Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κ από το συννεφιασμένο Πειραιά.

Ελπίζω να μη ρίχνει καρέκλες το Σάββατο. :?

Παραδόξως δεν είμαι τόσο αγχωμένη όσο νόμιζα με τη βάφτιση, ίσως μου έρθει αύριο. :tongue:

Λενα μου με το καλό κ η δική σας βάφτιση.

Ζωή, μπράβο στο αντράκι σου, καλές βόλτες τώρα πια.

Να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά τα μωράκια που είχαν μηνογενεθλια, άντε πλησιάζουμε κ στα κανονικά.

Ευμο μου , πραγματικά εύχομαι να σας έχουν πάρει ήδη τηλ για δουλειά κ το βράδυ να μας πεις τα ευχαρίστα.

Σοφία και εμένα το είχε πάθει αυτό πριν 2-3 μέρες , τον πήραμε αγκαλιά κ μετά από λίγο ηρέμησε, μπορεί να ήταν κ όνειρο ! Α κ κάτι που είχα διαβάσει (δύστυχος δε θυμάμαι που) κ το είπα κ στον άντρα μου τις προάλλες γιατί όταν ο μικρός άρχισε να κλαίει στον ύπνο του τον σήκωσε αμέσως Δεν το σηκώνουμε αμέσως , το χαϊδεύουμε το ηρεμούμε με γλυκά λογάκια, γιατί αν κοιμάται κ το σηκώσουμε απότομα τρομάζει περισσότερο.

Τι κορίτσαρος είναι η Βαλερια, καλά με το κιτρινακι είναι ΘΕΑ !!! Άμα χαλάσει το προξενιό με τη συμπεθέρα να μας έχετε στα υπ όψιν χιχιχι:wink:

Μακ ωραίο το καρότσι, μεγεια , με αντικαταβολή ?

Επίσης θέλω κ εγώ βόλτα στη λαϊκή της Αμαλιάδας …. Πριν κάτι καλοκαίρια είχε έρθει μια φίλη μου από Αμαλιάδα στο εξοχικό μας, έβγαζε τα ρούχα της για να τα βάλει στη ντουλάπα, εγώ κοίταζα κ έλεγα ωραίο αυτό, από τη λαϊκή απαντούσε, α κ αυτό ωραίο , από τη λαϊκή απαντούσε, τέλος πάντων τα 2/3 των ρούχων της ήταν από λαϊκή κ ωραιότατα, της πήρα ένα μαύρο ζακετακι σουπερ, ακόμη το έχω.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α τώρα που το θυμήθηκα!!!

χθες σας είπα οτι βρέθηκε λύση για αγορές απο μάδερ αγγλίας και όχι μόνο και ξέχασα να σας πω πως!!!!

μπαίνεις εδώ:

http://bambam.yokaboo.com/pages/personal-shopper-service/

διαβάστε τι και πως και το καλό είναι οτι μπορούμε να ψωνίσουμε και απο μαγαζιά που δε στέλνουν Ελλάδα όπως τα next, tesco,κλπ!!!

νομίζω οτι είναι πολύ καλή λύση!!!

η κοπέλα που το κάνει είναι Ελληνίδα, φοιτήτρια αν δεν κάνω λάθος και είναι φίλη μιας απο τις κοπέλες που κυκλοφορούν στο θέμα για τις αγορές απο το ίντερνετ στο πάρεντς!!!

εχει μονο για κοριτσακια ομως ή εγω δεν διαβαζω καλα; :confused:

Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά συμπεθεράκι μου αλλά τελικά απέκτησα κουρτίνα!!! μου έδωσε η αδερφή μου μια που είχε πάρει απο Ικεα και της έπεφτε κοντή για το δωμάτιο της μικρής της!!! ωραιότατη!!! και είδα και παρόμοιο σχέδιο σε μαγαζί εδώ με 80 ευρώ το μέτρο!!!!!!!

και σιγά να μη σε έβαζα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία βρες-δες-φωτογράφησε-παράγγειλε-στείλε, για μια κουρτίνα!!! εκτός κι αν μου έλεγες οτι θα την έφερνες η ίδια οπότε και να μην τη χρειαζόμουν, θα σου έλεγα ναι για να σε γνωρίσω απο κοντά!!!:D

πονηρούλι :tongue:

Γεια σας κ από το συννεφιασμένο Πειραιά.

Ελπίζω να μη ρίχνει καρέκλες το Σάββατο. :?

Παραδόξως δεν είμαι τόσο αγχωμένη όσο νόμιζα με τη βάφτιση, ίσως μου έρθει αύριο. :tongue:

Λενα μου με το καλό κ η δική σας βάφτιση.

Ζωή, μπράβο στο αντράκι σου, καλές βόλτες τώρα πια.

Να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά τα μωράκια που είχαν μηνογενεθλια, άντε πλησιάζουμε κ στα κανονικά.

Ευμο μου , πραγματικά εύχομαι να σας έχουν πάρει ήδη τηλ για δουλειά κ το βράδυ να μας πεις τα ευχαρίστα.

Σοφία και εμένα το είχε πάθει αυτό πριν 2-3 μέρες , τον πήραμε αγκαλιά κ μετά από λίγο ηρέμησε, μπορεί να ήταν κ όνειρο ! Α κ κάτι που είχα διαβάσει (δύστυχος δε θυμάμαι που) κ το είπα κ στον άντρα μου τις προάλλες γιατί όταν ο μικρός άρχισε να κλαίει στον ύπνο του τον σήκωσε αμέσως Δεν το σηκώνουμε αμέσως , το χαϊδεύουμε το ηρεμούμε με γλυκά λογάκια, γιατί αν κοιμάται κ το σηκώσουμε απότομα τρομάζει περισσότερο.

Τι κορίτσαρος είναι η Βαλερια, καλά με το κιτρινακι είναι ΘΕΑ !!! Άμα χαλάσει το προξενιό με τη συμπεθέρα να μας έχετε στα υπ όψιν χιχιχι:wink:

Μακ ωραίο το καρότσι, μεγεια , με αντικαταβολή ?

Επίσης θέλω κ εγώ βόλτα στη λαϊκή της Αμαλιάδας …. Πριν κάτι καλοκαίρια είχε έρθει μια φίλη μου από Αμαλιάδα στο εξοχικό μας, έβγαζε τα ρούχα της για να τα βάλει στη ντουλάπα, εγώ κοίταζα κ έλεγα ωραίο αυτό, από τη λαϊκή απαντούσε, α κ αυτό ωραίο , από τη λαϊκή απαντούσε, τέλος πάντων τα 2/3 των ρούχων της ήταν από λαϊκή κ ωραιότατα, της πήρα ένα μαύρο ζακετακι σουπερ, ακόμη το έχω.

αντε με το καλό αυριο να βαφτιστει το μαναρι μας! βρε Κατερινιω πως θα τον πειτε; δεν θυμαμαι (η ηλικια βλεπεις)!

πραγματι η λαικη μας εχει φανταστικα πραγματα τις περισσοτερες φορες! την κυριακη ειχαμε παει για φαγητο και συνειδητοποιησα πως οτι φορουσα επανω μου (εκτος από τα γυαλια ηλιου) εκαναν περιπου 20? ήτοι:

το φουστανι μου 10? , τα παπουτσια μου 5?, ενα κολιε 2,5? :D. συμφερω ετσι; καλυτερα να με ντυνεις παρα να με ταιζεις! χα χα χα

Βρε Ζωη μπραβο στον Τεο μας...Πραγματικα πρωτοπορο αυτο το παιδι!!!! καλες βολτες και πολυ υπομονη απο εσενα...εχεις να ριξεις περπατημα τωρα απο πισω του!!!!! Οσο για την αντιδραση και την γκρινια, ρωτα και απο δω...Ετσι και μενα, ο,τι θελει το θελει τωρα, αν δεν το καταφερει πεφτει προς τα πισω με κλαματα και οπου χτυπησει!!!! Τι της μιλαω, τι της εξηγω, με γραφει κανονικα, αλλα οπως ειπε και η Σοφια μεχρι τα 2 χρονια δεν μπορουν να μπουν σε προγραμμα και να ακολουθησουν εντολες, οποτε αδικα προσπαθουμε!!!! Και γω απογοητευομαι καμια φορα με τη συμπεριφορα της, αλλα μωρο ειναι, δεν ειναι ρομποτ, εχουμε καλες και κακες μερες...Θα μεγαλωσουν και θα στρωσουν!!!! Χρονια πολλα και στα μωρακια που γιορταζουν!!!!! Σε 1 μηνα, στις 27/7 για την ακριβεια, κλεινουμε 1 χρονο!!!!! Δεν το πιστευω...Απο τωρα σκεφτομαι το παρτυ μας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα και από μένα!!Τί κάνετε;Εγω είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί πήρα φόρεμα για τη βάφτιση και το συνδύασα με κάτι παπούτσια πού πήρα τυχαία φέτος, με 40 %!!!Μου πάει πολύ και αν αδυνατίσω λίγο κάπως ωραία θα είμαι!!χαχα!:D:D

Το παιδί μου με έχει τρελλάνει στο μπαμπα και παππού τίποτα άλλο δεν λέει!!:D

Βρέχει πάρα πολύ εδώ!Είμαι επίσης πολύ χαρούμενη που τα π'αει πολύ καλά με τον μπαμπά του και τρελλαίνεται οταν τον βλέπει!!

Εσεις τί κάνετε΅???

O40a.jpgO40ap3.png

Καλησπέρα και από μένα!!Τί κάνετε;Εγω είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί πήρα φόρεμα για τη βάφτιση και το συνδύασα με κάτι παπούτσια πού πήρα τυχαία φέτος, με 40 %!!!Μου πάει πολύ και αν αδυνατίσω λίγο κάπως ωραία θα είμαι!!χαχα!:D:D

Το παιδί μου με έχει τρελλάνει στο μπαμπα και παππού τίποτα άλλο δεν λέει!!:D

Βρέχει πάρα πολύ εδώ!Είμαι επίσης πολύ χαρούμενη που τα π'αει πολύ καλά με τον μπαμπά του και τρελλαίνεται οταν τον βλέπει!!

Εσεις τί κάνετε΅???

Βρεχει ε;;; Εμας εδω τιποτα, μονο πολυ εντονη συννεφια ειχε σημερα...Μονο καλοκαιρι που δε θυμιζει ο καιρος...Μπραβο, ωραια αγορα το φορεμα σου και οικονομικο!!!! Μια χαρα...Ποτε η βαπτιση;;;

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Δε σας ειπα...Το μεσημερι, μετα απο μια υπεροχη βολτα στην αγορα και καφε με μια αγαπημενη μου φιλη, πηγα και πηρα την Ειρηνουλα μου απο την πεθερα μου. Μολις ηρθαμε σπιτι, βαζω το φαγητο της να γινεται και με πιανει ενα πραγμα ρε κοριτσια, ιδρωσα ολοκληρη, ενω ηταν ανοιχτη η μπαλκονοπορτα και ειχε λιγο δροσια, και αρχισε να τρεμει το χερι μου, αφου δεν μπορουσα ουτε να την ταισω μετα απο λιγο. Δε ζαλιστηκα ακριβως, περιπου...Μαλλον το ζαχαρο, καταλοιπο της εγκυμοσυνης, ξαναχτυπα. Μου ειχε πει τοτε ο ενδοκρινολογος οτι αφου παρουσιασα τοσο χαμηλο ζαχαρο, να το μκοιταξω μετα τη γεννα, συνηθως αφηνει κουσουρι. Αλλα εγω...

ovvZp2.png

Ηθελα επίσης να ευχηθώ σε όλα τα μωράκια που είχαν μηνογενέθλια χρόνια τους πολλά!!!!

Κατερίνα εύχομαι στο μωράκι σου που θα βαφτιστεί με το καλό ναναι καλότυχο και ευτυχισμένο με το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία του!!!

Μακμαράκι τέλειο το καρότσι σας!!Με γειά!Αν και εγω τζάμπα το πήρα!Δεν κάθεται ούτε λεπτό!Η καλύτερη αγορά μας ήταν το ποδηλατάκι το οποίο του δίνει και καταλαβαίνει!!Ελπίζω εσείς να το ευχαριστηθείτε!!!

Παραμυθένια ελπίζω να μην σας ξανατύχει μεσα στη μάυρη νύχτα τέτοια αναστάτωση!!Εμένα μια νύχτα ξαγρύπνησε και έκανε 2 ώρες μετά να κοιμηθεί και μαρτύρησα!!!

Εχω φτύσει τον σύζυγο σήμερα γιατί είχε νεύρα και μου έλεγε οτι του λείπει η μοναξία του και ετσι τον παρ'ατησα και εγω για τις φιλενάδες μου!!

Κάθε μέρα που περνάει είμαι όλο και πιο ερωτευμένη με τον γιο μου!!!Τί τρέλλα είναι αυτή!!!

Καληνύχτα σε όλες!!

O40a.jpgO40ap3.png

Αννούλα η βάφτιση είναι 11 σεπτέμβρη μια μέρα πριν τα γενεθλιά του!!!Πήρα και προσκλήσεις σήμερα 120!!!Τις αγόρασα 270 ευρω!Ακριβούτσικες αλλά δεν είχα κουράγιο να φτιάξω και αυτές!!!Αντε να δούμε!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Παραμυθενια μου Σοφια, δεν τα διαβασα ολα τα μηνυματα και τωρα ειδα που εγραψε η gema κατι για νυχτερινη αναστατωση...Τι εγινε καλε;;; Και μενα πολλες φορες κανει κατι σαν αναφιλητα...κατι τετοιο παθατε;; ονειρο βλεπουν μου εχει πει η παιδιατρος...χαιδευε της απαλα το κεφαλακι, αν και εμας δεν πολυησυχαζει ουτε ετσι. Αλλα μια φορα που τη σηκωσα εκλαιγε ασταματητα επι 10 λεπτα, δε θα στο συνιστουσα...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Αννούλα η βάφτιση είναι 11 σεπτέμβρη μια μέρα πριν τα γενεθλιά του!!!Πήρα και προσκλήσεις σήμερα 120!!!Τις αγόρασα 270 ευρω!Ακριβούτσικες αλλά δεν είχα κουράγιο να φτιάξω και αυτές!!!Αντε να δούμε!!!

Με το καλο λοιπον η βαπτιση σας!!!! Ενταξει λιγο τσιμπημενες ειναι αλλα οχι εξωφρενικα!!!!! Και παλι με το καλο...Τι ωραια που ειναι αυτες οι προετοιμασιες!!!! Εμεις του χρονου λεμε και απο τωρα το σκεφτομαι...Καλο βραδυ!!!!

ovvZp2.png

Μάλλον από την υπογλυκαιμία είναι αννούλα!!Να μην μένεις πολλές ώρες νηστικιά!!

Ναι αυτο υποψιαζομαι και γω...Τωρα περιμενω τη μαμα μου και τον μπαμπα μου να ερθουν να με παρουν να παμε στο πατρικο μου να μετρησω το ζαχαρο, γιατι ο μπαμπας μου ειναι διαβητικος και εχει μηχανακι. Αν και τωρα ειμαι μια χαρα δε νομιζω να δειξει τιποτα...

ovvZp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Καλε τι παθατε χθες λογοδιαροια????Δεν σας προλαβαινα σημερα το πρωι

Με τοκαλο να γινουν οι βαφτισεις που ερχονται και να σας κανει καταπληκτικο καιρο

Ωραιο το καροτσι ΜακΜαρακι μου καλες βολτες....

Για διακοπε ςμονο μπαστουνι γιατι δεν θα χωραει τιποτα αλλο στο πορτ μπαγκαζ

Ευμορφιαααααα τι έγινε με την δουλεια ????Δεν εχετε νεα???

Σοφακι μου μαλλον εφιαλτης ηταν γιατι αν ειχατε δοντακια θα γκρινιαζε περισσοτερο εκτος και αν ησαστε στην αρχη και ξεκινανε τωρα οι γκρινιες

Οσο για τα κιλα του μπε μπη μου τρωει , τρωει τα παντα και τρελενεται για οτι γαλα και να του δωσεις ....αλλα απο κιλα?????Θα γινουμε μοντελα φαινεται.

ΜακΜαρακι μου οι μεγαλες τις παρεας μαλλον εμεις οι δυο ημαστε ε????

Σας βαζω και Link με τα προσκλητηρια που διαλεξα εγω τελη του μηνα θα ειναι ετοιμα παρολο που η γαμοβαφτιση ειναι τον Οκτωβριο τα εχω τελειωσει ολα απο τωρα.....μονο τ αβιβλια ευχων μου εχουν μειενει και να δω ποτε θα τα φτιαξω τωρα που εχω κολλησει με την Σεχραζατ και οποτε εχω λιγο χρονο το βλεπω απο το ιντερνετ , ο Ομηρος συνεχεια φωναζει!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...