Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερες...Ελευθερια μου ολα καλα ε;;;αντε μπραβο σας, να ειναι παντα καλα το μωρακι σου και ολα τα μωρακια δηλαδη!!!! Μαρια καλο ταξιδι (ελπιζω να φυγετε αυτη τη φορα) και να μας φιλησεις το κουκλι σου...Λιτσα τελειο το νυφικο, τωρα που το ειδα γιατι τις αλλες φωτο δεν τις προλαβα!!!! Εμεις καλα...πηγαμε χθες τζαμπο και ξετρελαθηκε η μπουμπου, οπου εβλεπε παιδακι επαιζε ολοκληρη και του στριγγλιζε!!!! Στριγγλιζουμε συνεχεια και στη χαρα και στα νευρα!!!!! Βοηθεια!!!!!!!!!!!! Τωρα κοιμαται και προσπαθω να απογραφω μεσω ιντερνετ αλλα στην Ελλαδα ζουμε ειναι δυνατον να λειτουργησει τιποτε στην ωρα του;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατι τετοιο θα γινει!!!!μιας και θα κατεβω να δωσω προσκλητηριο στην γιαγια μου λεω να περασω να την κλεισω γιατι δεν βλεπω να πηγαινεις εσυ:mrgreen:!!!

σηκω την κυριακη το πρωι να πας!!!!!

στην εκκλησία πηγαίνω συνέχεια γιατί είναι το αγαπημένο μου σουβλατζίδικο δίπλα(!), αλλά ο παπάς δεν είναι ποτέ εκεί...είναι σε άλλη εκκλησία η ενορία του....θα τον πάρω τηλ το απόγευμα να δω αν θα τον πετύχω....

αλλιώς έλα κάτω!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αννούλα καλύτερα είναι ομικρός και ζωηρότατος!!! Από τότε που ανάρρωσε από πυρετό κάνει μαζεμένς τις σκανδαλιές. Έχει κατεδαφίσει το σπίτι γιαγιάς και μαμάς.

Ααα συμπεθέρα αν βγει φωνακλού η νύφη θα στην γυρίσουμε πίσω:)

Ο Πριγκηπάκος μου δεν θέλει φωνές, παραπονιέται ακόμη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αφού έχεις τον γαμπρό Σοφία για τα άλλα μην σκας:)

Μαράκι σήμερα χαλάρωσα και εγώ και τα λέω εδώ με τις νέες μου φιλενάδες!

όλοι γύρω μου σκάνε εκτός απο μένα!!!! χαχαχαχαχα!!!

που θα πάει....θα οργανωθώ κάποια στιγμή...τώρα πότε ακριβώς....δεν ξέρω...

πάντως διάλεξα μπομπο βάπτισης και στολισμό για το τραπέζι...α και βιβλίο ευχών!!!

καλά μιλάμε σκίζω στο να βάζω προτεραιότητες έτσι????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

απάντηση απο Λητώ:

Αγαπητή κα ..........,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τα βρεφικά πολυκαταστήματα Λητώ. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα καταστήματα μας ακολουθούμε τις τιμές που μας προτείνουν οι επίσημες εταιρείας / διανομείς καθώς δεν είμαστε κατασκευαστές αλλά μεταπωλητές. Επίσης δεν μπορεί να υπάρξει άμεση σύγκριση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ανήκει σε μια άλλη χώρα.

Η εταιρεία Λητώ ΑΕ υπάρχει πάρα πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά και έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες μανούλες, με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εξυπηρέτηση μετά τη πώληση και πολλές άλλες υπηρεσίες. Δεν λειτουργούμε ένα απρόσωπο e-shop και δεν εμπορευόμαστε προϊόντα χωρίς εγγύηση αλλά και χωρίς διαθεσιμότητα όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν εκπροσωπούνται από φυσικά καταστήματα. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σεβόμαστε και το τελευταίο euro του καταναλωτή που μας επισκέπτεται γι’ αυτό και κάθε φορά πραγματοποιούμε προωθητικές ενέργειες οι οποίες δίνουν αξία στα χρήματα του.

Στη διάθεση σας,

<DIV><DIV>Virna Koumoudi

Marketing & Communication Manager

Leto Nursery Stores

90, Kifissou Av., Peristeri 12132 Athens

<FONT color=black face="Comic Sans MS"><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Comic Sans MS'; COLOR: black; FONT-SIZE: 10pt">Tel.:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

όλοι γύρω μου σκάνε εκτός απο μένα!!!! χαχαχαχαχα!!!

που θα πάει....θα οργανωθώ κάποια στιγμή...τώρα πότε ακριβώς....δεν ξέρω...

πάντως διάλεξα μπομπο βάπτισης και στολισμό για το τραπέζι...α και βιβλίο ευχών!!!

καλά μιλάμε σκίζω στο να βάζω προτεραιότητες έτσι????????????

ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!παντα πρωτα τα βασικα......ας πουμε το βιβλιο ευχων ηταν το τρωτο σε προτεραιοτητα γιατι εξαντλειται και δεν βρισκεις ευκολα!!!:?ενω εκκλησια καημενη κλεινεις και μια μερα πριν....σιγα το πραγμα!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!παντα πρωτα τα βασικα......ας πουμε το βιβλιο ευχων ηταν το τρωτο σε προτεραιοτητα γιατι εξαντλειται και δεν βρισκεις ευκολα!!!:?ενω εκκλησια καημενη κλεινεις και μια μερα πριν....σιγα το πραγμα!!!!

έτσι έτσι.....

μάλλον διοργανώτρια εκδηλώσεων έπρεπε να γίνω!!!

χαραμίζομαι!!!!

:-D:grin::-D:grin::-D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαιρετε χαιρετε.πως ειστε σημερα?τα μωρακια μας διαβαζω ολα καλα. πολυ χαιρομαι.ευχαριστω κοριτσια για τα σαιτ.βρηκα πολυ ωραια φορεματακια.

Μαρακι σας επιασε ομιχλη- υγρασια?πραγματικα σημερα ειναι χαλια απο υγρασια.Απο το παραθυρο μου δεν φαινεται ουτε η θαλασσα ουτε τα βουνα της Αλβανιας.

Συνονοματη τι κανει η πριγκιπισσα μας?δωστης ενα μεγαλο φιλι απο μενα !!:P

καλημερα ελενιτσα τι κανει ο ζουζουνος σου?

ο δικος μου αυτη τη στιγμη ειναι ορθιος και χοροπηδαει μασα στην περπατουρα, εχει βγαλει τις καλτσες και κλαιει.παω να τον μαζεψω.

XWF8p2.png

απάντηση απο Λητώ:

Αγαπητή κα ..........,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τα βρεφικά πολυκαταστήματα Λητώ. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα καταστήματα μας ακολουθούμε τις τιμές που μας προτείνουν οι επίσημες εταιρείας / διανομείς καθώς δεν είμαστε κατασκευαστές αλλά μεταπωλητές. Επίσης δεν μπορεί να υπάρξει άμεση σύγκριση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ανήκει σε μια άλλη χώρα.

Η εταιρεία Λητώ ΑΕ υπάρχει πάρα πολλά χρόνια στην ελληνική αγορά και έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες μανούλες, με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εξυπηρέτηση μετά τη πώληση και πολλές άλλες υπηρεσίες. Δεν λειτουργούμε ένα απρόσωπο e-shopκαι δεν εμπορευόμαστε προϊόντα χωρίς εγγύηση αλλά και χωρίς διαθεσιμότητα όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν εκπροσωπούνται από φυσικά καταστήματα. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σεβόμαστε και το τελευταίο euroτου καταναλωτή που μας επισκέπτεται γι’ αυτό και κάθε φορά πραγματοποιούμε προωθητικές ενέργειες οι οποίες δίνουν αξία στα χρήματα του.

Στη διάθεση σας,

<DIV><DIV>Virna Koumoudi

Marketing & Communication Manager

Leto Nursery Stores

90, Kifissou Av., Peristeri 12132 Athens

<FONT color=black face="Comic Sans MS"><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Comic Sans MS'; COLOR: black; FONT-SIZE: 10pt">Tel.:

χαχα φοβεροι .σαν να σου λεει αγοραζε απο εξωτερικο!!!!

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

χαιρετε χαιρετε.πως ειστε σημερα?τα μωρακια μας διαβαζω ολα καλα. πολυ χαιρομαι.ευχαριστω κοριτσια για τα σαιτ.βρηκα πολυ ωραια φορεματακια.

Μαρακι σας επιασε ομιχλη- υγρασια?πραγματικα σημερα ειναι χαλια απο υγρασια.Απο το παραθυρο μου δεν φαινεται ουτε η θαλασσα ουτε τα βουνα της Αλβανιας.

Συνονοματη τι κανει η πριγκιπισσα μας?δωστης ενα μεγαλο φιλι απο μενα !!:P

καλημερα ελενιτσα τι κανει ο ζουζουνος σου?

ο δικος μου αυτη τη στιγμη ειναι ορθιος και χοροπηδαει μασα στην περπατουρα, εχει βγαλει τις καλτσες και κλαιει.παω να τον μαζεψω.

η πριγκήπισα Σοφάκι μου αφού πρώτα γκρέμισε οτι βρήκε μπροστά της, τώρα ξεκουράζεται και κάνει νάνι!!!!

εγώ τη στράτα θα την επιστρέψω στην αδερφή μου....δε μας χρειάστηκε τελικά....

αλλά της πήραμε ένα τραπεζάκι δραστηριοτήτων και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

στέκεται όρθια και παίζει με τις ώρες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αννούλα καλύτερα είναι ομικρός και ζωηρότατος!!! Από τότε που ανάρρωσε από πυρετό κάνει μαζεμένς τις σκανδαλιές. Έχει κατεδαφίσει το σπίτι γιαγιάς και μαμάς.

Ααα συμπεθέρα αν βγει φωνακλού η νύφη θα στην γυρίσουμε πίσω:)

Ο Πριγκηπάκος μου δεν θέλει φωνές, παραπονιέται ακόμη!

E μαλλον για επιστροφη τη βλεπω την "κυρια", ειναι πολυ στριγγλο...απαπα...θα τον τρελανει τον Μανο!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

χαχα φοβεροι .σαν να σου λεει αγοραζε απο εξωτερικο!!!!

και νέα απάντηση:

Αγαπητή κα ............,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες, θα επισκεφθώ τα sites που μας στείλατε και θα τα προωθήσω και στο εμπορικό τμήμα αν και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τα γνωρίζει. Ο επίσημος διανομές για την Ελλάδα σε προϊόντα maxi cosi είναι η dionic και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Κοντορούδα στο e-mail [email protected] για οτιδήποτε θελήσετε. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι τις περισσότερες φορές η σωστή καθοδήγηση που μπορεί κανείς να βρει από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δεν έχει τιμή.

Σας ευχαριστώ και πάλι,

Virna Koumoudi

ε με τόσα που ζητάνε πως να έχει τιμή....

έστειλα τώρα και στην άλλη....όχι οτι θα βγάλω άκρη αλλά έτσι....αφού θα τους τα σκάσω ας τους την πω και λίγο....μην πέσω αμαχητί!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και νέα απάντηση:

Αγαπητή κα ............,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες, θα επισκεφθώ τα sitesπου μας στείλατε και θα τα προωθήσω και στο εμπορικό τμήμα αν και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τα γνωρίζει. Ο επίσημος διανομές για την Ελλάδα σε προϊόντα maxicosiείναι η dionicκαι μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Κοντορούδα στο e-mail[email protected] για οτιδήποτε θελήσετε. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι τις περισσότερες φορές η σωστή καθοδήγηση που μπορεί κανείς να βρει από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δεν έχει τιμή.

Σας ευχαριστώ και πάλι,

Virna Koumoudi

ε με τόσα που ζητάνε πως να έχει τιμή....

έστειλα τώρα και στην άλλη....όχι οτι θα βγάλω άκρη αλλά έτσι....αφού θα τους τα σκάσω ας τους την πω και λίγο....μην πέσω αμαχητί!!!!

αγωνας μεχρι τελικης πτωσεως.μην τα σκασεις ετσι φιλεναδα.και την επομενη φορα που θα θελεις κατι ξερεις εσυ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

XWF8p2.png

αγωνας μεχρι τελικης πτωσεως.μην τα σκασεις ετσι φιλεναδα.και την επομενη φορα που θα θελεις κατι ξερεις εσυ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

το έμαθα το μάθημα μου.....για τελευταία φορά θα τους ακουμπήσω τα ωραία μου ευρουλάκια και μετά....σιγά μη με ξαναδούν....

ουφ τσαντίστηκα πάλι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...