Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε που πηγατε ολες????

εγώ εδώ είμαι!!!!;)

κοιτάω μπας και αποφασίσω επιτέλους τι θα κάνω στη γαμοβάφτιση!!!

και φυσικά ακόμα δεν εκλείσα την εκκλησία!!!

δεν ανάβεις τη λαμπάδα που έλεγες βρε Ελενάκι προκαταβολικά μπας και αποφασίσω να κλείσω επιτέλους????????????:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας! Κούκου-τζα παίζουν τα κορίτσια κι έτσι εκμεταλλεύομαι κι εγώ λίγο από το χώρο σας Σεπτεμβριομανούλες για να χαιρετήσω το Ριάκι μας! Καλύτερα εδώ γιατί στην κατάστασή μου δεν κάνει να πίνω και καφέ πόσο μάλλον εσπρέσο! :lol:

Ελευθερούλι μου περαστικά στο αντράκι σου σε νιώθω απόλυτα, εδώ ο μικρός μου έχει φάει μερικές κουτουλιές κι ένα βράδυ τον κατάφαγαν τα κουνούπια κι έσκασα από στεναχώρια οπότε είμαι σίγουρη ότι αν μου αρρώσταινε θα έχανα τον κόσμο με την ψυχραιμία που με διακρίνει... Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να περάσει γρήγορα. Κακή εποχή ρε γμτ εκεί που λες ότι ο χειμώνας είναι επικίνδυνος την πατάς το καλοκαίρι...

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια, σας αφήνω δεν έχω και σήμα της προκοπής... Ελέ θα τα πούμε! ;)

"Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μικρός πρίγκιπας που κατοικούσε με τη φίλη του την αλεπού, σ' ένα πλανήτη, λίγο πιο μεγάλο από τον ίδιο.

Ο μικρός πρίγκιπας ρωτούσε συνέχεια και μάθαινε πολλά!

Γνώριζε πως ο κάθε σπόρος κοιμάται κάτω από την επιφάνεια της γης

μέχρι να του μπεί η ιδέα να ξυπνήσει. Και τότε τεντώνεται

και δειλά-δειλά πετάει προς τον ήλιο ένα πολύ όμορφο βλασταράκι..."

Έτσι κι έγινε ένα πρωινό και ένα τόσο δά σποράκι πέταξε το βλασταράκι του!

-Πώς σε λένε? ρώτησε η αλεπού

-Δεν έχω όνομα! είπε το μικρό το βλασταράκι.

Ο μικρός πρίγκηπας ξαφνιάστηκε

-αααα! τότε πρέπει να αποκτήσεις!

-Τότε να κάνουμε βάφτιση! πρόσθεσε η αλεπού

-τί είναι βάφτιση? είπε ο μικρός πρίγκιπας απορημένος.

- Κάτι που κάνει κάποια μέρα να 'ναι διαφορετική από τις άλλες μέρες. Μία ιεροτελεστία που κάνουν οι μεγάλοι για να δώσουν το όνομα σε έναν άνθρωπο. Είναι μία στιγμή ανεπανάληπτη!

-Να ορίσουμε λοιπόν μια μέρα και μία ώρα για τη βάφτιση του βλασταριού!είπαν.

...έτσι αποφασίστηκε την .............ημέρα του μήνα ............. στην

εκκλησία...... να δώσουν όνομα στο μικρό βλαστάρι....

- Και το όνομα ποιό θα είναι?

- Αυτό ειναι έκπληξη! θα μαθευτεί στην εκκλησία!

- ανυπομονώ να γίνει η βάφτιση.... είπε ο μικρός πρίγκιπας

- και εγώ.... του απαντησε η φιλη του η αλεπου...

.....και ενθουσιασμένοι για τη βάφτιση, αποκοιμήθηκαν στο ηλιοβασίλεμα του μικρού πλανήτη."

το'χω χαλαρα αντιγραψει! πληρωνω οσο οσο για τα πνευματικα δικαιώματα!!!!!!!!!

Καλησπέρα και από μένα!!Αν σας πω τί κάνω τώρα θα ζηλέψετε!!!χαχα!!Τον μικρό τον έχει η μαμά μου στο υπόγειο και εγω είμαι αραχτή στο κρεββάτι μου και βλέπω κουτσομπολίστικα, σας γράφω και θα κοιμηθώ να ΄λιώσω!!!

Βέβαια χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκα ιδιαίτερα γιατί το μπεμπάκι μου είχε 38,5 πυρετό και έκαιγε ολόκληρος ο κακομοίρης!!Ευτυχώς ήπιε το γάλα με το ντεπόν γιατί σκέτο δεν το πίνει κάνει εμετό, του έβαλα κομπρέσες στο κούτελο τρέχανε οι μύξες του δεν καθόταν να του βάλω ορό!Δράμα το αγαπάκι μου!!

Τώρα είναι καλύτερα έχει μόνο δέκατα αλλά είναι ευδιάθετος!!:D

Διαβάζω για νυφικά, βαφτίσεις διακοπές και άλλα πολλά ωραία!!!

Εμείς θα πάμε στην Κρήτη για ένα γάμο και στη Φολέγανδρο για λίγο και μετά σπίτι μας!!Εχουμε να κάνουμε διακοπές 3 χρόνια!!!Απίστευτο;Λαχταρώ πως και πως να κάτσω σε μια ξαπλώστρα να πιω ένα φραπέ και να κλείσω τα ματάκια μου να με καίει ο ήλιος και να με φυσάει το αεράκι!!Το'χετε;;;

Πώς μεγαλώσανε τα μπεμπάκια μας έτσι;;Μπαμπά, παππού ζαζα;;Τέλεια!!

περαστικα μωρε στο μικρουλι! μια χαρα χαλαρη εισαι όμως και σε χαιρομαι!

μηπως χωραω και εγω στη βαλιτσα των διακοπών; δεν θα σας ενοχλω Τ'ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!

Εχω διλλημα... τη δευτερα οπως σας ειπα πρεπει να ειμαι αθηνα για το τεστ παπ. να αφησω τον μικρο στον μπαμπα του για 1 1/2 μερα ή να τον παρω μαζι μου; υποψην οτι ειναι λιγουλακι κολλημενος πανω μου!

Κοριτσάκια γεια σας κ από μένα.

Μαριανθη τι ωραίο σκηνικό στη παραλία, θέλω κ εγώ !!!! Περαστικά στο μικρούλη σου.

Λιτσακι καλοφόρετο το νυφικό.

Δε θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω…..:?

Πήγαμε για αλλαγές σήμερα , σχετικά καλά όλα εκτός από τη Benetton, μας έφεραν αρκετά συγγενείς από τις Σέρρες , πάμε να τα αλλάξουμε κ δεν είχαν τους κωδικούς. Δε κατάλαβα, άλλους κωδικούς παίρνει το κατάστημα Σερρών, άλλες του Πειραιά ? Μπορείτε λέει να πάτε σε άλλο κατάστημα να δείτε αν υπάρχουν οι συγκεκριμένοι κωδικοί που θέλετε για αλλαγή, της λέμε δε μπορείς να το δεις εσύ από το pc, α όχι λέει… Ναι , θα πάρουμε σβάρνα όλα τα καταστήματα benetton της Αττικής … Μεγάλη εταιρεία σου λέει, καλή εταιρεία σου λέει , μπούρδες λέω εγώ ! Συγχύστηκα…:evil:

Γεια σου Κατερινάκι! 9 στις 10 φορές, το benetton στο mall έχει τους κωδικούς που πήγα να αλλάξω. σου κάνει κόπο να ανέβεις ως εδώ;

το κάθε κατάστημα επιλέγει ποιους κωδικούς θα στοκάρει, ανάλογα με το τι κινείται στην περιοχή του...

Διαφημίσεις

Εχω διλλημα... τη δευτερα οπως σας ειπα πρεπει να ειμαι αθηνα για το τεστ παπ. να αφησω τον μικρο στον μπαμπα του για 1 1/2 μερα ή να τον παρω μαζι μου; υποψην οτι ειναι λιγουλακι κολλημενος πανω μου!

στον μπαμπά του...θα το ξεχάσει το κόλλημα μέχρι να φτάσεις στη γωνία :)

που πίνουμε καφέ Δευτέρα απόγευμα λοιπόν; :mrgreen:

καλησπερα τι κανετε? βρε κοριτσια θελω να αγορασω καποιες κρεμες και πρεπει να πληρωσω με πιστωτικη.εχουμε 2 αλλα δεν τις εχω χρησιμοποιησει ποτε.τι λετε ειναι ασφαλες μεσω ιντερνετ?το εχει κανει καποιο αλλο κοριτσακι να μου πει πως γινεται?φοβαμαι μην κανω κανα λαθος και χρεωθω πολλα:? .θα με σφαξει μετα ο καλος μου.

α...και κατι αλλο. πειτε καμια ιστοσελιδα με φορεματακια σε λογικες τιμες.

XWF8p2.png

καλημερα!

πως ειστε σημερα; είναι Παρασκευη wow!

Μαρακι μου πας Κερκυρα σημερα; τι ωραια, θα δεις το μαναρι σου! να του δωσεις πολλα φιλια και από εμας :D

στον μπαμπά του...θα το ξεχάσει το κόλλημα μέχρι να φτάσεις στη γωνία :)

που πίνουμε καφέ Δευτέρα απόγευμα λοιπόν; :mrgreen:

τελικα θα ανεβουμε μαζι την Κυριακη και μετα το ραντεβου στον γιατρο θα επιστρεψουμε. αρα no coffee... ηθελα να ηξερα πότε θα μπορεσω να παω και εγω καπου μόνη μου, να αδειασω το μυαλο μου, να πιω ενα καφε με την ησυχία μου, να χαλαρωσω.... σύμφωνα με τις πιο ευοιωνες προβλέψεις μου σε καμια 10αρια χρόνια (αν δεν με εχουν αποτελειωσει μεχρι τότε:roll:)

καλησπερα τι κανετε? βρε κοριτσια θελω να αγορασω καποιες κρεμες και πρεπει να πληρωσω με πιστωτικη.εχουμε 2 αλλα δεν τις εχω χρησιμοποιησει ποτε.τι λετε ειναι ασφαλες μεσω ιντερνετ?το εχει κανει καποιο αλλο κοριτσακι να μου πει πως γινεται?φοβαμαι μην κανω κανα λαθος και χρεωθω πολλα:? .θα με σφαξει μετα ο καλος μου.

α...και κατι αλλο. πειτε καμια ιστοσελιδα με φορεματακια σε λογικες τιμες.

να αγορασεις μεσω ιντερνετ αλλά με προπληρωμένη πιστωτικη κάρτα και όχι με την κανονική σου. ετσι ειναι πιο ασφαλεις οι αγορες. επίσης εχω βρει ενα ωραιοτατο σαιτ με φορεματακια που νομιζω ότι στελνει και ελλαδα. για κοιτα εδω:

http://www.next.co.uk/shopping/women

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!\

τΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕς? δεν διαβασα τα χτεσινα νεα γιατι.......αν ειναι να εισαι γκαντεμης βρε παιδι μου ειναι γκαντεμης.Πηγα να φυγω χθες με το αυτοκινητο και εμεινα απο μπαταρια......1η μερα στο γραφειο με το αυτοκινητο.....να τι θα πει μεταχειρισμενο....παλι καλα που ειχε ενας συναδελφος καλωδια και βαλαμε μπρος και εφυγα αλλα με την ψυχη στο στομα μην τυχον και σβησει γιατι οπου σβησει εμεινα ...και το μεγαλυτερο αγχος να φτασω πριν φερουν το παιδι...καταπληκτικες στιγμες

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

καταρχήν Μαράκι το νεξτ δε στέλνει Ελλάδα!!!:(

οπότε Σοφάκι κοίτα σε www.newlook.com , www.dorothyperkins.com ή ακόμα καλύτερα πήγαινε στο πάρεντς στο τόπικ των αγορών μέσω ίντερνετ και δες στη λίστα τι υπάρχει...

εγώ πάντως θα σου πρότεινα όπως και η συμπεθέρα μου, για αγορές μέσω ίντερνετ να προτιμήσεις να βγάλεις προπληρωμένη πιστωτική...

Συμπεθεράκι γιατί δεν επιμένεις λίγο να πας μόνη σου??? να καθαρίσει και λίγο το μυαλό σου...

έτερο Μαράκι με το καλό να δεις τον Νικολα σου!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕς? δεν διαβασα τα χτεσινα νεα γιατι.......αν ειναι να εισαι γκαντεμης βρε παιδι μου ειναι γκαντεμης.Πηγα να φυγω χθες με το αυτοκινητο και εμεινα απο μπαταρια......1η μερα στο γραφειο με το αυτοκινητο.....να τι θα πει μεταχειρισμενο....παλι καλα που ειχε ενας συναδελφος καλωδια και βαλαμε μπρος και εφυγα αλλα με την ψυχη στο στομα μην τυχον και σβησει γιατι οπου σβησει εμεινα ...και το μεγαλυτερο αγχος να φτασω πριν φερουν το παιδι...καταπληκτικες στιγμες

Καλημέρα Λιτσάκι!!!

πωπω....σε ματιάσανε παιδί μου!!!

άλλαξε τη μπαταρία για να'σαι σίγουρη καλύτερα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγώ δε σας είπα....πήγα χθες σε ένα μαγαζί με βρεφικά είδη,κλπ για να ρωτήσω για το κάθισμα του αυτοκινήτου...περιττό να σας πω οτι μόνο που δεν την έβρισα την "κυρία"...

μπαίνω λοιπόν και της λέω:

-μήπως έχετε το καθισματάκι maxi cosi priorofix σε χρώμα tango red???

-(κοιτώντας με λες και της ζήτησα σάντουιτς με σαλάμι απο στρουθοκάμηλο) εεεεεε.....ναι....μάλλον....ελάτε κάτω να δούμε...

Πάμε στο υπόγειο λοιπόν που έχει τα πράγματα και μου δείχνει ένα maxi cosi για νεογέννητα!!!

-αυτό το οποίο θέλω εγώ είναι για 9-18 και έχει και βάση isofix...

- να σου δείξω καλύτερα της chicco που είναι και ειδικότητα μου???

- όχι ευχαριστώ....ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για το συγκεκριμένο που σας είπα...

- μα η chicco έχει τα καλύτερα....

- τα crash tests άλλα δείχνουν όμως...

- α καλά... να μη σου πω που τα βάζω τα crash test!

- :shock: εγώ πάντως την ασφάλεια του παιδιού μου δε τη βάζω εκεί που βάζετε εσείς τα crash tests....

- .......θα πάρω τηλ αύριο στον αντιπρόσωπο να τον ρωτήσω αν έχει το κάθισμα που θέλετε και περάστε αύριο να σας πω αν υπάρχει και την τιμή του...αλλά να ξέρετε οτι δεν είναι οικονομικό...

- Ξέρω πολύ καλά πόσο κοστίζει απλά θέλω να δω και πόσο θα μου πείτε εσείς! γεια σας!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!

καταρχήν Μαράκι το νεξτ δε στέλνει Ελλάδα!!!:(

οπότε Σοφάκι κοίτα σε www.newlook.com , www.dorothyperkins.com ή ακόμα καλύτερα πήγαινε στο πάρεντς στο τόπικ των αγορών μέσω ίντερνετ και δες στη λίστα τι υπάρχει...

εγώ πάντως θα σου πρότεινα όπως και η συμπεθέρα μου, για αγορές μέσω ίντερνετ να προτιμήσεις να βγάλεις προπληρωμένη πιστωτική...

Συμπεθεράκι γιατί δεν επιμένεις λίγο να πας μόνη σου??? να καθαρίσει και λίγο το μυαλό σου...

έτερο Μαράκι με το καλό να δεις τον Νικολα σου!!!!

με προλαβες και δεν το ειδα! πω πω και εχει τοσο ωραια πραγματα :(

δεν ξερω αν θα ειμαι καλα αν παω μόνη μου γιατι θα εχω τρελο αγχος με τον μικρο. με ξερεις δεν με ξερεις;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...