Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kale ti eftixismeni mama eisai esi? teleia, emeis an xipnisoume mia fora kai mia kata tis 8 eimai eftixismeni. oso gia gimnastirio mas exoun ferei ena apo ta mothercare kai exei kai mousiki . bethoven , mozart kai chopen kai kathetai kanena misaoro monos kai an kathiso ki ego kahetai kamia ora

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

εγώ θέλω να μου πεις πως και τι....

Θα κατεβάσεις το μtorrent από δω:

http://www.utorrent.com/downloads

θα το εγκαταστήσεις. Και μετά θα πας εδώ και θα διαλέξεις τι θες να κατεβάσεις (εγώ τα κατέβασα όλα, αλλά πήρε μέρες):

http://www.gamato.info/torrents.php?search=baby+einstein

επιλέγεις download και θα σου ανοίξει το μtorrent να σε ρωτήσει τι θα κατεβάσει...

αυτά! όταν το κάνεις, πες μου να σε καθοδηγήσω...

na rotiso ego i asxeti ti einai afto?ekana quote kai den to pire. gia to baby einstein leo

είναι συλλογή με τραγούδια, εκπαιδευτικά βίντεο και κλασσική μουσική για μωρά

έχει νανουρίσματα, τραγούδια ταξιδιού, bach, vivaldi, mozart...βίντεο για τους αριθμούς, τα ζώα της φάρμας, κλπ.

Διαφημίσεις

Θα κατεβάσεις το μtorrent από δω:

http://www.utorrent.com/downloads

θα το εγκαταστήσεις. Και μετά θα πας εδώ και θα διαλέξεις τι θες να κατεβάσεις (εγώ τα κατέβασα όλα, αλλά πήρε μέρες):

http://www.gamato.info/torrents.php?search=baby+einstein

επιλέγεις download και θα σου ανοίξει το μtorrent να σε ρωτήσει τι θα κατεβάσει...

αυτά! όταν το κάνεις, πες μου να σε καθοδηγήσω...

THANK YOU! THANK YOU! αλλά έχεις μηνυματάκι... χι χι χι

Τι γλυκό φτιάχνεις??? yummy!!!

Κοριτσάρες μου ήρθα κι εγώ. Κάναμε το εμβόλιό μας σήμερα,έκλαψε πολύ λίγο ευτυχώς.Από κιλά είμαστε μια χαρά λέει 7040,πήραμε 700γρ αυτό το μήνα(για μωρό που θηλάζει λέει είμαστε πολύ καλά).Ύψος όμως μόνο 2 πόντους.Λέτε να μου έμοιαξε σ' αυτό το μωρό μου;Με καθησύχασε όμως το γεγονός ότι στο βιβλιάριο του μπαμπά μας είδα πως όταν ήταν κι αυτός 4 μηνών είχε το ίδιο ύψος και τώρα είναι 1.82.Αχ μην πάρει απ' την κοντοστούπα τη μάνα του!!!!!

Ελευθερία κεφάκια βλέπω πάλι σήμερα ε;φτου φτου κοριτσάρα μου.

Μακ θα σε μαλώσω τελικά.Είπαμε πες ότι θέλεις, ξέσπασε ρε κορίτσι μπας και ηρεμήσεις. Και στην τελική ρίξτου κι ένα τηγάνι στο κεφάλι!!!!!!!

Κορίτσια εγώ έχω συνδέσει το λαπτοπ στην τηλεόραση κι έτσι κάθομαι αραχτή στον καναπέ, δίπλα το μωράκι μου,στο γυμναστήριο ή στο στρωματάκι του και σας διαβάζω και σερφάρω στο νετ!!!!

Γιώτα μπράβο που βγήκαν όλα καλά με την εξέταση, εύχομαι και μετην καλλιέργεια το ίδιο.

Αννούλα θέλουμε φώτο!!!!!!!!!

Ανέβασα κι εγώ απ' την αποθήκη τα Χριστουγεννιάτικα, από το απόγευμα λέω ν' αρχίσω αν όχι αύριο πρωί πρωί.

Κορίτσια εγώ το σίδερο το λατρεύω!!Χωρίς πλάκα.Δε μ' αρέσει όμως ιδιαίτερα η μαγειρική.Ίσως επειδή τα φαγητά που μαγειρεύω είναι μετρημένα καθώς ο σύζυξ είναι δύσκολος όπως σας έχω πει. Σήμερα του κάνω φακές.Εμένα μου έφερε η μαμά μου σπανακόρυζο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...