Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ' ευχαριστώ Σοφάκι.

ΜΠράβο στο κοριτσάκι σου Λία!

Τελικά για το γάμο που σας έλεγα της ξαδέρφης μου;ε μου απαγόρευσε η παιδίατρος να τον πάρω μαζί μου!!!Ξεκινάω να βγάζω γάλα, όσο μπορέσω και θα τον αφήσω.....στην πεθερά!Τι να κάνω;Δεν έχω άλλη επιλογή.Έχω δηλαδή αλλά αν τη μάθει ποιος την ακούει. Μου είπε η κουμπάρα μου να τον κρατήσει αυτή.Έχει το δικό της που είναι ένα μήνα μικρότερος και μου λέει φέρτον να δω πως είναι να έχεις δίδυμα.Μάλλον το αποκλείω όμως παρόλο που της έχω περισσότερη εμπιστοσύνη.

Κοριτσάρες μου ήρθα κι εγώ. Κάναμε το εμβόλιό μας σήμερα,έκλαψε πολύ λίγο ευτυχώς.Από κιλά είμαστε μια χαρά λέει 7040,πήραμε 700γρ αυτό το μήνα(για μωρό που θηλάζει λέει είμαστε πολύ καλά).Ύψος όμως μόνο 2 πόντους.Λέτε να μου έμοιαξε σ' αυτό το μωρό μου;Με καθησύχασε όμως το γεγονός ότι στο βιβλιάριο του μπαμπά μας είδα πως όταν ήταν κι αυτός 4 μηνών είχε το ίδιο ύψος και τώρα είναι 1.82.Αχ μην πάρει απ' την κοντοστούπα τη μάνα του!!!!!

Ελευθερία κεφάκια βλέπω πάλι σήμερα ε;φτου φτου κοριτσάρα μου.

Μακ θα σε μαλώσω τελικά.Είπαμε πες ότι θέλεις, ξέσπασε ρε κορίτσι μπας και ηρεμήσεις. Και στην τελική ρίξτου κι ένα τηγάνι στο κεφάλι!!!!!!!

Κορίτσια εγώ έχω συνδέσει το λαπτοπ στην τηλεόραση κι έτσι κάθομαι αραχτή στον καναπέ, δίπλα το μωράκι μου,στο γυμναστήριο ή στο στρωματάκι του και σας διαβάζω και σερφάρω στο νετ!!!!

Γιώτα μπράβο που βγήκαν όλα καλά με την εξέταση, εύχομαι και μετην καλλιέργεια το ίδιο.

Αννούλα θέλουμε φώτο!!!!!!!!!

Ανέβασα κι εγώ απ' την αποθήκη τα Χριστουγεννιάτικα, από το απόγευμα λέω ν' αρχίσω αν όχι αύριο πρωί πρωί.

Κορίτσια εγώ το σίδερο το λατρεύω!!Χωρίς πλάκα.Δε μ' αρέσει όμως ιδιαίτερα η μαγειρική.Ίσως επειδή τα φαγητά που μαγειρεύω είναι μετρημένα καθώς ο σύζυξ είναι δύσκολος όπως σας έχω πει. Σήμερα του κάνω φακές.Εμένα μου έφερε η μαμά μου σπανακόρυζο.

Τελειος ο μικρος, μπραβο σας!!!! Φωτο δεν προλαβα να βγαλω γιατι κλειδαμπαρωθηκε στο μπανιο ο κυριος!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

paidi mou kathe mera gliko ftiaxneis esi? ego exonevra giati den xero ti skata epathe to kalorifer tp anavo alla ta somata einao pagomena , vrike ton mera! pali kala exoume to kalorifer air condition. ki edo exei trelo aera kai rixnei karekles , imaste kai stom 5o kai exoume kai apla mprosta katalavenete posakougete o aeras

εξαέρωση θέλουν καλέ!

Διαφημίσεις

Αχ εχει απιστευτη γκρινια σημερα και γω καθολου ορεξη...Την αφησα παλι στο γυμναστηριο μπας και ηρεμησουμε λιγο!!!! Βγαζει δοντια μαλλο, χθες εβαλα το χερι μου στο στομα της, αφου το επλυνα 3 φορες με ντετολ, και επιασα ενα δοντι στα κατω ουλα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλα να πάθεις.... έτσι για να καταλάβετε τι περνάω εγώ με τη Μαρία!!!

ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ!!!!:P;)

νιαρχαρχαρ! νιαρχαχαρ! γλυκό, φαγητό έτοιμα...άλλαξα πάνα και θηλάζω

ήρθε και ο Γιώργος να φάει

Λοιπον,σημερα ξεκιναω διαδρομο,τον κατεβασα,τον ξεσκονισα,εστω μιση ωριτσα το απογευμα!!!

Εχω και ηλεκτροδια στο σπιτι,σασ το ειπα?Αυτα που τα βαζεις στα μπουτια χα χα χα..αλλα μεχρι να καλοδιωθω κ να ξε-καλοδιωθω χρειαζομαι μιση ωρα και αλλα 40 λεπτα να κατσω για να δουλεψει,,αστο καλυτερα!!

Προχθες πηα πηρα και αργυλο απο καταστημα με βιολογικα,το κανω σαν λασπη κ το απλωνω στα μπουτια,τυλιγομαι με μεμβρανη κ καθομαι για 40 λεπτα!!αυτο θα το κανω,αλλωστε ολη μερα σε ενα καναπε ειμαι,απλα θα ρωτησω πρωτα την παιδιατρο μηπως δεν κανει!!!

Σας κουφανα?

ακαλά! βαριεμαι μονο που το διαβασα

Αχ εχει απιστευτη γκρινια σημερα και γω καθολου ορεξη...Την αφησα παλι στο γυμναστηριο μπας και ηρεμησουμε λιγο!!!! Βγαζει δοντια μαλλο, χθες εβαλα το χερι μου στο στομα της, αφου το επλυνα 3 φορες με ντετολ, και επιασα ενα δοντι στα κατω ουλα!!!!!

δόντιιιιιιι;;;;;;;μπράβο!

Διαφημίσεις

Μίλησα με την παιδίατρο για το τζάκι... Να έχετε πάντα την μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο λίγο ανοιχτό... και το ίδιο ισχύει για air condition αλλά και για τα καλοριφερ...

εμείς ευτυχώς το κάναμε πάντα αυτό... και ας έχει και -5 έξω ... δεν αντέχουμε τη ζέστη και πιο πολυ δεν αντέχω την κλεισούρα!

Ήρθε η μαμά μου με την αδελφή μου , έκατσαν , έπαιξαν τον ξέκαναν και έφυγαν.

δεν πάει καλά ο καιρός μετά τις καρέκλες ήλιος. Μπράβο βρε Μαράκι που έχεις όρεξη για γλυκάκια. Λία απλά για τα πρακτικά να σου πω «ναι μας κούφανες» Και να ρωτήσω όταν κάθεσαι με τη λάσπη δεν κίνησε ? Άννα δόντι ? Άντε βρε καλή αρχή – νομίζω πως και εμείς θα το δούμε σύντομα

XwAPp3.png

αντε βρε μπραβο!!με το καλο κ τ αυπολοιπα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...