Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Θα ξέρεις νωρίτερα πότε είναι η ωοληψια.. κι όχι την τελευταία μέρα, μην ανησυχείς! Αλλά αν γενικώς δυσκολεύεσαι με την άδεια της ωοληψιας, αναγκαστικά θα κάνεις την άρρωστη! Τώρα όσο για τους υπερήχους.. θα πηγαίνεις οποία ώρα σε βολεύει. Είναι μακρυά ο γιατρός που θα σου κάνει τους υπερήχους?

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Μα για τι το λες αυτό?? (Καλά.. εγκεφαλικά έχω πάθει!!)

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κοριτσακια μου ολα αυτα που μου λετε τα εχω αποκλεισει. Πορτοκαλι δε φαγαμε ποτε Μαρια μου γιατι εβγαλε σπυρακια απο την πρωτη στιγμη και το κοψαμε. Η διατροφη της ειναι η ιδια εδω και πολλους μηνες. Σοφακι το απορρυπαντικο της ειναι επισης το ιδιο εδω και πολλους μηνες και παντα baby βεβαια. Και ομως ρε γμτ εδω και 2 μηνες εχει τρελαθει στο σπυρι. Φλουμπες ειναι δηλαδη, οχι σπυρια, οι οποιες εμφανιζονται σε ενα σημειο, γινονται τεραστιες και μετα απο λιγο εξεαφανιζονται. Ειδικα αν ξυστει καπου ή τριφτει γεμιζει. Τι να πω...Δεν ξερω τι να κανω...Τη στουμπωνω συνεχεια φαρμακο ρε γμτ, δεν ξερω τι αλλο να κανω. Χθες που ειπαμε να μην της δωσουμε δεν μπορουσε να κοιμηθει απο τον κνησμο. Εκλεισα και ραντεβου σε δερματολογο στο νοσοκομειο, απογευματινο, ακουσα οτι ειναι πολυ καλη, να τη δει, αλλα παιζει τη μερα που θα την παμε να μην εχει ουτε ενα. Ετσι το επαθα και με την παιδιατρο, την τελευταια φορα που την ειδε δεν ειχε ουτε για δειγμα ενα να το δει να μας πει μια γνωμη, εχω πελαγωσει πραγματικα.

Αφρόλουτρο ή σαμπουάν; Ο Νικόλας έκανε ατοπική 6 μηνών με τα weleda παρόλο που είναι φυτικά και τα χρησιμοποιούσα από την ώρα που γεννήθηκε. Μόλις τα άλλαξα, ηρέμησε και δεν ξανα εμφάνισε από τότε!

Αναπτύσσονται σταδιακά η ευαισθησίες και ακόμα και κάτι που έτρωγε τόσο καιρό, μπορεί να την ενοχλεί τώρα. Γι'αυτό σου λέω η μόνη λύση είναι η απομόνωση της τροφής και η παρακολούθηση.

Ξεκίνα από το εύκολο. Άλλαξέ της αφρόλουτρο ή σαμπουάν. Η frezyderm έχει ειδικά σειρά atoprel.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αφρόλουτρο ή σαμπουάν; Ο Νικόλας έκανε ατοπική 6 μηνών με τα weleda παρόλο που είναι φυτικά και τα χρησιμοποιούσα από την ώρα που γεννήθηκε. Μόλις τα άλλαξα, ηρέμησε και δεν ξανα εμφάνισε από τότε!

Αναπτύσσονται σταδιακά η ευαισθησίες και ακόμα και κάτι που έτρωγε τόσο καιρό, μπορεί να την ενοχλεί τώρα. Γι'αυτό σου λέω η μόνη λύση είναι η απομόνωση της τροφής και η παρακολούθηση.

Ξεκίνα από το εύκολο. Άλλαξέ της αφρόλουτρο ή σαμπουάν. Η frezyderm έχει ειδικά σειρά atoprel.

Της εχω αλλαξει δυο και συνεχιζει, δε νομιζω να ειναι απο αφρολουτρ. Κοιτα θα κανουμε το τεστ για τις αλλεργιες μολις χρονισει γιατι τι να πρωτοαποκλεισω απο αυτα που τρωει;;; Τιποτε δεν την ειχε πειραξει τοσο καιρο οποτε πελαγωνω και μονο στη σκεψη να της κοψω κατι και να δω. Στην αρχη βεβαια της κοψαμε μερικες τροφες, μπισκοτα, δημητριακα κτλ μηπως εχει αλλεργια στη γλουτενη. Τζιφος...Θα παω τη Δευτερα στη δερματολογο και βλεπουμε...και θα περιμενω και ενα μηνα για το τεστ....απλα καθε φορα που γεμιζει αγχωνομαι και θελω να το πω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

να μου την φιλήσεις...

όλα της τα ρούχα είναι βαμβακερά; και σεντόνια, πετσέτες κλπ.;

έχεις παρατηρήσει αν φουντώνει όταν έρχεται σε επαφή με το καρότσι της, πάρκο, πάτωμα, κουβέρτα κλπ.;

ποποποπο για λιγο ελλειψα και εγινε της μουρλης!!!!Μαρακι εγω κατα την γνωμη μου πιστευω πως πρεπει να γινει μια συζητηση μεταξυ σας....οσο υπομονη και να κανεις το προβλημα χειροτερευει!!!βρε κοριτσια τι γινετε?σας φαγανε οι συζυγοι???τι πραγμα και αυτο?μην νομιζετε και εγω μια απο τα ιδια ειμαι....μην σας πω σαν την κατασταση της Μακ!!!!τελοσπαντων.....Σοφακι εκλεισες εκκλησια μηπως?αααα τι θυμηθηκα....αυτο που ειπες πριν οτι θα ρεψεις αν θηλαζεις 2 παιδια!!!!ποσο ακομα βρε Σοφακι?αφου δεν εχεις αλλο περιθωριο!!!χιχιχιχιχι:rolleyes:χαριτολογωντας το λεω.....Λιτσακι περιμενουμε νεα...πως ειναι το νυφικο σου!!!:-D

Διαφημίσεις

Γειαααααα!

Μιλαμε με πηρε ποση ωρα για να σας διαβασω και δεν θυμαμαι τιποτα λεμε...

Ελευθερια περαστικα στον Μανου σου κοπελα μου!Ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο!Αντε να ηρεμησεις κι εσυ...Το γεμισατε το αυτοκινητο με παιχνιδια?

Μακμαρακι μου κανε υπομονη κοπελα μου...Εμενα υπαρχει περιπτωση να φυγει Κυπρο και δεν με χαλαει καθολου.Αν ειναι για ενα καλυτερο μελλον δεν με πειραζει καθολου.Ειμαι ανθρωπος που προσαρμοζεται ευκολα.Ασε που οταν ειμαστε και συνεχεια μαζι φαγωνομαστε.17 χρονια τον εχω και με εχει.Θα λειπετε ετσι ο ενας στον αλλον.

Ελενιτσα πολυ ωραια η φωτο του Μαρινου!

Λιτσα περιμενουμε εντυπωσεις απο το νυφικο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ααααα ωραια η μια ειναι χειροτερα απ την αλλη!!!Ευμορφια μου βρηκε δουλεια ο συζυγος?πολυ χαιρομαι.....εγω η κακομοιρα δεν μπορω να τον ξεφορτωθω για λιγο!!!!

να μου την φιλήσεις...

όλα της τα ρούχα είναι βαμβακερά; και σεντόνια, πετσέτες κλπ.;

έχεις παρατηρήσει αν φουντώνει όταν έρχεται σε επαφή με το καρότσι της, πάρκο, πάτωμα, κουβέρτα κλπ.;

ολα ειναι βαμβακερα, νομιζω δηλαδη, ολα σχεδον ειναι μαδερκεαρ και καποια μπενετον. γενικα οπου τριφτει βγαζει πολλα, στο παρκο ναι εχω παρατηρησει οτι γεμιζει. Α τωρα που το θυμηθηκα, δεν εχει ουρολοιμωξη ο Νικολας ε;; Ενταξει μια χαρα...αυτο που περιεγραψες ειναι το σμηγμα που λεμε;;; το εχουν και τα κοριτσακια και το βγαλαμε μια φορα σιγα σιγα οπως μας ειπε η γιατρος και δεν ξαναβγηκε. Αλλα στα αγορια προστατευει την περιοχη ή κανω λαθος;;;

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

ολα ειναι βαμβακερα, νομιζω δηλαδη, ολα σχεδον ειναι μαδερκεαρ και καποια μπενετον. γενικα οπου τριφτει βγαζει πολλα, στο παρκο ναι εχω παρατηρησει οτι γεμιζει. Α τωρα που το θυμηθηκα, δεν εχει ουρολοιμωξη ο Νικολας ε;; Ενταξει μια χαρα...αυτο που περιεγραψες ειναι το σμηγμα που λεμε;;; το εχουν και τα κοριτσακια και το βγαλαμε μια φορα σιγα σιγα οπως μας ειπε η γιατρος και δεν ξαναβγηκε. Αλλα στα αγορια προστατευει την περιοχη ή κανω λαθος;;;

το συνθετικό του πάρκου πρέπει να ενοχλεί την Ειρηνούλα...έχει φαίνεται μεγαλύτερη ευαισθησία...να το δείς πάντως με τον δερματολόγο και να του αναφέρεις σε ποιες περιπτώσεις έχεις παρατηρήσει ότι φουντώνει περισσότερο.

Σχετικά με το σμήγμα έχεις δίκιο, αλλά όπως καταλαβαίνεις, όσο προσεκτικοί και αν είμαστε στο καθάρισμα, όλο και κάποιο μικρόβιο μεταφέρεται εκεί και μπορεί να δημιουργήσει μόλυνση.

μα περονοσπορος επεσε στους συζυγους;;;; τι εγινε βρε κοριτσια;;;

ψιτ μεταξύ μας, δε νομίζω ότι φταίνε τόσο οι σύζυγοι όσο η δική μας συσσωρευμένη κούραση, άγχος και ευθύνες...τους πετύχαμε και λίγο γιούχου κάποιες φορές ( η τελευταία για μένα ήταν πριν 40 λεπτά όπου μπήκαμε μαζί μέσα, εγώ άρχισα να μαζεύω, να του ζητάω να μου βγάλει ρούχα να ξεκινήσω τη βαλίτσα και αυτός έφτιαξε καφέ, άνοιξε τηλεόραση και ήταν έτοιμος να στρωθεί στον υπολογιστή, όπου τον πήρε και τον σήκωσε!) και γενικά μας έχουν σπάσει τα νεύρα και μας ενοχλεί η κάθε μια λαλακία!

:rolleyes:

ψιτ μεταξύ μας, δε νομίζω ότι φταίνε τόσο οι σύζυγοι όσο η δική μας συσσωρευμένη κούραση, άγχος και ευθύνες...τους πετύχαμε και λίγο γιούχου κάποιες φορές ( η τελευταία για μένα ήταν πριν 40 λεπτά όπου μπήκαμε μαζί μέσα, εγώ άρχισα να μαζεύω, να του ζητάω να μου βγάλει ρούχα να ξεκινήσω τη βαλίτσα και αυτός έφτιαξε καφέ, άνοιξε τηλεόραση και ήταν έτοιμος να στρωθεί στον υπολογιστή, όπου τον πήρε και τον σήκωσε!) και γενικά μας έχουν σπάσει τα νεύρα και μας ενοχλεί η κάθε μια λαλακία!

:rolleyes:

συμφωνω...και μενα μου σπαει τα νευρα...ολο το απογευμα παλευα τη μικρη στριγγλα, εχουμε ανακαλυψει τη φωνη μας και στριγγλιζουμε ολημερις, και αυτος χαλαρος στον υπολογιστη. Νομιζα λοιπον οτι εχει δουλεια και προσπαθουσα να μην τον ενοχλουμε...ξερεις τι εκανε τελικα με τοση προσηλωση;;;; κατεβαζε τραγουδια!!!!!!!!!!! τυχαια περασα μπροστα απο το λαπτοπ κυνηγωντας τη μικρη και το ειδα!!!!! ε φταιω τωρα εγω που τον αρχισα;;;;

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...