Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας βαζω και Link με τα προσκλητηρια που διαλεξα εγω τελη του μηνα θα ειναι ετοιμα παρολο που η γαμοβαφτιση ειναι τον Οκτωβριο τα εχω τελειωσει ολα απο τωραQUOTE]

Μονο που το δικο μας θ αειναι μακροστενο και στην μεση θα εχιε την εικονα αριστερα το ποιηματακι και δεξια τα υπολοιπα μπλα μπλα.

Σας αρεσει????????

Διπλο θα ειναι το γλεντι μας

διπλο σαν την χαρα μας

γαμος και βαφτιση μαζι

θ απηξει ο παπας μας

Πρωτα θα παρουμε σειρα

εμεις και οι κουμπαροι

και υστερα θα βαφτισουμε

το πρωτο μας βλασταρι

γι αυτο σας περιμενουμε

κι εσας και τα παιδια σας

ευχες πολλες να δωσετε

μεσα απο την καρδια σας

post-17314-14825440320085_thumb.jpg

post-17314-14825440320487_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑλημερααααααααααααααα

Πρωινη πρωινη σημερα!!!!!!

Τι κανετε?

Καταρχην θελω να πω οτι μονο αν πιανει το χερι περπαταει μονος του μπορει αλλα δεν θελει... φοβαται ...δεν ξερω....

Βρε Μαριανθη τι επαθε ο συζυγος βρε?Η προσαρμογη ειναι δυσκολο δεν λεω αλλα λιγο υπομονη χρειαζεται και ολα βρισκονται...Μηοως σου τα λεει αυτα γιατι ξερει οτι σε πειραζουν?

Αννουλα σαν την δικια σου και εμενα ο μικρος....Το προβλημα μου ειναι οτι του λεω οχι αυτο και κανει σαν να μην μιλησα ποτε...και οχι μια φορα μπορει να το πω και 5-6 φορες και αυτος θα συνεχισει...Τι να πω ....Απλα καμια φορα κουραζομαι πολυ να λεω συνεχεια οχι......

Οσο γι αυτο που επαθες μηπως ηταν καμια υποταση βρε Αννουλα?Μηπως οντως δεν τρως καλα και εχεις επιβαρυνει τον οργανισμο σου?

Ευμορφια μου τι εγινε με τον αντρα σου?Τον πηραν τηλεφωνο?Σε τι τομεα ψαχνει δουλεια δεν μας ειπες...Οχι τιποτα αλλο μηπως ακουσουμε και εμεις τιποτα....

Λοιπον χθες η μαμα μου πηγε παλι γιατρο της ειπε οτι τελικα θα κανει την θεραπεια με τις ορμονες...Απλα δεν ειναι δυνατη και θα χειαστει για να απολυμανουν την περιοχη 17 ακτινοβολιες των 5 λεπτων...Τρομαξα λιγο αλλα η μαμα μου μια χαρα το πηρε οποτε εγω τι να πω?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Λιτσα καλημερα!!!!!!!!

Ωραιαο το προσκλητηριο δεν καταφερα βεβαια να διαβασψ το κειμενο γιατι ειναι μικρη η φωτο....

Τωρα φευγω γιατι τοσο μονο εκατσε ο μικρος στο παρκο!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα.Αχ έγραψα ένα κατεβατό και κατι πήγε στραβά:mad::mad::mad:

Ας αρχίσω κι ότι θυμάμαι.

Λιτσάκι πολύ έξυπνο το προσκλητήριο. Με το καλό η γαμοβάφτισή σας. Εγώ περιμένω σήμερα δείγμα απ' το δικό μας για να πω το οκ και να προχωρήσουμε στην εκτύπωση. άντε κι έχω αγχωθεί τρελά λέμε........

Ζωή μου αφού το πήρε χαλαρά η μανούλα πολύ καλύτερα. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Όλα θα πάνε καλά αυτό να θυμάσαι.

Αλήθεια κορίτσια, διακοπές θα πάτε; Εκτός της Σοφίας που διάβασα ότι ετοιμάζεται για Εύβοια. Εμείς πήγαμε πρόπερσι βόρεια. Φέτος λέμε ή χαλαρά 2ο πόδι Χαλκιδική ή Πήλιο από πίσω στις παραλίες. Πείτε απόψεις!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέραααααααα!!!!

αχ τι ωραίο βράδυ ήταν αυτό που πέρασε!!!

για πρώτη φορά απ'οταν γέννησα, κοιμήθηκα σερί 7ωρο!!!

η μικρή ξύπνησε μόνο στις 1:30 για γάλα και μετά έπεσε ξερή μέχρι τις 9!!!

Σοφία και εμένα το είχε πάθει αυτό πριν 2-3 μέρες , τον πήραμε αγκαλιά κ μετά από λίγο ηρέμησε, μπορεί να ήταν κ όνειρο ! Α κ κάτι που είχα διαβάσει (δύστυχος δε θυμάμαι που) κ το είπα κ στον άντρα μου τις προάλλες γιατί όταν ο μικρός άρχισε να κλαίει στον ύπνο του τον σήκωσε αμέσως Δεν το σηκώνουμε αμέσως , το χαϊδεύουμε το ηρεμούμε με γλυκά λογάκια, γιατί αν κοιμάται κ το σηκώσουμε απότομα τρομάζει περισσότερο.

Τι κορίτσαρος είναι η Βαλερια, καλά με το κιτρινακι είναι ΘΕΑ !!! Άμα χαλάσει το προξενιό με τη συμπεθέρα να μας έχετε στα υπ όψιν χιχιχι:wink:

ναι κι εγώ δεν τη σηκώνω απότομα για να μην την τρομάξω! πρώτα τη χαιδεψα και αφού είδα οτι δε σταματούσε την πήρα αγκαλίτσα....

ευχαριστούμεεεε!!!!

αν μας δώσει χυλόπιτα ο γαμπρούλης μου, θα το κάνουμε το κονέ!!!!;)

εχει μονο για κοριτσακια ομως ή εγω δεν διαβαζω καλα; :confused:

πονηρούλι :tongue:

αντε με το καλό αυριο να βαφτιστει το μαναρι μας! βρε Κατερινιω πως θα τον πειτε; δεν θυμαμαι (η ηλικια βλεπεις)!

πραγματι η λαικη μας εχει φανταστικα πραγματα τις περισσοτερες φορες! την κυριακη ειχαμε παει για φαγητο και συνειδητοποιησα πως οτι φορουσα επανω μου (εκτος από τα γυαλια ηλιου) εκαναν περιπου 20? ήτοι:

το φουστανι μου 10? , τα παπουτσια μου 5?, ενα κολιε 2,5? :D. συμφερω ετσι; καλυτερα να με ντυνεις παρα να με ταιζεις! χα χα χα

συμπεθεράκι τα πράγματα που έχει το σάιτ είναι άλλο!!!

εκτός δηλαδή απο αυτά τα οποία πουλάει, η κοπέλα αναλαμβάνει να σου ψωνίσει απο μάδερ, νεξτ, τέσκο (που δε στέλνουν Ελλάδα) και να στα στείλει!!!! τέλειο!!!

δηλαδή της στέλνεις εσύ τα λινκ με τα πράγματα που θες, με το χρώμα και το νούμερο που τα θες, την πληρώνεις με paypal και στα στέλνει!!!

καλά σούπερ μου ακούγεται η λαική σας!!!!

Ηθελα επίσης να ευχηθώ σε όλα τα μωράκια που είχαν μηνογενέθλια χρόνια τους πολλά!!!!

Κατερίνα εύχομαι στο μωράκι σου που θα βαφτιστεί με το καλό ναναι καλότυχο και ευτυχισμένο με το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία του!!!

Μακμαράκι τέλειο το καρότσι σας!!Με γειά!Αν και εγω τζάμπα το πήρα!Δεν κάθεται ούτε λεπτό!Η καλύτερη αγορά μας ήταν το ποδηλατάκι το οποίο του δίνει και καταλαβαίνει!!Ελπίζω εσείς να το ευχαριστηθείτε!!!

Παραμυθένια ελπίζω να μην σας ξανατύχει μεσα στη μάυρη νύχτα τέτοια αναστάτωση!!Εμένα μια νύχτα ξαγρύπνησε και έκανε 2 ώρες μετά να κοιμηθεί και μαρτύρησα!!!

ευτυχώς Μαριάνθη μου μόλις ηρέμησε, κοιμήθηκε αμέσως το πουλάκι μου....

Λιτσάκι πολύ έξυπνο το προσκλητήριο. Με το καλό η γαμοβάφτισή σας. Εγώ περιμένω σήμερα δείγμα απ' το δικό μας για να πω το οκ και να προχωρήσουμε στην εκτύπωση. άντε κι έχω αγχωθεί τρελά λέμε........

Ζωή μου αφού το πήρε χαλαρά η μανούλα πολύ καλύτερα. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Όλα θα πάνε καλά αυτό να θυμάσαι.

Αλήθεια κορίτσια, διακοπές θα πάτε; Εκτός της Σοφίας που διάβασα ότι ετοιμάζεται για Εύβοια. Εμείς πήγαμε πρόπερσι βόρεια. Φέτος λέμε ή χαλαρά 2ο πόδι Χαλκιδική ή Πήλιο από πίσω στις παραλίες. Πείτε απόψεις!!!!!!!

καλά κι εγώ που θα πάω Εύβοια μη νομίζετε οτι θα πάω διακοπές τρελές....4 μερούλες στο σπίτι μου θα πάω!!! απο εκεί κατάγομαι!!!

ο άντρας μου θέλει να πάμε και διακοπές κανονικά αλλά εγώ αρνούμαι για 2 λόγους:

1) θα πρέπει να κουβαλάω μαζί μου ηλεκτρικό μάτι, κατσαρολάκια, μούλτι και δε συμμαζεύεται για να μαγειρέυω στη μικρή....

2) θα πάμε σε κανένα ξενοδοχείο που θα έχει τίποτα απίστευτους μπουφέδες για πρωινά,κλπ κι εγώ λόγω αποχής απο τα γαλακτοκομικά θα μπορώ μόνο να τα κοιτάω....και λέω άσε καλύτερα....αν είναι να μου τρέχουν τα σάλια και να μη μπορώ να αγγίξω...(μα τι λιγούρι είμαι τελικά εεεε????)

Λιτσάκι πολύ ωραίο το προσκλητήριο!!!

καλά εσύ είσαι σόύπερ οργανωμένη!!! όχι σαν και μένα....πάει το παράκανα...πρέπει επιτέλους να κλείσω εκκλησία!!!!

ακούστε και το τραγούδι που αρέσει στη Βαλέρια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστω κοριτσια

Ηθελα κατι απλο αλλα πρωτοτυπο και ...φτηνο και παλι καλα αυτο πληρει ολες τις προυποθεσεις

Εμεις διακοπες θα παμε 1 εβδομαδα στην Φοινικουντα (στην Πυλο εχουμε την νονα επομενω δεν χρειαζεται μουλτι και ολα τα συναφι) και 1 εβδομαδα στην γιαγια και στον παππου στην Ορεστιάδα επομενως μια χαρα απο τα τσιμπραγκαλα

Τα δικα μας αγαπημενα τραγουδια με τα οποια χορευουμε και γελαμε ειναι η μπουμπου η αλεπου , η μπεμπε λιλυ με τον παππου και την ζουγκλα!!

Του τα εχω κατεβασει ολα και δεν μπορειτε να φανταστειτε πως κανει μολις τ ακουει και βεβαια η μαμα τα εγραψα και τα πηγα και στον σταθμο για να του τα βαζουν και εκει

Οσον αφορα αυτην την κοπελιτσα αυτη τι κερδος εχει βρε ΣΟφακι ? Τ οέχουν κανει καποιες κοπελές?

απ'όσο διάβασα 3 κοπέλες έχουν ήδη παραγγείλει και αναμένουν!

η κοπέλα πληρώνεται για τις υπηρεσίες της:

16 λίρες για παραγγελίες μέχρι 100 ευρώ, 20 λίρες για παραγγελίες μέχρι 200 ευρώ,κλπ....

τα μεταφορικά είναι 18 λίρες (εκτός φυσικά κι αν είναι μεγάλη η παραγγελία οπότε φαντάζομαι οτι θα αυξάνονται....)

έχει γκρουπ στο φέις: "salopeta" .

εγώ πάντως θα φτιάξω έναν λογαριασμό στο paypal να υπάρχει γιατί 15 Ιουλίου μπαίνουν οι εκτπώσεις στην Αγγλία και αναμένεται να γίνει χαμός!!!!

ρίξτε μια ματιά σε σάιτ όπως:

www.next.co.uk

www.clothingattesco.com

και δείτε τι τιμές έχουν προ εκπτώσεων και θα καταλάβετε τι έχει να γίνει στις εκπτώσεις!!!

τη μπεμπέ Λιλή την έχουμε κι εμείς σε μεγάλη εκτίμηση!!!!!

θα περιμένω να βρεθούμε όταν έρθεις Φοινικούντα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

και για τις τυχερές Αθηναίες, δείτε εδώ:

http://www.goldendeals.gr/

βγάζει κάθε μέρα μια προσφορά σε τιμή απίστευτη!!! χθες είχε 50λεπτο μασάζ σε στούντιο στην καλλιθέα με 10 ευρώ!!!

αλλά και το σημερινό είναι τρελή ευκαιρία!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω εχω ηδη paypal μολις εβγαλα και την prepaid ετσι πληρωνω συνεχεια στο ebay

Θελω να πιστεω οτι θα σας δουμε τι στο καλο 1 εβδομαδα θα μεινουμε

Παιδι μου λαμπει ολο του το προσωπο οταν τα ακουει αυτα τα τραγουδια ...τα σκατουλακια που καταλαβαινουν κιολας

Καλημερα κι απο μενα με την σειρα μου!

Τον κοιμισα και ειπα να χαλαρωσω λιγο διαβαζοντας τα νεα σας.

Βγαζουμε τα κατω δοντακια επιτελους!Σας το 'πα?

ΚΑλημερααααααααααααααα

Πρωινη πρωινη σημερα!!!!!!

Τι κανετε?

Καταρχην θελω να πω οτι μονο αν πιανει το χερι περπαταει μονος του μπορει αλλα δεν θελει... φοβαται ...δεν ξερω....

Βρε Μαριανθη τι επαθε ο συζυγος βρε?Η προσαρμογη ειναι δυσκολο δεν λεω αλλα λιγο υπομονη χρειαζεται και ολα βρισκονται...Μηοως σου τα λεει αυτα γιατι ξερει οτι σε πειραζουν?

Αννουλα σαν την δικια σου και εμενα ο μικρος....Το προβλημα μου ειναι οτι του λεω οχι αυτο και κανει σαν να μην μιλησα ποτε...και οχι μια φορα μπορει να το πω και 5-6 φορες και αυτος θα συνεχισει...Τι να πω ....Απλα αμια φορα κουραζομαι πολυ να λεω συνεχεια οχι......

Οσο γι αυτο που επαθες μηπως ηταν καμια υποταση βρε Αννουλα?Μηπως οντως δεν τρως καλα και εχεις επιβαρυνει τον οργανισμο σου?

Ευμορφια μου τι εγινε με τον αντρα σου?Τον πηραν τηλεφωνο?Σε τι τομεα ψαχνει δουλεια δεν μας ειπες...Οχι τιποτα αλλο μηπως ακουσουμε και εμεις τιποτα....

Λοιπον χθες η μαμα μου πηγε παλι γιατρο της ειπε οτι τελικα θα κανει την θεραπεια με τις ορμονες...Απλα δεν ειναι δυνατη και θα χειαστει για να απολυμανουν την περιοχη 17 ακτινοβολιες των 5 λεπτων...Τρομαξα λιγο αλλα η μαμα μου μια χαρα το πηρε οποτε εγω τι να πω?

Δεν τον πηραν ακομα τηλεφωνο.Σημερα του ειπα αν δεν τον παρουν τηλεφωνο μεχρι τις 12.00-13.00 να ξαναπαρει αυτος.Πηρε και σε μια αλλη εταιρια και περιμενει τηλεφωνο απο τον υπευθυνο.

Ασχολειται με την ασφαλεια υψηλων προσωπων ή γενικα σχετικα με την ασφαλεια.

Μην αγχωνεσαι για την μανουλα σου και για τις ακτινοβολιες.Δεν ειναι τιποτα.Απλα ειναι λιγο ταλαιπωρια το πηγαινε ελα στο νοσοκομειο.Αυτο ειναι το κουραστικο και το ψυχοφθορο.Αφου το πηρε και η μανουλα σου καλα θα πανε ολα καλα.Η ψυχολογια στις συγκεκριμενες περιπτωσεις ειναι το καλυτερο φαρμακο.

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Καλε τι παθατε χθες λογοδιαροια????Δεν σας προλαβαινα σημερα το πρωι

Με τοκαλο να γινουν οι βαφτισεις που ερχονται και να σας κανει καταπληκτικο καιρο

Ωραιο το καροτσι ΜακΜαρακι μου καλες βολτες....

Για διακοπε ςμονο μπαστουνι γιατι δεν θα χωραει τιποτα αλλο στο πορτ μπαγκαζ

Ευμορφιαααααα τι έγινε με την δουλεια ????Δεν εχετε νεα???

Σοφακι μου μαλλον εφιαλτης ηταν γιατι αν ειχατε δοντακια θα γκρινιαζε περισσοτερο εκτος και αν ησαστε στην αρχη και ξεκινανε τωρα οι γκρινιες

Οσο για τα κιλα του μπε μπη μου τρωει , τρωει τα παντα και τρελενεται για οτι γαλα και να του δωσεις ....αλλα απο κιλα?????Θα γινουμε μοντελα φαινεται.

ΜακΜαρακι μου οι μεγαλες τις παρεας μαλλον εμεις οι δυο ημαστε ε????

Σας βαζω και Link με τα προσκλητηρια που διαλεξα εγω τελη του μηνα θα ειναι ετοιμα παρολο που η γαμοβαφτιση ειναι τον Οκτωβριο τα εχω τελειωσει ολα απο τωρα.....μονο τ αβιβλια ευχων μου εχουν μειενει και να δω ποτε θα τα φτιαξω τωρα που εχω κολλησει με την Σεχραζατ και οποτε εχω λιγο χρονο το βλεπω απο το ιντερνετ , ο Ομηρος συνεχεια φωναζει!!!

Λιτσα μου οπως ειπα και στην Ζωη τιποτα ακομα.Δεν πηρε κανενας τηλεφωνο.Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.Ολες σας ευχαριστω:D

Τα προσκλητηρια ειναι τελεια!!!Μπραβο...πολυ καλη επιλογη!

Καλησπέρα και από μένα!!Τί κάνετε;Εγω είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί πήρα φόρεμα για τη βάφτιση και το συνδύασα με κάτι παπούτσια πού πήρα τυχαία φέτος, με 40 %!!!Μου πάει πολύ και αν αδυνατίσω λίγο κάπως ωραία θα είμαι!!χαχα!:D:D

Το παιδί μου με έχει τρελλάνει στο μπαμπα και παππού τίποτα άλλο δεν λέει!!:D

Βρέχει πάρα πολύ εδώ!Είμαι επίσης πολύ χαρούμενη που τα π'αει πολύ καλά με τον μπαμπά του και τρελλαίνεται οταν τον βλέπει!!

Εσεις τί κάνετε΅???

Μαριανθη μου με γεια το φορεματακι σου!Εισαι πολυ τυχερη που το συνδυασες με τα παπουτσια που ειχες ηδη.Αντε τωρα με το καλο η βαφτιση!

Γεια σας κ από το συννεφιασμένο Πειραιά.

Ελπίζω να μη ρίχνει καρέκλες το Σάββατο. :?

Παραδόξως δεν είμαι τόσο αγχωμένη όσο νόμιζα με τη βάφτιση, ίσως μου έρθει αύριο. :tongue:

Λενα μου με το καλό κ η δική σας βάφτιση.

Ζωή, μπράβο στο αντράκι σου, καλές βόλτες τώρα πια.

Να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά τα μωράκια που είχαν μηνογενεθλια, άντε πλησιάζουμε κ στα κανονικά.

Ευμο μου , πραγματικά εύχομαι να σας έχουν πάρει ήδη τηλ για δουλειά κ το βράδυ να μας πεις τα ευχαρίστα.

Σοφία και εμένα το είχε πάθει αυτό πριν 2-3 μέρες , τον πήραμε αγκαλιά κ μετά από λίγο ηρέμησε, μπορεί να ήταν κ όνειρο ! Α κ κάτι που είχα διαβάσει (δύστυχος δε θυμάμαι που) κ το είπα κ στον άντρα μου τις προάλλες γιατί όταν ο μικρός άρχισε να κλαίει στον ύπνο του τον σήκωσε αμέσως Δεν το σηκώνουμε αμέσως , το χαϊδεύουμε το ηρεμούμε με γλυκά λογάκια, γιατί αν κοιμάται κ το σηκώσουμε απότομα τρομάζει περισσότερο.

Τι κορίτσαρος είναι η Βαλερια, καλά με το κιτρινακι είναι ΘΕΑ !!! Άμα χαλάσει το προξενιό με τη συμπεθέρα να μας έχετε στα υπ όψιν χιχιχι:wink:

Μακ ωραίο το καρότσι, μεγεια , με αντικαταβολή ?

Επίσης θέλω κ εγώ βόλτα στη λαϊκή της Αμαλιάδας …. Πριν κάτι καλοκαίρια είχε έρθει μια φίλη μου από Αμαλιάδα στο εξοχικό μας, έβγαζε τα ρούχα της για να τα βάλει στη ντουλάπα, εγώ κοίταζα κ έλεγα ωραίο αυτό, από τη λαϊκή απαντούσε, α κ αυτό ωραίο , από τη λαϊκή απαντούσε, τέλος πάντων τα 2/3 των ρούχων της ήταν από λαϊκή κ ωραιότατα, της πήρα ένα μαύρο ζακετακι σουπερ, ακόμη το έχω.

Κατερινα μου με το καλο η βαφτιση σας αυριο!Θα εχει καλο καιρο αυριο οποτε μην αγχωνεσαι!

Σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα ακομα τιποτα γ!@#$ο:(:mrgreen:

Καλημερα Βουλα μου!

Τι λετε για Θασο?Ειναι και κοντα στην Θεσσαλονικη σε περιπτωση που γινει κατι.Εμεις αν παμε διακοπες (που δεν το βλεπω) ή Θασο θα παμε ή Χαλκιδικη στο δευτερο ποδι.Και το Πηλιο ειναι πολυ καλη ιδεα.

Τα δικα μας αγαπημενα τραγουδια με τα οποια χορευουμε και γελαμε ειναι η μπουμπου η αλεπου , η μπεμπε λιλυ με τον παππου και την ζουγκλα!!

Του τα εχω κατεβασει ολα και δεν μπορειτε να φανταστειτε πως κανει μολις τ ακουει και βεβαια η μαμα τα εγραψα και τα πηγα και στον σταθμο για να του τα βαζουν και εκει

Κι εμεις τρελενομαστε για την μπεμπε λιλυ και τον gummy bear.Σαν τρελο κανει.Τα παραταει ολα εκεινη την στιγμη και χοροπηδαει απο την χαρα του.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

εγω εχω ηδη paypal μολις εβγαλα και την prepaid ετσι πληρωνω συνεχεια στο ebay

Θελω να πιστεω οτι θα σας δουμε τι στο καλο 1 εβδομαδα θα μεινουμε

Παιδι μου λαμπει ολο του το προσωπο οταν τα ακουει αυτα τα τραγουδια ...τα σκατουλακια που καταλαβαινουν κιολας

Εμένα ξέρεις με τι ενθουσιάζεται και με έχει κουφανει??????

στην εκπομπή στο άλτερ στα kid songs , κατουριέται απο τη χαρά της όταν απλά μιλάνε η καστανή τρελοκαμπέρω που το παρουσιάζει μαζί με τον Γκάγκα και την άλλη αρκουδίτσα!!! μιλάμε για τρελή χαρά!!!

με τα τραγούδια χαίρεται αλλά όχι τόσο όσο με το να τους ακούει να μιλάνε!!!

με το νυφικό τι έγινε? το παρέλαβες???

Το paypal δεν ξέρω καθόλου τι είναι....το μεσημέρι θα κάτσω να ασχοληθώ να δω πως γίνεται....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το νυφικο απο οτι ειδα ειναι στην Σαγκαη τωρα μαλλον για την επομενη εβδομαδα???αυτος μου ειχε πει 8 μερες για να δουμε...το θεμα εινα οτι δεν εχω καθολου αγχος ...περιεργο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...