Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφια ποτε σου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να αρχισεις τον απογαλακτισμο της μπουμπους???

καλέ σιγά μη μου πει η γιατρός πότε θα κόψω το θηλασμό!!!

όποτε θέλει η μικρή!!! εκτός κι αν αποφασίσουμε να κάνουμε δεύτερο παιδάκι οπότε τότε θα αναγκαστώ να αποθηλάσω!

η γιατρός μου είχε πει οτι και καλά μέχρι τον χρόνο καλά είναι αλλά μόλις της είπα οτι το γάλα είναι της μπέμπας οπότε μόνο όταν το αποφασίσει η ίδια θα το κόψω, δεν είπε τίποτα άλλο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γιατί πρέπει να κάνεις απογαλακτισμό της μικρής καλέ Σοφία;;;

άσε τώρα είδα την απάντησή σου...είπα και γω...

και να μείνεις έγκυος, δεν χρειάζεται να αποθηλάσεις την μικρή...υπάρχει και το tandem nursing...ψάξτο :)

περίοδος σου έχει έρθει;

λοιπόν, ο μικρός μου δεν έχει ουρολοίμωξη, αλλά βρέθηκε μικρή συγκέντρωση του μικροβίου Πρωτέας, το οποίο οφείλεται σε επιμόλυνση λόγω του ότι στα αγοράκια που δεν "τραβάμε" την πόσθη από την βάλανο δημιουργείται σμήγμα άρα και ευχάριστο περιβάλλον για τα μικρόβια :)

Δεν χρήζει αντιβίωσης αλλά αντί να περιμένουμε μέχρι τον χρόνο για να "τραβήξουμε" την πόσθη, ο γιατρός προτείνει να το κάνουμε τώρα, για να καθαρίσουμε την περιοχή.

Η μυρωδιά στα τσισάκια οφείλεται σε αυτό.

Οπότε όλα καλά, μένει να αποφασίσω αν θα γίνει τώρα ο καθαρισμός ή να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο να είμαστε εκεί (πρέπει να μάθω αν μπορεί να κάνει και μπάνια μετά).

Αυτά! Σας τα γράφω αναλυτικά για να ξέρετε οι αγορομανούλες :)

Διαφημίσεις

Καλα κανεις... γι αυτο ο γιατρος με ρωταει αν μυρθζουν τα τσισα του? κατι ειπε χθες οτι μπορει να χρειασθουμε επεμβαση αλλα θα δειξει λεει με τον καιρο.Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα ....

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

γιατί πρέπει να κάνεις απογαλακτισμό της μικρής καλέ Σοφία;;;

άσε τώρα είδα την απάντησή σου...είπα και γω...

και να μείνεις έγκυος, δεν χρειάζεται να αποθηλάσεις την μικρή...υπάρχει και το tandem nursing...ψάξτο :)

περίοδος σου έχει έρθει;

αν μείνω έγκυος έχω περιθώριο να θηλάζω μέχρι τον 7ο...μετά θα πρέπει τουλάχιστον μέχρι να γεννήσω η μικρή να πάρει μπουκάλι...αλλά δε σκοπεύω να το κάνω αυτό...δε μπορώ καθόλου ούτε να το φανταστώ πως θα θηλάζω έχοντας την κοιλιά της εγκυμοσύνης!!!

όσο για το τάντεμ...με τίποτα!!! δηλαδή να γεννήσω, να προσπαθώ να εδραιώσω γαλουχία στο μωρό και να έχω και τη μικρή να θηλάζει???? απαπαπαπαπαπα!!! θα ρέψω....

και δεν έχω και καθόλου βοήθεια εδώ....οπότε αν έπιχειρήσω τάντεμ, θα πρέπει 24 ώρες το 24ωρο να θηλάζω!!! τα υπόλοιπα ποιός θα τα κάνει οεο????????

περίοδο έχω απ'όταν η μικρή έγινε 6 μηνών...

α και παρεπιμπτόντως χθες το βράδυ αδιαθέτησα!!! αφού πρώτα το μεσημέρι έκανα ένα ωραιότατο τεστ!!! χαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Από το κακό στο χειροτερο παμε....

με πήρε ο αρης πριν λίγο και μου ειπε ότι του ζητανε να παει με μεταθεση Καλαματα.... πάει θα το διαλυσουμε το μαγαζακι :|:(

Ωχ ...το οτι του ζητανε σημαινει οτι πρεπει????

Διαφημίσεις

τι να σου πω βρε Λιτσα... τι να σου πω γμτ

Καταρχην ηρεμησε και προσπαθηστε να βρειτε λυση , το γεγονος οτι εχει παιδι δεν ειναι λιγο πιο ενναλακτικοι και αυτοι βρε παιδι μου???ποσα χρονια ειχε να παρει μεταθεση?αυτα λογικα πρεπει να τα εχετε ε? αυτα ειναι τα δσυκολα του στρατου

Από το κακό στο χειροτερο παμε....

με πήρε ο αρης πριν λίγο και μου ειπε ότι του ζητανε να παει με μεταθεση Καλαματα.... πάει θα το διαλυσουμε το μαγαζακι :|:(

να έρθετε να έρθετε!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καταρχην ηρεμησε και προσπαθηστε να βρειτε λυση , το γεγονος οτι εχει παιδι δεν ειναι λιγο πιο ενναλακτικοι και αυτοι βρε παιδι μου???ποσα χρονια ειχε να παρει μεταθεση?αυτα λογικα πρεπει να τα εχετε ε? αυτα ειναι τα δσυκολα του στρατου

από το 2005 εως το 2007 ήταν στη Σαντορίνη και υποτιθεται ότι με την μεταθεση αυτή (παραμεθοριος) θα εξασφαλίζαμε τουλαχιστον μια 10ετια ηρεμίας από απόψη μεταθέσεων. σκ@τ@! δεν ξερω αν το παιδι τους λεει κατι.

να έρθετε να έρθετε!!!!!

δεν γινεται να ερθουμε. αν ερθει καποιος αυτος θα ειναι ο συμπεθερος alone!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...