Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σιγά το στυλάκι, οι φίλοι με ρώταγαν αν είμαι πάλι έγκυος...χαχαχαχαχα

να φανταστείς πριν 5 χρόνια ήμουν σαν την Σοφούλα...τεσπά, μην γκρινιάζω για αηδίες...

Διάβασες τα νέα του Μάνου μας; :( Ταλαιπωρήθηκε το αστεράκι...

εγω δεν ημουν ποτε σαν τη Σοφια, αλλα οχι και στα χαλια που ειμαι τωρα. Ημουν παντα τσουπωτη, που λεει και ο αντρας μου, τωρα χοντρη. Απο αυριο ομως διαιτα. Τελος τα ψεματα, το Σεπτεμβρη γυριζω σχολειο, μην ειμαι και τομφαλος. Τα διαβασα ρε συ και πολυ στεναχωρηθηκα, φαντασου κλαμα οταν του πηραν ουρα...αλλα δεν εχει πυρετο και αρχισε και αντιβιωση οποτε ο,τι και να ειναι θα το ξεπερασει τωρα. Δεν μπορω τις αρρωστιες στα μωρακια, τα ταλαιπωρουν πολυ μωρε το γλυκουλακια μου...αχ περαστικα στο μανωλιο μας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα έτσι ξαφνικά ρε γμτ? ελπίζω να μην είναι ουρολοίμωξη και να είναι καλά αύριο

ποιανης μανουλας ειναι ο Μανος?περαστικα του...ειναι κριμα να ταλαιπωρειται τοσο μικρουλης!!!:(

Διαφημίσεις

τι κανουν οι αντρες σου Μαρακι?ολα καλα?το θεμα των κιλων το εχω και εγω αλλα το μονο που με ενοχλει ειναι η κοιλιτσα που μου εχει μεινει.....:(!!!!

καλά είναι...ο Γιώργης τρέχει όλη μέρα με τη δουλειά και ο Νικόλας κάνει τα μπάνια του στο νησί...

εγώ πάλι έχω πήξει με τη δουλειά και δεν είναι και εποχές να κάνω νάζια :roll:

Πηγαμε σημερα στο εμπορικο που εχει παντα πολυ κοσμο την Κυριακη και περπατησαμε την Ειρηνη, αλλα με επιασε η μεση μου ρε κοριτσια. Εχει ξετρελαθει, θελει μονο να στεκεται και να περπαταει. Της εχω παρει κατι τελεια σανδαλακια και παει σφαιρα...Εννοειται οτι την κραταω και απο τα 2 χερια. Μολις της αφησω το ενα παγωνει και δεν κανει βημα..

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

μολις τωρα προσεξα οτι σημερα η μπουμπου σου εγινε 11 μηνων!!!τον αλλο μηνα δηλαδη θα σβησετε κερακι.......!!!!να την χαιρεστε.....οτι καλυτερο και πανω απ ολα υγεια!!!

χαχαχαχαχα διστάζει λίγο ακόμα ε; θέμα ημερών είναι...χαχαχαχα στα πρώτα της γενέθλια θα χορεύει η μπουμπου!

ναι ναι...ψαχνει με το χερακι που της αφηνω να με βρει και παινει το φορεμα μου και προχωραει, εχει πολυ γελιο!!!!

ovvZp2.png

μολις τωρα προσεξα οτι σημερα η μπουμπου σου εγινε 11 μηνων!!!τον αλλο μηνα δηλαδη θα σβησετε κερακι.......!!!!να την χαιρεστε.....οτι καλυτερο και πανω απ ολα υγεια!!!

ευχαριστουμε πολυ πολυ ελενιτσα...αδημονουμε για τα γενεθλια, απιστευτο μου φαινεται πώς περασε ο καιρος!!!! και συ να χαιρεσαι τα τρια κουκλακια σου...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...