Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

χαιρετε χαιρετε.τι μου κανετε?ουφφφφφ επιτελους τελειωσα με τις δουλειες και μαγειρεματα και ειπα να κατσω να φαω ενα πιατο φαι και να σας διαβασω.

πατριωτισα ακομα στη δουλεια εισαι?ελα για καφεδακι,εχει πολυ ωραια μερα εδω.

καλησπερα λιτποτ:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

αντε βρε.τι περιμενετε?ελατε κατα Κερκυρα μερια.κοριτσακια μολις με πηρε τηλ .η κολλητη μου ,παιρνουμε τα μπεμπονια μας και φευγουμε για παραλια.

τα λεμε αργοτερα,πολλα φιλια σε ολες.

XWF8p2.png

αλό!!!

ουφ έσκασα απο το φαί!!!

πολλά πράγματα διάβασα και τι να πω....

Καταρχήν συμπεθεράκι να πεις του συμπεθερου οτι μόνο του δεν τον θέλουμε....και προτείνω να κάτσετε να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση. σας χρειάζεται...μην αφήνετε πράγματα να μαζεύονται....καλή η υπομονή αλλά ακόμα καλύτερη η συζήτηση...

όλα αυτά στη θεωρία φυσικά....στην πράξη εσύ ξέρεις καλύτερα πως να το χειριστείς...

Μαράκι σε "τρώω"!!!

έχω να μιλήσω με την πεθερά απο το Νοέμβρη!!!

καλά οτι δεν έχει έρθει ποτέ σπίτι μου σας το έχω ήδη πει!!!

εντάξει και με τη μαμά σου μέσα στο σπίτι φαντάζομαι δύσκολα θα είναι, παρόλο που σας βοηθάει....ούτε να τσακωθείτε δε θα μπορείτε!!!

αν δεν βρέξει θα πάμε σε παιδότοπο κατά τις 8!

σήμερα η μικρή τοίχο-τοίχο γύρισε όλο το σπίτι!!!

και ανακάλυψα οτι τελικά το παιδί μου ξέρει να μπουσουλάει απλά προτιμά να περπατάει!!! όταν της απομάκρυνα το τραπεζάκι του σαλονιού για να κάτσει να παίξει και λίγο καθιστή, μπουσούλησε και πήγε, για να πιαστεί να σηκωθεί! άρα μας δουλεύει ψιλό γαζί η μικρά!!!

έφαγε και πάλι την τεράστια ποσότητα των 150 μλ!!!

Πως έχει τέτοιες κοιλιές και τέτοια μπούτια με τόσο λίγο φαί???????:tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τωρα μπηκα σπιτι...παραξενο μου φανηκε σημερα η δουλεια...να δω πώς θα συνηθισω απο Σεπτεμβρη...καλα μη φανταστειτε οτι καναμε τιποτε, για φαγητο πηγαμε γι αυτο αργησα. Ελευθερια μου μπράβο σας, ολα καλα!!!!! Αντε τελειωσε και αυτο...Τιποτε κακο να μη σας ξαναβρει παιδι μου...Υγεια, υγεια στο Μανο και σε ολα τα μωρακια!!!! Εμεις οπως το υποψιαζομουν ειχαμε μια κακη νυχτα, το ζουζουνι μου ειχε φαγουρα, εχουμε παλι σπυρακια, και κατα τη 1 ξυνοταν, της εδωσα αταραξ και αυτυχως δεν ξαναξυπνησε. Εχω πολυ αγχωθει με τα κ$%#σπυρα...Τι να την πειραζει ρε γμτ...

Μακ μου υπομονη, θα τη βρειτε τη λυση, ανθρωποι που αγαπιουνται και εχουν και ενα παιδακι, που τους υπενθυμιζει την αγαπη τους, δε χωριζουν ευκολα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...