Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α μάλιστα...κρίμα και ήλπιζα να πετύχω μερικές μανούλες που έχουμε καιρό να τα πούμε :)

ε το πρωι σιγουρα θα μπουν οι περισσοτερες αλλα γενικα δεν συντονιζομαστε μωρε...θα τις πετυχεις παντως πρωι τις περισσοτερες μανουλιτσες..εγω πρωι δεν μπαινω συνηθως, καθοτι δεν υπαρχει υπολογιστης σπιτι οταν δουλευει ο Δ., οποτε αυριο το απογευματακι θα σας ξαναπετυχω...Φευγω για νανα γιατι χθες μας ξενυχτισε το μπεμπε!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

κατι φορες εχει ερημιες και τα πρωινα!!!!την βαφτιση θα την κανω οπως την ειχα κανονισει.....δεν γινεται να ακυρωθει!!!!απλα αφαιρεσα ατομα.....και θα εχω σιγουρα ελλειψεις απο συγγενεις....οποτε θα μου ερθει καπως ελαφροτερα το τραπεζι!!!αυτη την βδομαδα θα βαλω και φωτο απο μπομπονιερες και το φορεμα που πηρα....και το πρωι το προσκλητηριο!!!!εχει πολυ γελιο....

αυτο που ζω εγω δεν υπαρχει!

μοθντιαλ στην τηλεοραση μουντιαλ-στοιχημα και στον υπολογιστη. ο συζυξ εχει κανει κανονικα καταληψη λεμε! μπηκα καποια στιγμη στο ημιχρονο Αργεντινη- Μεξικο και μεχρι να γραψω μια προταση βγηκε ο αρης από το μπανιο και ξανα μανα καταληψη :mad:. τελικα δεν πετυχα καμια σας γμτ! τεσπα! ελπιζω να ξημερωθουμε καλα και τα μωρα μας ακομα καλυτερα!

Μαρακι 2434063ar7o2es83t.gif

Αννουλα μου η Ειρηνουλα μας ειναι μια κουκλα και αισιως 11 μηνων οποτε:

704912m2vzw333oh.gif

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!:D

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις αν και ημασταν λιγο καλυτερα μεχρι χθες , αρχισαμε παλι ολη μερα χθε ςπου εβηχε και ετρεχε παλι η μυτη ....τι να πω, περιμενω την τριτη τον γιατρο για το εμβολιο που δεν ειχαμ εκανει και θ αμας πει .Παρεα με τον μπαμπα μια ο ενας βηχει μια ο αλλος.

Κι εμεις περπαταμε με το ενα χερι το αλλο το αφηνει οκυριος ειναι μεσα στην σιγουρια και δεν θελει να τον κρατας και με τα 2 χερια..και χθες ανακαλυψαμε οτι της μαμας τα ντουλαπια στην κουζινα ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!ω ρ ε γλεντια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

Λοιπον με το παιδι μου δεν ξερω τι συμβαινει. καθε βραδυ πλην ελαχιστοτατων εξαιρεσεων πεταγεται περιπου στις 3 και κλαψουριζει στριφογυρνώντας, μπουσουλωντας στην κουνια με κλειστα ματια για καμια 1-2 ωρες! του κανω τα παντα: τον βολευω σε διαφορες στασεις, τον παιρνω αγκαλιτσα, του βαζω το μομπιλε, αυτος εκει.... κλειστα ματια και κλαψουρισμα. ημερα το πρωι δεν αντεξα και κατα τις 4 του εδωσα το γαλα του. το ηπιε και επεσε ξερο μεχρι τις 8! λετε να πειναει βρε κοριτσια; από 4,5 μηνων το εχει κοψει το βραδινο γαλα. εχω παλι τα ιδια γμτ; :confused:

Μαρακι εσυ που τα κατεχεις αυτα: στην ηλικια του παιζουν αλματα αναπτυξης;;; :). το πρωι σερνομαι η μανα!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις αν και ημασταν λιγο καλυτερα μεχρι χθες , αρχισαμε παλι ολη μερα χθε ςπου εβηχε και ετρεχε παλι η μυτη ....τι να πω, περιμενω την τριτη τον γιατρο για το εμβολιο που δεν ειχαμ εκανει και θ αμας πει .Παρεα με τον μπαμπα μια ο ενας βηχει μια ο αλλος.

Κι εμεις περπαταμε με το ενα χερι το αλλο το αφηνει οκυριος ειναι μεσα στην σιγουρια και δεν θελει να τον κρατας και με τα 2 χερια..και χθες ανακαλυψαμε οτι της μαμας τα ντουλαπια στην κουζινα ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!ω ρ ε γλεντια

χα χα χα. και εμεις τα εχουμε ανακαλυψει τα ντουλαπια της κουζινας και επειδη δεν εχω αξιωθει ακομα να παρω απο εκεινα τα ειδικα που βαζουν για να τα κλεινουν, εχω γεμισει την κουζινα λαστιχακια. πιανω τα χερουλια με αυτα!:D

καλα ο πασακος σου φαινοταν και εσενα οτι θα περπατησει νωρις! εμενα μου εχει σπασει τα νευρα ο αντρας μου. επειδη περπατησε 9 μηνων και του ειπα και για τον Τεο εχθες που πηγε βολτα περπατωντας ανησυχει που το δικο μας το παιδι δεν περπαταει! βρε του λεω, τα παιδακια αυτα ειναι η εξαιρεση. ο κανονας ειναι γυρω στους 14 μηνες να περπατησουν! τιποτα αυτος, το χαβα του!:? αμα του πω και για τον γιο σου τωρα.... σωθηκαμε :D

και ναι το νυφικο εχει φτασει Ελλαδα να δω ποτε θα μου το φερουν!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ! κοιτα οι κινεζοι, μια χαρα στην ωρα τους!

ασχετο: εμενα ο μικρος μου τωρα προσπαθει να μιλησει. του λες: πως κανει η καμπανα και απανταει νταααααααααααανννννν! βεβαια όταν τον ρωτας πως κανει το παπακι κατα 90% παλι "νταν" λεει αλλα ΟΚ!:cool:

Καλημέρα κ από μένα. Πως είστε ?

Εμείς βαπτιστήκαμε το Σάββατο, όλα καλά πήγαν , μια χαρά καιρό έκανε τελικά που είχα αγχωθεί. Έκλαψε ο μικρούλης μου στο γδύσιμο-ντύσιμο και όταν τον πήρε ο παπάς για το μλπουμ.

Επίσης μόλις τον έγδυσα κ φτάσαμε στη κολυμπήθρα με κατούρησε το τέρας , νιώθω κ εγώ κάτι ζεστό στη στήθος, πωπω λέω ρεύμα ζεστού αέρα πέρασε .. :rolleyes:γιατί εκτός από μια φορά νεογέννητο όταν είναι γυμνός αγκαλιά δε μας έχει ξανακατουρησει.

Τι μανάρι μου έπαθε ένα ψιλό σοκ με το κόσμο, Νικόλα ο ένας , Νίκο ο άλλος .

Μες στην εβδομάδα θα πάρω κ φωτο να σας βάλω.

Δε έχω προλάβει να σας διαβάσω, αν μπορέσω αργότερα. Φιλιά

XwAPp3.png

Εμείς βαπτιστήκαμε το Σάββατο, όλα καλά πήγαν , μια χαρά καιρό έκανε τελικά που είχα αγχωθεί. Έκλαψε ο μικρούλης μου στο γδύσιμο-ντύσιμο και όταν τον πήρε ο παπάς για το μλπουμ.

Επίσης μόλις τον έγδυσα κ φτάσαμε στη κολυμπήθρα με κατούρησε το τέρας , νιώθω κ εγώ κάτι ζεστό στη στήθος, πωπω λέω ρεύμα ζεστού αέρα πέρασε .. :rolleyes:γιατί εκτός από μια φορά νεογέννητο όταν είναι γυμνός αγκαλιά δε μας έχει ξανακατουρησει.

αχ Κατερινακι να σας ζησει ο καλος μας!

γερό παιδακι να ειναι και τυχερο στη ζωή του!

περιμενουμε με αγωνια φωτος! το κατουρημα τωρα... μπορει να ηταν και από το αγχος! το μαναρακι μου!

κατερινακι μου να σας ζησει ο νικολας σας! να ειναι παντα καλοτυχος στην ζωη του

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...