Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ελενιτσα.καλα ειμαστε.μαλωνω τον μικπο (υποτιθεται)γιατι πηγαινει συνεχεια στην ηλεκτρικη κουζινα και πειραζει τα κουμπια.οχι τιποτα αλλο αλλα μαγειρευω και φοβαμαι μην καει .οι τσιριδες του ακουγονται σε ολη τη Δασια:roll:ο μπουμπουκος σου καλα?

XWF8p2.png

καλημερα ελενιτσα.καλα ειμαστε.μαλωνω τον μικπο (υποτιθεται)γιατι πηγαινει συνεχεια στην ηλεκτρικη κουζινα και πειραζει τα κουμπια.οχι τιποτα αλλο αλλα μαγειρευω και φοβαμαι μην καει .οι τσιριδες του ακουγονται σε ολη τη Δασια:roll:ο μπουμπουκος σου καλα?

μια χαρα.......λεμε και λεξουλες!!!!εκτος απο το ντα ντα ντα....και ζαζαζα(δηλαδη γιαγια).....τωρα λεμε και μπαμπα!!!!!τρωμε τα ποδια μας.....και τα συναφη..... !!!!!!εγω νυσταζω πολυ γιατι περιμενα το βραδυ να μου φτιαξουν την ταμειακη για το μαγαζι!!!!!αλλαξε και το φπα βλεπεις......35€ εδωσα!!!!

Διαφημίσεις

ωωχχ αμαν. αποδω και περα μονιμως θα πληρωνουμε.ξερω και οι δικοι μου εχουν μαγαζι και....αστα βραστα που λενε.δραμα η κατασταση.λεω στον αντρα μου μεταναστες στην Αυστραλια θα καταληξουμε:(.

XWF8p2.png

Καλησπέρα και από μένα!!Αν σας πω τί κάνω τώρα θα ζηλέψετε!!!χαχα!!Τον μικρό τον έχει η μαμά μου στο υπόγειο και εγω είμαι αραχτή στο κρεββάτι μου και βλέπω κουτσομπολίστικα, σας γράφω και θα κοιμηθώ να ΄λιώσω!!!

Βέβαια χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκα ιδιαίτερα γιατί το μπεμπάκι μου είχε 38,5 πυρετό και έκαιγε ολόκληρος ο κακομοίρης!!Ευτυχώς ήπιε το γάλα με το ντεπόν γιατί σκέτο δεν το πίνει κάνει εμετό, του έβαλα κομπρέσες στο κούτελο τρέχανε οι μύξες του δεν καθόταν να του βάλω ορό!Δράμα το αγαπάκι μου!!

Τώρα είναι καλύτερα έχει μόνο δέκατα αλλά είναι ευδιάθετος!!:D

Διαβάζω για νυφικά, βαφτίσεις διακοπές και άλλα πολλά ωραία!!!

Εμείς θα πάμε στην Κρήτη για ένα γάμο και στη Φολέγανδρο για λίγο και μετά σπίτι μας!!Εχουμε να κάνουμε διακοπές 3 χρόνια!!!Απίστευτο;Λαχταρώ πως και πως να κάτσω σε μια ξαπλώστρα να πιω ένα φραπέ και να κλείσω τα ματάκια μου να με καίει ο ήλιος και να με φυσάει το αεράκι!!Το'χετε;;;

Πώς μεγαλώσανε τα μπεμπάκια μας έτσι;;Μπαμπά, παππού ζαζα;;Τέλεια!!

O40a.jpgO40ap3.png

Επίσης βλέπω και νέα μέλη πολλά στο καφέ!!Τί κρίμα που δε μπορώ να μαι συνέχεια μέσα!!Ζορίζομαι γιατί τώρα που δε δουλεύω δεν έρχεται η μανούλα μου ξεκουράζεται και αυτή!!Είναι και ζωηρούλης ο κύριος!!

Κορίτσια τί γάλα τους δίνετε;Σκόνη;Πότε θα αρχίσετε κανονικό ή εβαπορέ;Επίσης πότε μπορώ να του δώσω τυρί;Μήπως ξέρετε;

O40a.jpgO40ap3.png

Καλησπέρα και από μένα!!Αν σας πω τί κάνω τώρα θα ζηλέψετε!!!χαχα!!Τον μικρό τον έχει η μαμά μου στο υπόγειο και εγω είμαι αραχτή στο κρεββάτι μου και βλέπω κουτσομπολίστικα, σας γράφω και θα κοιμηθώ να ΄λιώσω!!!

Βέβαια χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκα ιδιαίτερα γιατί το μπεμπάκι μου είχε 38,5 πυρετό και έκαιγε ολόκληρος ο κακομοίρης!!Ευτυχώς ήπιε το γάλα με το ντεπόν γιατί σκέτο δεν το πίνει κάνει εμετό, του έβαλα κομπρέσες στο κούτελο τρέχανε οι μύξες του δεν καθόταν να του βάλω ορό!Δράμα το αγαπάκι μου!!

Τώρα είναι καλύτερα έχει μόνο δέκατα αλλά είναι ευδιάθετος!!:D

Διαβάζω για νυφικά, βαφτίσεις διακοπές και άλλα πολλά ωραία!!!

Εμείς θα πάμε στην Κρήτη για ένα γάμο και στη Φολέγανδρο για λίγο και μετά σπίτι μας!!Εχουμε να κάνουμε διακοπές 3 χρόνια!!!Απίστευτο;Λαχταρώ πως και πως να κάτσω σε μια ξαπλώστρα να πιω ένα φραπέ και να κλείσω τα ματάκια μου να με καίει ο ήλιος και να με φυσάει το αεράκι!!Το'χετε;;;

Πώς μεγαλώσανε τα μπεμπάκια μας έτσι;;Μπαμπά, παππού ζαζα;;Τέλεια!!

Βρε το Μαριανθάκι! Επέστρεψε για τα καλά ο σύζυγος βρε;;;

Περαστικά στο αστεράκι σου, τι σκατοίωση κυκλοφορεί;;; Όλα τα μωράκια έτσι είναι.

Διαφημίσεις

Mάριάνθη περαστικά στο αστεράκι σου!!!

αυτό με την ξαπλώστρα και το αεράκι κάτι μου έκανε....θέλω κι εγώωωωω!!!!!!!

Λοιπόν μπήκα για συγκεκριμένο λόγο....

Ζωήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

που είσαι????????????

περιπλανώμενη στο τόπικ βαφτίσεων του πάρεντς βρήκα κάτι που ίσως να σε ενδιαφέρει για το προσκλητήριο της βάφτισης που ήθελες να έχει κομμάτι απο τον μικρό πρίγκηπα...το έχουν φτιάξει και προσαρμόσει :

"Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μικρός πρίγκιπας που κατοικούσε με τη φίλη του την αλεπού, σ' ένα πλανήτη, λίγο πιο μεγάλο από τον ίδιο.

Ο μικρός πρίγκιπας ρωτούσε συνέχεια και μάθαινε πολλά!

Γνώριζε πως ο κάθε σπόρος κοιμάται κάτω από την επιφάνεια της γης

μέχρι να του μπεί η ιδέα να ξυπνήσει. Και τότε τεντώνεται

και δειλά-δειλά πετάει προς τον ήλιο ένα πολύ όμορφο βλασταράκι..."

Έτσι κι έγινε ένα πρωινό και ένα τόσο δά σποράκι πέταξε το βλασταράκι του!

-Πώς σε λένε? ρώτησε η αλεπού

-Δεν έχω όνομα! είπε το μικρό το βλασταράκι.

Ο μικρός πρίγκηπας ξαφνιάστηκε

-αααα! τότε πρέπει να αποκτήσεις!

-Τότε να κάνουμε βάφτιση! πρόσθεσε η αλεπού

-τί είναι βάφτιση? είπε ο μικρός πρίγκιπας απορημένος.

- Κάτι που κάνει κάποια μέρα να 'ναι διαφορετική από τις άλλες μέρες. Μία ιεροτελεστία που κάνουν οι μεγάλοι για να δώσουν το όνομα σε έναν άνθρωπο. Είναι μία στιγμή ανεπανάληπτη!

-Να ορίσουμε λοιπόν μια μέρα και μία ώρα για τη βάφτιση του βλασταριού!είπαν.

...έτσι αποφασίστηκε την .............ημέρα του μήνα ............. στην

εκκλησία...... να δώσουν όνομα στο μικρό βλαστάρι....

- Και το όνομα ποιό θα είναι?

- Αυτό ειναι έκπληξη! θα μαθευτεί στην εκκλησία!

- ανυπομονώ να γίνει η βάφτιση.... είπε ο μικρός πρίγκιπας

- και εγώ.... του απαντησε η φιλη του η αλεπου...

.....και ενθουσιασμένοι για τη βάφτιση, αποκοιμήθηκαν στο ηλιοβασίλεμα του μικρού πλανήτη."

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαριανθη μου περαστικα στον μπουμπουκο σου!!!εγω του δινω σκονη ακομα το Almiron 2 το υποαλλεργικο. εχουμε θεμα εμεις με το γαλα.του εχω δωσει καποιες φορες και το εβαπορε το noulac.αν ρωτησεις και τον παιδιατρο θα σου πει.....κανονικο γαλα προφανως εννοεις φρεσκο ξερω απο τον χρονο και μετα!!!για τυρι δεν ξερω....

Κοριτσάκια γεια σας κ από μένα.

Μαριανθη τι ωραίο σκηνικό στη παραλία, θέλω κ εγώ !!!! Περαστικά στο μικρούλη σου.

Λιτσακι καλοφόρετο το νυφικό.

Δε θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω…..:?

Πήγαμε για αλλαγές σήμερα , σχετικά καλά όλα εκτός από τη Benetton, μας έφεραν αρκετά συγγενείς από τις Σέρρες , πάμε να τα αλλάξουμε κ δεν είχαν τους κωδικούς. Δε κατάλαβα, άλλους κωδικούς παίρνει το κατάστημα Σερρών, άλλες του Πειραιά ? Μπορείτε λέει να πάτε σε άλλο κατάστημα να δείτε αν υπάρχουν οι συγκεκριμένοι κωδικοί που θέλετε για αλλαγή, της λέμε δε μπορείς να το δεις εσύ από το pc, α όχι λέει… Ναι , θα πάρουμε σβάρνα όλα τα καταστήματα benetton της Αττικής … Μεγάλη εταιρεία σου λέει, καλή εταιρεία σου λέει , μπούρδες λέω εγώ ! Συγχύστηκα…:evil:

XwAPp3.png

Κοριτσάκια γεια σας κ από μένα.

Μαριανθη τι ωραίο σκηνικό στη παραλία, θέλω κ εγώ !!!! Περαστικά στο μικρούλη σου.

Λιτσακι καλοφόρετο το νυφικό.

Δε θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιάσω…..:?

Πήγαμε για αλλαγές σήμερα , σχετικά καλά όλα εκτός από τη Benetton, μας έφεραν αρκετά συγγενείς από τις Σέρρες , πάμε να τα αλλάξουμε κ δεν είχαν τους κωδικούς. Δε κατάλαβα, άλλους κωδικούς παίρνει το κατάστημα Σερρών, άλλες του Πειραιά ? Μπορείτε λέει να πάτε σε άλλο κατάστημα να δείτε αν υπάρχουν οι συγκεκριμένοι κωδικοί που θέλετε για αλλαγή, της λέμε δε μπορείς να το δεις εσύ από το pc, α όχι λέει… Ναι , θα πάρουμε σβάρνα όλα τα καταστήματα benetton της Αττικής … Μεγάλη εταιρεία σου λέει, καλή εταιρεία σου λέει , μπούρδες λέω εγώ ! Συγχύστηκα…:evil:

ναι Κατερινάκι γίνεται αυτό με τους κώδικούς...

η μπένετον σαν εταιρεία βγάζει πχ 10 σχέδια....δεν είναι υποχρεωμένο το κάθε κατάστημα να πουλάει και τα 10...επιλέηει ο ιδιοκτήτης ποιά θα έχει στο μαγαζί του...

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ στο μπένετον που βρίσκεται πιο κοντά σου, να τους ρωτήσεις αν έχουν τους συγκεκριμένους κωδικούς ώστε να μην πηγαίνεις άδικα ως εκεί....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...