Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσχημα τα νέα κορίτσια. Δεν θα την γλιτώσουμε την εισαγωγή μάλλον. Του έκαναν κορτιζόνη και φύγαμε αλλά στις 9 θα ξαναπάμε και αν δεν έχουν υποχωρήσει τα εναθήματα θα μας κρατήσουν.

Μπορεί να είναι από την αντιβίωση μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι ίωση μπορεί και όχι. Για λοίμωξη μίλησαν.

Ο πυρετός αραίωσε, ανά 8-9 ώρες αλλά κάνει διάρροια.

Άννα πρόλαβαν και μας έδωσαν ζιναντόλ από το ΠΑΓΝΗ και ίσως γι'αυτό επιδεινώθηκε η κατάσταση. Ευτυχώς σήμερα δεν του έδωσα καθόλου. 1 δόση πήρε χθες στο νοσοκομείο.

Σας αφήνω κορίτσια.

Αν δεν με δείτε μέσα αύριο θα ξέρετε που είμαι.

Καλό βράδυ και ο Θεός να μας λυπηθεί...

Γμτ, ο χειροτερος συνδυασμος, ογκμεντιν και ζιναντολ. Μα τι ταλαιπωρια και τι ειναι αυτο στα καλα καθουμενα...Τελοσπαντων, προσπαθησε να εισαι ηρεμη, οσο μπορεις, ο Μανος σε χρειαζεται τωρα, μη σε βλεπει αγχωμενη, ολα τα καταλαβαινουν...Ευχομαι το καλυτερο...Μακαρι να μην μπειτε νοσοκομειο!!!!! Ελπιζω να σε δουμε αυριο μεσα και να ειστε σπιτι σας!!!!!!!! Δωσε του ενα τεραστιο φιλι απο μενα και ενα ακομα πιο μεγαλο απο την Ειρηνη μου!!!!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

έλα βρε Αννούλα μου, πως είναι η Ρηνούλα;

Μια χαρα ειμαστε...Πηγαμε αγορα βολτα, τσιμπησα και ενα ζευγαρι εσπαντριγιες απο μπουρναζο, πηγαμε για καφεδακι και γυρισαμε πριν λιγο. Η κυρια ηταν "κυρια", εφαγε τα μπισκοτακια της, γελουσε σε ολους, κοιμηθηκε και στην επιστροφη. Ηπιε γαλα, επαθε μια ψιλουπερενταση γιατι ξυπνησε, αλλα τωρα κοιμαται. Εσεις τι κανετε;;; Τι εγινε με την εξεταση του Νικολα;;;

ovvZp2.png

αύριο το πρωί θα βγουν τα αποτελέσματα της επαναληπτικής...ήρεμη είμαι, δεν πιστεύω ότι έχει τίποτα ο μικρός, μόνο η μαμά μου έχει υπερβολικός άγχος μου φαίνεται...

και γω πήγα αγορά να βρω ένα ζευγάρι σανδάλια αλλά τζίφος

Διαφημίσεις

κοίτα αν πήγαν κατά τις 9, να γύρισαν κατά τις 10, 10μιση το νωρίτερο...μέχρι να ηρεμήσει το παιδί, να το κοιμήσει...μπα δεν θα είχε μπει ακόμα...

μακαρι...γιατι τα ξερουμε ολοι τα νοσοκομεια...απαξ και μπεις δε σε αφηνουν και να βγεις, σε ξετιναζουν στις εξετασεις πρωτα...

ovvZp2.png

που χάθηκες;

ελπίζω παντως να γύρισαν και η φιλενάδα μας ξάπλωσε αποκαμωμένη και δεν μπήκε να μας πει τα νέα...

εδω ειμαι...αλλα μαγειρευω και φευγω και ξαναερχομαι...τι αλλα νεα εσυ;;;

ovvZp2.png

τι φτιάχνεις;

δεν έχω νέα Αννούλα μετράω ώρες μέχρι την Παρασκευή που θα πάω στον μικρούλη μου

φτιαχνω της μπεμπας το φαγητο για αυριο, θα παει στην πεθερα μου γιατι εγω πρεπει να παω σχολειο, και επειδη ειμαι λιγο παραξενη το φαγητο της θελω να το ψηνω εγω. Αχ μωρε σου λειπει το Νικολακι...Αντε να περασουν νερο οι μερες να πας κοντα του...και να του δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...