Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενιτσα με το κασλο η βαφτιση , πολυ ωραια και προσκλητηριο και μπομπο

ΜακΜαρακι μου αν αρχισεις ετσι την ημερα....την εκατσες

ΑΑΑΑ ζυγιστηκαμε χθες και ημαστε 8100 εκει που ειχαμε αρχισει να παιρνουμςε λιγο τα πανω μας εσκισε η ιωση και 72 ποντους , μαλλον εμεις ημαστε οι πιο κοντοι . Μεχρι τον 5ο μηνα ο πασακος που ηταν και απο κιλα και απο υψος σουπερ και μολις ξεκινησε τα βημαστ στον 5ο ......βεβαια δεν βαζει και κωλο αλωνιζει ολο το σπιτι.Ειχαμε βγει βολτα προχθες για να κανουμε αυτοκινητακι και μετα τον κατεβασα απο το καροτσι και κυνηγουσαμε ενα περιστερι , τον κρατουσα αποτο ενα χερι και ετρεχε ο σκατός

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΑΜΕ ΤΖΑΜΠΟ ΤΩΡΑ να γεμίσουμε το αμάξι παιχνίδια!!!!

Έφαγε σήμερα φρουτόκρεμα μετά από 3 μέρες. Έχασε βάρος το λουλουδάκι μου αλλά οκ καλά είναι. Χθες τον ζύγισαν.

Ο πυρετός δεν ξέρουμε, τα εξανθήματα μάλλον από την αντιβίωση αλλά δεν είναι σίγουρο. Μάλλον ίωση ήταν αλλά δεν ξέρουν ακριβώς. Γενικά δεν ξέρουν και δεν θέλω να ξέρω!!!! Φαίνεται να τελιώνει και μου αρέσει!

Φύγαμε για Τζάμπο!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μια μερα δεν μπηκα και εχετε γραψει......παλι καλα που επανηλθε η Μαρια και μας ξυπνησε λιγο

Εχουμε και λεμε ενα αλλο θεμα τωρα , το ειπα και στην Μαρια χθες

Για αυτες που μενουν Αττικη τουλαχιστον(δεν ξερω για υπολοθιπη Ελλαδα αλλα μπορουμε να μαθουμε) πριν απο 2 μηνες με πηρα τηλεφωνο μια κυρια απο την linette και μου ειπε για τις πανες nannys οι οποιες εμας μας καλυψαν ποιοτικα και σε θεμα οικονομικο ειναι σουπερ και τοκαλυτερο? μου τις στελνουν κατευθευθειαν σ πιτι.

Για να μην πω περισσοτερα οποια ενδιαφερετε ας μου στειλει πμ για περισσοτερες λεπτομερειες

Έφαγε σήμερα φρουτόκρεμα μετά από 3 μέρες. Έχασε βάρος το λουλουδάκι μου αλλά οκ καλά είναι. Χθες τον ζύγισαν.

Ο πυρετός δεν ξέρουμε, τα εξανθήματα μάλλον από την αντιβίωση αλλά δεν είναι σίγουρο. Μάλλον ίωση ήταν αλλά δεν ξέρουν ακριβώς. Γενικά δεν ξέρουν και δεν θέλω να ξέρω!!!! Φαίνεται να τελιώνει και μου αρέσει!

Φύγαμε για Τζάμπο!!

Μια χαρα ...τελιωσαν ολα , τελος καλο ολα καλα και πολλα χαμογελα τωρα

Φύγαμε για Τζάμπο!!

μπραβο σας Ελευθερια........αντε καλα να περασετε!!!!δωσ΄ του πολλα πολλα φιλακια!!!:D;)

Διαφημίσεις

Ηρθε το νυφικο και δεν ειμαι σπιτι να το δω ρε γ...ο!!!

Το παρελαβε η γυναικα πουμου καθαριζει το ανοιξαμε και ειπε οτι παρα πολυ ωραιο και ποιοτικα απλα.....ειχε πει ιβουαρ και ηρθε ασπρο ειχα πει πλατη με κορδονια και ηρθε με φερμουαρ...ξενερωσα λιγο αλλα υπομονη μεχρι να παω και να το δοκιμασω:)

καλημερα ΜΑΡΙΑ και ΛΙΤΣΑ!!!!!τι κανουν οι αντρες σας μικροι και μεγαλοι?????Λιτσακι καλοφορετο το νυφικο......Μαρακι τι επαθες κουκλιτσα μου????ποιος σε νευριασε?

Το παρελαβε η γυναικα πουμου καθαριζει το ανοιξαμε και ειπε οτι παρα πολυ ωραιο και ποιοτικα απλα.....ειχε πει ιβουαρ και ηρθε ασπρο ειχα πει πλατη με κορδονια και ηρθε με φερμουαρ...ξενερωσα λιγο αλλα υπομονη μεχρι να παω και να το δοκιμασω:)

μωρε ας ειναι στα μετρα σου και δεν βαριεσαι! 150ευρω εδωσες! :D

καλημερα ΜΑΡΙΑ και ΛΙΤΣΑ!!!!!τι κανουν οι αντρες σας μικροι και μεγαλοι?????Λιτσακι καλοφορετο το νυφικο......Μαρακι τι επαθες κουκλιτσα μου????ποιος σε νευριασε?

ο αντρας μου καλη μου, ο αντρας μου:evil:

του ειπα ότι εκλεισα ραντεβου τη δευτερα για το τεστ παπ στην αθηνα και μου απαντησε ότι δεν μποορει να λειψει από τη δουλεια γιατι θα λειπει ο προισταμενος του και πρεπει να τον αντικαταστησει. εντωμεταξυ ενα περιεργο πραγμα: οταν εχω εγω δουλεια να μην μπορει ο αντρας μου να λειψει ΠΟΤΕ από την Κ@λο-μοναδα του! ούτε μαγαζι να ειχε! ελευθερος επαγγελματιας ειναι;;;;;;; στο δημοσιο εργαζεται, αμαν! δεν θα πεσει η επιχειρηση εξω :evil:

ο αντρας μου καλη μου, ο αντρας μου:evil:

του ειπα ότι εκλεισα ραντεβου τη δευτερα για το τεστ παπ στην αθηνα και μου απαντησε ότι δεν μποορει να λειψει από τη δουλεια γιατι θα λειπει ο προισταμενος του και πρεπει να τον αντικαταστησει. εντωμεταξυ ενα περιεργο πραγμα: οταν εχω εγω δουλεια να μην μπορει ο αντρας μου να λειψει ΠΟΤΕ από την Κ@λο-μοναδα του! ούτε μαγαζι να ειχε! ελευθερος επαγγελματιας ειναι;;;;;;; στο δημοσιο εργαζεται, αμαν! δεν θα πεσει η επιχειρηση εξω :evil:

δεν ειναι ο μονος συζυγος που το κανει αυτο πιστεψε με!!!!για ολους τους αλλους ειμαστε διαθεσημοι...αλλα για το σπιτι μας ΠΟΤΕ!!!και οταν τυχει και ειναι διαθεσημος......παντα ειναι μες τα νευρα ....και αρχιζει...αντε τελειωνε...μια ωρα....εχω δουλειες!!!!υπομονη Μαρω......ξερω τι σου λεω.....!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου αντρες......μονο ο μπαμπας μας εχει αρχισει και παει για καφε καθε Δευτερα που δεν δουλευει απογευμα , κοιμαται ο μπαμπας ,η μαμα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΓΚΗ(να δω ποια μερα θα πεσω απο την κουραση και θα τρεχει και δεν φθανει ).Καθε μερα απο τις 6 στο ποδι και υπνο πιο νωρις απο τις 12:30 ποτε................

Κοριτσακι μου αντρες......μονο ο μπαμπας μας εχει αρχισει και παει για καφε καθε Δευτερα που δεν δουλευει απογευμα , κοιμαται ο μπαμπας ,η μαμα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΓΚΗ(να δω ποια μερα θα πεσω απο την κουραση και θα τρεχει και δεν φθανει ).Καθε μερα απο τις 6 στο ποδι και υπνο πιο νωρις απο τις 12:30 ποτε................

JOIN THE CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

Να'μαι πάλι!!!

καλά η μικρή τρελλάθηκε στο φαί λέμε....έφαγε 8 ολόκληρες κουταλιές φρούτα!!! χαχαχαχαχα!!!!

Εμας ηρθε χθες ο γιατρος και ειπε οτι ειναι αλλημ ια ιωση , τον εχουν σκισει οι ιωσεις παο την στιγμη που ξεκινησε παιδικο ,παλι καλα π ου ειναι μονο βηχας , ρον ακουσε και δεν εχει τιποτα λλο απλα ξεκιναμε μασκα αερολιν σημερα και να δουμε πως θα παει

Καναμε και το εμβολιο της ηπατιτιδας κα ικοιμηθηκε σαν αγγελουδι και κοιμηθηκα επιτελους κι εγω ενα ολοκληρο βραδυ

Λιτσάκι με τη μασκούλα θα δεις μεγάλη βελτίωση γρήγορα!!!

ποιάς ηπατίτιδας το εμβόλιο κάνατε????

λέγονται δίαφορα αλλά δεν έχω προλάβει να μπω στο πάρεντς να τα μελετήσω...

καλημερα!!!!

τι κανετε μανουλες???πως περασε η νυχτα σας?Ελευθερια οτι καλυτερο απο και περα στον Μανο σου....και σε ολα τα παιδακια!!!ΜακΜαρακι μπραβο σου που εκλεισες ραντεβου.....εγω ακομα το επεξεργαζομαι!!!Σοφια τι κανει η Barbie σου???οι υπολοιπες που ειστε καλεεεε ξυπνηστε!!!!

η Barbie μου μια χαρά είναι Ελενάκι!!!

κοιμήθηκε 23:00-10:30 με ξυπνήματα για φαί μόνο στις 3 και στις 8 που την τάισα απο μόνη μου μισοκοιμισμένη!!!

μακάρι να είναι όπως το θες ακόμα και με αυτές τις μικροαλλαγούλες Λιτσάκι!!!

καλά εγώ τελικά είμαι για δέσιμο!!!

τόσες μέρες ρωτάω για κάθισμα αυτοκινήτου, απο που να το παραγγείλω,κλπ και τελικά μάλλον απο Ελλάδα θα το πάρω!!! καλό εεε????? 110 ευρώ φθηνότερα μου έρχεται αν το πάρουμε απο Αγγλία αλλά ο άντρας μου είμαι σίγουρη οτι θα προτιμήσει να το πάρουμε απο Ελλάδα....θα δούμε το μεσημέρι που θα έρθει...

έχει ακριβύνει η άτιμη η λίρα πολύ!!! 283 λίρες που κοστίζει το καθισμα μαζί με τα μεταφορικά, αντιστοιχούν σε 340 ευρώ...και στο Λητώ το έχουν 450....πολλά τα λεφτά ρε γμτ....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...