Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.dhgate.com/2010-romantic-fashion-custom-made-floor-length/p-ff80808127be294d0127ca1fe899625b.html

αυτο ειναι και τους ειπα να μου βαλουν φερμουαρ και να γινετε και το κοντο

εμένα για έναν περίεργο λόγο δε μου το ανοίγει....

αλλά για να λέει η συμπεθέρα οτι είναι ωραίο και για να το έχεις διαλέξει εσύ φυσικά Λιτσάκι, είμαι σίγουρη οτι θα είναι τέλειο!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμένα για έναν περίεργο λόγο δε μου το ανοίγει....

αλλά για να λέει η συμπεθέρα οτι είναι ωραίο και για να το έχεις διαλέξει εσύ φυσικά Λιτσάκι, είμαι σίγουρη οτι θα είναι τέλειο!!!!

εχω βαλει ιο για να σε παιδευω!:tongue:

εχω βαλει ιο για να σε παιδευω!:tongue:

α έτσι εεε??????? εσύ με σαμποτάρεις λοιπόν!!!!

η νυφούλα σου έχει λιώσει στον ύπνο....απο τις 12 κοιμάται και ψιλοβαρέθηκα μόνη μου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

http://www.dhgate.com/2010-romantic-fashion-custom-made-floor-length/p-ff80808127be294d0127ca1fe899625b.html

αυτο ειναι και τους ειπα να μου βαλουν φερμουαρ και να γινετε και το κοντο

Λιτσα και το δικο σου νυφικο ειναι τελειο:):):).

Που το ανακαλυψες βρε?

Και εγω τετοιο νυφικο ειχα πανω κατω.Κοντο μπροστα και μακρυ πισω.Και στο γλεντι εβγαλα την ουρα και το ειχα κοντο.Ουτε να με ζοριζει στον χορο ουτε πουθενα αλλου.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα.......τα φορεματα-νυφικα σας ειναι φοβερα.....αντε βρε η ωρα η καλη!!!!και επισης με το καλο η βαφτιση της Κατερινας. Ζωη τα χειροτερα περασαν.....αφου η μανουλα σου το πηρε θετικα μην ανησυχεις!!!!ολα θα πανε καλα....εγω τσουπιτσες μου....ειμαι χαλια.....δυστυχως πρεπει να ακυρωσω την Βαφτιση.και ετρεχα η καημενη να τα προλαβω ολα και τωρα....παει!!!με παιρνει τηλ ο Κωστας σημερα και μου λεει οτι οσα χρηματα ειχαμε στην ακρη πρεπει να τα δωσει για την δουλεια του οπωςδηποτε.στεναχωρηθηκα πολυ..

Αχ,κριμα βρε Ελενιτσα μου:(Δεν πειραζει βρε...καθε εμποδιο σε καλο οπως λεει και η Σοφια.Οταν θα γινει, θα δεις που θα ειναι ολα πολυ καλυτερα τελικα.

καλημερα καλημερα!

γμτ μολις μπηκα στο γραφειο, ημουν εκτος για δουλειες, εχετε πει τοσα δεν ξερω αν προλαβαινω να σχολιασω γιατι παλι πρεπει να φυγω για λίγο! αγκρρρ

λοιπόν:

Ζωουλα οι ακτινοβολιες κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες από την χημειοθεραπεια αλλα βεβαια εχουν και αυτες ενα καρο παρενεργειες. το θεμα ειναι το ψυχολογικο και εφοσον η μαμα σου νοιωθει καλυτερα τοτε no problem! περαστικα της να ειναι της γυναικας και ευχομαι να ταλαιπωρηθει όσο το δυνατο λιγοτερο!

Ευμορφακι ευχομαι και εσεις να ξεμπερδευετε όσο το δυνατο γρηγοροτερα με το θεμα της δουλειας γιατι καταλαβαινω το αγχος σας. παντως να ξερεις ότι λιγο πολύ όλοι στο ιδιο καζανι βραζουμε :(

συμπεθερακι και εγω με τις εκπτωσεις στο εξωτερικο αρρωσταινω μιλαμε. μόλις μπορεσω θα μπω στα σαιτς που παρεθεσες έτσι για να παθω ενα εγκεφαλικουλι σημερα! αααα και να σου κοπούν τα παρε δωσε με την Κατερινα και τον γιο της γιατι .... αντε :mad::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λιτσάκι πολύ μου αρεσε το προσκλητηριο και περιττο να σου πω πόσο συγκινηθηκα. ειναι πολυ ομορφο που θα εχετα και το παιδακι σας στο γαμο :D

Μαριανθη... τι να πω.... ριξε ενα χαστουκι από εμενα στον αντρα σου να συνελθει και προσεξε να ειναι δυνατο σε παρακαλω! αντε μην αρχισω γιατι πολύ τσαντιστηκα!

Αχ,ετσι ειναι Μαρια μου δυστυχως.Τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα.Που θα παει ομως...θα ερθουν καλυτερες μερες.

Το τηλεφωνημα που περιμενε ο Σαββας για την συνεντευξη δεν εγινε.Οπως ακριβως το φοβομουνα.Πηρε τηλεφωνο και του ειπαν απο βδομαδα γιατι δεν ασχοληθηκαν ακομα με την θεση της Θεσ/νικης (ειναι Αθηναικη εταιρια η συγκεκριμενη).Οποτε παλι στην αναμονη.

Χαρηκα ομως γιατι μου ηρθε συστημενο απο το ΙΚΑ να παρω πισω καποια λεφτα απο κρατησεις που μου κανανε κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.Οσες δεν τα κανατε και εχετε ΙΚΑ να τα κανετε.Δεν ξερω ποσα ειναι αλλα οσα και να ειναι,ειναι κερδος και λεφτα απο το πουθενα.

Κοριτσακια κι εγω που εχω και ΙΚΑ κι εγω κανω κατι χαρτια για να παρω κατι λεφτα πισω , να βρω την εγκυκλιο και οποια θελει ας μου στειλει πμ να την στειλω

χαιρομαι που σας αρεσε

Ελενιτσα μου απο την στιμγη που ειναι για δουλεια τα λεφτα δεν πειραζει ο πως ειπανε και τα κοριτσια καθε εμποδιο για καλο

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Ελενίτσα δεν πειράζει μωρέ, αν είναι για επαγγελματικούς λόγους να δεις που θα σου έρθουν πίσω διπλάσια ή και τριπλάσια γιατί όχι;

Έυμορφία τι λεφτά είναι αυτά; Σε καλή μεριά;έκανες κάποια διαδικασία πριν;

Λιτσάκι θέλω κι εγώ την εγκύκλιο............

Α και παρεπιπτόντως ξέχασα να σου πω για το νυφικό.Πανέμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να ξαναπαντρευτώ γι' αυτό και μόνο το λόγο.να ξαναβάλω νυφικό! Θέλω πολλά;

Διαφημίσεις

καλησπερα τι κανετε?αχχχχχ αυτη η γκρινια του .δεν αντεχουν αλλο τα αφτια μου.ευχαριστουμε για τις ευχες σας.

Εμεις τελικα αλλαξαμε παλι ημερομινια βαφτισης,αντε να δουμε,ειναι η 3 φορα.17 Οκτωμβριου.Χθες πηγαμε στο μοναστηρι και μιλησαμε και με τον Ηγουμενο.Μαλλον εκει θα την κανουμε.

κατερινα με το καλο αυριο η βαφτιση.

Σοφια και Λιτσα τελεια τα νυφικα.Με το καλο.

Ελενιτσα μην στεναχωριεσαι.Συντομα θα καταφερεται να την κανετε την βαφτιση και θα ειναι Σουπερ.αλλωστε τα χρηματα πανε για καλο.

XWF8p2.png

το χω βαλει πεισμα να την κανω 24 Ιουλιου την Βαφτιση!!!ειναι κριμα γιατι εχουν τυπωθει και τα προσκλητηρια και ο νονος αγορασε ολα τα βαφτιστικα.....το μονο μου προβλημα ειναι το τραπεζι!!!ειπα του Κωστα πως θα παω να βγαλω ενα δανειο....εχουν κανονιστει ολα....και καποιοι εχουν παρει και προκαταβολη!!!αυριο θα εχω και τις μπομπονιερες!!!δεν μπορω να την ακυρωσω......

Κοριτσάκια μου λείψατε και είπα να περάσω να πω ένα γεια :)

Ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά και τα θαυματάκια σας ακόμα καλύτερα.

Πολλά φιλιά!

Μαρακι τι κανεις?σε χασαμε!!!!ο Νικολας σου?ο Γιωργος?μαθαμε οτι τον βαφτισατε:D να σας ζησει!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...