Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμεις που τρωμε και την μαμα μαζι γιατι δεν βαζουμε τιποτα οεο???Τρωει πολυ σε σχεση με τα κιλα που εχει ο δικος μου , μοντελο θα γινουμε κι εμεις

εσένα είναι και σβούρα όμως Λιτσάκι!!!

εμένα η μικρή τώρα αρχίζει να κινείται περισσότερο οπότε λογικά θα μαζέψει κιόλας!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα μπηκα σπιτι...παραξενο μου φανηκε σημερα η δουλεια...να δω πώς θα συνηθισω απο Σεπτεμβρη...καλα μη φανταστειτε οτι καναμε τιποτε, για φαγητο πηγαμε γι αυτο αργησα. Ελευθερια μου μπράβο σας, ολα καλα!!!!! Αντε τελειωσε και αυτο...Τιποτε κακο να μη σας ξαναβρει παιδι μου...Υγεια, υγεια στο Μανο και σε ολα τα μωρακια!!!! Εμεις οπως το υποψιαζομουν ειχαμε μια κακη νυχτα, το ζουζουνι μου ειχε φαγουρα, εχουμε παλι σπυρακια, και κατα τη 1 ξυνοταν, της εδωσα αταραξ και αυτυχως δεν ξαναξυπνησε. Εχω πολυ αγχωθει με τα κ$%#σπυρα...Τι να την πειραζει ρε γμτ...

Μακ μου υπομονη, θα τη βρειτε τη λυση, ανθρωποι που αγαπιουνται και εχουν και ενα παιδακι, που τους υπενθυμιζει την αγαπη τους, δε χωριζουν ευκολα!!!!!

Αννούλα πρέπει να αρχίσεις να αποκλείεις πράγματα από τη διατροφή της πρώτα. Έφαγε κάτι το παιδί χθες που δεν είχε φάει τις προηγούμενες μέρες;

Πίνετε πορτοκάλι; Αν ναι, μην της το δώσεις για 3-4 μέρες. Αν δεν σου βγάλει σπυράκια, θα έφταιγε αυτό. Αν ναι, το επαναφέρεις και κόβεις κάτι άλλο. Μόνο έτσι θα καταλάβεις τι την ενοχλεί

θηλάζει ρε χαζό! χορταίνει η κοπελιά με το γαλατάκι της μανούλας :)

και το σουργελάκι μου προτιμά να στέκεται παρά να μπουσουλά!

Καλό το γαλατάκι της μαμάς αλλά πρέπει να μάθει να τρώει και φαγάκι και φρουτάκια όμως!!!

τα λυπάμαι να τα πετάω!!!

πότε θα έρθουν τα πράγματα μου απο το άσος οέο???????????????

χθες κλείσαμε μια εβδομάδα απο όταν τα έστειλαν!!!

είμαι ανυπομονη???????

είναι και το "νυφικό" μου μέσα και είμαι περίεργη να δω πως θα είναι πάνω μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τωρα μπηκα σπιτι...παραξενο μου φανηκε σημερα η δουλεια...να δω πώς θα συνηθισω απο Σεπτεμβρη...καλα μη φανταστειτε οτι καναμε τιποτε, για φαγητο πηγαμε γι αυτο αργησα. Ελευθερια μου μπράβο σας, ολα καλα!!!!! Αντε τελειωσε και αυτο...Τιποτε κακο να μη σας ξαναβρει παιδι μου...Υγεια, υγεια στο Μανο και σε ολα τα μωρακια!!!! Εμεις οπως το υποψιαζομουν ειχαμε μια κακη νυχτα, το ζουζουνι μου ειχε φαγουρα, εχουμε παλι σπυρακια, και κατα τη 1 ξυνοταν, της εδωσα αταραξ και αυτυχως δεν ξαναξυπνησε. Εχω πολυ αγχωθει με τα κ$%#σπυρα...Τι να την πειραζει ρε γμτ...

Μακ μου υπομονη, θα τη βρειτε τη λυση, ανθρωποι που αγαπιουνται και εχουν και ενα παιδακι, που τους υπενθυμιζει την αγαπη τους, δε χωριζουν ευκολα!!!!!

Αννούλα μήπως φταίει το απορρυπαντικό/μαλακτικό που της πλένεις τα ρούχα?

έχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω ανυπομονω να παω σπιτι για να οδκιμασω το νυφικο....με πηρε τωρα ο Ομηρο ςκαι μου λεει ρε υπερπαραγωγη ειναι αυτο ...πολυ καλο φαινεται και ποιοτικα πολυ καλο ...επομενως ειμαι μεσα στην αγωνια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Αχ κοριτσακια μου ολα αυτα που μου λετε τα εχω αποκλεισει. Πορτοκαλι δε φαγαμε ποτε Μαρια μου γιατι εβγαλε σπυρακια απο την πρωτη στιγμη και το κοψαμε. Η διατροφη της ειναι η ιδια εδω και πολλους μηνες. Σοφακι το απορρυπαντικο της ειναι επισης το ιδιο εδω και πολλους μηνες και παντα baby βεβαια. Και ομως ρε γμτ εδω και 2 μηνες εχει τρελαθει στο σπυρι. Φλουμπες ειναι δηλαδη, οχι σπυρια, οι οποιες εμφανιζονται σε ενα σημειο, γινονται τεραστιες και μετα απο λιγο εξεαφανιζονται. Ειδικα αν ξυστει καπου ή τριφτει γεμιζει. Τι να πω...Δεν ξερω τι να κανω...Τη στουμπωνω συνεχεια φαρμακο ρε γμτ, δεν ξερω τι αλλο να κανω. Χθες που ειπαμε να μην της δωσουμε δεν μπορουσε να κοιμηθει απο τον κνησμο. Εκλεισα και ραντεβου σε δερματολογο στο νοσοκομειο, απογευματινο, ακουσα οτι ειναι πολυ καλη, να τη δει, αλλα παιζει τη μερα που θα την παμε να μην εχει ουτε ενα. Ετσι το επαθα και με την παιδιατρο, την τελευταια φορα που την ειδε δεν ειχε ουτε για δειγμα ενα να το δει να μας πει μια γνωμη, εχω πελαγωσει πραγματικα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κι εγω ανυπομονω να παω σπιτι για να οδκιμασω το νυφικο....με πηρε τωρα ο Ομηρο ςκαι μου λεει ρε υπερπαραγωγη ειναι αυτο ...πολυ καλο φαινεται και ποιοτικα πολυ καλο ...επομενως ειμαι μεσα στην αγωνια

Καλοφορετο!!!!! Αγωνια στο φουλ ε;;

ovvZp2.png

Αννουλα οσο για την δουλεια 1 εβδομαδα ειναι αρκετη για να αισθανεσαι οτι δεν εχεις φυγει ποτε

Λες ε;;;; Παντως σημερα ενιωθα σαν εξωγηινη...Αλλου για αλλου ημουν, ε 2 χρονια σχεδον ειναι αυτα!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια μου ολα αυτα που μου λετε τα εχω αποκλεισει. Πορτοκαλι δε φαγαμε ποτε Μαρια μου γιατι εβγαλε σπυρακια απο την πρωτη στιγμη και το κοψαμε. Η διατροφη της ειναι η ιδια εδω και πολλους μηνες. Σοφακι το απορρυπαντικο της ειναι επισης το ιδιο εδω και πολλους μηνες και παντα baby βεβαια. Και ομως ρε γμτ εδω και 2 μηνες εχει τρελαθει στο σπυρι. Φλουμπες ειναι δηλαδη, οχι σπυρια, οι οποιες εμφανιζονται σε ενα σημειο, γινονται τεραστιες και μετα απο λιγο εξεαφανιζονται. Ειδικα αν ξυστει καπου ή τριφτει γεμιζει. Τι να πω...Δεν ξερω τι να κανω...Τη στουμπωνω συνεχεια φαρμακο ρε γμτ, δεν ξερω τι αλλο να κανω. Χθες που ειπαμε να μην της δωσουμε δεν μπορουσε να κοιμηθει απο τον κνησμο. Εκλεισα και ραντεβου σε δερματολογο στο νοσοκομειο, απογευματινο, ακουσα οτι ειναι πολυ καλη, να τη δει, αλλα παιζει τη μερα που θα την παμε να μην εχει ουτε ενα. Ετσι το επαθα και με την παιδιατρο, την τελευταια φορα που την ειδε δεν ειχε ουτε για δειγμα ενα να το δει να μας πει μια γνωμη, εχω πελαγωσει πραγματικα.

ναι το καλύτερο είναι να τη δει δρματολόγος γιατί και το φάρμακο συνέχεια δεν κάνει....

ίσως απλά να είναι ευαίσθητο το δερματάκι της και με την παραμικρή τριβή να ερεθίζεται...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΝΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

καλοφόρετο!!!!

τελείωσες με τις ετοιμασίες Λιτσάκι???

μήπως μπορείς να μου κανονίσεις και τα δικά μου?????? χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι το καλύτερο είναι να τη δει δρματολόγος γιατί και το φάρμακο συνέχεια δεν κάνει....

ίσως απλά να είναι ευαίσθητο το δερματάκι της και με την παραμικρή τριβή να ερεθίζεται...

ναι μα δεν το αφηνω, εχει παραπαει το κακο..φοβαμαι μην εχει κατι και οσο το αφηνουμε χειροτευσει...πολλα περνανε απο το μυαλο μου...μακαρι να ειναι απλα ευαἶσθησια!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...