Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα τι κανετε?τα μωρακια σας καλα?εμεις πολυ γκρινια κοριτσια.ξυπναει το βραδυ ουρλιαζοντας και κλαιει με λυγμους.δεν αντεχει αλλο ο καημενος.Τον εχουν τρελανει τα ουλα και δοντι ουτε για δειγμα.τεσπα.Υπομονη.

Απο χθες τραβιεται απο μονος του απο το διχτυ στο παρκο και σηκωνεται ορθιος:Pχαρα που εχω η μανα.:P:p:p:p:p

Dafy να σας ζησει ο νεοφωτιστος.να ειναι γερος και δυνατος,να τον καμαρωσεται οπως επιθυμηται.

Γεια σου πατριωτάκι! όπου να'ναι θα σκάσει το δοντάκι σας και θα ηρεμήσει ο κούκλος.

[ATTACH]694[/ATTACH]

[ATTACH]695[/ATTACH]

[ATTACH]696[/ATTACH]

οριστε και οι μπομπονιερες και το προσκλητηριο.....

καλα... το κειμενο στην προσκληση ειναι ΟΛΑ τα λεφτα! τελειο!!!!:tongue: αντε με το καλο! πως θα ειναι το ονοματακι του ειπαμε;

Καλημέρα σας! Πως είστε σήμερα; Ξύπνησα κακόκεφη, μου λείπει πολύ το παπάκι μου και μετά έμαθα και τα νέα του Μάνου της Ελευθερίας και μου χάλασε η διάθεση τελείως. Το μαναράκι μου ήταν όλο το βράδυ στο νοσοκομείο, μάλλον αλλεργία στην αντιβίωση. Και τώρα πάλι έχει πετάξει κοκκινίλες και ξαναφεύγουν για νοσοκομείο. Την θετική ενέργειά σας κοριτσάκια μου στείλτε στην female μας.

Ο Νικόλας μας είναι στην Κέρκυρα Λενιώ μου εδώ και 3 εβδομάδες περίπου και θα μείνει μέχρι τα γενέθλιά του τουλάχιστον. Αρχές Αυγούστου θα πάμε και μεις για 3 εβδομάδες και θα γυρνάμε εκεί γύρω, επτάνησα και ήπειρο. Περνάει σούπερ το αστεράκι αλλά μας λείπει πολύ!

καλημερα Μαρακι μου!

τι λες βρε για το Μανωλακη; πω πω, θα διαβασω, δεν ειχα ιδεα! περαστικα να ειναι στο παιδακι και κουραγιο στην Ελευθερια μας!

για το παιδακι σου μην στεναχωριεσαι. σε λιγο θα τον παρεις αγκαλια και τον Αυγουστο θα ειστε καθε μερα μαζι! υπομονη Μαρακι μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Πως είστε σήμερα; Ξύπνησα κακόκεφη, μου λείπει πολύ το παπάκι μου και μετά έμαθα και τα νέα του Μάνου της Ελευθερίας και μου χάλασε η διάθεση τελείως. Το μαναράκι μου ήταν όλο το βράδυ στο νοσοκομείο, μάλλον αλλεργία στην αντιβίωση. Και τώρα πάλι έχει πετάξει κοκκινίλες και ξαναφεύγουν για νοσοκομείο. Την θετική ενέργειά σας κοριτσάκια μου στείλτε στην female μας.

Ο Νικόλας μας είναι στην Κέρκυρα Λενιώ μου εδώ και 3 εβδομάδες περίπου και θα μείνει μέχρι τα γενέθλιά του τουλάχιστον. Αρχές Αυγούστου θα πάμε και μεις για 3 εβδομάδες και θα γυρνάμε εκεί γύρω, επτάνησα και ήπειρο. Περνάει σούπερ το αστεράκι αλλά μας λείπει πολύ!

εεεε μη στεναχωριεσαι...θα τον δεις συντομα!!!η αληθεια ειναι και εγω οταν παω καπου και αφηνω τα παιδια στις γιαγιαδες....στεναχωριεμαι πολυ και τα σκεφτομαι συνεχεια!!!περαστικα στον Μανο μας....θα μπω και στις μανουλες του Αυγουστου.θα περασει σουπερ ο Νικολας μεχρι τον Σεπτεμβρη.....

Μαρινος....ειναι λιγο περιεργο ονομα αλλα ειναι του μπαμπα μου!!!!χαιρομαι που σας αρεσουν.....αυτα τα χρωματα εχει η ομαδα μας!!!!στην βαφτιση θα εμφανιστουμε με την φανελα της ομαδας.....χιχιχιχι!!!!

Μαρινος....ειναι λιγο περιεργο ονομα αλλα ειναι του μπαμπα μου!!!!χαιρομαι που σας αρεσουν.....αυτα τα χρωματα εχει η ομαδα μας!!!!στην βαφτιση θα εμφανιστουμε με την φανελα της ομαδας.....χιχιχιχι!!!!

ωραιο το Μαρίνος και ... ποδοσφαιρικο! πως λεμε Μαρινος Ουζουνίδης;;;; χα χα χα χα !!!!

ωραιο το Μαρίνος και ... ποδοσφαιρικο! πως λεμε Μαρινος Ουζουνίδης;;;; χα χα χα χα !!!!

ναι!!!!χαχαχα τρελοΜαρω.......αααααα και φυσικα ειστε καλεσμενες ολες οι μανουλες....σας περιμενω.....!!!!!!

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια!

το ξεχασα ότι εχουμε μηνογενεθλια σημερα! φανταστειτε ότι ειδα την ευχη της Ελενιτσας και κοιταξα το τικερ μου!

ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας όλα τα παιδακια του κοσμου να ειναι καλα!

κερναω ιντερνετικη τουρτιτσα για το βλασταρι μου (μακαρι να σας ειχα εδω :roll:)1145494xda9ny0ev8.jpg

παω να δωσω ενα σκασμο λεφτα σε λογαριασμους και επιστρεφω :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...