Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Ελευθερια τι παθατε παιδι μου;;; Κοιτα επειδη εμενα τη δικη μου την εχουν πειραξει και οι 3 αντιβιωσεις που εχει πιει μεχρι σημερα, δεν ειναι κατι μην αγχωνεσαι, εμενα εφευγαν με σκετο αταραξ τα σπυρακια, αλλα ξαναεβγαιναν, και δωστου απο την αρχη. Η αλλεργια μη σε αγχωνει θα βρουν ποια αντιβιωση δεν τον πειραζει, αλλα ισως χρειαστει να αλλαξει μερικες. Το θεμα ειναι εχει ακομα πυρετο;;; Περαστικα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακ μου να χαιρεσαι το αστερακι σου!!!! Χιλιοχρονο!!!!

Μαρια και σεις εξεταση;;;; Περονοσπορος επεσε ρε κοριτσια;;;; Αντε τιποτα δε θα ειναι εσενα...Μην ξαναπεις το παιδι μπασμενο...πας καλα;;;; μια χαρα ειναι!!! Εγω δε λεω κιλα και υψος γιατι ειμαστε μεγαλυτερες. Σοφακι κανε ενα τεστακι!!!!! Ποτε δεν ξερεις.....Παντως αυτο που λεει η Ελευθερια με τα αγορια οτι ειναι πιο ευαισθητα, εχει ενα δικιο. Οταν η μπεμπα μπηκε στη θερμοκοιτιδα μας ελεγαν οι νεογνολογοι οτι εχει πολλες πιθανοτητες να παει πολυ καλα "αφου ειναι και κοριτσι"....

ovvZp2.png

και επανερχομαι.

female περαστικα σας.

συντοπιτισα δεν νομιζω να εχει κατι ο μικρος σου ,ετσι οπως τα λες,αλλα σε περιπτωση που κατι συμβει,δεν ειναι να εμπιστευεσαι πολυ τους γιατρους εδω.

ελενιτσα πολυ ωραια τα προσκλητηρια και οι μπομπο.με το καλο η βαφτιση.τελικα πηρες αποφαση να την κανεις εεε?

XWF8p2.png

Καλημερα πως ειστε?αλλη μια μερα που ξυπνησε με γκρινια:twisted:

Μακ χιλιοχρονο το αστερακι σου.

καλως την συντοπιτισα.τι κανεις?θα εχει ευχαριστηθει μπανια ο μικρος σου.εχει υπεροχες μερες εδω.

ο δικος μου στις 12/06 ηταν 9.500γρ και 81 εκ.Αλλα σιγουρα εχει παρει απο τοτε γιατι τρωει του σκασμου.Απιστευτες ποσοτητες. Ο γιατρος εχει παθει πλακα .

χαχαχαχα παίδαρος ο Κερκυραίος!

με ενδιαφέρει πόσο τρώει, για πες ποσότητες και είδος. ποιος είναι ο παιδίατρος σας;

εχμ, σε ποια μεριά του νησιού είσαι; γιατί ξέρω ότι έχει ψύχρα, τα νερά είναι παγωμένα και γενικά δεν είναι για μπάνιο (και το έχω διασταυρώσει και με άλλους, όχι μόνο με την αγχωτική μαμά μου :rolleyes:)

Διαφημίσεις

λοιπον...τρωμε ανα 3.5ωρες γαλα πρωι -βραδυ απο 300 γρ.φρουτοκρεμα 400μλ,κοτοσουπα η μοσχαροσουπα η ψαροσουπα απο 500γρ(φαντασου ενα πιατο βαθυ δικο μας ξεχειλο) μετα ενα μπωλ κρεμα βανιλια η μπισκοτοκρεμα.Παιδιατρο εχω τον Κ.Αυγουστη.

Μενω Δασια και κανουμε μπανιο Μπαρμπατι.χθες ηταν ωραια τα νερα.οχι ζεστα αλλα δροσερα

XWF8p2.png

Ελενιτσα μου κουκλι ο γιος σου!!!!! Φτου φτου!!!! Ολα τα μωρακια του καφε μας ειναι πανεμορφα!!!!! Και τα της βαπτισης σας παρα πολυ ωραια, γουστοζικα, ωραια χρωματα, μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Ελενιτσα μου κουκλι ο γιος σου!!!!! Φτου φτου!!!! Ολα τα μωρακια του καφε μας ειναι πανεμορφα!!!!! Και τα της βαπτισης σας παρα πολυ ωραια, γουστοζικα, ωραια χρωματα, μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο!!!!!!!!!!

thanks!!!!και φυσικα( το ξαναλεω) ειστε ολες καλεσμενες!!!

Διαφημίσεις

λοιπον...τρωμε ανα 3.5ωρες γαλα πρωι -βραδυ απο 300 γρ.φρουτοκρεμα 400μλ,κοτοσουπα η μοσχαροσουπα η ψαροσουπα απο 500γρ(φαντασου ενα πιατο βαθυ δικο μας ξεχειλο) μετα ενα μπωλ κρεμα βανιλια η μπισκοτοκρεμα.Παιδιατρο εχω τον Κ.Αυγουστη.

Μενω Δασια και κανουμε μπανιο Μπαρμπατι.χθες ηταν ωραια τα νερα.οχι ζεστα αλλα δροσερα

μπουχαχαχαχαχα μ'αρέσει που λένε τον δικό μου φαγανό!

γάλα πίνει γύρω στα 500-600μλ στο τσακίρ κέφι το 24ωρο, φρουτόκρεμα γύρω στα 300γρ, λαχανικά με κοτόπουλο ή μοσχάρι (Ψάρι, μέλι, σοκολάτα και αυγό μετά τον χρόνο) γύρω στα 300γρ και το απόγευμα τρώει 1 γιαούρτι ή 1 πιάτο (150μλ) κρέμα.

εγώ στο νησί έχω τον Μανωλίδη (είχε και μένα και τον αδελφό μου).

μια φορά πήγαν Κοντογυαλό και μια φορά Αι Γιάννη Περιστερώνα και ήταν λέει φανταστικά!

και εγω αυτα ηξερα ψαρι ,αυγο ,μελι μετα τον χρονο.μαλιστα μου ειχε πει να ξεκινησουμε ψαρι απο 8 μηνων αλλα επειδη ηταν αρρωστος και επαιρνε αντιβιωση φοβηθηκα και δεν το εδωσα.Ξεκινησαμε την προηγουμενη Τριτη και ειναι μια χαρα .Του αρεσει παρα πολυ.τρωει ολοκληρο το πιατο σε 10 λεπτα!!!!χλαπ χλαπ και το κατεβαζει.αν καθυστερησω λιγο το κουταλι γινεται κακος χαμος.

Απο ποιο μερος της Κερκυρας εισαι αν επιτρεπεται?

XWF8p2.png

Γεια σας !

Να κεράσω λίγη τούρτα

549062c91it46lgr.gif

Κ ένα ποτάκι

321582bmarpr6q5a.gif

Ευχαριστώ για τις ευχές στο face !

Χαρούμενα μηνογενεθλια Μακ

493338pw37m860mi.gif

Με έχει πιάσει ο λαιμός μου κ βήχω, τι ωραία τη πάτησα !

Βρε Λενιω δεν είναι αστέρι , αστερίας είναι ! Αν όμως σε ενδιαφέρει να πάω να ρωτήσω αν έχει αστέρια γλειφιτζούρια .

Είναι πολύ όμορφα όλα, με το καλό !!! Ο μικρός σου είναι θαύμα , κουκλάκι να τον χαίρεστε κοριτσάκι !

Female, περαστικά σας.

Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που είσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? :confused::confused::confused:

XwAPp3.png

και βέβαια επιτρέπεται :)

μεγάλωσα στην πόλη, στην Όαση δίπλα στην Ιόνιο Βουλή και έχω περάσει άπειρες ώρες στην πάνω πλατεία :)

Έφυγα από το νησί στα 18 μου για σπουδές αλλά ψάχνουμε τρόπο με τον συζυγούλη να γυρίσουμε! Οι γονείς μου εδώ και 5 χρόνια έχουν φτιάξει σπίτι στο Κανόνι. Ο αδελφός μου μένει επίσης μόνιμα στο νησί.

και βέβαια επιτρέπεται :)

μεγάλωσα στην πόλη, στην Όαση δίπλα στην Ιόνιο Βουλή και έχω περάσει άπειρες ώρες στην πάνω πλατεία :)

Έφυγα από το νησί στα 18 μου για σπουδές αλλά ψάχνουμε τρόπο με τον συζυγούλη να γυρίσουμε! Οι γονείς μου εδώ και 5 χρόνια έχουν φτιάξει σπίτι στο Κανόνι. Ο αδελφός μου μένει επίσης μόνιμα στο νησί.

πανω πλατεια ε?ελα για καφεδακι

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...