Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άστον να ηρεμήσει και θα δεις όλα θα πάνε καλά. Και η καλλιέργεια δεν θα δείξει τίποτα θα δεις. Εσύ πως είσαι;

Έκαναν και του Νικόλα καλλιέργεια χθες (του πήραν ούρα με σακουλάκι οι δικοί μου) γιατί επέμεινε η μαμά μου στον γιατρό ότι έχει ελαττωθεί η όρεξή του, τα ούρα του μυρίζουν και ξυπνάει με πολύ πρησμένα τα μάτια του. Έδειξε κάτι και σήμερα θα επαναλάβουν. Αμάν με τις υπερβολές της μαμάς μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον και την στήριξη. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω. Προς το παρόν κοιμάται το αγγελλάκι μου.

Ελευθερια μου εχει εξαντληθει το μωρο ε;

θυμαμαι και εγω τι περασα τοτε που υποψιαζομασταν ουρολοιμωξη! αυτη η εξεταση που τους παιρνουν ουρα από την κυστη ειναι .... ΤΡΑΓΙΚΗ! μου το ειχαν δωσει στα χερια σχεδον λιπόθυμο... παναγια μου... και ηταν 2,5 μηνων. ειχε παρει και προληπτικα 3 μερες ενδοφλεφια αντιβιωση.... ξερω τι περνας, περαστικα και αγυριστα να ειναι! καν'του μια αγκαλιτσα από εμας και ετοιμασε το για το νοσοκομειο! φιλια και στους 2 σας!

επειδή σας έχω καιρό χαμένες...πόσα κιλά είναι τώρα τα καμάρια σας;

ο Νικόλας είναι 9200 και πήρε 150γρ σε 2 εβδομάδες αλλά ο γιατρός είπε ότι δεν είναι πολύ...μέχρι τώρα δεν ανησύχησα ποτέ για το βάρος του, αλλά τώρα αγχώθηκα! Για πείτε...(όχι εσύ Ελευθερία :))

Άστον να ηρεμήσει και θα δεις όλα θα πάνε καλά. Και η καλλιέργεια δεν θα δείξει τίποτα θα δεις. Εσύ πως είσαι;

Έκαναν και του Νικόλα καλλιέργεια χθες (του πήραν ούρα με σακουλάκι οι δικοί μου) γιατί επέμεινε η μαμά μου στον γιατρό ότι έχει ελαττωθεί η όρεξή του, τα ούρα του μυρίζουν και ξυπνάει με πολύ πρησμένα τα μάτια του. Έδειξε κάτι και σήμερα θα επαναλάβουν. Αμάν με τις υπερβολές της μαμάς μου!

αααααα... δεν με αφηνετε να φυγω!

Μαρακι μου δυστυχως αυτη η μεθοδος συλλογης ουρων με το σακουλακι ειναι πολύ επισφαλης! εγω όταν του ειχα παρει ουρα με τον τροπο αυτο ειχε δειξει ενα καρο κωλοβακτηριδια και θυμξασαι οτι τρεχαμε σαν τους μουρλους στην αθηνα, περασαμε ότι περασαμε και τελικα το μωρο δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ! αν θελει καλυτερα ας του κανει καμια εξεταση αιματος αν και πολύ θα ταλαιπωρηθει το καμαρι μου!

ο Νικόλας είναι 9200 και πήρε 150γρ σε 2 εβδομάδες αλλά ο γιατρός είπε ότι δεν είναι πολύ...μέχρι τώρα δεν ανησύχησα ποτέ για το βάρος του, αλλά τώρα αγχώθηκα! Για πείτε...(όχι εσύ Ελευθερία :))

μαρια μου εμενα ο δικος μου πριν κανενα μηνα ή δυο μεσα σε 20 ημερες δεν ειχε παρει γραμμαριο και ο παιδιατρος, επειδη με ειδε οτι γουρλωσα το ματι, μου ειπε ότι ειναι σουπερ το παιδι!

Διαφημίσεις

εμεις σχεδον 8500 αλλα μην ανησυχεις και κυριως η μανουλα σου.....τωρα που εχει ζεστη δεν εχουν και πολυ ορεξη να τρωνε μονο να παιζουν και να πινουν θελουν.αν περπατανε κιολας.....χανουν και κατι!!!ειναι σε ηλικια τωρα που δεν παιρνουν τοσο βαρος οπως πιο μωρα!!!

Καλημέρααα!!!

ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα, μαγείρεψα, πέταξα τη φρουτόκρεμα που συνεχίζει αν ημν τρώει η μικρή, την έβαλα για ύπνο και να'μαι!!!

Ελευθερία μου περαστικά στον πριγκηπάκο σου!!!

Στέλνω τώρα αμέσως όλα τα θετικά μου vibes ,απο Καλαμάτα πρός Κρήτη, στο παλικαράκι σου!!!!

Συμπεθεράκι μου να χαίρεσαι την αγορίνα σου!!!! γερός και χαρούμενος να είναι πάντα και να σας κάνει οτι θέλει!!!:tongue:

Ελενίτσα πολύ ωραία όλα!!! με το καλό να πάρει το ονοματάκι του ο γλυκός Μαρίνος!!!

Μαράκι η μικρή μου είναι 8680γρμ και 76 εκατοστά και τις τελευταίες 2 εβδομάδες σχεδόν, τρώει ελάχιστα...όποτε την πλησιάζω με το κουτάλι κάνει σα δαιμονισμένη!!! δεν ανησυχώ όμως αφού την βλέπω κεφάτη και ροδαλή!!! τουλάχιστον θηλάζει και δυναμώνει με το γαλατάκι της!!!

Αννούλα είδες που τσάμπα αγχώθηκες για εγκυμοσύνη???

εδώ δεν αγχώνομαι εγώ που είμαι στην 4η μέρα καθυστέρησης!!!

ή μήπως να αγχωθώ????? χαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια. Ακόμη κοιμάται και εντομεταξύ βρήκα τον παιδίατρό μας που είναι σε συνέδριο στο εξωτερικό. Μου είπε ό,τι μάλλον τον πείραξε η πρώτη αντιβίωση και να μην τον πάω νοσοκομείο. Να του συνεχίσω την ζιναντόλ μαζί με αταράξ και αν δω και γεμίσει να τον πάω νοσοκομείο. Μου είπε ό,τι μπορεί να φύγουν και μετά από 1 βδομάδα.

Αυτό θα κάνω.

Από την κύστη του πήραν ούρα ΜακΜαράκι αλλά με έβγαλαν έξω. Όταν τον πήρα είχε λιώσει στο κλάμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

πες τα βρε Ελένη αυτό της είπα και γω! Αλλά την βαραίνει η ευθύνη και αγχώνεται!

Για να της φύγει το άγχος, της είπα οκ να κάνει την εξέταση χθες, αλλά όπως λέει η Μαρία, δεν είναι και τόσο ασφαλής και τώρα ζήτησε το μικροβιολογικό επανάληψη! αυτό το άγχος μου έλειπε τώρα :(

Εντάξει Ελευθερίτσα μου μπορείς να ηρεμήσεις τώρα ε; Νέα από την καλλιέργεια είχατε;

Χαζό παραμυθάκι, μήπως να κάνεις κάνα τεστ;;;; Ε; Ε; Ε;

Τελικά το δικό μου είναι το πιο μπασμένο 75εκ.

Μαράκι καλά αποτελέσματα!!! Από το πουθενά αγχώνεσαι και εσύ ρε γμτ.

Κορίτσια πάντως τώρα 2 μέρε ςπου μπαινοβγαίνουμε στα νοσοκομεία, ένα έχω να καταθέσω. Από τα 30 παιδάκια που συνάντησα στις παιδιατρικές κλινικές αυτές τις μέρες, τα 25 ήταν αγόρια! Τυχαίο???Λένε πως έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...