Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

thn paraskevi den eixe kati pou ton eixei dei i paidiatros kai epeidi o paidiatros mas einai xalandri gia na erthei simera ligo diskolo to vlepo .

avrio tha pergiso kai den tha pao douleia elega na paro to aftokinito na pao kamia volt agia na to sinithiso alla an den einia kala to paidi den tha to steilo kan ston stahmo kai tha kathisoume piti mas

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

thn paraskevi den eixe kati pou ton eixei dei i paidiatros kai epeidi o paidiatros mas einai xalandri gia na erthei simera ligo diskolo to vlepo .

avrio tha pergiso kai den tha pao douleia elega na paro to aftokinito na pao kamia volt agia na to sinithiso alla an den einia kala to paidi den tha to steilo kan ston stahmo kai tha kathisoume piti mas

Εννοειται βρε Λιτσα μου.Αφου θα καθεσαι κι εσυ σπιτι μην τον πηγαινεις παιδικο.Μην υποτροπιασει το γιαβρι μου

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εννοειται βρε Λιτσα μου.Αφου θα καθεσαι κι εσυ σπιτι μην τον πηγαινεις παιδικο.Μην υποτροπιασει το γιαβρι μου

nai alla kapoia stigmi prepei na kano kamia volta me to aftokinito mpas kai to matho gi ana pigaino stin doulei afto einia to thema allios sig amin ton estelna

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας . Όλα τα μωράκια να είναι γερά πρώτα από όλα , καλότυχα κ ευτυχισμένα !

Ναι ναι γούρι Σοφακι το κατούρημα, ρε συ δεν το κατάλαβα με τη πρώτη ματιά γιατί το φόρεμα έχει απέξω ένα ύφασμα σαν αδιάβροχο –αλέκιαστο (χαχαχα σα τα τραπεζομάντιλα :lol:) οργαντίνα το λένε ? και δε φάνηκε το τσισαριο μετά όμως πότισε το απομεσα κ δροσίστηκα !!!! :lol:

Αγγελικούλα, αααα σε παρακαλώ όχι Νικολάκη ρε συ σα τα μαμμόθρεφτα ( Νικολάκηηηηη όχι στα βαθιά παιδί μουυυυ ) :mrgreen:

Εντωμεταξύ εμένα γιατί ενώ πίνει γάλα στις 7 άντε 7,30 μετά δε ξανακοιμάται ? :confused:

Σας βάζω κ μερικές φωτο που τράβηξα εγώ χθες . Και μόλις πετυχω μέσα το Σοφακι , η την Αννούλα (κ γενικά όποια κοριτσομανουλα) θα βάλω φωτο του Νίκου μου με μαγιό έτσι για να δείτε τι άντρες φλερτάρουν τα κορίτσια σας .

[ATTACH]683[/ATTACH]

αυτά τα δίναμε στα μικρά . δεν ειναι ζελέ, ειναι κανονικό γλυφιτζούρι τίγκα στη ζάχαρη χιχιχι

[ATTACH]684[/ATTACH]

ο μικυ ήταν στην εισόδο και αλλες 4 μπαλονοκατασκευες στα σκαλιά

[ATTACH]685[/ATTACH]

το προσκλητηριο μας. δεν εκλεινε για να το βγάλω φωτο γιαυτό βλέπετε τον αναπτήρα έπανω :mrgreen:

[ATTACH]686[/ATTACH]

το μαρτυρικό. ειναι λιγο θολή ε?

[ATTACH]687[/ATTACH]

η μπομπο μας. κορνιζούλα ξυλινη - οικολογική ! :cool:

XwAPp3.png

Γεια σας γειτόνισσες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακομη καλυτερα!!!

Λοιπον,αντί για γλυκά, σκεφτηκα να φέρω να φάμε κατιτίς, είναι και περασμένη ωρα!!

378848fuzck3gwi3.png

Κατερινάκι να σου ζήσει ο Νικολάκης!!!!

Μπράβο στο μανάρι που δεν έκλαψε!

Γεια σου Αγγελική!!! πωπω τι μου έκανες με αυτό που έβαλες μεσημεριάτικα!!!! Μου τρέχουν τα σάλια!!!

Καλημέρα κούκλα. Το όλιβερς έχει γύρω στα 35-40 λίρες μεταφορικά η κούτα. Εμείς για 2 κούτες (καρεκλάκι+καρότσι+ψιλολολόγια) πληρώσαμε 70 λίρες (και πάλι το πήραμε 200 ευρώ λιγότερα από δω). Παραλάβαμε σε 1 εβδομάδα.

Το pramworld έχει περίπου τα ίδια μεταφορικά αλλά δεν έχω ιδέα για χρόνο παράδοσης.

Ο Μάνος της Ελευθερίας είχε ανεξήγητα πολύ πυρετό και πήγαν νοσοκομείο χθες για εξετάσεις.

Εδώ θα βρεις λεπτομέρειες:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1628&page=2

Είμαστε και εδώ για όποια θέλει να περνάει για κάνα εσπρέσσο :)

άσε έστειλα μέιλ στο πραμ και μου είπαν οτι έχει μεταφορικά 70 λίρες!!!

οπότε κοιτάω το mytoys που μου πρότεινε κάποια κοπέλα!!!

αν καταφέρω φυσικά και βγάλω άκρη με τα γερμανικά που δεν ξέρω γρι και παλεύω με τον γούγλη!!!

ωχ περαστικά να είναι μωρέ....βρε τον καημενούλη τον Μάνο!!!

βρε γιατί γυρνάτε στις "καφετέριες" και δεν έρχεστε εδώ??????

Θελώ κι εγω να παρω καθισματακι αυτοκινητου που να κοιταει και μπροστα και πισω,να ξαπλωνει και να εχει συστημα isofix.Α,και να μην ειναι πολυ ακριβο.Ζηταω πολλα?ε,ε,ε?

να κοιτάει και μπροστά και πίσω, χλωμό το βλέπω....για τα υπόλοιπα κάτι μπορεί να γίνει!!!!;)

ναι θα ερθει για το εμβολιο το οποιο επρεπε ν ατο εχουμε κανει απο τις 12 του μηνα αλλα λογω της ιωσης....τον ειδε και η παιδιατρος του σταθμου την Παρασκευη και ειπε ελαφρια βρογχιτις και ελαφρια ρυνιτισ , aerolin αι ορο , αερολιν περναμε συροπι και ορο οποτε τα καταφερω του βαζω.Εχει παιδιατρο καθε παρασκευη στον σταθμο επομενως μια χαρα αν εχει κατι τον κοιτανε και απο εκει

Λιτσάκι μήπως να του κάνατε μασκούλες αερολίν αντί για σιροπάκι???

εγώ όταν περνούσε το ίδιο η δικιά μου, τις έκανα μασκούλες και σε 3 μερούλες ήταν περδίκι!!! Γιατί το φάρμακο απο τη μασκούλα μια και είναι εισπνεόμενο, έχει καλύτερη δράση.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσάκια ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας . Όλα τα μωράκια να είναι γερά πρώτα από όλα , καλότυχα κ ευτυχισμένα !

Ναι ναι γούρι Σοφακι το κατούρημα, ρε συ δεν το κατάλαβα με τη πρώτη ματιά γιατί το φόρεμα έχει απέξω ένα ύφασμα σαν αδιάβροχο –αλέκιαστο (χαχαχα σα τα τραπεζομάντιλα :lol:) οργαντίνα το λένε ? και δε φάνηκε το τσισαριο μετά όμως πότισε το απομεσα κ δροσίστηκα !!!! :lol:

Αγγελικούλα, αααα σε παρακαλώ όχι Νικολάκη ρε συ σα τα μαμμόθρεφτα ( Νικολάκηηηηη όχι στα βαθιά παιδί μουυυυ ) :mrgreen:

Εντωμεταξύ εμένα γιατί ενώ πίνει γάλα στις 7 άντε 7,30 μετά δε ξανακοιμάται ? :confused:

Σας βάζω κ μερικές φωτο που τράβηξα εγώ χθες . Και μόλις πετυχω μέσα το Σοφακι , η την Αννούλα (κ γενικά όποια κοριτσομανουλα) θα βάλω φωτο του Νίκου μου με μαγιό έτσι για να δείτε τι άντρες φλερτάρουν τα κορίτσια σας .

[ATTACH]683[/ATTACH]

αυτά τα δίναμε στα μικρά . δεν ειναι ζελέ, ειναι κανονικό γλυφιτζούρι τίγκα στη ζάχαρη χιχιχι

[ATTACH]684[/ATTACH]

ο μικυ ήταν στην εισόδο και αλλες 4 μπαλονοκατασκευες στα σκαλιά

[ATTACH]685[/ATTACH]

το προσκλητηριο μας. δεν εκλεινε για να το βγάλω φωτο γιαυτό βλέπετε τον αναπτήρα έπανω :mrgreen:

[ATTACH]686[/ATTACH]

το μαρτυρικό. ειναι λιγο θολή ε?

[ATTACH]687[/ATTACH]

η μπομπο μας. κορνιζούλα ξυλινη - οικολογική ! :cool:

τέλεια όλα Κατερινάκι!!!!!!

καλά ακόμα γελάω με το "τσισαριό"!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

περιμένω φωτό να δω την αγορίνα σου!!!!

και θέλω χειροκρότημα!!! αύριο μάλλον θα κλείσω την εκκλησία!!!!

ΟΛΕ!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τέλεια όλα Κατερινάκι!!!!!!

καλά ακόμα γελάω με το "τσισαριό"!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

περιμένω φωτό να δω την αγορίνα σου!!!!

και θέλω χειροκρότημα!!! αύριο μάλλον θα κλείσω την εκκλησία!!!!

ΟΛΕ!!!!

ελαααα , δε σε πιστευω.... καλα κλείσε πρώτα κ μετά θα τα πούμε τα ΟΛΕ. Μπράβο βρε κοριτσάκι σιγα σιγά προχωράς ...

Νατος ο Νίκος μου

[ATTACH]688[/ATTACH]

μη κάνετε quote θα τη σβήσω μετά

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...