Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κούκλος ο Νικόλας Κατερίνα μου!!!

και τι ωραίο σώμα!!!

εμένα η δικιά μου όταν κάθεται έτσι, κρύβεται το πάμπερς απο την κοιλιά της!!! χαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τι πραγμα ειναι αυτο που δινεται τελευταια...μην χτυπησει το τηλεφωνο αμεσως να κοπει η συνδεση.

Κατερινα μου τι αγοραρος ειναι αυτος με το μαγιω του?Κουκλος,κουκλος!

Α,ζηλεψα.Θα σας βαλω κι εγω καποια στιγμη.

Και τα πραγματακια της βαφτισης σας τελεια.Πανεμορφα!

Εγω δεν εβγαλα καθολου φωτο παρα μονο απο τα προσκλητηρια που σας ειχα δειξει.Θα τις παρω τις φωτο απο τον φωτογραφο κατα τον Αυγουστο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Μάρω !!!

Ναι έχει κορμί το αγόρι μου! Είναι κανονικός στο βάρος , αλλά θα τον ήθελα λίγο πιο στρουμπουλό για να τον ρουφαω καλλίτερα.

Το βλέμμα το πρόσεξες ? Κοιτάζει τη πισίνα του.. πριν μπει, γιατί μετά έγινε χαμός. Είχα προετοιμαστεί κ εγώ με φωτογραφική με κάμερα αλλά δε μου έκανε τη χάρη.

XwAPp3.png

nai alla kapoia stigmi prepei na kano kamia volta me to aftokinito mpas kai to matho gi ana pigaino stin doulei afto einia to thema allios sig amin ton estelna

Πρεπει να το παρεις αποφαση Λιτσα μου!

Ασε κι εγω εχω διπλωμα εδω και 12 χρονια και δεν οδηγαω καθολου αυτοκινητο.Μονο μηχανακι.

Ευχαριστούμε Ευμο μου !

Κ εγώ θα περιμένω τις φωτο τις επαγγελματικές να δείτε τα ρουχαλάκια του, τα γλυκάκια, εμένα με το «αδιάβροχο για λίγο» φόρεμα. :wink:

Έχω κ ένα σωρό αλλαγές να κάνω, ρε κορίτσια του έφεραν ρούχα για 3 ετών. Εντάξει αυτά που είναι για του χρόνου οκ, να κρατήσω κ τα άλλα ?

XwAPp3.png

α το δικό μου το Νικολάκι λατρεύει θάλασσα αλλά δεν πολυγουστάρει πισινούλα...και δεν τους κάνει και καιρό ρε γμτ να πάνε παραλία...ελπίζω παρασκευή και σκ που θα είμαι εκεί να φτιάξει! θα σας έχω φώτος τη δευτέρα :)

Διαφημίσεις

α το δικό μου το Νικολάκι λατρεύει θάλασσα αλλά δεν πολυγουστάρει πισινούλα...και δεν τους κάνει και καιρό ρε γμτ να πάνε παραλία...ελπίζω παρασκευή και σκ που θα είμαι εκεί να φτιάξει! θα σας έχω φώτος τη δευτέρα :)

Θα περιμενουμε φωτος!

να τα κρατήσεις! εγώ άλλαξα πολλά φετινά και πήρα για του χρόνου και του παραχρόνου! μέχρι και καλοκαιρινό μπουφάν του πήρα για του χρόνου...μόνο παπούτσια και μαγιώ του λείπουν :)

προσπάθησα χθες βράδυ να φτιάξω άλμπουμ στο προφίλ μου private και να σας βάλω στις επαφές μου, αλλά δε μπορούσα να ανεβάσω φώτος...

αν και τις βλέπετε στο φεις, στην Αννούλα τις στέλνω με μαιλ :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...