Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στέλνεις μαιλ με τον αριθμό παραγγελίας εκεί που σου λέει και θα σε ενημερώσουν για τα μεταφορικά με μαιλ και αν τα αποδεχτείς σου δίνουν οδηγίες να προχωρήσεις και να κάνεις την πληρωμή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στέλνεις μαιλ με τον αριθμό παραγγελίας εκεί που σου λέει και θα σε ενημερώσουν για τα μεταφορικά με μαιλ και αν τα αποδεχτείς σου δίνουν οδηγίες να προχωρήσεις και να κάνεις την πληρωμή.

α ωραία!!! ευχαριστώ!!!!

άντε να το παραγγείλω επιτέλους!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σας λέω σύντομα τα νέα να μην σας έχω σε αγωνία. Στο 5ωρο ύπνου πάνω τον σηκώσαμε για να του δώσουμε αντιβίωση. Είχε γεμίσιει κοκκινίλες. Τρελάθηκα, έβαλα τα κλάματα, τον πήγαμε επειγόντως νοσοκομείο.

Οι γιατροί είπαν πως είναι από την augmentin και έπρεπε ή να του δώσουν άλλη αντιβίωση ή να ξανακάνουμε εξετάσεις και αν είναι καθαρές να του κόψουν τελείως την αντιβίωση. Η καλιέργεια ούρων εευτυχώς είναι καθαρή. Τους είπαμε λοιπόν να του κάνουν εξετάσεις αίματος και βλέπουμε, μπας και γλιτώσει την αντιβίωση.

Σε καμιά ωρίτσα θα ξαναπάμε για τα αποτελέσματα. Μακάρι Παναγιά μου να τελιώσει εδώ αυτό το μαρτύριο...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σας λέω σύντομα τα νέα να μην σας έχω σε αγωνία. Στο 5ωρο ύπνου πάνω τον σηκώσαμε για να του δώσουμε αντιβίωση. Είχε γεμίσιει κοκκινίλες. Τρελάθηκα, έβαλα τα κλάματα, τον πήγαμε επειγόντως νοσοκομείο.

Οι γιατροί είπαν πως είναι από την augmentin και έπρεπε ή να του δώσουν άλλη αντιβίωση ή να ξανακάνουμε εξετάσεις και αν είναι καθαρές να του κόψουν τελείως την αντιβίωση. Η καλιέργεια ούρων εευτυχώς είναι καθαρή. Τους είπαμε λοιπόν να του κάνουν εξετάσεις αίματος και βλέπουμε, μπας και γλιτώσει την αντιβίωση.

Σε καμιά ωρίτσα θα ξαναπάμε για τα αποτελέσματα. Μακάρι Παναγιά μου να τελιώσει εδώ αυτό το μαρτύριο...

Aχ αυτο το ογκμεντιν...Και μας τα ιδια μας ειχε κανει...Για να ξερεις, αν του αλλαξουν αντιβιωση, που μακαρι να μην εχει τιποτα το Μανωλακι και να του την κοψουν, μην του δωσουν καθολου πενικιλλινη. Εμενα δοκιμασε και ζιναντολ που εχει πενικιλλινη, αλλα πιο λαιτ και παθαμε τα ιδια. Και μετα πηραμε αλλη αντιβιωση χωρις καθολου πενικιλλινη, την κλαριπεν. Εχε το στο μυαλο σου, για να μην ξαναταλαιπωρηθειτε. Μακαρι να το διαβασεις το μνμ...Περιμενουμε νεα σας!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Μην πανικοβαλλεσαι, τιποτε δεν ειναι οι κοκκινιλες με λιγο αταραξ θα φυγουν, μπορει να αργησουν λιγο αλλα θα φυγουν. Εμεις το αταραξ το εχουμε σε ημερησια διαταξη, ειμαστε πολυ αλλεργικες, γεμιζουμε κοκκινιλες απο το πουθενα!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Αχ μωρέ το αστεράκι τι τραβάει...

μακάρι να τελειώσετε εδώ Ελευθερία μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας !

Βρε Λενιω δεν είναι αστέρι , αστερίας είναι ! Αν όμως σε ενδιαφέρει να πάω να ρωτήσω αν έχει αστέρια γλειφιτζούρια .

Είναι πολύ όμορφα όλα, με το καλό !!! Ο μικρός σου είναι θαύμα , κουκλάκι να τον χαίρεστε κοριτσάκι !

σε ευχαριστω Κατερινακι!!αυτον τον αστερια εννοω και με ενδιαφερει.....πες μου λεπτομεριες!!!

Διαφημίσεις

Άσχημα τα νέα κορίτσια. Δεν θα την γλιτώσουμε την εισαγωγή μάλλον. Του έκαναν κορτιζόνη και φύγαμε αλλά στις 9 θα ξαναπάμε και αν δεν έχουν υποχωρήσει τα εναθήματα θα μας κρατήσουν.

Μπορεί να είναι από την αντιβίωση μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι ίωση μπορεί και όχι. Για λοίμωξη μίλησαν.

Ο πυρετός αραίωσε, ανά 8-9 ώρες αλλά κάνει διάρροια.

Άννα πρόλαβαν και μας έδωσαν ζιναντόλ από το ΠΑΓΝΗ και ίσως γι'αυτό επιδεινώθηκε η κατάσταση. Ευτυχώς σήμερα δεν του έδωσα καθόλου. 1 δόση πήρε χθες στο νοσοκομείο.

Σας αφήνω κορίτσια.

Αν δεν με δείτε μέσα αύριο θα ξέρετε που είμαι.

Καλό βράδυ και ο Θεός να μας λυπηθεί...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άσχημα τα νέα κορίτσια. Δεν θα την γλιτώσουμε την εισαγωγή μάλλον. Του έκαναν κορτιζόνη και φύγαμε αλλά στις 9 θα ξαναπάμε και αν δεν έχουν υποχωρήσει τα εναθήματα θα μας κρατήσουν.

Μπορεί να είναι από την αντιβίωση μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι ίωση μπορεί και όχι. Για λοίμωξη μίλησαν.

Ο πυρετός αραίωσε, ανά 8-9 ώρες αλλά κάνει διάρροια.

Άννα πρόλαβαν και μας έδωσαν ζιναντόλ από το ΠΑΓΝΗ και ίσως γι'αυτό επιδεινώθηκε η κατάσταση. Ευτυχώς σήμερα δεν του έδωσα καθόλου. 1 δόση πήρε χθες στο νοσοκομείο.

Σας αφήνω κορίτσια.

Αν δεν με δείτε μέσα αύριο θα ξέρετε που είμαι.

Καλό βράδυ και ο Θεός να μας λυπηθεί...

πωπω....οτι και να'ναι, να περάσει γρήγορα και να ταλαιπωρηθεί όσο το δυνατόν λιγότερο ο πριγκηπάκος σου.

Κι εσύ προσπάθησε να είσαι ήρεμη, μην καταλαβαίνει ο μικρός οτι είσαι αναστατωμένη γιατί θα ταράζεται κι αυτός παραπάνω...

Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...