Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρεςςςς!!!

τι κάνετε???????

εμείς το έχουμε ρίξει στις βόλτες και τώρα εγώ ψάχνω για κάθισμα αυτοκινήτου....οπότε περιμένω απο όλες τα φώτα σας!!!

recaro ή maxi cosi????

front ή rear facing???? (αυτό είναι το μεγάλο μπέρδεμα....μια γρήγορη ματιά στα crash tests υποδεικνύει το rear facing, αλλά το έχει καμία για να μου πει αν βολεύει???)

Κοριτσάκια μου λείψατε και είπα να περάσω να πω ένα γεια :)

Ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά και τα θαυματάκια σας ακόμα καλύτερα.

Πολλά φιλιά!

Καλώστη!!!!

να σε βλέπουμε πιο συχνά!!!;)

ΑΑΑΑΑΑΑΑ σημερα πηρα τον μικρο απο το χερι και πηγαμε σουπερ μαρκετ!!!!!Μια χαρα που εκανε επειδη περπατουσε δεν λεγεται.....Σταματουσσε σε καθε μαγαζι και γελουσε στους ανθρωπους μεσα!!!Ηταν τρομερα!!!!Πολυ το χαρηκε!!!!!!!

Αυταααααααααααα

τα λεμε αυριο ελπιζω...Καληνυχτα!!!!!

καλά με κούφανες Ζωίτσα!!!

ο Τεό είναι πολύ προχώ λέμε!!!

Βαζω φωτο της μικρουλας μου...

[ATTACH]669[/ATTACH]

[ATTACH]670[/ATTACH]

[ATTACH]671[/ATTACH]

[ATTACH]672[/ATTACH]

[ATTACH]673[/ATTACH]

δεν τις είδα....:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Σοφια...Εμεις πηραμε το maxi cosi που κοιταει μπροστα, κανονικα δηλαδη με τη φορα του αυτοκινητου. Μια χαρα ειναι, ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Τις ξαναβαζω τις φωτο να τις δεις. Βαλε βρε καμια και τη Βαλερια, μονο εγω δεν την εχω δει ποτε. Δεν τις βαζω ολες τις χθεσινες, βαριεμαι να τις ψαχνω

[ATTACH]674[/ATTACH]

[ATTACH]675[/ATTACH]

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρεςςςς!!!

τι κάνετε???????

εμείς το έχουμε ρίξει στις βόλτες και τώρα εγώ ψάχνω για κάθισμα αυτοκινήτου....οπότε περιμένω απο όλες τα φώτα σας!!!

recaro ή maxi cosi????

front ή rear facing???? (αυτό είναι το μεγάλο μπέρδεμα....μια γρήγορη ματιά στα crash tests υποδεικνύει το rear facing, αλλά το έχει καμία για να μου πει αν βολεύει???)

γεια σου παραμυθένια...εμείς πήραμε το Maxi cosi priorifix που είναι isofix...κοιτάει μπροστά και ο Νικόλας το έχει βολευτεί πολύ

Γεια σου Σοφια...Εμεις πηραμε το maxi cosi που κοιταει μπροστα, κανονικα δηλαδη με τη φορα του αυτοκινητου. Μια χαρα ειναι, ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Τις ξαναβαζω τις φωτο να τις δεις. Βαλε βρε καμια και τη Βαλερια, μονο εγω δεν την εχω δει ποτε. Δεν τις βαζω ολες τις χθεσινες, βαριεμαι να τις ψαχνω

[ATTACH]674[/ATTACH]

[ATTACH]675[/ATTACH]

φτου φτου!!!

θεά το Ειρηνάκι!!!! ματάρες!!!

Αννούλα έχω στο προφίλ μου άλμπουμ με φωτο της μικρής! πάτα και θα δεις!!!

γεια σου παραμυθένια...εμείς πήραμε το Maxi cosi priorifix που είναι isofix...κοιτάει μπροστά και ο Νικόλας το έχει βολευτεί πολύ

Μαράκι ξαπλώνει αυτό το καθισμα αρκετά για να κοιμάται??? τι κατηγορία είναι? 9-18 ή 9-36?

τέλος....πως μπορώ να μάθω αν το αμάξι μας έχει isofix?????

ακόμα δεν ήρθες σε ζάλισα εεε??????:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

σου έλειψα Σοφάκι ε; χεχεχε το Priorifix έχει 4 θέσεις ανάκλισης, η πιο ξαπλωτή είναι πολύ άνετη, κάναμε ταξίδι μέχρι Πρέβεζα του Αγ. Πνεύματος και ο Νικόλας κοιμόταν του καλού καιρού! Είναι κατηγορίας 9-18, δες εδώ:

http://www.maxi-cosi.com/gb-en/carseats/toddler

Μπορεί να δεθεί με την ζώνη αν δεν υπάρχει isofix, το οποίο θα το βρεις σαν μικρά γαντζάκια στα πίσω καθίσματα. Θα το γράφει και το βιβλίο του αυτοκινήτου.

Το πήραμε από http://www.olivers-baby-care.co.uk/ μαζί με καρότσι για την Κέρκυρα και γλυτώσαμε ένα σωρό παρόλα τα μεταφορικά.

Τελικά θα συγχρονιστούμε να βρεθούμε ωρέ κόρες ονλαιν να πούμε καμιά κουβέντα;;;

Φιλιάαααα!

φτου φτου!!!

θεά το Ειρηνάκι!!!! ματάρες!!!

Αννούλα έχω στο προφίλ μου άλμπουμ με φωτο της μικρής! πάτα και θα δεις!!!

Μαράκι ξαπλώνει αυτό το καθισμα αρκετά για να κοιμάται??? τι κατηγορία είναι? 9-18 ή 9-36?

τέλος....πως μπορώ να μάθω αν το αμάξι μας έχει isofix?????

ακόμα δεν ήρθες σε ζάλισα εεε??????:D

Βρε Σοφακι κουκλι ειναι η βαλερια!!!!! Τι ναζι ειναι αυτο, τι τσαχπινια;;;; και ωραια τα φουστανια σας, και το δωματιο της...τελεια ολα!!!! πρωτη φορα τη βλεπω το πιστευεις;;;; και η μαμα ομως κουκλα επισης, και σωματαρα, μπραβο ρε Σοφια ουτε σου φαινεται οτι γεννησες!!!!!! μοιαζεται πολυ!!!!

ovvZp2.png

χαχαχα μόλις είδα και γω τις φώτος και μπήκα να σχολιάσω τα ίδια! Καλά η μικρή είναι μούρη τρελλή, ασορτί με το δικό μου σούργελο...τρελλό ντουέτο θα κάνουν τα δυο τους (σόρρυ μαράκι, ζαχαρώνω τη νύφη σου, i know, αλλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!)

επιτελους βρηκα κοσμο!!!τι κανετε?Αννουλα ευτυχως που τις εβαλες τις φωτο γιατι ουτε εγω τις ειχα προλαβει.....κουκλιτσα ειναι!!!!να την χαιρεσαι.......Μαρια καλωσορισες ξανα.....!!!!!

Διαφημίσεις

επιτελους βρηκα κοσμο!!!τι κανετε?Αννουλα ευτυχως που τις εβαλες τις φωτο γιατι ουτε εγω τις ειχα προλαβει.....κουκλιτσα ειναι!!!!να την χαιρεσαι.......Μαρια καλωσορισες ξανα.....!!!!!

Να σαι καλα Ελενιτσα μου...Σ' ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!!!

ovvZp2.png

και γω επίσης θέλω να γίνω σαν την Σοφία...τώρα είμαι πιο βουβάλα από ότι ήμουν όταν γέννησα...

και γω το ιδιο...βουβαλα number 1...εσυ εισαι μια χαρα!!!! αστα αυτα, στη βαπτιση εισαι πολυ στυλακι, ποτε βουβαλεψες;;;

ovvZp2.png

σιγά το στυλάκι, οι φίλοι με ρώταγαν αν είμαι πάλι έγκυος...χαχαχαχαχα

να φανταστείς πριν 5 χρόνια ήμουν σαν την Σοφούλα...τεσπά, μην γκρινιάζω για αηδίες...

Διάβασες τα νέα του Μάνου μας; :( Ταλαιπωρήθηκε το αστεράκι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...