Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το ζητημα ειναι οτι εσυ εχεις δικη σου δουλεια και δεν εισαι δημοσιο για να παιρνεις κι εσυ μεταθεσεις.......τι μονο 2 1/2 χρονια και παλι μεταθεση???κανενα μεσω δεν εχετε να την κοψετε?

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ πάλι θα πλήρωνα να πάρουν τον Γιώργο στην Καλαμάτα για κάνα εξάμηνο μπας και γλυτώσω τον φόνο!!! :twisted:

Μην στενοχωριέσαι Μαράκι μου, θα βρεθεί λύση. Ψυχραιμία και όλα θα γίνουν.

Το ζητημα ειναι οτι εσυ εχεις δικη σου δουλεια και δεν εισαι δημοσιο για να παιρνεις κι εσυ μεταθεσεις.......τι μονο 2 1/2 χρονια και παλι μεταθεση???κανενα μεσω δεν εχετε να την κοψετε?

θα δουμε...

εγώ πάλι θα πλήρωνα να πάρουν τον Γιώργο στην Καλαμάτα για κάνα εξάμηνο μπας και γλυτώσω τον φόνο!!! :twisted:

Μην στενοχωριέσαι Μαράκι μου, θα βρεθεί λύση. Ψυχραιμία και όλα θα γίνουν.

παμε για διαλυση ετσι και φυγει για Καλαματα. αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

τεσπα, μην σας ζαλιζω...

Διαφημίσεις

Μαράκι η απόσταση δεν σηματοδοτεί διάλυση!

Καμιά φορά κάνει και καλό...μην φέρνεις την καταστροφή ακόμα!

συμφωνω κι εγω με την Μαρια ...αν αγαπας υπομενεις κοπελια σου ειπε κανεις οτι η αγαπη ειναι ευκολη? Παλι καλα που εχεις και τους γονεις σου εκει και εχεις και βοηθεια...γι αυτο μη φερνεις κατευθειαν την καταστροφη .

Μαράκι η απόσταση δεν σηματοδοτεί διάλυση!

Καμιά φορά κάνει και καλό...μην φέρνεις την καταστροφή ακόμα!

ξερω τι λεω ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

:roll:εμείς πάλι θα το διαλύσουμε αν μείνουμε στην ίδια πόλη

ωραια ειστε και εσεις!

συμφωνω κι εγω με την Μαρια ...αν αγαπας υπομενεις κοπελια σου ειπε κανεις οτι η αγαπη ειναι ευκολη? Παλι καλα που εχεις και τους γονεις σου εκει και εχεις και βοηθεια...γι αυτο μη φερνεις κατευθειαν την καταστροφη .

εχει και η υπομονη τα όρια της και πραγματικα δεν ξερεις πόση εχω κανει στο όνομα της αγαπης. αστα Λιτσακι ...

Διαφημίσεις

πάω meeting τα λέμε μετά...

εσύ έχεις πεθερικά που αρνούνται να πατήσουν σπίτι ΣΟΥ (με όλη τη σημασία μιας και είναι στο όνομα μου και του μπαμπά μου) όσο ζεις εσύ σε αυτό;

Άστα κοπελιά, υπάρχουν χειρότερα (εχμ μήπως καλύτερα; έχω να μιλήσω με πεθερά από 23/04 με εξαίρεση τη βάπτιση...χαχαχαχα)

εχει και η υπομονη τα όρια της και πραγματικα δεν ξερεις πόση εχω κανει στο όνομα της αγαπης. αστα Λιτσακι ...

Δυστυχως απο την στιγμη που ο μπαμπας σας κανει τετοια δουλεια θα εχετε και τετοια

συν τη μαμά μου μέσα σπίτι μας από το Φλεβάρη;;;

Φανταστικά σου λέω!!!!

Μάκια μακια

Η παροιμια λεει μακρια και αγαπημενα ...........και για εμας τουλαχιστον ετσι ειναι μπορει να ζοριζομαι λιγο μονη αλλα προκειμενου να χωνονται και να μου σπανε τα νευρα ας ειναι εκει.

Ειναι ενα θεμα οταν εχεις τριτον μεσα στο σπιτι και ας ειναι και η μαμα σου , αλλα απο την στιγμη που εχουν αλλα πραγματα προτεραιοτητα τοτε αφηνεις καποια πραγματα να πεσουν κατω λιγο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...