Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον...τρωμε ανα 3.5ωρες γαλα πρωι -βραδυ απο 300 γρ.φρουτοκρεμα 400μλ,κοτοσουπα η μοσχαροσουπα η ψαροσουπα απο 500γρ(φαντασου ενα πιατο βαθυ δικο μας ξεχειλο) μετα ενα μπωλ κρεμα βανιλια η μπισκοτοκρεμα.Παιδιατρο εχω τον Κ.Αυγουστη.

Μενω Δασια και κανουμε μπανιο Μπαρμπατι.χθες ηταν ωραια τα νερα.οχι ζεστα αλλα δροσερα

μπουχαχαχαχαχα μ'αρέσει που λένε τον δικό μου φαγανό!

γάλα πίνει γύρω στα 500-600μλ στο τσακίρ κέφι το 24ωρο, φρουτόκρεμα γύρω στα 300γρ, λαχανικά με κοτόπουλο ή μοσχάρι (Ψάρι, μέλι, σοκολάτα και αυγό μετά τον χρόνο) γύρω στα 300γρ και το απόγευμα τρώει 1 γιαούρτι ή 1 πιάτο (150μλ) κρέμα.

εγώ στο νησί έχω τον Μανωλίδη (είχε και μένα και τον αδελφό μου).

μια φορά πήγαν Κοντογυαλό και μια φορά Αι Γιάννη Περιστερώνα και ήταν λέει φανταστικά!

α καλά.....μια χαρά τρώνε τα δικά σας!!!

εμένα η μικρή τις τελευταίες 2 εβδομάδες τρώει 2 κουταλιές φρούτα το πρωί, γύρω στα 100-150 μλ φαγητό το μεσημέρι και......τίποτα άλλο!!!

εντάξει θηλάζει 6-7 φορές τη μέρα αλλά απο φαί....

απογευματινό δεν της δίνω πάντα...κι όταν της δίνω, της βάζω είτε απο το μεσημεριανό της φαγητό είτε φρούτα πάλι.

Μαράκι ο Νικόλας πως τα πήγε με τον αποθηλασμό? πήρε εύκολα μπουκάλι?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την συνονοματη.τι κανετε?η αληθεια ειναι οτι ειμαστε λιγο φαγανοι .ευτυχως που ειναι λιγο ψηλος και δεν του φαινεται.τι κανει η πριγκιπισσα με τα ωραια φορεματα?:P

XWF8p2.png

καλως την συνονοματη.τι κανετε?η αληθεια ειναι οτι ειμαστε λιγο φαγανοι .ευτυχως που ειναι λιγο ψηλος και δεν του φαινεται.τι κανει η πριγκιπισσα με τα ωραια φορεματα?:P

άντε να δω πότε θα αρχίσει να ξανατρώει η δικιά μου....εκεί που είχε μπει σε μια σειρά, τώρα πάει....

εσένα είναι και 81 πόντους κοπελιά!!! εμένα δείχνει 81 μόνο όταν της αφήσω τα μαλλιά λυμένα που πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις!!!:D

η πριγκηπισα ξεκουράζεται στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της!!!

αν την δεις πως είναι ντυμένη τώρα....με ένα κοντομάνικο ζιπουνάκι που της είναι λίγο μεγάλο και μια κοτσίδα μισολυμένη....γυφτάκι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και ο δικος μου .μολις τωρα πηγα στο δωματιο του και ειναι μπρουμυτα με χερια και ποδια ανοιχτα:-D.σαν βατραχακι ενα πραγμα.Και η πιπιλα ακουγεται μεχρι το σαλονι.σμουτς σμουτς σμουτς.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

α ρε παραμυθένια με τις περιγραφές σου! ο Νικόλας μου ήταν ένας άγγελος στον αποθηλασμό! Δεν μου δημιουργήσε το παραμικρό πρόβλημα παρόλο που έκλαιγα συνέχεια...κούρνιαζε στην αγκαλίτσα μου και έπινε από το μπιμπεράκι του σιγά σιγά...και όσο πιο ομαλά αποθήλαζε, τόσο περισσότερο κλάμα εγώ :( Βέβαια του πήρε ένα μήνα να πιει μεγάλη ποσότητα από το μπιμπερό...σιγά-σιγά, 60-100 και τώρα έχει φτάσει τα 210-240μλ

Σοφούλα - πατριωτάκι, τον Αύγουστο που θα έρθω 3 εβδομάδες θα τον πιούμε τον καφέ, έχω πει και με το Ιριδάκι...

α καλά....ούτε που το είδα οτι έλεγε για κέρασμα η Κατερίνα!!!

Κατερινάκι εγώ έχω φέις αλλά μπαίνω σπάνια οπότε αφού λογικά έχεις γεννέθλια, σου εύχομαι να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη και να έχεις στη ζωή σου οτι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα!!!

2273550n1lq2mmxew.gif

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

α ρε παραμυθένια με τις περιγραφές σου! ο Νικόλας μου ήταν ένας άγγελος στον αποθηλασμό! Δεν μου δημιουργήσε το παραμικρό πρόβλημα παρόλο που έκλαιγα συνέχεια...κούρνιαζε στην αγκαλίτσα μου και έπινε από το μπιμπεράκι του σιγά σιγά...και όσο πιο ομαλά αποθήλαζε, τόσο περισσότερο κλάμα εγώ :( Βέβαια του πήρε ένα μήνα να πιει μεγάλη ποσότητα από το μπιμπερό...σιγά-σιγά, 60-100 και τώρα έχει φτάσει τα 210-240μλ

Σοφούλα - πατριωτάκι, τον Αύγουστο που θα έρθω 3 εβδομάδες θα τον πιούμε τον καφέ, έχω πει και με το Ιριδάκι...

αχ ο γλυκός μου!!!! τι καλός!!!!

τελικά εμείς είμαστε πιο κολλημένες απο τα μικρά μας μου φαίνεται ε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαράκι επειδή εχω στενή συγγένεια με τα χρυσόψαρα και απο μνήμη δεν πάω καλά, θύμισε μου πόσο καιρό έκανε η παραγγελία σου απο όλιβερς και με τι μεταφορικά...

με ταχυδρομείο έρχονται ή κούριερ???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

με κούριερ, νομίζω acs αλλά και γω γνωστό χρυσόψαρο...ήρθε σε 7 μέρες (5 εργάσιμες)

χαχα!!! βγήκαμε και συγγενείς δηλαδή!!!!:D

εκεί που βάζω τη χώρα και τον Τ.Κ. και μου λέει get a quote, τι κάνω??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...