Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

πρίν από 19 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Θα σου πω πως όταν είχα κάνει την πρώτη μου εξωσωματική είχα 21 ωάρια αν δεν κάνω λάθος και κατ επέκταση 16 έμβρυα..Μια φίλη έκανε  ωοληψια και είχε 5 ωάρια 2 έμβρυα...Τώρα η κοπέλα έχει 10 χρονών παιδί😂 και εγώ όχι..

Τηλεργασια δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω...Η απόσταση είναι στη μια ώρα ...Αλλά μια πάνε ,μια γυρνά ,και κάνα 2 Ώρο εκεί....Πάει η μισή μέρα...

Ναι όντως ισχύει αυτό με τον γυναικολόγο κ τον εξωσωματιστγ απλά δεν έχουμε γυναικολόγο κάθε μέρα εδώ..είναι κάποιες μέρες..

Οπότε πάλι ρίσκο..Μέχρι τότε φυσικά ειδομεν

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

άντε να προσέχεις και καλές στράτες με το τουτού! πάω και γω γιατί θέλω να λούσω μαλλιά το πρωί και να πάω νωρίς γιατί έχω την απίστευτη δουλειά!

καλό ξημέρωμα όμορφες μανούλες

Εκει που εκανα 1 :20 λεπτα να ερθω ηρθα με το αυτοκινητο σε 35 λεπτακια , μια χαρα και δεν ειχε και κινηση

καλοφόρετο να είναι κούκλα μου!
Maria_s ειδες βρε πηρες Καλαματιανο.....και ειδες προκοπη!!!!Μαρακι μην σκας...ολοι ετσι ειναι και χειροτερα μην σου πω!!!!Λιτσακι σουπερ το νυφικο σου...πολυ μου αρεσε!!!!καλοφορετο.....

Ευχαριστω κοριτσακια μου

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα. Σήμερα δεν κάναμε καθόλου πυρετό και οι κοκκινίλες σβήνουν. Προσπαθώ να συνέλθω από την λαχτάρα...

Αύριο θα επιστρέψω στο γραφείο και θα σας διαβάσω από εκεί. Προς το παρόν, πολλές ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!!

Κορίτσια καλημέρα σε όλες σας. "εκμεταλλεύομαι" το χώρο σας για να δώσω τις ευχές στην Ελευθερία και τον Μάνο της.

Ελευθερία μου περαστική και αγύριστη να είναι η ταλαιπωρία και ο μανούλης, που βλέπω ότι ήδη το ξεπρνάει, να ειναι γερός και δυνατός και να χαρεί το καλοκαίρι του.

πολύ θετική ενέργεια από μένα με τους μικρούληδες μου. φιλιά πολλά

κορίτσια ευχαριστώ για τη φιλοξενία

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημέρα!!!!!!!

τι μου κάνετε;

εγω μόλις εγκατεστησα το google chrome και ελπιζω να δω προκοπή γιατι με το mozillα τι να πω χαλια. με τον internet explorer 2 φορες χάλια!

Λιτσάκι σούπερ το νυφικό και όντως στα μετρα σου αλλα βρε κοπελιά επαθα νευροκαβαλίκεμα για να τις δω! πολύ μεγάλες φωτος και αναποδα. για το μάτι τις εβαλες ετσι; χα χα χα χα :tongue: σε πειραζω οκ?

εμεις κατα τα αλλα καλα, το σπλαχνο μου κοιμαται πολύ ησυχο τα βραδυα, το πρωι τον βρισκω όρθιο στην κουνια να κουναει τα καγκελα και μάλλον βγάζουμε και άλλο δόντι γιατι έχει γεμισει τα χερακια του δαγκωνιές! αυταααααα!

Μαριάνθη; που εισαι εσυ βρε ψυχή; υπομονη με τον σύζυγο, όλες από ότι ειδες στο ίδιο καζανι βράζουμε!

Bonjour!!!

Λιτσάκι τέλειο το νυφικό!!!

εσένα ήρθε απο Κίνα και εμένα η παραγγελία απο Αγγλία άφαντη!!!

θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα καθότι μπλέκονται τα ελληνικά ταχυδρομεία και μετά θα τους ενοχλήσω!

ωραία κουβέντα είχατε χθες για τους συζύγους!

κάθε σπίτι έχει τα προβληματάκια του....στο χέρι μας είναι να μην τα αφήσουμε να εξελιχθούν σε μεγαλύτερα...

ε και για τα σκουπίδια,κλπ λίγη φωνή δε βλάπτει!

Ελευθερία μια χαρά ο πριγκηπάκος σου ε???

μπράβο!!!

Μαρίτα σιγά την εκμετάλευση καλέ!!!! μια γειτονιά είμαστε!!! τι να πείτε κι εσείς δηλαδή που συχνά πυκνά σας "ερχόμαστε"???? :wink:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

MakMaraki mou tis evala poli grigira kai mallon einai poli megales giati to kinito exei analisi 8mp, afou tis eides ki esy mpaino kai svino

ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!

Bonjour!!!

Λιτσάκι τέλειο το νυφικό!!!

εσένα ήρθε απο Κίνα και εμένα η παραγγελία απο Αγγλία άφαντη!!!

θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα καθότι μπλέκονται τα ελληνικά ταχυδρομεία και μετά θα τους ενοχλήσω!

ωραία κουβέντα είχατε χθες για τους συζύγους!

κάθε σπίτι έχει τα προβληματάκια του....στο χέρι μας είναι να μην τα αφήσουμε να εξελιχθούν σε μεγαλύτερα...

ε και για τα σκουπίδια,κλπ λίγη φωνή δε βλάπτει!

Ελευθερία μια χαρά ο πριγκηπάκος σου ε???

μπράβο!!!

Μαρίτα σιγά την εκμετάλευση καλέ!!!! μια γειτονιά είμαστε!!! τι να πείτε κι εσείς δηλαδή που συχνά πυκνά σας "ερχόμαστε"???? :wink:

χμμμμ και εσυ προβληματακια με το "ασος"? δεν την ακους τη συμπεθερα. στειλε ΤΩΡΑ μαιλ αν ακαι θα σου απαντησουν ότι σε αυτες τις περιπτωσει θα πρεπει να περιμενεις άλλες 7 εργασιμες μηπως και εχει γινει καποιο μπερδεμα στο ταχυδρομείο. σε βλέπω να παίρνεις τα λεφτα σου πίσω!:roll:

χμμμμ και εσυ προβληματακια με το "ασος"? δεν την ακους τη συμπεθερα. στειλε ΤΩΡΑ μαιλ αν ακαι θα σου απαντησουν ότι σε αυτες τις περιπτωσει θα πρεπει να περιμενεις άλλες 7 εργασιμες μηπως και εχει γινει καποιο μπερδεμα στο ταχυδρομείο. σε βλέπω να παίρνεις τα λεφτα σου πίσω!:roll:

πήρα θάρρος που σε άλλες κοπέλες πήγαν οι παραγγελίες....ελπίζω να φταίνε απλά τα ΕΛΤΑ!!! θα τους στείλω βέβαια σήμερα ένα απλό και ξεκάθαρο: "WHERE IS MY ORDER ρεεεεεε"!!!!!

to esteilan 22 apo kina kai stis 26 itan sto aerodromio kai to parelava stis 30 .....oses meres ekane na erthei apo kina ekane kai apo to aerodromio sto spiti

min xehnas sofaki oti eixe kai apergia proxtes

sofia prolaves kai to eides prin ta sviso?den nomizo na fainonatai akoma e?

τώρα δε φαίνονται Λιτσάκι!!!

kala o gios mou xtes alonize olo to spiti me tin strata afti pou sproxneis MONOS tou apla emeios imastan apo piso epairne fora kai etrexe o skatos

καλά ο δικός σου και ο Τεό έχουν ξεφύγει!!!

εμένα η μικρή χθες γύρισε όλο το σπίτι τοίχο τοίχο!!! είχε πολύ γέλιο!!! κρατιόταν και σιγά σιγά πήγε παντού!!!

πωπω αηδία!!! ψυχορραγεί μια κατσαρίδα στο μπαλκόνι μου!!! μπλιαχ!!!

να'ναι καλά το φάρμακο που έχω ρίξει!!!

όχι τίποτα άλλο αλλά εκτός του οτι τις φοβάμαι, έχω και αλλεργία!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!τι κανετε?τα μωρακια αλωνιζουν βλεπω.....εγω βαζω τον μπεμπη στην στρατα και δεν κουνιεται....καθεται εκει ησυχος πεταει τα παιχνιδια του και τωρα δειλα δειλα αρχιζει να κουναει ποδαρακια.....τα λυγιζει και τα τεντωνει λες και χορευει.......!!!!καλο μηνα να εχουμε αλλα χωρις πολυ ζεστη και κυριως χωρις βροχες....εχω τρελαθει πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...