Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα του δώσω γλυκιά μου :)

πως και θα πας σχολείο αύριο;

ειναι η τελευταια μερα και μοιραζουν μαθηματα οι καθηγητες, τα οποια γραφονται στο πρακτικο, αν λειπω θα μου πασαρουν ο,τι περισσεψει, ο,τι δηλαδη δε θελουν οι υπολοιποι. Ε δεν ειναι και το καλυτερο, οποτε θα παω μια βολτα, να πιω το καφεδακι μου και να κανω και τη δουλιτσα μου...Αληθεια σκεφτεστε να γυρισετε Κερκυρα;;; Ασχετο τωρα θυμηθηκα οτι το διαβασα πιο πανω. Θυμισε μου τη δουλεια σου ακριβως, στο περιπου θυμαμαι, κλασικο αλσχαιμερ!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

α καλά θα κάνεις και θα πας τότε!

εγώ είμαι στην πληροφορική σε μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

είμαι επίσης μαθηματικός.

πολύ θα το θέλαμε να πάμε Κέρκυρα! Αλλά οι εποχές είναι δύσκολες για δουλειά...ελπίζουμε σε 4-5 χρόνια όμως...

α καλά θα κάνεις και θα πας τότε!

εγώ είμαι στην πληροφορική σε μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

είμαι επίσης μαθηματικός.

πολύ θα το θέλαμε να πάμε Κέρκυρα! Αλλά οι εποχές είναι δύσκολες για δουλειά...ελπίζουμε σε 4-5 χρόνια όμως...

καλα το θυμομουν..δε με εχει αποτελειωσει το αλτσχαιμερ...πολυ δυσκολες οι εποχες οντως...αλλα αν το θελετε πραγματικα ευχομαι να μπορεσετε καποια στιγμη να το κανετε...τελειωσε το φαγακι Μαρια μου και παω για νανα...προβλεπεται δυσκολη η νυχτα, η μικρη εχει ηδη ξυπνησει 1 φορα με κλαμα. Το παθαινει αυτο οταν αργει να κοιμηθει και ολο το βραδυ κακοκοιμαται μετα..φιλακια ...θα τα πουμε αυριο μεσημερακι που θα γυρισω απο σχολειο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Είμαστε σπιτάκι μας, απύρετοι και με τα εξανθήματα να έχουν υποχωρήσει αρκετά:)

Χθες βράδυ πήγαμε προετοιμασμένοι να μας κρατήσουν, είχα μαζέψει τα απαραίτητα για τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν μας κράτησαν τελικά!!!!! Δεν ήμουν πολύ αισιόδοξη αλλά η γιατρός τον είδε αρκετά καλύτερα και επειδή ήταν πολύ ευδιάθετος και ζωηρός μας έδιωξαν. Πήραμε μια άλλη αντιβίωση 3ημερη και φενιστίλ και είμαστε σπίτι μας!!!

Ακόμη δεν το πιστεύω πόσο κοντά φτάσαμε στην εισαγωγή και πως την γλιτώσαμε!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στα κορίτσια Αυγούστου και Σεπτέμβρη που μου συμπαραστάθηκαν και μου έδωσαν κουράγιο σ'αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο λόγος σας μου έδωσε μεγάλη παρηγοριά.

Εύχομαι να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας και να μην έρθει καμιά μα καμιά σε τέτοια θέση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

τι ευχάριστα νέα Ελευθερία!!!

μπράβο στο Μανωλιό σου!!!

άντε να γίνει τελείως καλά και να το ξεχάσετε όλο αυτό!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μπήκα μόνο να διαβάσω τα νέα του Μάνου! Ελπίζω όλα τα υπόλοιπα ομορφούλια να είναι μια χαρά.

Δύσκολη μέρα, πρέπει να τελειώσω οπωσδήποτε κάτι δουλίτσες και σήμερα θυμήθηκαν να βάλουν 3 meetings στη σειρά :(

Θα μπω αργότερα να διαβάσω νέα σας.

Φιλιά!

Διαφημίσεις

καλημέρα Ελευεθρια μου, καλημέρα Μαράκι, καλημέρα φιλενάδες!

Μια χαρα ο Μάνος ε; αντε να ηρεμησεις και εσυ γιατι αυτο το αγχος η αληθεια ειναι ότι δεν παλευεται! γλιττωσατε και την εισαγωγή (αν και εγω στη θεση σου θα του εκανα εισαγωγή με το έτσι θέλω μέχρι να μου το κανουνε καλα :cool:) που σε στεναχωρουσε και όλα καλα! μακαρι να μην περασετε αλλη ταλαιπωρία τουλάχιστον μέχρι να παέι ο Μάνος φανταρος :mrgreen:

Μαρακι καλή δυναμη στη συνέχεια με την δουλεια!

Κοριτσούδια, τα υπόλοιπα, που ειστε;

εγω αποφασισα να παρω τηλ σημερα να κλεισω ραντεβου για τεστ παπ. δεν εχω κανει ακόμα μετα τη γεννα και πολύ αγχος το εχω :roll:. τεσπα!

φιλακια πολλά, ήσυχη και καλή μερα να έχουμε!

καλημερα !!!!!!!!!!!!

Αχ μπραβο Ελευθερια ωραια νεα...αντε περαστικα σας τωρα !!!

Εμας ηρθε χθες ο γιατρος και ειπε οτι ειναι αλλημ ια ιωση , τον εχουν σκισει οι ιωσεις παο την στιγμη που ξεκινησε παιδικο ,παλι καλα π ου ειναι μονο βηχας , ρον ακουσε και δεν εχει τιποτα λλο απλα ξεκιναμε μασκα αερολιν σημερα και να δουμε πως θα παει

Καναμε και το εμβολιο της ηπατιτιδας κα ικοιμηθηκε σαν αγγελουδι και κοιμηθηκα επιτελους κι εγω ενα ολοκληρο βραδυ

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα!!!!

τι κανετε μανουλες???πως περασε η νυχτα σας?Ελευθερια οτι καλυτερο απο και περα στον Μανο σου....και σε ολα τα παιδακια!!!ΜακΜαρακι μπραβο σου που εκλεισες ραντεβου.....εγω ακομα το επεξεργαζομαι!!!Σοφια τι κανει η Barbie σου???οι υπολοιπες που ειστε καλεεεε ξυπνηστε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...