Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευμορφία κούκλος ο μικρός!!!

εγώ ακόμα δεν την έχω βάλει στη θάλασσα....είναι πολύ κρύα!!!

άσε που προβλέπεται τρελό νταβαντούρι όταν θα τη βάλω...μια φορά της έβρεξα τα πόδια και πήγε να κλάψει!

Άννα ωραία η συνταγή και πιο υγιεινή απο αυτήν που κάνουμε εμείς που πρώτα τηγανίζουμε τις πατάτες και μετά ρίχνουμε τα αυγά μέσα!!!

Εμείς ανυπομονούμε για τη βάφτιση γιατί θέλει επειγόντως κούρεμα η μικρή....πολύυυυυυυυυ μαλλί!!! και σκάει απο τη ζέστη!

της τα κάνω κοτσίδα αλλά φοβάμαι μην πονάει το κεφαλάκι της με τα μαλλιά συνέχεια πιασμένα....

ξύπνησε το ζουζούνι μου!!! σας χαιρετώ!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Απουσιασα γιατι χτυπησα την ομελετιτσα μου..Ναι Σοφακι ειναι πολυ πιο υγιεινη απο τις τηγανιτες πατατες και εχει και πολυ ωραια γευση με τη βραστη. Οσες το επιχειρησετε καλη σας ορεξη!!!!! Μαρακι σου λειπει το Νικολακι ε;;;; Και θες να ακους τα δικα μας κατορθωματα...Αντε λιγες μερες και θα εισαι κοντα του..Σ/Κ πας Κερκυρα;;; Τι επαθε καλε το στομαχι σου;;; Ξαναφευγω παω να μαζεψω τα αυγα, καλη η ομελετα αλλα μετα βρωμιζει ο κοσμος αυγουλιλα...Θα ξαναμπω μαλλον το βραδακι, αν πετυχω καμια!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

γιατί βρε Αννιώ, είχαμε θέμα για δεύτερο αστέρι; :)

χεχεχεχε μάλλον ψυχολογικό το στομάχι, μόλις μπήκα σπίτι μου πέρασε...μου λείπει το Νικολοσούργελό μου πολύ! Και όσο τον ακούω να γελάει κάθε φορά που παίρνω τηλ., τόσο μου λείπει! πετάμε πολύ νωρίς την Παρασκευή και γυρνάμε Δευτέρα πρωί! Αχ το αστεράκι μου το βλέπω στο skype (το σκατούλι μας εντοπίζει στην οθόνη και μας κάνει σκέρτσα!) και έχει μεγαλώσει πολύ! χθες πιανόταν με το ένα χέρι από την άκρη του καναπέ και σηκωνόταν και κοίταζε να δει αν τον βλέπουμε κιόλα!!! το καραγκιοζάκι!

γιατί βρε Αννιώ, είχαμε θέμα για δεύτερο αστέρι; :)

χεχεχεχε μάλλον ψυχολογικό το στομάχι, μόλις μπήκα σπίτι μου πέρασε...μου λείπει το Νικολοσούργελό μου πολύ! Και όσο τον ακούω να γελάει κάθε φορά που παίρνω τηλ., τόσο μου λείπει! πετάμε πολύ νωρίς την Παρασκευή και γυρνάμε Δευτέρα πρωί! Αχ το αστεράκι μου το βλέπω στο skype (το σκατούλι μας εντοπίζει στην οθόνη και μας κάνει σκέρτσα!) και έχει μεγαλώσει πολύ! χθες πιανόταν με το ένα χέρι από την άκρη του καναπέ και σηκωνόταν και κοίταζε να δει αν τον βλέπουμε κιόλα!!! το καραγκιοζάκι!

τωρα μονο μπηκα...σιδερωσα, επιτελους, ηρθαν και τα πεθερικα, πηγα και ενα σ/μ, τωρα ξεμπερδεψα η ερμη. Ειχαμε ενα θεματακι, μια απροσεξιουλα, αλλα ολα ενταξει!!!!! λογικο ειναι βρε να σου λειπει, εδω εμενα μου λειπει οταν κοιμαται πανω απο μια ωρα...περναει ομως τελεια, αυτο να σκεφτεσαι μεχρι να πας την Παρασκευη...ειναι με ανθρωπους που τον λατρευουν, εκτος απο σας εννοω, οποτε παρηγορησου λιγο...θα τον φερετε μαζι σας τη Δευτερα;;; καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

καλησπερα τι κανετε?τα μωρακια σας καλα?εμεις πολυ γκρινια κοριτσια.ξυπναει το βραδυ ουρλιαζοντας και κλαιει με λυγμους.δεν αντεχει αλλο ο καημενος.Τον εχουν τρελανει τα ουλα και δοντι ουτε για δειγμα.τεσπα.Υπομονη.

Απο χθες τραβιεται απο μονος του απο το διχτυ στο παρκο και σηκωνεται ορθιος:Pχαρα που εχω η μανα.:P:p:p:p:p

Dafy να σας ζησει ο νεοφωτιστος.να ειναι γερος και δυνατος,να τον καμαρωσεται οπως επιθυμηται.

XWF8p2.png

καλημερα!!!!!!!

τι κανετε φιλεναδες; εδω ολα καλα οβερ! με λίγα νευρα εχω ξυπνησει από το πρωι αλλά πού θα πάει; καπου θα ξεσπασω και θα φυγουν :tongue:!

για ελατε τωρα να πουμε καμια κουβεντα γιατι εχω χιλιες δυο εκκρεμοτητες και θα εξαφανιστω σε λιγο (μάλλον δηλαδη :rolleyes:)!

καλημεραααααα ολα καλα?!!Μαρω ελα ξεσπα σε μενα.....αντεχω!!!!χιχιχιχιχι!!!Κατερινακι δεν προλαβα την φωτο....αλλα ηθελα να σε ρωτησω που βρηκες αυτα τα ζαχαρωτα με το αστερι???θελω και εγω τετοια μιας και εχουμε θεμα τον αστερα τριπολης για να τα δωσω στα παιδακια.Ευμορφια μου πολυ ζουζουνακι ο πιτσιρικος σου....Μαρια τον εχεις στειλει διακοπες με τον παππου και την γιαγια τον Νικολα σου?Σοφια οταν κλεισεις την εκκλησια θα αναψω λαμπαδα......χιχιχιχιχ!!!!Σοφια-cat και εμεις εχουμε αυτες τις ανησυχιες αλλα οχι τοσο συχνα αλλα και εμας τα δοντακια ειναι τα οποια μας ειπε οτι βγαινουν ολα μαζι.....!!!!

Καλημέρα σας! Πως είστε σήμερα; Ξύπνησα κακόκεφη, μου λείπει πολύ το παπάκι μου και μετά έμαθα και τα νέα του Μάνου της Ελευθερίας και μου χάλασε η διάθεση τελείως. Το μαναράκι μου ήταν όλο το βράδυ στο νοσοκομείο, μάλλον αλλεργία στην αντιβίωση. Και τώρα πάλι έχει πετάξει κοκκινίλες και ξαναφεύγουν για νοσοκομείο. Την θετική ενέργειά σας κοριτσάκια μου στείλτε στην female μας.

Ο Νικόλας μας είναι στην Κέρκυρα Λενιώ μου εδώ και 3 εβδομάδες περίπου και θα μείνει μέχρι τα γενέθλιά του τουλάχιστον. Αρχές Αυγούστου θα πάμε και μεις για 3 εβδομάδες και θα γυρνάμε εκεί γύρω, επτάνησα και ήπειρο. Περνάει σούπερ το αστεράκι αλλά μας λείπει πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...