Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννουλα δεν ξερω αν εχεις γαμπρουλη που να πολιορκει την κορη σου!!!!αν οχι απεκτησες τον πρωτο.ΕΜΑΣ!!!!χιχιχιχιχι

Καλημερα Ελενιτσα...Μας κολακευετε...Εχουμε πολιορκητες αλλα αλλος ενας δεν μας πειραζει!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πηγα στην Εθνικη Τραπεζα εσκασα 1750 ευρω για τα ταμεια μου, εφαγα και 3 τεταρτα στην ουρα και να'μαι εξαντλημενη!!!!!:) παω σπιτι τωρα στον θησαυρο μου και αν κοιμηθει το μαναρι μου θα μπορεσω να μπω να κουβεντιασουμε!

Γεια σας γειτόνισσες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακομη καλυτερα!!!

Λοιπον,αντί για γλυκά, σκεφτηκα να φέρω να φάμε κατιτίς, είναι και περασμένη ωρα!!

378848fuzck3gwi3.png

Κατερινάκι να σου ζήσει ο Νικολάκης!!!!

Μπράβο στο μανάρι που δεν έκλαψε!

Μακ,εμενα στάνταρ κατα τις 6-7 θα πιει γάλα και μετά θα ξεραθει μεχρι τις 10. Ακομη και εαν δεν ξυπνήσει να το "ζητησει" της το δίνω ενώ κοιμάται.

αχ Αγγελικουλα και εμενα κατα τις 6 ξυπνουσε, ετρωγε και μετα σηκωνοταν οριστικα στις 8,30. τωρα μου τα αλλαξε. ξυπναει και προφανως πειναει νωριτερα αλλα κοιμαται τουλαχιστον μεχρι τις 9!

αααα ευχαριστουμε και για το χαμπουργκερ, τσιμπησα λιγακι!:D

γεια σου αγαπημένη μου δικηγόρε!

Και ο Νικόλας εδώ και 2 εβδομάδες ξυπνάει τη νύχτα κατά τις 4.30 - 5 και τσακίζει μια 150 γάλα σταθερά γιατί πεινάει, αλλά ως αποτέλεσμα δεν πίνει πολύ το πρωί. Ο γιατρός σήμερα είπε στη μαμά μου να του δίνει το βραδυνό του γάλα κατά τις 9, ξανά κατά τις 12-12.30 κοιμισμένο και μετά πάλι το πρωί. Δεν το δοκιμάζεις και συ;

Δε νομίζω ότι είναι άλμα ανάπτυξης τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση γιατί το κάνει 15 μέρες. Μάλλον πεινάει γιατί όλη μέρα δεν ησυχάζει!

αχ Μαρακι μου και εμενα πινει το τελευταιο γαλα κατα τις 9.30 αλλα η αληθεια ειναι ότι πλεον κινειται πολύ και μαλλον χανει τις θερμιδες του :(.

μωρε δεν θελω να τον ταιζω κοιμισμενο στις 12,30. τι να κανω; το πολυ πολυ θα τον ταιζω στις 4!

ουτε σκοπια γερμανικο νουμερο να εκανα!

πηγα στην Εθνικη Τραπεζα εσκασα 1750 ευρω για τα ταμεια μου, εφαγα και 3 τεταρτα στην ουρα και να'μαι εξαντλημενη!!!!!:) παω σπιτι τωρα στον θησαυρο μου και αν κοιμηθει το μαναρι μου θα μπορεσω να μπω να κουβεντιασουμε!

ρε Μαρακι δεν κανεις καμια εξεταση!!!μηπως χρειαζεσαι σιδηρο η βιταμινουλες?????:roll:

ρε Μαρακι δεν κανεις καμια εξεταση!!!μηπως χρειαζεσαι σιδηρο η βιταμινουλες?????:roll:

αντε καλε ! μην με τρελαινεις γιατι δεν θελω και πολυ εγω ως γνωστον! ροδαλος ροδαλος ειναι και "τσουπωτουλης"! χα χα χα χα χα!:D

ααααααααααααααααααααα.... τωρα καταλαβα! για μενα μιλας; εγω θελω επισκευη και πεταμα! αστα!

Makmaraki εγω σχεδον παντα κοιμισμενο τον ταιζω ...γιατι φιβασαι??ο δικοςμου τρωει γαιουρτο-κρεμα στισ 6-7 και στισ 8-9 που κοιμαται δεν πειναει εννοειται και τον ταιζω κατα τις 10-11 κοιμισμενο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Μαρακι μου ο Ανδρεας ετρωγε παλιοτερα στις 6 και τον ξαναταιζα στις 12 το βραδυ ....αλλα αλλαζει το προγραμμα συνεχεια γιατι εμεις κοιμοαστε απο τις 8-9 αλλα ξυπναμε και στις 6-6:30.........................

Καλησπερααααα!Βλεπω μαζευτηκαμε.Αντε κι εγω σημερα εχω ρεπο.

Ο Παντελακος μου κοιμαται και βρηκε ευκαιρια η μαμα να χαζολογησει.Αν ακι το σπιτι ειναι στα μαυρα του τα χαλια αλλα δεν βαριεσαι.

Το πρωι πηγαμε κι εμεις στην Εθνικη για να πληρωθει ο Σαββας και περιμεναμε κανενα μισαωρακι και μετα πηγαμε στο ΙΚΑ για να παρω κι εγω κατι λεφτα που σας ειχα πει αν θυμαστε.Αφηστε που με στελνανε απο τον Ανα στον Καιαφα και εφαγα ποση ωρα στο ανεβα κατεβα δεν εγινε τιποτα τελικα.Αυτο που μου ηρθε ηταν μια ειδοποιηση οτι απο το ΙΚΑ της Αριστοτελους πηγαν τα χαρτια μου με την αιτηση στο ΙΚΑ Ευοσμου και απο κει θα μου στειλουν αλλο ειδοποιητηριο να παραλαβω τα λεφτα.Τρεχα γυρευε δηλαδη...

Καλημέρα κ από μένα. Πως είστε ?

Εμείς βαπτιστήκαμε το Σάββατο, όλα καλά πήγαν , μια χαρά καιρό έκανε τελικά που είχα αγχωθεί. Έκλαψε ο μικρούλης μου στο γδύσιμο-ντύσιμο και όταν τον πήρε ο παπάς για το μλπουμ.

Επίσης μόλις τον έγδυσα κ φτάσαμε στη κολυμπήθρα με κατούρησε το τέρας , νιώθω κ εγώ κάτι ζεστό στη στήθος, πωπω λέω ρεύμα ζεστού αέρα πέρασε .. :rolleyes:γιατί εκτός από μια φορά νεογέννητο όταν είναι γυμνός αγκαλιά δε μας έχει ξανακατουρησει.

Τι μανάρι μου έπαθε ένα ψιλό σοκ με το κόσμο, Νικόλα ο ένας , Νίκο ο άλλος .

Μες στην εβδομάδα θα πάρω κ φωτο να σας βάλω.

Δε έχω προλάβει να σας διαβάσω, αν μπορέσω αργότερα. Φιλιά

Κατερινακι μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος Νικολας!Να ειναι γερος και τυχερος στην ζωη του!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ναι θα ερθει για το εμβολιο το οποιο επρεπε ν ατο εχουμε κανει απο τις 12 του μηνα αλλα λογω της ιωσης....τον ειδε και η παιδιατρος του σταθμου την Παρασκευη και ειπε ελαφρια βρογχιτις και ελαφρια ρυνιτισ , aerolin αι ορο , αερολιν περναμε συροπι και ορο οποτε τα καταφερω του βαζω.Εχει παιδιατρο καθε παρασκευη στον σταθμο επομενως μια χαρα αν εχει κατι τον κοιτανε και απο εκει

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρακι μου!

Στην δουλεια εισαι?

Λιτσα μου δεν πηρα ακομα λεφτα.Απλα μου ηρθε ενα χαρτι οτι η αιτηση μου πηγε στο ΙΚΑ που ανηκει ο εργοδοτης μου και απο κει θα μου στειλουν αλλο ειδοποιητηριο να παρω να τα παρω.

Λεω να παρω αυτο

http://www.olivers-baby-care.co.uk/car-seats/child-car-seats/britax-first-class-plus-baby-and-child-car-seat.html

στα Λητω δειτε ποσο το εχει

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1473&ct=10402&itmid=2120063

150 ευρω στο olivers,260 ευρω στα Λητω.Ειναι να τρελαινεσαι.

Μηπως ομως δεν ειναι καλα τα Britax γιατι βλεπω συζητατε για Recaro & Maxi-cosi?

Λεω να παρω αυτο

http://www.olivers-baby-care.co.uk/car-seats/child-car-seats/britax-first-class-plus-baby-and-child-car-seat.html

στα Λητω δειτε ποσο το εχει

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1473&ct=10402&itmid=2120063

150 ευρω στο olivers,260 ευρω στα Λητω.Ειναι να τρελαινεσαι.

Μηπως ομως δεν ειναι καλα τα Britax γιατι βλεπω συζητατε για Recaro & Maxi-cosi?

εχει το τουτου σας isofix ?? to ξερεις πως παει ε?? εγω ημουν αναμεσα σε britax kai recaro kai dialexa sto telos to recaro kai afto einai 9-36 opos kai to britax

δεν ξέρω καθόλου, εμείς πήραμε maxi cosi γιατί ήταν και το πρώτο που πήραμε παζί με το quinny και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

στη δουλειά είμαι και πήζω...

λιτσάκι, καταλαβαίνω ότι επιδεινώθηκε ο βήχας, δεν μιλάς με τον γιατρό μήπως τον δει σήμερα; φοβάμαι για ακροαστικά ρε κορίτσι :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...