Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμένα πάλι όταν έχει κακοκαιρία και συννεφιά κοιμάται - όπως τώρα ... ίσως μπερδεύεται και νομίζει ότι είναι νύχτα... τι να πω.... πω πω τι ρίχνει... και πολύ αέρα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑΙ chicco physio... τον ξαπλώνω και κοιμάται σε 10-15' μόνος του.... μετά πετά μόνος του και την πιπίλα.

ναι καλα ωραιο το τσαι σου! HAIG με παγο του δινεις και ξεραινεται το φουκαριαρικο :tongue:

Κοριτσάρες μου ήρθα κι εγώ. Κάναμε το εμβόλιό μας σήμερα,έκλαψε πολύ λίγο ευτυχώς.Από κιλά είμαστε μια χαρά λέει 7040,πήραμε 700γρ αυτό το μήνα(για μωρό που θηλάζει λέει είμαστε πολύ καλά).Ύψος όμως μόνο 2 πόντους.Λέτε να μου έμοιαξε σ' αυτό το μωρό μου;Με καθησύχασε όμως το γεγονός ότι στο βιβλιάριο του μπαμπά μας είδα πως όταν ήταν κι αυτός 4 μηνών είχε το ίδιο ύψος και τώρα είναι 1.82.Αχ μην πάρει απ' την κοντοστούπα τη μάνα του!!!!!

Μπράβο στο κουκλί σου... τον συνονόματο!!! Αντε να δώ εμείς τι βαρος και ύψος θα έχουμε στις 18 που θα κάνουμε εμβόλιο!!!

Πιο κοντοστούπα απο εμένα αποκλείεται να είσαι ... και εγώ το ίδιο άγχος με το ύψος έχω για το γιο μου, αλλά η παιδίατρος μου το απέκλεισε... τον γλιτώσαμε τον Προκρούστη!!!

paidi mou kathe mera gliko ftiaxneis esi? ego exonevra giati den xero ti skata epathe to kalorifer tp anavo alla ta somata einao pagomena , vrike ton mera! pali kala exoume to kalorifer air condition. ki edo exei trelo aera kai rixnei karekles , imaste kai stom 5o kai exoume kai apla mprosta katalavenete posakougete o aeras

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

πωπω ρίχνει απίστευτα πολλή βροχή!

Φτιάχνω brownie σοκολάτας συνταγή παρλιάρου...

Αχ να σε χαρώ... χρυσοχέρα μου... εγώ έχω τσακωθεί με την κουζίνα!!!

κρίμα, για εμένα, που μένεις τόσο μακριά.... αλλά για εσένα ευτυχία!!!;)

πωπω ρίχνει απίστευτα πολλή βροχή!

Φτιάχνω brownie σοκολάτας συνταγή παρλιάρου...

εγω επειδη εκτος από στεναχωρημενη ειμαι και τεμπελα και ασχετη (και τα χιλια κακα της μοιρας μου τελος παντων) μπορω να εχω τα σι-ντια που εγραψες ταχυδρομικως;

pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssseeeeeeeeeeeee...

(εμοτικον που εκλιπαρει γονυπετης)

Μπράβο Βουλίτσα!!! Βρε μην αγχώνεστε με το ύψος!! Της μάνας μου της λέγανε ότι δεν θα ξεπεράσω το 1.50 (γιατί είχα πολύ κοντά άκρα)και είμαι 1.67. Εντάξει δεν είμαι και πρώτο μποι αλλά με λες φυσιολογική!! Βέβαια φοράω 35,5 νουμερο παπούτσι κι έχω πολύ μικροσκοπικές παλάμες!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Ευχαριστούμε Ελευθερία. Αυτό εύχομαι κι εγώ.Να μην πάρει το ύψος μου και τη μυωπία μου!!!!!!!!

Ρε κορίτσια τόσο κρύο κάνει στας Αθήνας;Εμείς μόνο συννεφιά έχουμε.Έβαλα μπουφάν που πήγαμε γιατρό κι ένα ζιβάγκο βαμβακερό και έσκασα.

Λία μου δεν το ξεματιάζεις το κοριτσάκι σου;

Μαριάνθη που είσαι καλέεεεεεεε;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Μην με μαλωσετε,,,αλλα ειχα ξεχασει να της αλλαξω παμπερς,γ αυτο γκρινιαζε,,3 ωρες χωρις να την αλλαξω,πως ξεχαστηκα εγω ετσι σημερα???Αυτα εχει οταν δεν κανει ενα μωρο κακακια συχνα....αν το μαθει ο αντρας μου θα με κυνηγαει,ευτυχως δεν συγκαηκε

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Λοιπον,σημερα ξεκιναω διαδρομο,τον κατεβασα,τον ξεσκονισα,εστω μιση ωριτσα το απογευμα!!!

Εχω και ηλεκτροδια στο σπιτι,σασ το ειπα?Αυτα που τα βαζεις στα μπουτια χα χα χα..αλλα μεχρι να καλοδιωθω κ να ξε-καλοδιωθω χρειαζομαι μιση ωρα και αλλα 40 λεπτα να κατσω για να δουλεψει,,αστο καλυτερα!!

Προχθες πηα πηρα και αργυλο απο καταστημα με βιολογικα,το κανω σαν λασπη κ το απλωνω στα μπουτια,τυλιγομαι με μεμβρανη κ καθομαι για 40 λεπτα!!αυτο θα το κανω,αλλωστε ολη μερα σε ενα καναπε ειμαι,απλα θα ρωτησω πρωτα την παιδιατρο μηπως δεν κανει!!!

Σας κουφανα?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

βουλα μια χαρα παει ο αγγελος μπραβο!οσο για το υψος ευχομαι να παρει απ το μπαμπα του!τι να πω κ εγω που ειμαι 1,55-με τα χερια στην αναταση που λεει κ ο αντρας μου:Pμωρε γερη να ναι κ ας παρει κ το δικο μου υψος καθολου δε με νοιαζει!

να σας πω κ εγω το σιδερο προτιμω απ οποιαδηποτε αλλη δουλεια στο σπιτι.με τη μαγειρικη δε καμια σχεση, παλι καλα που ξερει να μαγειρευει ο συζηγος κ μας φερνει κ φαι η μαμα μου γιατι αλλιως θα χαμε πεθανει της πεινας:P

βγηκα εξω μεχρι το φουρνο κ εγινα λουτσα τι κ..οκαιρος ειναι αυτος!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...