Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

άσε με αυτά τα σκουπίδια! πρέπει να το πω 4 φορές, την 4η ουρλιάζοντας για να τα κατεβάσει...όλο ναι μωρό μου και ναι μωρό μου είναι και τα σκουπίδια ακόμα εκεί..

αλλά δεν φταίει αυτός, η μανούλα του η καλή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άσε με αυτά τα σκουπίδια! πρέπει να το πω 4 φορές, την 4η ουρλιάζοντας για να τα κατεβάσει...όλο ναι μωρό μου και ναι μωρό μου είναι και τα σκουπίδια ακόμα εκεί..

καλα για το θεμα σκουπιδια δεν το συζητω!!!!πρεπει να βγαλουν ζουμια οι σακουλες για να τις παρει.....τετοιο χαλι!!!η μανουλα γιατι φταιει?:rolleyes:

:)

χα χα.. τα κατεβαζει με την 4η; some girls have all the luck! εμενα αγαπη μου τα κατεβάζει την 4η μερα! δεν υπερβαλω καθολου ομως!

καλα για το θεμα σκουπιδια δεν το συζητω!!!!πρεπει να βγαλουν ζουμια οι σακουλες για να τις παρει.....τετοιο χαλι!!!η μανουλα γιατι φταιει?:rolleyes:

να δω εμεις τι βλασταρια θα βγαλουμε στην κοινωνια!

καλησπερες!

και για να καταλαβετε το δραμα μου... ξερετε τι κανει ο αγαπημενος μου αυτη τη στιγμη; μαζευει τα χειμωνιατικα ρουχα του από το δωματιό μας! ειχε ενα σακ βουαγιαζ τιγκα στο πουλοβερ στο πατωμα διπλα στο κρεβατι επί δίμηνο και αποφασισε να το μαζεψει τωρα. εννοειται οτι δεν επαιρνε κουβεντα και δεν με αφηνε να τα μετακινησω εγω!:evil:

Διαφημίσεις

όταν λέω 4η φορά, εννοώ 4η μέρα αγάπη μου! τα ίδια χάλια είναι όλοι τους!

αυτό με το σακ βουαγιάζ το είχα και γω στις αρχές...να μην πειράζω τα πράγματά του, να μην παίρνω για πλύσιμο παρά μόνο αν τα έχει βάλει αυτός στο καλάθι, κλπ, κλπ...

ε κάποια στιγμή τα πήρα τόσο πολύ που πρέπει να με άκουσε η μισή Αττική και σε κατάσταση ημίτρελη του είπα ότι νοικοκυρά είμαι εγώ και εγώ αποφασίζω πότε τακτοποιείται τι και πότε πλένεται! και ότι αν δεν γουστάρει, να γυρίσει στη μαμά του! ε, που και που τραβάω κάτι τέτοιες κρίσεις και στρώνουμε :)

όταν λέω 4η φορά, εννοώ 4η μέρα αγάπη μου! τα ίδια χάλια είναι όλοι τους!

αυτό με το σακ βουαγιάζ το είχα και γω στις αρχές...να μην πειράζω τα πράγματά του, να μην παίρνω για πλύσιμο παρά μόνο αν τα έχει βάλει αυτός στο καλάθι, κλπ, κλπ...

ε κάποια στιγμή τα πήρα τόσο πολύ που πρέπει να με άκουσε η μισή Αττική και σε κατάσταση ημίτρελη του είπα ότι νοικοκυρά είμαι εγώ και εγώ αποφασίζω πότε τακτοποιείται τι και πότε πλένεται! και ότι αν δεν γουστάρει, να γυρίσει στη μαμά του! ε, που και που τραβάω κάτι τέτοιες κρίσεις και στρώνουμε :)

εχεις παντρευτει ενα προβατο και δεν το γνωριζεις! ο δικος μου ξεκιναει την ειρωνία, σου μιλαει λες και εισαι το τελευταιο σκουπιδι στη γη και μου τσακιζει τα νευρα! σημερα το μεσημερι μα την παναγια σκεφτηκα οτι ειμαι πολυ λαλακας που στεναχωρηθηκα με την μεταθεση! τι καλαματα! εβρο να παει μπορει; ακομα καλυτερα!:D

σιγά το πρόβατο! και αυτός ειρωνεύεται και πουλάει υφάκι και μετά κρατάει και μούτρα! που και που η υστερία πιάνει όμως :)

μαράκι όλοι ίδιοι είναι, έτσι τους μάθανε και ας ελπίσουμε ότι εμείς θα κάνουμε καλύτερη δουλειά με τους γιους μας...

σημασία όμως έχει να βάζει το παιδί σας και σένα πάνω από όλα και να είστε ενωμένοι στα δύσκολα και σε όσα αφορούν στο παιδί...όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα, άλλωστε τώρα θα φανεί η μαγκιά μας, στα δύσκολα...στα φρου φρου και στα αρώματα, όλοι πρώτοι είμαστε :)

Δεν το πιστευω!!!

Και νομιζα οτι ειμαι η μονη που παρακαλαω τον αντρα μου να πεταξει τα σκουπιδια.

Ελεος πια!Δεν του μυριζουν?

χαχαχαχαχα αυτό λέω και γω! ειδικά τώρα με τη ζέστη!

Διαφημίσεις

ναι το ξανάρχισα...είχα πει ότι έκανα διάλειμα...μόλις αποθήλασα, κάπνισα πάλι...ζόρι στη δουλειά, λαλακίες με τα πεθερικά, δεν ήθελα και πολύ...

καπνίζω στο γραφείο και όταν είμαι έξω για καφέ ή ποτό...όσο είμαι σπίτι δεν...

τι του έκανες χριστιανή μου του ανθρώπου και αφού έγινες η μάνα του παιδιού αποφάσισε να σε γράψει; :) για πάρτο αλλιώς...

λοιπον παω να πλυνω κανα πιατο πριν μας φανε οι κατσαριδες και μετα να κρεβατωθω γιατι αισθανομαι τον Μορφεα να με πλησιαζει με αγριες διαθεσεις!

σας φιλώ, τα λέμε αυριο!

ναι το ξανάρχισα...είχα πει ότι έκανα διάλειμα...μόλις αποθήλασα, κάπνισα πάλι...ζόρι στη δουλειά, λαλακίες με τα πεθερικά, δεν ήθελα και πολύ...

καπνίζω στο γραφείο και όταν είμαι έξω για καφέ ή ποτό...όσο είμαι σπίτι δεν...

τι του έκανες χριστιανή μου του ανθρώπου και αφού έγινες η μάνα του παιδιού αποφάσισε να σε γράψει; :) για πάρτο αλλιώς...

αααα εγω φταιω παλι... σε πληροφορω ότι το ολο θεμα στραβωσε πριν γινω η μανα του παιδιου του. αστα σου λεωωωωωωωωωωω... φιλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...