τιμή και έρθει η ολυμπιακή να μας πάρει βέβαια...)

Λέω να μην πάμε για μπάνιο, μήπως και έχει κρυώσει η κοιλίτσα του. Θα του βάλω την πισινούλα του στον κήπο να παίξουμε.

Πάντως τον καφέ στο Λιστόν τον ήπιαμε μια χαρά! (αλήθεια, όταν είναι έξω δεν τους πονάνε τα δόντια;;; :)) Καλή κυριακή να έχετε! Φιλιά!

αχχ μωρε το καημενο υποφερει.ατιμα δοντακια τι μας κανετε.Να σου πω την αληθεια για εμετο απο δοντια δεν εχω ακουσει αλλα μπορει καποια αλλη μανουλα να το ξερει.λιγο πυρετο,γκρινια,ανορεξια η λιγη διαρροια ηξερα.μηπως κολλησε καμια ιωσουλα? Οτι και να ηταν περαστικα στον Νικολα σου Μαρακι μου.

Σημερα το πρωι μου εκανε κου-κου με τα προστατευτικα της κουνιας.Ηταν σκετη απολαυση το σκ@τουλι μου.μου ηρθε να τον φαω.Επισης αρπαξε την κουνουπιερα και τυλιχτηκε με αυτην .πηγα να παθω συγκοπη ετσι μπλεγμενο που τον ειδα.Αυτα τα νεα μας.

πολλα φιλια σε ολες.Καληνυχτα. :-D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!τι κανετε?ολα καλα? εμεις ειχαμε παει Αθηνα εχτες σε κατι θειους μου στο Κορωπι.....και ηταν ολοτο σοι εκει.περιττο να σας πω οτι μου το φαγανε το μικρο.....απο την μια αγκαλια στην αλλη πηγαινε!!!το χαρηκε πολυ ομως!!!!εχετε χαιρετισματα και πολλα φιλια απο την Μαριανθη την παριανη!!!!ειναι καλα απλα εχει πολυ δουλεια και δεν προλαβαινει να μπει.....!!!!οι υπολοιπες τι κανετε?Μαρια ισως να εχει καποια ιωσουλα ο Νικολας.....δεν νομιζω να ειναι κατι το ανησυχητικο!!!!

Καλημέρα! Ναι, ναι κάναμε το πρώτο μας μπανάκι αλλά πήγαμε στις 7 και στις 8 φύγαμε από την παραλία. Φυσούσε αρκετά και φοβήθηκα μην την αρπάξει ομικρός, εγώ είμαι ήδη κρυωμένη.

Μαράκι περαστικά στον Νικόλα σου. Χμ και εγώ δεν εχω ακούσει τα μωρά να κάνουν εμετό από τα δόντια, μήπως είναι αδιάθετο το στομαχάκι του??? Διάρροια, αέρια έχει?? Δίνε του πιο ελαφριές τροφές, σουπίτσες κτλ και απέφυγε τα γαλακτοκομικά για μερικές μέρες. Του πέφτουν βαριά.

Ο μικρός μου χόρτασε παιχνίδια με τον μπαμπά και την μαμά χθες. Σήμερα πίσω στην καθημερινότητα.

Σοφία2 (cat29) πρόσεχε με την κουνουπιέρα. Αν τον δεις και τυλίγεται συχνά νατην καταργήσεις. Είναι επικίνδυνη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???? πως περάσατε το ΣΚ??? εμείς αν εξαιρέσουμε τις βόλτες, κουραστικά θα έλεγα....

η μικρή έχει αλλοφρονήσει!!!

θυμήθηκε τα χούγια της ως μωρό και πλέον κοιμάται μόνο με αγκαλιά και κούνημα....το βράδυ κοιμάται στις 11 και ξυπνάει 2-5-8, ανά τρίωρο δηλαδή, για φαί...και την υπόλοιπη μέρα γκρεμίζει το σπίτι και αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να τη σταματήσει!!! χθες το βράδυ άνοιξε τη σίτα και βγήκε στο μπαλκόνι!!! ωχ μάνα μου τι έχω να τραβήξω!!!

και έχω και την αίσθηση οτι πλησιάζει η ώρα να βγάλει και δοντάκι....έχουν φουσκώσει τα ούλα της κάτω και όλο με τη μπουνίτσα μέσα στο στόμα είναι....θα δείξει....

όχι τίποτα άλλο αλλά η κοπέλα που μένει απο κάτω είναι στις μέρες της να γεννήσει και το υπβοδωμάτιο τους είναι κάτγω απο της μικρής και πρέπει να τους έχει τρελλάνει με τη γκρίνια των τελευταίων ημερών!!!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?καμια δεν ειναι μεσα να μιλησουμε λιγο.κριμα:(

Σημερα πηγαμε για φαγητο και εβγαλα φοτο τα αγορια μου.

[ATTACH]712[/ATTACH] ελπιζω να περνατε καλα οπου κι αν ειστε.τα λεμε αυριο .καληνυχτα:D

να τα χαίρεσαι τα αγόρια σου Σοφάκι!!! πάντα χαρούμενοι να είστε!!!

Καλημέρα. Από το πρωί σιδερώνω, πλένω, τακτοποιώ. Χθες έκανα τα βασικά και σήμερα κάνω δευτερεύοντα. Το απόγευμα λέμε επιτέλους να πάμε για το πρώτο μας μπανάκι αν και φυσάει γμτ.

Ο μικρός ξύπνησε στις 5 και κοιμήθηκε 12 παρά, πριν λίγο. Έλεος πια! Έχω κουραστεί τόσο πολύ. Και από τις 10 ως τις 5 ξύπνησε άλλες 2 φορές ενδιάμεσα για μαμ. Ουφ, 11 μήνες κοντεύουν...να δω πότε θα το κόψει το χούι!

Αννούλα οκ, χαλάλι σας το παλικάρι μου αφού δεν έκατσε με τον Παριανό. Να κανονίσουμε να κάνουμε το προξενιό από κοντά!!

Ελευθερία μου μήπως ξυπνάει επειδή διψάει? έχετε δοκιμάσει να σηκωθεί ο άντρας σου να του δώσει λίγο νεράκι???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι του δίνω νερό και δεν θέλει, θέλει βυζί. Αν ξυπνήσει ο μπαμπάς του χαλάει τον κόσμο. Δεν τον θέλει με τίποτα, κλαίει απαρηγόρητος.

Χθες ξυπνούσε ανά 1 ώρα, το ίδιο πράμα έκανε και πριν 1,5 μήνα για 2 ολόκληρες εβδομάδες!!! Στις 3 είχε ξυπνήσει ήδη 3 φορές (κοιμήθηκε 11 παρά) και τελικά τον πήρα στο κρεβάτι μας. Μου είναι αδύνατον να ξυπνάω ανά μισή ώρα και το πρωί να πρέπει να είμαι στο γραφείο για 8 ώρες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα σας! Επιστρέψαμε και μεις το πρωί και τώρα είμαι γραφείο! Αχ μου λείπει ήδη το σουργελάκι!

Σοφούλα πατριώτισσα, κουκλιά τα αγόρια σου να τα χαίρεσαι!

Ο Νικόλας ταλαιπωρείται από τα πάνω δοντάκια, από το Σάββατο έχει σφραγίσει το στόμα και δεν τρώει τίποτα εκτός από μικροποσότητες γάλακτος. Δεν ξανάκανε εμετό, υποθέτω ότι κρύωσε η κοιλίτσα του, ήταν λίγο κρύα η θάλασσα, διάρροια και πυρετό δεν έκανε, αλλά είχε λίγα αέρια. Χθες βράδυ ξύπνησε με πολύ κλάμα και είδα τρυπούλα στο ουλάκι, αλλά δόντι όχι ακόμα. Ελπίζω σήμερα να φάει λίγο γιατί τον είδαι αδυνατούλι...βέβαια ψήλωσε και κινείται όλη την ώρα...αρκεί να πιάνεται κάπου (για ασφάλεια περισσότερο) και ωπ σηκώνεται! Από τη φούστα μου κρατιόταν και έκανε βηματάκια να φανταστείτε! Το βράδυ θα σας βάλω και φώτος να γελάσετε!

Πάντως κοριτσάκια (Σοφία & Ελευθερία) και ο Νικόλας που δεν θηλάζει πλέον, ξυπνάει 2 με 4 φορές τη νύχτα, τη μια σίγουρα για γάλα και τις υπόλοιπες γιατί ζεσταίνεται/θέλει νερό/τον ενοχλούν τα δόντια....

Διαφημίσεις

να'μαι κι εγώ!!!

εν μέσω γκρίνιας της μικρής προσπαθούσα να συνεννοηθώ με το Λητώ για ένα εξτραδάκι που θέλω να βάλω στην παραγγελία...μίλησα με 4 διαφορετικά άτομα....έλεος!!!

Ελενίτσα για να μην το ξεχάσω....το μαγαζί που πήγαμε με τα διάφορα ζωάκια είναι φεύγοντας απο Μεγαλόπολη, παίρνεις το δρόμο για Καρύταινα...περνάς το Κατσίμπαλη, περνάς και την Καρβουναρέικη Παναγία και μετά απο λίγο φτάνεις! Παπάκια λέγεται το μαγαζί! και αν πάτε, μην σκεφτείς να παραγγείλεις οτιδήποτε άλλο εκτός απο ψαρονέφρι....τέλειο!!! είναι η σπεσιαλιτέ του!!!

ουφ πολύ ζέστη....και με τη μικρή προβλέπω να έχουμε θέμα με τη θάλασσα....δείχνει να μην της αρέσει....χθες την έβαλα πρώτη φορά στην πισινούλα της και ούτε φωτο δεν πρόλαβα να τη βγάλω!!! στο 5λεπτο ήθελε να βγει!!! μάλλον της φάνηκε κρύο το νερό....

Μαράκι κρύο θα πήρε ο Νικόλας....βάλε και το καινούριο δοντάκι....

Ελευθερία υπομονή...δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...πραγματικά είναι δύσκολο αυτό που περνάς...ελπίζω σύντομα ο Μανωλιός να ανακαλύψει πόσο ωραίος είναι ο σερί ύπνος!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να'μαι κι εγώ!!!

εν μέσω γκρίνιας της μικρής προσπαθούσα να συνεννοηθώ με το Λητώ για ένα εξτραδάκι που θέλω να βάλω στην παραγγελία...μίλησα με 4 διαφορετικά άτομα....έλεος!!!

Ελενίτσα για να μην το ξεχάσω....το μαγαζί που πήγαμε με τα διάφορα ζωάκια είναι φεύγοντας απο Μεγαλόπολη, παίρνεις το δρόμο για Καρύταινα...περνάς το Κατσίμπαλη, περνάς και την Καρβουναρέικη Παναγία και μετά απο λίγο φτάνεις! Παπάκια λέγεται το μαγαζί! και αν πάτε, μην σκεφτείς να παραγγείλεις οτιδήποτε άλλο εκτός απο ψαρονέφρι....τέλειο!!! είναι η σπεσιαλιτέ του!!!

ουφ πολύ ζέστη....και με τη μικρή προβλέπω να έχουμε θέμα με τη θάλασσα....δείχνει να μην της αρέσει....χθες την έβαλα πρώτη φορά στην πισινούλα της και ούτε φωτο δεν πρόλαβα να τη βγάλω!!! στο 5λεπτο ήθελε να βγει!!! μάλλον της φάνηκε κρύο το νερό....

Μαράκι κρύο θα πήρε ο Νικόλας....βάλε και το καινούριο δοντάκι....

Ελευθερία υπομονή...δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...πραγματικά είναι δύσκολο αυτό που περνάς...ελπίζω σύντομα ο Μανωλιός να ανακαλύψει πόσο ωραίος είναι ο σερί ύπνος!!!!

σε ευχαριστω Σοφακι!!!!θα το εχω υποψιν......αν και μπορουμε να παμε μαζι να σε δω κιολας!!!χιχιχιχ !!!τι εγινε με την εκκλησια?την κλεισαμε?η να παρω και δευτερη λαμπαδα μιας και θα παω αποψε εκκλησια λογω των γενεθλιων του Ανδρεα μου αυριο???με το νερο εχουμε και εμεις θεμα....οποτε το εχω σιγουρο οτι θα ακουσω τσιριδες στην κολυμπηθρα!!

εεεεε....γκουχ γκουχ.....

ωραίος καιρός.....

τα πουλάκια τιτιβίζουν....

ο παπάς δε σηκώνει το τηλ!!!! πως να την κλείσω την εκκλησία!!!

τον έχω πάρει τηλ 2 ολόκληρες φορές!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Ελευθερία μακάρι να πραγματοποιηθεί σύντομα η ευχή μου!!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...