Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βαριούνται να δείξουν για να μην πω ό,τι δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!! Με νευριάζει όταν πουλάνε κάτι σε πολύ ακριβή τιμή ή από μόνο του κάτι κοστίζει πολλά και δεν ξέρουν τα βασικά του χαρακτηριστικά!!!!! Διάβασε κυρά μου να ξεστραβωθείς!

poli liges xeroun ta pragmata giati ki emeis pou eixame paei kai rotousa gia to quinny buzz tin tifla tous......

karotsi-trio/ karotsi kalokairino kai kareklaki ola apo exo ta prota apo ebaby tora apo ping pong den tous xanadino lefta to pira apofasi ,giati eipame na eoxun kerdos alla to exoun xeftilisei aftoi

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλο , πως είστε ?

ναι Κατερινάκι γίνεται αυτό με τους κώδικούς...

η μπένετον σαν εταιρεία βγάζει πχ 10 σχέδια....δεν είναι υποχρεωμένο το κάθε κατάστημα να πουλάει και τα 10...επιλέηει ο ιδιοκτήτης ποιά θα έχει στο μαγαζί του...

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ στο μπένετον που βρίσκεται πιο κοντά σου, να τους ρωτήσεις αν έχουν τους συγκεκριμένους κωδικούς ώστε να μην πηγαίνεις άδικα ως εκεί....

Σοφακι στο πιο κοντινό κατάστημα πήγα. Δεν ήξερα ότι γίνετε αυτό με τις μεγάλες υποτίθεται εταιρίες, να επιλέγουν κωδικούς, νόμιζα ότι συλλογή είναι ίδια για κάθε κατάστημα όπως πχ mothercare

Γεια σου Κατερινάκι! 9 στις 10 φορές, το benetton στο mall έχει τους κωδικούς που πήγα να αλλάξω. σου κάνει κόπο να ανέβεις ως εδώ;

το κάθε κατάστημα επιλέγει ποιους κωδικούς θα στοκάρει, ανάλογα με το τι κινείται στην περιοχή του...

Βρε Μαρία για παιδικά ρουχαλάκια μιλάμε , άλλα δηλαδή στις Σέρρες κ άλλα στην Αθήνα ? Τι να πω ?

Το mall μου πέφτει λίγο μακριά … τι να κάνουμε ? θα τα φορέσουμε όλα φέτος !

Ελπίζω να έχεις ήδη αγκαλιά το μικρουλάκι σου !

Τυχαριστω Κατερινιω μου

Οι κωδικοι εινια ολοι ιδιοι σε ολα τα καταστηματα μηπως δεν ειναι απο Ελλαδα???

Λιτσακι από Σέρρες έγιναν οι αγορές ! Πάει τελείωσε αυτό. Είδα τις φωτο του νυφικού… είναι όντως πολύ όμορφο , σου εύχομαι να ζήσεις μοναδικές στιγμές φορώντας το.

Αννούλα , τι κάνει το Ειρηνακι ? Καλέ είχα την εντύπωση ότι εσείς τα είχατε βρει με τη Μαριανθη εκ Πάρου , τώρα βλέπω τα ψήνετε αλλού… λάθος κάνω ? Χάλασε το προξενιό ή επειδή είστε κοντά με τη female είπατε να μη τρέχετε αλλού ? χιχιχιχι

Ζωήηηηηηηηηηηηηηηηη που είσαιιιιιιιιιιιιιιιιι ? Μιλάμε έχω ξελαρυγγιαστεί !

XwAPp3.png

Σοφία απάντηση δεν θα πάρεις. Σιγά μην παραδεχτούν ό,τι κερδοσκοπούν εις βάρος του Έλληνα καταναλωτή. Φθηνές δικαιολογίες θα ακούσεις και ωραία λόγια. Άνα χαθούνε. Τους έχω σιχαθεί πια!

το ξέρω οτι θα με γράψουν αλλά αφού θα τους τα σκάσω δυστυχώς ας τα πω να ξεθυμάνω!!!

και φυσικά σιγά μην ξανακάνω το ίδιο λάθος!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ.

μακαροναδίτσα έφτιαξα εγώ Σοφάκι!

Γειά κοπέλες γειτόνισσες!

Κατ'αρχάς, ΓΕΙΑΑΑΑ Ελευθερία!

Δε κρατιέμαι να μη πω αυτό που θέλω μετά από αυτό που διάβασα περί Λητώ!

Αχ Σοφία αχ!

Το λοιπόν, η dionic είναι αντιπρώσωπος maxicosi, inglesina, philips avent, Ok baby και αγοράζει σε εξευτελιστικές τιμές από εξωτερικό, από τους παραγωγούς. Εχω πολύ γνωστό στην εταιρεία από όπου πέρσι αγόρασα

Καρότσι inglesina zippy trio στο Λητώ 750 - από τον γνωστό 450!!!

Μπανιέρα onda από 40 ευρώ - 22

Αποστειρωτής avent από 120 ευρώ 75

Θερμαντήρας Avent από 80 ευρώ - 40

Ενδοεπικοινωνία Avent από 100 ευρώ - 60

Μπιμπερό avent από 18 ευρώ τα 2 - 6!!!!! ευρώ τα 2

Κέρδος?

Αντί 1100 ευρώ έδωσα 650!!

Δηλαδή το έρμο το Λητώ κέρδος δεν έχει απο όλο αυτό??

Αχ μωρέ....

Τεσπά, έτσι είναι η αγορά εδώ, παντού....

έτσι μπρίζωσε με κι άλλο Κλεοπάτρα μου....

απο χθες μουτζώνομαι που το άφησα τελευταία στιγμή και τώρα θα βοηθήσω το Λητώ να βγάλει....κάτι....

μα τι δίλημα....να τα σκάσω στο Λητώ που μου είπε στα ίσια οτι το πληρώνω ακριβότερα λόγω των ανεκτίμητων και μοναδικών υπηρεσιών που προσφέρει ή να τα σκάσω στο ζωντόβολο που μου είπε οτι μη σου πω που τα βάζω εγώ τα crash tests????????

αχ....και στις 2 περιπτώσεις πεταμένα λεφτάκια....δεν τα έπαιρνα γρανίτες να δροσιστώ κιόλας????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αλο , πως είστε ?

Σοφακι στο πιο κοντινό κατάστημα πήγα. Δεν ήξερα ότι γίνετε αυτό με τις μεγάλες υποτίθεται εταιρίες, να επιλέγουν κωδικούς, νόμιζα ότι συλλογή είναι ίδια για κάθε κατάστημα όπως πχ mothercare

γίνεται Κατερινάκι....όπως και ο Ζάρας....άλλα ρούχα έχει για παράδειγμα στο Κολωνάκι και άλλα στη Σταδίου...

δοκίμασε να τηλ στο επόμενο κοντινότερο κατάστημα....κρίμα είναι να σου μείνουν τα ρουχαλάκια ενώ μπορείς να καλύψεις ανάγκες για του χρόνου....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

γίνεται Κατερινάκι....όπως και ο Ζάρας....άλλα ρούχα έχει για παράδειγμα στο Κολωνάκι και άλλα στη Σταδίου...

δοκίμασε να τηλ στο επόμενο κοντινότερο κατάστημα....κρίμα είναι να σου μείνουν τα ρουχαλάκια ενώ μπορείς να καλύψεις ανάγκες για του χρόνου....

μάλλον αυτό θα κάνω Σοφάκι κ βλέπουμε. Τι κάνει το ζουμερό Βαλεριάκι ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...