Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το νυφικο απο οτι ειδα ειναι στην Σαγκαη τωρα μαλλον για την επομενη εβδομαδα???αυτος μου ειχε πει 8 μερες για να δουμε...το θεμα εινα οτι δεν εχω καθολου αγχος ...περιεργο!!!

άντε καλέ!!! γιατί να αγχωθείς???

θα έρθει και θα είναι και τέλειο!!!

εγώ αποφάσισα να φορέσω φόρεμα κοντό λευκό!!!! απλά πράγματα!!!

αν φυσικά κλείσω ποτέ εκκλησία!!!!

λέω για εδώ κατά 90%:

http://wikimapia.org/6138527/el/%CE%99%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%92%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%9D%CE%B1%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD

αν πατήσεις τη φωτο της εκκλησίας μεγαλώνει!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το νυφικο απο οτι ειδα ειναι στην Σαγκαη τωρα μαλλον για την επομενη εβδομαδα???αυτος μου ειχε πει 8 μερες για να δουμε...το θεμα εινα οτι δεν εχω καθολου αγχος ...περιεργο!!!

Το νυφικο γιατι ειναι στην Σαγκαη?:confused:

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

λέω για εδώ κατά 90%:

http://wikimapia.org/6138527/el/%CE%99%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%92%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%9D%CE%B1%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD

Μ'αρεσει και η εκκλησια και η ιδεα του κοντου λευκου φορεματος για νυφικο.Μπραβο Σοφακι!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Μ'αρεσει και η εκκλησια και η ιδεα του κοντου λευκου φορεματος για νυφικο.Μπραβο Σοφακι!

αυτο σ'αρέσει???

http://www.asos.com/Asos/Asos-One-Shoulder-Cross-Front-Slinky-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1075591&cid=8799&Rf-200=5&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=White

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!

γμτ μολις μπηκα στο γραφειο, ημουν εκτος για δουλειες, εχετε πει τοσα δεν ξερω αν προλαβαινω να σχολιασω γιατι παλι πρεπει να φυγω για λίγο! αγκρρρ

λοιπόν:

Ζωουλα οι ακτινοβολιες κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερες από την χημειοθεραπεια αλλα βεβαια εχουν και αυτες ενα καρο παρενεργειες. το θεμα ειναι το ψυχολογικο και εφοσον η μαμα σου νοιωθει καλυτερα τοτε no problem! περαστικα της να ειναι της γυναικας και ευχομαι να ταλαιπωρηθει όσο το δυνατο λιγοτερο!

Ευμορφακι ευχομαι και εσεις να ξεμπερδευετε όσο το δυνατο γρηγοροτερα με το θεμα της δουλειας γιατι καταλαβαινω το αγχος σας. παντως να ξερεις ότι λιγο πολύ όλοι στο ιδιο καζανι βραζουμε :(

συμπεθερακι και εγω με τις εκπτωσεις στο εξωτερικο αρρωσταινω μιλαμε. μόλις μπορεσω θα μπω στα σαιτς που παρεθεσες έτσι για να παθω ενα εγκεφαλικουλι σημερα! αααα και να σου κοπούν τα παρε δωσε με την Κατερινα και τον γιο της γιατι .... αντε :mad::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λιτσάκι πολύ μου αρεσε το προσκλητηριο και περιττο να σου πω πόσο συγκινηθηκα. ειναι πολυ ομορφο που θα εχετα και το παιδακι σας στο γαμο :D

Μαριανθη... τι να πω.... ριξε ενα χαστουκι από εμενα στον αντρα σου να συνελθει και προσεξε να ειναι δυνατο σε παρακαλω! αντε μην αρχισω γιατι πολύ τσαντιστηκα!

συμπεθερακι και εγω με τις εκπτωσεις στο εξωτερικο αρρωσταινω μιλαμε. μόλις μπορεσω θα μπω στα σαιτς που παρεθεσες έτσι για να παθω ενα εγκεφαλικουλι σημερα! αααα και να σου κοπούν τα παρε δωσε με την Κατερινα και τον γιο της γιατι .... αντε :mad::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λιτσάκι πολύ μου αρεσε το προσκλητηριο και περιττο να σου πω πόσο συγκινηθηκα. ειναι πολυ ομορφο που θα εχετα και το παιδακι σας στο γαμο :D

τώρα που βρέθηκε η λύση με την κοπέλα, νομίζω οτι μπορούμε άνετα να παψουμε να είμαστε τα κορόιδα που τα χρυσοπληρώνουν στην Ελλάδα!!!

είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές στις τιμές, που και 50 ευρώ να κοστίζουν τα μεταφορικά μαζί με την αμοιβή της κοπέλας, πάλι κερδισμένες είμαστε!!!

στο νεξτ έχει κοντομάνικα ζιπουνάκια η 5άδα 9 λίρες! κανονική τιμή, χωρίς έκπτωση έτσι?????????

βρε δεν τον απατάμε εμείς τον αρραβωνιάρη μας!!! αφού είπα οτι μόνο αν μας ρίξει χυλόπιτα, θα κάνουμε κονέ με της Κατερίνας!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι πολυ ομορφη η εκκλησια

Ευμορφια το νυφικο ειναι στην Σαγκαη γιατι το πηρα απο Κινα, το διαλεξα εστειλα τα μετρα μου απο παντου(στηθος , μεση, περιφερεια,υψος.....) και το εραψαν στα μετρα μου και πληρωσα............140 Ε!!!!!!!!!!

Θα σας στειλω link να το δειτε καινα μου πειτε

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

καλημερα.......τα φορεματα-νυφικα σας ειναι φοβερα.....αντε βρε η ωρα η καλη!!!!και επισης με το καλο η βαφτιση της Κατερινας. Ζωη τα χειροτερα περασαν.....αφου η μανουλα σου το πηρε θετικα μην ανησυχεις!!!!ολα θα πανε καλα....εγω τσουπιτσες μου....ειμαι χαλια.....δυστυχως πρεπει να ακυρωσω την Βαφτιση.και ετρεχα η καημενη να τα προλαβω ολα και τωρα....παει!!!με παιρνει τηλ ο Κωστας σημερα και μου λεει οτι οσα χρηματα ειχαμε στην ακρη πρεπει να τα δωσει για την δουλεια του οπωςδηποτε.στεναχωρηθηκα πολυ..

λέω για εδώ κατά 90%:

ωραια εκκλησια.εχω παει πολλες φορες!!!και ιστορικη οπως λες.....:-D

καλημερα.......τα φορεματα-νυφικα σας ειναι φοβερα.....αντε βρε η ωρα η καλη!!!!και επισης με το καλο η βαφτιση της Κατερινας. Ζωη τα χειροτερα περασαν.....αφου η μανουλα σου το πηρε θετικα μην ανησυχεις!!!!ολα θα πανε καλα....εγω τσουπιτσες μου....ειμαι χαλια.....δυστυχως πρεπει να ακυρωσω την Βαφτιση.και ετρεχα η καημενη να τα προλαβω ολα και τωρα....παει!!!με παιρνει τηλ ο Κωστας σημερα και μου λεει οτι οσα χρηματα ειχαμε στην ακρη πρεπει να τα δωσει για την δουλεια του οπωςδηποτε.στεναχωρηθηκα πολυ..

Κρίμα βρε Ελενίτσα....αλλά αφού χρειάζονται για επαγγελματικό σκοπό....

μη στεναχωριέσαι....θα γίνει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή η βάφτιση και θα είσαι και έτοιμη αφού τα είχες όλα κανονισμένα απο τώρα!!!

ξέρω απογοητεύτηκες αλλά να σκέφτεσαι οτι πάντα κάθε εμπόδιο είναι για καλό!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωραια εκκλησια.εχω παει πολλες φορες!!!και ιστορικη οπως λες.....:-D

και έχει και δίπλα ένα σουβλατζίδικο......μιαμ μιαμ!!!

εκεί έφαγα το βράδυ πριν γεννήσω!!!!

αφού ακόμα το λέω!!! αν ήξερα οτι την επόμενη μέρα θα γεννούσα, δε θα έτρωγα μόνο ένα πιτόγυρο!!! (είχα καούρες τότε και δε μπορούσα να φάω πολύ!).

M1XEp3.png

D0MBp3.png

http://www.dhgate.com/2010-romantic-fashion-custom-made-floor-length/p-ff80808127be294d0127ca1fe899625b.html

αυτο ειναι και τους ειπα να μου βαλουν φερμουαρ και να γινετε και το κοντο

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πω πω θα περιμενουμε φωτος από το event!!!!!!!

οχι ρε γμτ!

καλα να εισαστε βρε Ελενακι μου και θα τον βαφτισετε τον μικρουλη! και εμεις ακομα δεν ειδες; τιποτα δεν κανονισαμε για την βαφτιση....:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...