Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κάντο Σοφάκι και πες μας νεότερα.

Σχολαώ επιτέλους. Πάω σπίτι να δω το αστεράκι μου και μετά θα τον πάρω να κατέβουμε στην παραλιακή βολτούλα!

Φιλιά πολλά κορίτσια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάντο Σοφάκι και πες μας νεότερα.

Σχολαώ επιτέλους. Πάω σπίτι να δω το αστεράκι μου και μετά θα τον πάρω να κατέβουμε στην παραλιακή βολτούλα!

Φιλιά πολλά κορίτσια.

άντε στον πριγκηπάκο σου Ελευθερία μου!!!

κάντου μια αγκαλίτσα κι απο μένα!!!!

Φιλάκια!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι αυτό σκεφτόμουν...να βάλω τον άντρα μου να τον πάρει και είτε να κλείσουμε ένα ραντεβού είτε να κλείσουμε την ημερομηνία τηλεφωνικώς...

μόλις ξυπνήσει ο άντρας μου θα τον βάλω να πάρει!!!

Σοφια μου ολα πολυ σουπερ για την βαφτιση!!!!πολυ μου αρεσαν αλλα βρε συ μηπως το βιβλιο των ευχων ειναι λιγο ακριβο?????:rolleyes:.....αν δεν παρει και ο συζυγος τηλ. ειπαμε θα παω εγω...!!!:tongue::mrgreen:χιχιχιχιχι

Σοφία τι έγινε??? Έχουμε την εκκλησία???

Αχ τέλεια περάσαμε. Το αστέρι μου έπιασε από τον γιακά ένα αγοράκι 1,5 έτους που ήταν ίσα ίσα και το έριξε κάτω. Μοβόρος άντρας μου φαίνεται!

Άννα...τώρα που το θυμήθηκα...τι είπε η Ντάφυ πριν???Το χεις τάξει και αλλού το κορίτσι μας?????Να κονίσω μαχαίρια???:):):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα! Που είστε παρεούλα;

Διάβασα ωραία νέα σας. Σοφούλα παραμυθένια, όλα πανέμορφα! Με το καλό! Σοφούλα πατριωτάκι, μας την έκανε η υγρασία το πρωί, αλλά ευτυχώς ο καιρός σούπερ και την κάναμε την βουτιά μας στο Μπαρμπάτι με το πριγκηπάκι μου :) Ο μικρός σου παίδαρος! Να σας ζήσει κούκλα μου!

Τι να σας λέω από δω...φτάσαμε σπίτι κατά τις 4.30 όπου μας περίμενε ξύπνιος ο Νικόλας...μόλις μπήκαμε στο πάρκινγκ του σπιτιού, τον έβγαλε η γιαγιά στο κεφαλόσκαλο του σπιτιού και μόλις μας είδε άρχισε να στριγκλίζει από χαρά!!! Επί ένα τέταρτο πήγαινε στον έναν και παράλληλα άπλωνε και τα χέρια στον άλλον και τούμπαλιν χωρίς σταματημό! Τρελλαμένο από τη χαρά του ούτε να κοιμηθεί ήθελε ούτε τίποτα. Ετοιμαστήκαμε για μπάνιο και αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο κρατώντας μου το χέρι. Φτάνοντας στην παραλία, του χαίδεψα την πατουσίτσα, άνοιξε αμέσως τα ματάκια του και μόλις με είδε, για 1 δέκατο του δευτερολέπτου με κοίταξε σαστισμένος σαν να έβλεπε όνειρο, αλλά αμέσως συνειδητοποίησε ότι είμαι εκεί και τρελλάθηκε! Στην θάλασσα ξεσάλωσε :) Μετά το μπάνιο κατεβήκαμε και βόλτα στην πόλη, αλλά πολλά κουνούπια!!! φύγαμε άρον άρον!!! Να μην τα πολυλογώ προσπάθησα να τον κοιμήσω, αλλά έκανε προσπάθεια να κρατήσει τα ματάκια του ανοικτά και κρατούσε σφιχτά την μπλούζα μου να μην φύγω πάλι...ο Γιώργος λέει ότι δεν έπρεπε να έρθουμε γιατί θα είναι χειρότερα όταν φύγουμε πάλι :( Εν τέλει τον κοίμησε η μαμά μου...

Αυτά τα νέα μας, σας φιλώ όλες και θα τα πούμε πάλι αύριο!

Διαφημίσεις

Αχ βρε Μαράκι, με συγκίνησε ο Νικόλας. Κρατάει την μαμά να μην του φύγει...Κάτι τέτοια κάνει και ο δικός μου όταν φεύγω το πρωί για δουλειά και με κάνει ένα με τα πατώματα...Πότε επιστρέφετε???Κάνε πολλές αγκαλίτσες στον Νικόλα (είμαι σίγουρη ό,τι θα του κάνεις δηλαδή) και δως του πολλά φιλάκια!

Πάω για νάνι, καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

Σοφία τι έγινε??? Έχουμε την εκκλησία???

Αχ τέλεια περάσαμε. Το αστέρι μου έπιασε από τον γιακά ένα αγοράκι 1,5 έτους που ήταν ίσα ίσα και το έριξε κάτω. Μοβόρος άντρας μου φαίνεται!

Άννα...τώρα που το θυμήθηκα...τι είπε η Ντάφυ πριν???Το χεις τάξει και αλλού το κορίτσι μας?????Να κονίσω μαχαίρια???:):):)

άστα τζίφος Ελευθερία....δεν προλάβαμε να πάμε!!!

αύριο ελπίζω γιατί σήμερα θα πάμε εκδρομούλα στην αδερφή μου και θα πάμε για φαγητό σε ένα φανταστικό μέρος που έχει λίμνη με πάπιες, στρουθοκαμηλους, άλογα, αγριογούρουνα και τέτοια!!!

Καλησπέρα! Που είστε παρεούλα;

Διάβασα ωραία νέα σας. Σοφούλα παραμυθένια, όλα πανέμορφα! Με το καλό! Σοφούλα πατριωτάκι, μας την έκανε η υγρασία το πρωί, αλλά ευτυχώς ο καιρός σούπερ και την κάναμε την βουτιά μας στο Μπαρμπάτι με το πριγκηπάκι μου :) Ο μικρός σου παίδαρος! Να σας ζήσει κούκλα μου!

Τι να σας λέω από δω...φτάσαμε σπίτι κατά τις 4.30 όπου μας περίμενε ξύπνιος ο Νικόλας...μόλις μπήκαμε στο πάρκινγκ του σπιτιού, τον έβγαλε η γιαγιά στο κεφαλόσκαλο του σπιτιού και μόλις μας είδε άρχισε να στριγκλίζει από χαρά!!! Επί ένα τέταρτο πήγαινε στον έναν και παράλληλα άπλωνε και τα χέρια στον άλλον και τούμπαλιν χωρίς σταματημό! Τρελλαμένο από τη χαρά του ούτε να κοιμηθεί ήθελε ούτε τίποτα. Ετοιμαστήκαμε για μπάνιο και αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο κρατώντας μου το χέρι. Φτάνοντας στην παραλία, του χαίδεψα την πατουσίτσα, άνοιξε αμέσως τα ματάκια του και μόλις με είδε, για 1 δέκατο του δευτερολέπτου με κοίταξε σαστισμένος σαν να έβλεπε όνειρο, αλλά αμέσως συνειδητοποίησε ότι είμαι εκεί και τρελλάθηκε! Στην θάλασσα ξεσάλωσε :) Μετά το μπάνιο κατεβήκαμε και βόλτα στην πόλη, αλλά πολλά κουνούπια!!! φύγαμε άρον άρον!!! Να μην τα πολυλογώ προσπάθησα να τον κοιμήσω, αλλά έκανε προσπάθεια να κρατήσει τα ματάκια του ανοικτά και κρατούσε σφιχτά την μπλούζα μου να μην φύγω πάλι...ο Γιώργος λέει ότι δεν έπρεπε να έρθουμε γιατί θα είναι χειρότερα όταν φύγουμε πάλι :( Εν τέλει τον κοίμησε η μαμά μου...

Αυτά τα νέα μας, σας φιλώ όλες και θα τα πούμε πάλι αύριο!

βρε το Νικόλα....του λείψατε πολύ μωρέ....

θα περάσουν οι μέρες και θα πάτε για διακοπούλες κανονικά...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφια μου ολα πολυ σουπερ για την βαφτιση!!!!πολυ μου αρεσαν αλλα βρε συ μηπως το βιβλιο των ευχων ειναι λιγο ακριβο?????:rolleyes:.....αν δεν παρει και ο συζυγος τηλ. ειπαμε θα παω εγω...!!!:tongue::mrgreen:χιχιχιχιχι

Ελενάκι με κόβεις για άνθρωπο που θα κάτσω να ψάξω κι αλλού για βιβλίο ευχών??????? λίγο ακριβούλι είναι αλλά χαλάλι για την πριγκήπισα μου!!! (και για μένα που δεν παίζει να αρχίσω το ψάξιμο!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφία α μαλώσω!!!!! Άσε τους στρουθοκάμηλους και τα αγριογούρουνα καλέ και κλείσε εκκλησία!!! Θα μας σκάσεις...Έχω αρχίσει και αγχώνομαι με το θέμα σου.

Και δεν είπα και ΚΑΛΗΜΕΡΑ:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!!!τι κανετε? Μαρακι παρε μια σφιχτη αγκαλιτσα τον Νικολα σου απο μενα......με συγκινησε το σουργελακι σου!!!!!Ελευθεριτσα περασατε ωραια εεεεε?????ζορικος αντρας ο Μανος!!!!Σοφια που ειναι αυτο το μερος που ειπες? θελω να παω και εγω.......

Διαφημίσεις

kαλημερα καλημερα .τι μου κανετε?πατριωτακι του ελειψες του γιοκα σου.καντου πολλες σφιχτες αγκαλιτσες.μας τα χαλασε ο καιρος σημερα εδω κοριτσια .Συννεφιες,ζεστη και πολυυυυυ υγρασια:(.αλλα δεν πτοουμαστε ,για μπανιο θα παμε:-D

συνυνοματη ωραιο μερος ακουγεται.Η μικρη θα το καταφθαριστηθει.

πολλα φιλια σε ολες.παω να κανω καμια δουλιτσα.byeeeeeeeeeee

XWF8p2.png

καλησπερουδια!!!! τι μου κανετε;;; πού ειστε καλε ολες;;; βολταρετε;;; εδω παλι δεν κανει καιρο για μπανιο γμτ, να δω ποτε θα ξαναπαμε!!!!! φυσαει...η μπεμπου κοιμαται...εκανα το μπανιο μου και μπηκα να σας διαβασω αλλα εχετε ολες εξαφανιστει!!!! Για να μη γινει λοιπον "βεντετα" για την κορακλα μου, να εξηγησω: μια χαρα θυμασαι Κατερινακι, ταμενη την ειχα την κορουλα μου στο παριανο αγορι αλλα εξαφανιστηκε η συμπεθερα...ε μη μου μεινει αμανατι, που λεμε εμεις εδω, την εδωσα στο Μανο που μου πεφτει και πιο κοντα!!!!!! Μαρακι πολυ συγκινηθηκα με το Νικολα!!!! Του λειπετε μωρε του γλυκουλη μου...Αχ τι ωραια που ειναι αυτα...Εμενα σημασια δε δινει το σκ%^&*παιδο, το παω στην πεθερα μου ή στη μαμα μου και σημασια δε δινει που φευγω!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σοφια πολυ ωραια ολα τα της βαπτισης, ακριβως το στυλ μου...Παρα πολυ ωραια...Καλα για το νυφικο δεν εχω λογια...και γω του χρονου που μαζι θα κανουμε και μεις βαπτιση και γαμο φορεμα θα παρω. Ποτε δεν ημουν του νυφικου, να το βλεπω στους αλλους ναι, αλλα σε μενα ουτε να το σκεφτω δε θελω!!!!! Γενικα δεν ημουν πολυ του γαμου και της "αποκαταστασης" αλλα με τυλιξε ο Κρητικος ε και τι να κανω ενεδωσα!!!!! χαχαχα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...