Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα καλησπερα.πως ειστε?βλεπω πιασατε ωραια κουβεντα αποψε.

ο δικος μου ειναι ο χειροτερος απο ολους.ανοιγει την ντουλαπα να παρει κατι.ριχνει μια ματια να παρει αυτο που θελει,δεν το βλεπει και ξεκιναει να φωναζει,εντωμεταξυ ειναι μπροστα στα ματια του.τα παιρνω και εγω και γινομαστε μαλλια κουβαρια.Μα τετοια στραβωμαρα πια?

επιτηδες το κανει για να μου σπαειι τα νευρα.καθε φορα που ανοιγει ντουλαπα η συρταρι...Σοφια...Σοφια...Σοφιαααααααααααα.

γκρρρρρρ τα νευρα μου:evil::evil::evil:

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα καλησπερα.πως ειστε?βλεπω πιασατε ωραια κουβεντα αποψε.

ο δικος μου ειναι ο χειροτερος απο ολους.ανοιγει την ντουλαπα να παρει κατι.ριχνει μια ματια να παρει αυτο που θελει,δεν το βλεπει και ξεκιναει να φωναζει,εντωμεταξυ ειναι μπροστα στα ματια του.τα παιρνω και εγω και γινομαστε μαλλια κουβαρια.Μα τετοια στραβωμαρα πια?

επιτηδες το κανει για να μου σπαειι τα νευρα.καθε φορα που ανοιγει ντουλαπα η συρταρι...Σοφια...Σοφια...Σοφιαααααααααααα.

γκρρρρρρ τα νευρα μου:evil::evil::evil:

κερκυραίος το καμάρι σου;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Βερος.Αστα να πανε.

χμ...υπομονή :) κάτι ήξερα που δεν παντρεύτηκα κερκυραίο :)

εσύ είσαι 29? άρα αποκλείεται να είχαμε βρεθεί σε κάνα σχολείο ή παρέα...ο αντρούλης σου πόσο είναι; σε ποιο λύκειο ήσασταν;

Καλησπέρα. Σήμερα δεν κάναμε καθόλου πυρετό και οι κοκκινίλες σβήνουν. Προσπαθώ να συνέλθω από την λαχτάρα...

Αύριο θα επιστρέψω στο γραφείο και θα σας διαβάσω από εκεί. Προς το παρόν, πολλές ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα. Σήμερα δεν κάναμε καθόλου πυρετό και οι κοκκινίλες σβήνουν. Προσπαθώ να συνέλθω από την λαχτάρα...

Αύριο θα επιστρέψω στο γραφείο και θα σας διαβάσω από εκεί. Προς το παρόν, πολλές ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!!

Αγαπούλα μου υπέροχα νέα! Πολλά φιλιά στο μοσχομυριστό κεφαλάκι του Μάνου και μια μεγάλη αγκαλίτσα σε σένα! Καλό ξημέρωμα να έχετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...