Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααααααα!!!

ουφ τι κούραση....

πήγα με τον άντρα μου στον ΟΑΕΔ για να γίνω και επισήμως άνεργη....χαμός!!! πήραμε νούμερο το 301 και εκείνη την ώρα εξυπηρετούσαν το 160!!! θα πάει ο άντρας μου το μεσημέρι μόνος του να τα φτιάξει!

σου έλειψα Σοφάκι ε; χεχεχε το Priorifix έχει 4 θέσεις ανάκλισης, η πιο ξαπλωτή είναι πολύ άνετη, κάναμε ταξίδι μέχρι Πρέβεζα του Αγ. Πνεύματος και ο Νικόλας κοιμόταν του καλού καιρού! Είναι κατηγορίας 9-18, δες εδώ:

http://www.maxi-cosi.com/gb-en/carseats/toddler

Μπορεί να δεθεί με την ζώνη αν δεν υπάρχει isofix, το οποίο θα το βρεις σαν μικρά γαντζάκια στα πίσω καθίσματα. Θα το γράφει και το βιβλίο του αυτοκινήτου.

Το πήραμε από http://www.olivers-baby-care.co.uk/ μαζί με καρότσι για την Κέρκυρα και γλυτώσαμε ένα σωρό παρόλα τα μεταφορικά.

Τελικά θα συγχρονιστούμε να βρεθούμε ωρέ κόρες ονλαιν να πούμε καμιά κουβέντα;;;

Φιλιάαααα!

για να αρχίσω το πρήξιμο σωστά:

1)πόσα μεταφορικά είχε το όλιβερς?

2)σε πόσο καιρό το παρέλαβες???

3)μήπως ξέρεις τι παίζει με το pramworld (μεταφορικά και χρόνος παράδοσης)?

Βρε Σοφακι κουκλι ειναι η βαλερια!!!!! Τι ναζι ειναι αυτο, τι τσαχπινια;;;; και ωραια τα φουστανια σας, και το δωματιο της...τελεια ολα!!!! πρωτη φορα τη βλεπω το πιστευεις;;;; και η μαμα ομως κουκλα επισης, και σωματαρα, μπραβο ρε Σοφια ουτε σου φαινεται οτι γεννησες!!!!!! μοιαζεται πολυ!!!!

αχ σε ευχαριστούμε πολύ και η μαμά και η κόρη, για τα καλά σου λόγια!!!:D

χαχαχα μόλις είδα και γω τις φώτος και μπήκα να σχολιάσω τα ίδια! Καλά η μικρή είναι μούρη τρελλή, ασορτί με το δικό μου σούργελο...τρελλό ντουέτο θα κάνουν τα δυο τους (σόρρυ μαράκι, ζαχαρώνω τη νύφη σου, i know, αλλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!)
΄

σε ευχαριστούμε και σένα Μαράκι!!!

είναι σουργελάκι και η δικιά μου, πως να το κάνουμε!!!:D

αλλά.....δε θα τον απατήσουμε τον αρραβωνιάρη!!! αν και έχουμε πρόταση και απο την Κατερίνα!!! ωραίο ε? 2 οι υποήφιοι μνηστήρες και οι δύο είναι Νικολήδες!!!!

Διάβασες τα νέα του Μάνου μας; :( Ταλαιπωρήθηκε το αστεράκι...

τι έπαθε ο Μανωλιός??? τι έχασα???????

και ναι το νυφικο εχει φτασει Ελλαδα να δω ποτε θα μου το φερουν!!!!!!!!!

άντε μπράβο!!!! εγγλέζοι οι κινέζοι!!!! χαχαχαχααχαχαχα!!!!

Καλημέρα κ από μένα. Πως είστε ?

Εμείς βαπτιστήκαμε το Σάββατο, όλα καλά πήγαν , μια χαρά καιρό έκανε τελικά που είχα αγχωθεί. Έκλαψε ο μικρούλης μου στο γδύσιμο-ντύσιμο και όταν τον πήρε ο παπάς για το μλπουμ.

Επίσης μόλις τον έγδυσα κ φτάσαμε στη κολυμπήθρα με κατούρησε το τέρας , νιώθω κ εγώ κάτι ζεστό στη στήθος, πωπω λέω ρεύμα ζεστού αέρα πέρασε .. :rolleyes:γιατί εκτός από μια φορά νεογέννητο όταν είναι γυμνός αγκαλιά δε μας έχει ξανακατουρησει.

Τι μανάρι μου έπαθε ένα ψιλό σοκ με το κόσμο, Νικόλα ο ένας , Νίκο ο άλλος .

Μες στην εβδομάδα θα πάρω κ φωτο να σας βάλω.

Δε έχω προλάβει να σας διαβάσω, αν μπορέσω αργότερα. Φιλιά

να σας ζήσει Κατερινάκι μου ο Νικολής!!!

γούρι γούρι το κατούρημα!!!

κι εγώ αυτό το άγχος έχω με τη μικρή!!!

Συμπεθεράκι μου μήπως απλά διψάει? έχεις δοκιμάσει να του δώσεις λίγο νεράκι την ώρα που ξυπνάει??? μπορεί να ζεσταίνεται και να θέλει λίγο νεράκι να πιεί!!!

όχι οτι αποκλείουμε και το να πεινάει!!!

τα άλματα ανάπτυξης είναι αυτά:

οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων ανάπτυξης ειναι : (σε εβδομάδες )

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

υπολόγισε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ PING PONG TO

RECARO YOUNG SPORT 199.00 KAI VEVAIA EDO EKANE 300 KAI PHRA KAI TO DEFTERO KAROTSI MAS SINOLO 327KAI MOU VGIKE 297 GIATI EIXE EPIPLEON EKPTOSI EKEINH THN PERIODO KAI ENNOEITE XORIS METAFORIKA!!!!!!!!!!

σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω το ρεκάρο αλλά έχει πολύ μικρή ανάκλιση και δε θα τη βολεύει τη μικρή για ύπνο...κοιμάται που κοιμάται σαν τις γριές στο λεωφορείο και της πέφτει το κεφάλι μπροστά, να μην της πέφτει τελείως!!!

το ping pong πόσο καιρό έκανε???

εγώ το βιάζομαι λίγο....δηλαδή σε 10 το πολύ 15 μέρες να το έχω!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααααα ολα καλα?

1.Μαρακι και εγω αυτο που ειπε η Σοφια θα ελεγα.....μηπως διψαει ο καημενος????

2.Λιτσακι και εμεις με το που αλλαζει λιγο ο καιρος αμεσως η μυτουλα.....

3.Κατερινα να σου ζησει ο νεοφωτιστος Νικολας!!!

4.Σοφια τι ειναι τα αλματα αναπτυξης???

εγω τελικα ολα οκ με την βαφτιση.....οι υπολοιπες τι κανετε?ολα καλα?

σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω το ρεκάρο αλλά έχει πολύ μικρή ανάκλιση και δε θα τη βολεύει τη μικρή για ύπνο...κοιμάται που κοιμάται σαν τις γριές στο λεωφορείο και της πέφτει το κεφάλι μπροστά, να μην της πέφτει τελείως!!!

το ping pong πόσο καιρό έκανε???

εγώ το βιάζομαι λίγο....δηλαδή σε 10 το πολύ 15 μέρες να το έχω!!!!

Koritsaki etsi ops to eida mou fanike arketi i anaklisi....den to dokimasame akoma

oxi thelo 1 mina toulaxiston gia na min po 40 meres

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ από μένα. Πως είστε ?

Εμείς βαπτιστήκαμε το Σάββατο, όλα καλά πήγαν , μια χαρά καιρό έκανε τελικά που είχα αγχωθεί. Έκλαψε ο μικρούλης μου στο γδύσιμο-ντύσιμο και όταν τον πήρε ο παπάς για το μλπουμ.

Επίσης μόλις τον έγδυσα κ φτάσαμε στη κολυμπήθρα με κατούρησε το τέρας , νιώθω κ εγώ κάτι ζεστό στη στήθος, πωπω λέω ρεύμα ζεστού αέρα πέρασε .. :rolleyes:γιατί εκτός από μια φορά νεογέννητο όταν είναι γυμνός αγκαλιά δε μας έχει ξανακατουρησει.

Τι μανάρι μου έπαθε ένα ψιλό σοκ με το κόσμο, Νικόλα ο ένας , Νίκο ο άλλος .

Μες στην εβδομάδα θα πάρω κ φωτο να σας βάλω.

Δε έχω προλάβει να σας διαβάσω, αν μπορέσω αργότερα. Φιλιά

Να σας ζήσει ο συνονόματος Κατερίνα μου! Καλόφωτιστος να είναι σε όλη του τη ζωή!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις αν και ημασταν λιγο καλυτερα μεχρι χθες , αρχισαμε παλι ολη μερα χθε ςπου εβηχε και ετρεχε παλι η μυτη ....τι να πω, περιμενω την τριτη τον γιατρο για το εμβολιο που δεν ειχαμ εκανει και θ αμας πει .Παρεα με τον μπαμπα μια ο ενας βηχει μια ο αλλος.

Κι εμεις περπαταμε με το ενα χερι το αλλο το αφηνει οκυριος ειναι μεσα στην σιγουρια και δεν θελει να τον κρατας και με τα 2 χερια..και χθες ανακαλυψαμε οτι της μαμας τα ντουλαπια στην κουζινα ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!ω ρ ε γλεντια

Καλημέρα καλή μου, πως είναι το παιδί σήμερα;

Γεια σας γειτόνισσες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακομη καλυτερα!!!

Λοιπον,αντί για γλυκά, σκεφτηκα να φέρω να φάμε κατιτίς, είναι και περασμένη ωρα!!

378848fuzck3gwi3.png

Κατερινάκι να σου ζήσει ο Νικολάκης!!!!

Μπράβο στο μανάρι που δεν έκλαψε!

Μακ,εμενα στάνταρ κατα τις 6-7 θα πιει γάλα και μετά θα ξεραθει μεχρι τις 10. Ακομη και εαν δεν ξυπνήσει να το "ζητησει" της το δίνω ενώ κοιμάται.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

Λοιπον με το παιδι μου δεν ξερω τι συμβαινει. καθε βραδυ πλην ελαχιστοτατων εξαιρεσεων πεταγεται περιπου στις 3 και κλαψουριζει στριφογυρνώντας, μπουσουλωντας στην κουνια με κλειστα ματια για καμια 1-2 ωρες! του κανω τα παντα: τον βολευω σε διαφορες στασεις, τον παιρνω αγκαλιτσα, του βαζω το μομπιλε, αυτος εκει.... κλειστα ματια και κλαψουρισμα. ημερα το πρωι δεν αντεξα και κατα τις 4 του εδωσα το γαλα του. το ηπιε και επεσε ξερο μεχρι τις 8! λετε να πειναει βρε κοριτσια; από 4,5 μηνων το εχει κοψει το βραδινο γαλα. εχω παλι τα ιδια γμτ; :confused:

Μαρακι εσυ που τα κατεχεις αυτα: στην ηλικια του παιζουν αλματα αναπτυξης;;; :). το πρωι σερνομαι η μανα!

γεια σου αγαπημένη μου δικηγόρε!

Και ο Νικόλας εδώ και 2 εβδομάδες ξυπνάει τη νύχτα κατά τις 4.30 - 5 και τσακίζει μια 150 γάλα σταθερά γιατί πεινάει, αλλά ως αποτέλεσμα δεν πίνει πολύ το πρωί. Ο γιατρός σήμερα είπε στη μαμά μου να του δίνει το βραδυνό του γάλα κατά τις 9, ξανά κατά τις 12-12.30 κοιμισμένο και μετά πάλι το πρωί. Δεν το δοκιμάζεις και συ;

Δε νομίζω ότι είναι άλμα ανάπτυξης τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση γιατί το κάνει 15 μέρες. Μάλλον πεινάει γιατί όλη μέρα δεν ησυχάζει!

Καλημέρααααααα!!!

για να αρχίσω το πρήξιμο σωστά:

1)πόσα μεταφορικά είχε το όλιβερς?

2)σε πόσο καιρό το παρέλαβες???

3)μήπως ξέρεις τι παίζει με το pramworld (μεταφορικά και χρόνος παράδοσης)?

τι έπαθε ο Μανωλιός??? τι έχασα???????

Καλημέρα κούκλα. Το όλιβερς έχει γύρω στα 35-40 λίρες μεταφορικά η κούτα. Εμείς για 2 κούτες (καρεκλάκι+καρότσι+ψιλολολόγια) πληρώσαμε 70 λίρες (και πάλι το πήραμε 200 ευρώ λιγότερα από δω). Παραλάβαμε σε 1 εβδομάδα.

Το pramworld έχει περίπου τα ίδια μεταφορικά αλλά δεν έχω ιδέα για χρόνο παράδοσης.

Ο Μάνος της Ελευθερίας είχε ανεξήγητα πολύ πυρετό και πήγαν νοσοκομείο χθες για εξετάσεις.

Εδώ θα βρεις λεπτομέρειες:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1628&page=2

Είμαστε και εδώ για όποια θέλει να περνάει για κάνα εσπρέσσο :)

Διαφημίσεις

αυτο που ζω εγω δεν υπαρχει!

μοθντιαλ στην τηλεοραση μουντιαλ-στοιχημα και στον υπολογιστη. ο συζυξ εχει κανει κανονικα καταληψη λεμε! μπηκα καποια στιγμη στο ημιχρονο Αργεντινη- Μεξικο και μεχρι να γραψω μια προταση βγηκε ο αρης από το μπανιο και ξανα μανα καταληψη :mad:. τελικα δεν πετυχα καμια σας γμτ! τεσπα! ελπιζω να ξημερωθουμε καλα και τα μωρα μας ακομα καλυτερα!

Μαρακι 2434063ar7o2es83t.gif

Αννουλα μου η Ειρηνουλα μας ειναι μια κουκλα και αισιως 11 μηνων οποτε:

704912m2vzw333oh.gif

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:D

ευχαριστουμε γλυκια μου...και συ να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Κατερινα να τον χαιρεστε, τον κουκλο σας το νεοφωτιστο!!!! Περιμενουμε τις φωτος οταν τις παρετε!!!! Λιτσα αντε να παρεις το φορεμα παιδι μου, τι αγχος και αυτο!!!! Με το καλο να το βαλεις!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...