Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμένα το πρόγραμμα έως τώρα έχει ως εξής: άλλαγμα - τάισμα και μετά πάω ψυγείο.. το έχω αδειάσει σχεδόν όλο!

Λια η παθητική γυμναστική κάνει δουλειά??? μου φαίνεται too good to be true!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθε η μαμά μου με την αδελφή μου , έκατσαν , έπαιξαν τον ξέκαναν και έφυγαν.

δεν πάει καλά ο καιρός μετά τις καρέκλες ήλιος. Μπράβο βρε Μαράκι που έχεις όρεξη για γλυκάκια. Λία απλά για τα πρακτικά να σου πω «ναι μας κούφανες» Και να ρωτήσω όταν κάθεσαι με τη λάσπη δεν κίνησε ? Άννα δόντι ? Άντε βρε καλή αρχή – νομίζω πως και εμείς θα το δούμε σύντομα

ήρθαν ψέκασαν και την έκαναν ε??? :P είπα και εγώ που χάθηκε το κορίτσι???;)

pali prasina kaka o mpempis g. . . o, les na einai kriomenos? den exoume kamia alli endixi mono ena psilovixa xero mallon apo ta salia tou pnigete giati den einai sixnos? edo kai mia evdomada einai etsi kai vgikame kai apo to programa pou kaname kathe proi , viati imaste tis mias foras tin mera. apo to katholou pou imastan eftixismeni eimai. takalorifer mas kati eixe pesei enas diakoptis , pali kala irthe noris o omiros kai to ftiaxe. mou aresei pou ithela na pao gia xristougeniatika alla me afton ton kairo den mou kanei na vgo exo

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

dontakia e? popo apo tora? apo ton pempto kai meta nomiza oti xekinousan! aaaaakalakorirsia simera mou irhe o valisaki tis pampes, oriaka koumponoun ta pampers pou exei mesa. gemisame pampers mas pire o mpampas 2 paketa midi eixa parei tou lidl na ta dokimaso kathos kai ta pampers ta pio fthina kai ginete enas panikos apo pampers!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

dontakia e? popo apo tora? apo ton pempto kai meta nomiza oti xekinousan! aaaaakalakorirsia simera mou irhe o valisaki tis pampes, oriaka koumponoun ta pampers pou exei mesa. gemisame pampers mas pire o mpampas 2 paketa midi eixa parei tou lidl na ta dokimaso kathos kai ta pampers ta pio fthina kai ginete enas panikos apo pampers!

του lidl πως είναι τα δοκίμασες? να τα πάρω ή να το ξεχάσω?

έγώ έχω ακούσει ότι οι πάνες του lidl & του dia είναι πολύ καλές και οικονομικές.Αλλά λέω να τις δοκιμάσω μετά τον 6ο.Δεν ξέρω πώς μου έχει κάτσει έτσι.Αλλά τα simply dry τα πήρα κι εγώ να τα δοκιμάσω.Μόλις τελειώσει αυτό το πακέτο libero που έχω.Η Λία νομίζω είπε πως της μύριζαν κάπως, δεν ξέρω.

Αλήθεια καλέ τι έπαθε το πρωί;ποιος το εκνεύρισε το κοριτσάκι μας;

εμένα το πρόγραμμα έως τώρα έχει ως εξής: άλλαγμα - τάισμα και μετά πάω ψυγείο.. το έχω αδειάσει σχεδόν όλο!

Λια η παθητική γυμναστική κάνει δουλειά??? μου φαίνεται too good to be true!

Εγω βλεπω διαφορα μονο αν κανω 3-4 φορες την εβδομαδα!

Παντως κοριτσια το καλυτερο για ποντουσ και κυτταριτιδα ειναι το endermologie!!

Εγω το χω κανει 2 φορες πριν απο διακοπες και ειδα θεαματικα αποτελεσματα!!

Δεν κοιμαται σημερα,τι πραμα κ αυτο,μεσα στο χαμογελο ειναι απο την ωρα που κανε κακα,το ματι ορθανοιχτο!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου μυριζουν Βουλα,δεν ξερω γιατι...ο νικος λεει επειδη η μικρη αεριζεται συνεχως(λογω του οτι δεν κανει συχνα κακα) για αυτο μυριζουν!

Δεν τα ξαναπαιρνω,αλλα εχω αλλα 2 πακετα,τα βρηκε 7,49 ο αντρας μου κ τα πηρε με το τσουβαλι :)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλησπερα και απο μενα!!!και εμεις κοιμομαστε ΟΛΗ μερα σημερα!και εγω παμπερς χρησιμοποιω τα baby-dry και ειμαι πολυ ευχαριστημενη....οτι αλλο εχω δοκιμασει δεν μου αρεσε.με τα babylino ειχαμε διαρροες και τα libero μου φαινονται σκληρα και οχι τοσο απορροφητικα...δεν θελω να κανω και πειραματα με το ποπουδακι της μπουμπουκας μου και αρα καταληγουμε στα ακριβοτερα....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

εγω μονο pampers και libero εχω δοκιμασει εμεινα ευχαριστημενη απ τα πρωτα κ δε σκοπευω να τ αλλαξω...και ναι μετα απο 4 μηνες περασαμε απ τα newborn στα mini!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...