Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ Λιτσάκι δεν πειράζει. Άσπρο πρέπει να είναι το νυφικό, κλασικό, διαχρονικό και αριστοκρατικό. Ναι δεν είναι ιδιαίτερα φορτωμένο το νυφικό, μόνο οι φραμπαλάδες του δίνουν όγκο. Πότε με το καλό ο γάμος?

Σοφία πότε παρήγγειλες από ΆΣΟΣ?

Νεκταριάκι ευχαριστώ καρδιά μου για τις ευχές!!!! Περάσαμε μεγάλη λαχτάρα αλλά ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ όλα καλά. Φίλησέ μου τον παλίκαρό σου και το μικρό σποράκι!

30 Oktovriou einai alla exo sxedon teleiosei me ola ta trigiro (prosklitiria , mpompo)

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία πότε παρήγγειλες από ΆΣΟΣ?

21/06 παρήγγειλα και έλεγαν οτι το αργότερο 30/06 θα παραλάβω....

χθες που τους ενόχλησα μου είπαν οτι αν δεν παραλάβω μέχρι 9 Ιουλίου, θα μου τα ξαναστείλουν ή θα μου κάνουν επιστροφή χρημάτων....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

30 Oktovriou einai alla exo sxedon teleiosei me ola ta trigiro (prosklitiria , mpompo)

Ελευθερία είναι προκομμένο το κορίτσι....όχι σαν μερικές μερικές που έχουν γάμο και βάπτιση 5 Σεπ΄τεμβρη και ακόμα ούτε την εκκλησία δεν έχουν κλείσει!!!! χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λιτσακι να σε ρωτησω....εχεις παραγγειλει ποτε απο αγγλια για σενα? αν ναι τι νουμερο πηρες?εγω μετρηθηκα τωρα μου αναλογει το 14-16 αλλα εδω που παιρνω το XL λογω των περιττων κιλων εκει ειναι το 20!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

πως ειστε σημερα; είναι Παρασκευη wow!

Μαρακι μου πας Κερκυρα σημερα; τι ωραια, θα δεις το μαναρι σου! να του δωσεις πολλα φιλια και από εμας :D

τελικα θα ανεβουμε μαζι την Κυριακη και μετα το ραντεβου στον γιατρο θα επιστρεψουμε. αρα no coffee... ηθελα να ηξερα πότε θα μπορεσω να παω και εγω καπου μόνη μου, να αδειασω το μυαλο μου, να πιω ενα καφε με την ησυχία μου, να χαλαρωσω.... σύμφωνα με τις πιο ευοιωνες προβλέψεις μου σε καμια 10αρια χρόνια (αν δεν με εχουν αποτελειωσει μεχρι τότε:roll:)

Α και δε θα είμαι εδώ Κυριακή να πιούμε καφέ τότε :( Πότε θα βρεθούμε ρε Μάρω;;;;;

Πτήση άκυρη λόγω καιρικών συνθηκών. Σηκωθήκαμε από τις 3.30, 5 παρά φτάσαμε αεροδρόμιο, 5.30 μπήκαμε αεροπλάνο (5.45 θα έφευγε) και μέχρι τις 7 καθόμασταν μέσα περιμένοντας. 100% υγρασία στο νησί και φυσικά άχλη που δεν επέτρεπε ορατότητα για προσγείωση! Συχνό φαινόμενο αλλά εγώ το καμένο κύταρο ξέχασα γιατί δεν έκλεινα ποτέ ξημέρωμα για Κέρκυρα :evil::evil::evil: :evil: (ας όψεται που ήταν η πιο φθηνή πτήση αυτή τη φορά).

Γυρίσαμε σπίτι κατά τις 8 και κοιμόμουν ως τώρα. Πάω να ετοιμαστώ πετάμε πάλι στις 3 παρά 10.

Σας φιλώ, θα τα πούμε από Κέρκυρα (ελπίζω! :roll:)

Ούτε εκκλησία?????????????Πλάκα κάνεις?????

Εγώ τον γάμο μου τον έκλεισα 1 χρόνο πριν!!!! Με τίποτα δεν βρίσκεις μερικούς μήνες πριν, ούτε εκκλησία-ούτε κέντρο!

11 Σεπτέμβρη βαφτιζόμαστε και εμείς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πωπω είστε γλωσσοκοπάνες σήμερα! :)

σας φιλώ πολύ, πολύ όμορφα τα νέα σας, χαίρομαι που όλα τα αστεράκια είναι καλά (ειδικά ο Μάνος η αδυναμία μου!) :)

πάωωωωω φωνάζει ο Γιώργος!!!!

Ούτε εκκλησία?????????????Πλάκα κάνεις?????

Εγώ τον γάμο μου τον έκλεισα 1 χρόνο πριν!!!! Με τίποτα δεν βρίσκεις μερικούς μήνες πριν, ούτε εκκλησία-ούτε κέντρο!

11 Σεπτέμβρη βαφτιζόμαστε και εμείς!

Σοβαρότατα μιλάω!!!

λόγω προβλήματος υγείας του πεθερού μου, θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, 35 άτομα θα είμαστε, οπότε κέντρο θα κλείσω απλά ένα τραπέζι μια εβδομάδα πριν και εκκλησία....χμμμ....την έχω βρει....άντε να βρω και τον παπά τώρα!!! χαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Α και δε θα είμαι εδώ Κυριακή να πιούμε καφέ τότε :( Πότε θα βρεθούμε ρε Μάρω;;;;;

Πτήση άκυρη λόγω καιρικών συνθηκών. Σηκωθήκαμε από τις 3.30, 5 παρά φτάσαμε αεροδρόμιο, 5.30 μπήκαμε αεροπλάνο (5.45 θα έφευγε) και μέχρι τις 7 καθόμασταν μέσα περιμένοντας. 100% υγρασία στο νησί και φυσικά άχλη που δεν επέτρεπε ορατότητα για προσγείωση! Συχνό φαινόμενο αλλά εγώ το καμένο κύταρο ξέχασα γιατί δεν έκλεινα ποτέ ξημέρωμα για Κέρκυρα :evil::evil::evil: :evil: (ας όψεται που ήταν η πιο φθηνή πτήση αυτή τη φορά).

Γυρίσαμε σπίτι κατά τις 8 και κοιμόμουν ως τώρα. Πάω να ετοιμαστώ πετάμε πάλι στις 3 παρά 10.

Σας φιλώ, θα τα πούμε από Κέρκυρα (ελπίζω! :roll:)

άντε με το καλό να φτάσετε να δεις το Νικολα σου βρε Μαράκι!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλά μου τη βάρεσε τώρα και στέλνω μέιλ στο Λητώ και τους τη λέω....

τους έστειλα και λινκ με τις τιμές του καθίσματος σε Αγγλία και Γερμανία και ζήτησα τα στοιχεία του αντιπροσώπου της maxi cosi στην Ελλάδα για να τα χώσω και σ'αυτόν!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοβαρότατα μιλάω!!!

λόγω προβλήματος υγείας του πεθερού μου, θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, 35 άτομα θα είμαστε, οπότε κέντρο θα κλείσω απλά ένα τραπέζι μια εβδομάδα πριν και εκκλησία....χμμμ....την έχω βρει....άντε να βρω και τον παπά τώρα!!! χαχαχαχα!!!!

καλα στεκεις?????γιατι δεν πηγαινες προχθες που γιορταζε η εκκλησια να την κλεισεις????αχχχχχ μηπως να ερθω εκει να τραβηξω το αυτακι σου Σοφακι????:roll:

καλα στεκεις?????γιατι δεν πηγαινες προχθες που γιορταζε η εκκλησια να την κλεισεις????αχχχχχ μηπως να ερθω εκει να τραβηξω το αυτακι σου Σοφακι????:roll:

αν πήγαινα τη μέρα που γιόρταζε να την κλείσω, ο παπάς θα μου πέταγε κανένα καντήλι στο κεφάλι!!!!

μήπως να ερχόσουν να πας να την κλείσεις λέω εγώ??????????

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αν πήγαινα τη μέρα που γιόρταζε να την κλείσω, ο παπάς θα μου πέταγε κανένα καντήλι στο κεφάλι!!!!

μήπως να ερχόσουν να πας να την κλείσεις λέω εγώ??????????

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

κατι τετοιο θα γινει!!!!μιας και θα κατεβω να δωσω προσκλητηριο στην γιαγια μου λεω να περασω να την κλεισω γιατι δεν βλεπω να πηγαινεις εσυ:mrgreen:!!!

σηκω την κυριακη το πρωι να πας!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...