Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το έμαθα το μάθημα μου.....για τελευταία φορά θα τους ακουμπήσω τα ωραία μου ευρουλάκια και μετά....σιγά μη με ξαναδούν....

ουφ τσαντίστηκα πάλι!!!

giana matheis na paragelneis teleftaia stigmi!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

έτσι...για να μάθω....

ας τα χώσω τουλάχιστον να μην έχω κι αυτό απωθημένο!!!

ναι βρε λιτσάκι....φτιάχτα γιατί δεν προλαβαίνεις!!!

άντε καλέ....4 μήνες γεμάτους έχεις ακόμα!!!

αλίμονο σε μένα!!!

που τα πράγματα θα τα παραγγείλω απο 10 διαφορετικές μεριές!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

E μαλλον για επιστροφη τη βλεπω την "κυρια", ειναι πολυ στριγγλο...απαπα...θα τον τρελανει τον Μανο!!!!

Μπορεί και να την βρίσκει καλέ με τις φωνές, ξέρω γω? Άλλο να φωνάζει η μαμά και άλλο η γυναίκα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μπορεί και να την βρίσκει καλέ με τις φωνές, ξέρω γω? Άλλο να φωνάζει η μαμά και άλλο η γυναίκα:)

παντως εδω που τα λεμε, ολοι οι αντρες ειναι και λιγο μαζοχες...τους αρεσει λιγο να φωναζει η γυναικα τους και ας μην το παραδεχονται...χιχιχι

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σοφία απάντηση δεν θα πάρεις. Σιγά μην παραδεχτούν ό,τι κερδοσκοπούν εις βάρος του Έλληνα καταναλωτή. Φθηνές δικαιολογίες θα ακούσεις και ωραία λόγια. Άνα χαθούνε. Τους έχω σιχαθεί πια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γειά κοπέλες γειτόνισσες!

Κατ'αρχάς, ΓΕΙΑΑΑΑ Ελευθερία!

Δε κρατιέμαι να μη πω αυτό που θέλω μετά από αυτό που διάβασα περί Λητώ!

Αχ Σοφία αχ!

Το λοιπόν, η dionic είναι αντιπρώσωπος maxicosi, inglesina, philips avent, Ok baby και αγοράζει σε εξευτελιστικές τιμές από εξωτερικό, από τους παραγωγούς. Εχω πολύ γνωστό στην εταιρεία από όπου πέρσι αγόρασα

Καρότσι inglesina zippy trio στο Λητώ 750 - από τον γνωστό 450!!!

Μπανιέρα onda από 40 ευρώ - 22

Αποστειρωτής avent από 120 ευρώ 75

Θερμαντήρας Avent από 80 ευρώ - 40

Ενδοεπικοινωνία Avent από 100 ευρώ - 60

Μπιμπερό avent από 18 ευρώ τα 2 - 6!!!!! ευρώ τα 2

Κέρδος?

Αντί 1100 ευρώ έδωσα 650!!

Δηλαδή το έρμο το Λητώ κέρδος δεν έχει απο όλο αυτό??

Αχ μωρέ....

Τεσπά, έτσι είναι η αγορά εδώ, παντού....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Αχ καλέ και ξέχασα, όσον αφορά την εξυπηρέτηση στο Λητώ....

Προσφάτως με κοροιδέψανε κανονικά για κάτι παπούτσια....και γω το ζώον το χαψα.

Ας μη πω πόσα κουφά μου χε πει πέρσι η πωλήτρια για το καρότσι, τα οποία αποδείχθηκαν λάθος.

Τεσπα.....

Γειά σου Κλεό μου!!! Μην συγχίζεσαι κοριτσάκι μου στην κατάστασή σου, αυτοί χάνουν!

Πέρσι να δεις πως συγχήστηκα (έτσι γράφεται αυτό??) με τη κοιλιά στο στόμα, που η άλλη δεν μου ένοιγε το καρότσι να το δω πως γίνεται, αλλά μου λεγε "εύκολο είναι, να από κει"

ΝΑΙ ΠΩΣ?????

Βαριούνται να δείξουν για να μην πω ό,τι δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!! Με νευριάζει όταν πουλάνε κάτι σε πολύ ακριβή τιμή ή από μόνο του κάτι κοστίζει πολλά και δεν ξέρουν τα βασικά του χαρακτηριστικά!!!!! Διάβασε κυρά μου να ξεστραβωθείς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...