Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Ο γιατρός σου τι προτείνει??? Το ενδομητριο είναι εντάξει?

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμπεθερακι μου;

τι επαθε η μικρουλα μας; εμενα συνηθως κλαει με λυγμους όταν:

1) θελει να ρευτει, οπότε τον σηκωνω, ρευεται και ξανακοιμαται

2) βλεπει εφιαλτες, οπότε του χαιδευω την πλατουλα και ηρεμει και

3) όταν ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ1317801ks41qhk7ek.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερακι μου;

τι επαθε η μικρουλα μας; εμενα συνηθως κλαει με λυγμους όταν:

1) θελει να ρευτει, οπότε τον σηκωνω, ρευεται και ξανακοιμαται

2) βλεπει εφιαλτες, οπότε του χαιδευω την πλατουλα και ηρεμει και

3) όταν ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ1317801ks41qhk7ek.gif

δεν ξέρω....ή όνειρο θα είδε το ζουζουνάκι μου ή επιτέλους θα βγάλει δόντια!!!

αλλά μάλλον εφιαλτης ήταν γιατί αν ήταν δόντια, θα είχαμε κι άλλα τέτοια κλάματα μέσα στη νύχτα...έτσι δεν είναι??????

εγώ την πήρα αγκαλίτσα και τρανταζόταν ολόκληρη...δε μπορούσα να την ηρεμήσω...:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α τώρα που το θυμήθηκα!!!

χθες σας είπα οτι βρέθηκε λύση για αγορές απο μάδερ αγγλίας και όχι μόνο και ξέχασα να σας πω πως!!!!

μπαίνεις εδώ:

http://bambam.yokaboo.com/pages/personal-shopper-service/

διαβάστε τι και πως και το καλό είναι οτι μπορούμε να ψωνίσουμε και απο μαγαζιά που δε στέλνουν Ελλάδα όπως τα next, tesco,κλπ!!!

νομίζω οτι είναι πολύ καλή λύση!!!

η κοπέλα που το κάνει είναι Ελληνίδα, φοιτήτρια αν δεν κάνω λάθος και είναι φίλη μιας απο τις κοπέλες που κυκλοφορούν στο θέμα για τις αγορές απο το ίντερνετ στο πάρεντς!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σας ευχαριστω Μαρακι και Σοφακι......και εσας τα παιδακια σας να ειναι καλοτυχα, υγιεστατα και ευτυχισμενα!!!!Σοφια πολυ μου αρεσε το φορεμα που πηρες.....αλλα τι νουμερο πηρες?εγω βρηκα κατι αλλα δεν ξερω τι νουμερο να διαλεξω.......

δεν ξέρω....ή όνειρο θα είδε το ζουζουνάκι μου ή επιτέλους θα βγάλει δόντια!!!

αλλά μάλλον εφιαλτης ήταν γιατί αν ήταν δόντια, θα είχαμε κι άλλα τέτοια κλάματα μέσα στη νύχτα...έτσι δεν είναι??????

εγώ την πήρα αγκαλίτσα και τρανταζόταν ολόκληρη...δε μπορούσα να την ηρεμήσω...:(

αχ το παιδακι μωρε...βλεπουν διαφορα στον υπνο τους παντως

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω Μαρακι και Σοφακι......και εσας τα παιδακια σας να ειναι καλοτυχα, υγιεστατα και ευτυχισμενα!!!!Σοφια πολυ μου αρεσε το φορεμα που πηρες.....αλλα τι νουμερο πηρες?εγω βρηκα κατι αλλα δεν ξερω τι νουμερο να διαλεξω.......

άσε Ελενίτσα γιατί κι εγώ χιλιομπερδεύτηκα με τα νούμερα και τελικά απλά ελπίζω να το πέτυχα!!!

γιατί μετρήθηκα με τη μεζούρα και ενώ στηθος και γοφούς ήμουν στο 6, στη μέση ήθελα το 10!!!! κουφό???????

και μετρήθηκα και σε ίντσες και πάλι το ίδιο!!!

παρήγγειλα λοιπόν το 6 και ελπίζω να μη μου βγει μικρό!!!

Γιατί και η Ελευεθερία απο του Αυγούστου απ'οτι είοχα διαβάσει που παρήγγειλε, ενώ το πήρε και ένα νούμερο μεγαλύτερο, μικρό της έπεσε...

για να δούμε τι θα δούμε....

να δω πότε θα έρθουν!!! προχθές το μεσημέρι έκανα την παραγγελία και το ίδιο βράδυ μου έστειλαν μέιλ οτι τα έστειλαν!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πηρα καροτσι με 45 ευρω! αγνοω την μαρκα, θα βαλω φωτο!:D

για βάλε βρε συμπεθέρα μπας και δω κι εγώ φως στο τούνελ γιατί μέσα Ιουλίου θα πάμε Εύβοια και αν δεν έχω πάρει μέχρι τότε, να δω πως θα χωρέσουμε στο αμάξι....καρότσι, παρκοκρέβατο, στρώμα παρκοκρέβατου, βαλίτσες, τσάντες θαλάσσης....ε ρε τι έχει να γίνει!!!!! χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ποιό απ'όλα Μαράκι μου γιατί βγάζει τη σελίδα με όλα τα μπαστούνια μαζί!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλά αν σου πω οτι αμέσως σε αυτό έπεσε το μάτι μου!!!!

και δεν είναι μεγάλο όταν είναι κλειστό ε??????

αφου επικοινωνουμε εμεις οι δυο!

λοιπόν ειναι το μισο από το πεγκ περεγκο που εχω και πολυ ελαφρυ. να πας να το δεις ομως γιατι δεν ειναι και τιποτα φοβερο. ειναι πολυ απλο!

συμπεθερακι σκεφτηκα και το άλλο. πες μου τι χρωμα κουρτινα θες να κοιταξω μηπως βρω στην λαικη μας εδω. θα βγαλω φωτο (ελπιζω να με αφησουν) να σου στειλω , σου λεω τιμη (αυτοι τις ραβουν κιολας) και αν σου αρεσει μου λες μετρα, την παιρνω και στην στελνω.

συμπεθερακι σκεφτηκα και το άλλο. πες μου τι χρωμα κουρτινα θες να κοιταξω μηπως βρω στην λαικη μας εδω. θα βγαλω φωτο (ελπιζω να με αφησουν) να σου στειλω , σου λεω τιμη (αυτοι τις ραβουν κιολας) και αν σου αρεσει μου λες μετρα, την παιρνω και στην στελνω.

Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά συμπεθεράκι μου αλλά τελικά απέκτησα κουρτίνα!!! μου έδωσε η αδερφή μου μια που είχε πάρει απο Ικεα και της έπεφτε κοντή για το δωμάτιο της μικρής της!!! ωραιότατη!!! και είδα και παρόμοιο σχέδιο σε μαγαζί εδώ με 80 ευρώ το μέτρο!!!!!!!

και σιγά να μη σε έβαζα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία βρες-δες-φωτογράφησε-παράγγειλε-στείλε, για μια κουρτίνα!!! εκτός κι αν μου έλεγες οτι θα την έφερνες η ίδια οπότε και να μην τη χρειαζόμουν, θα σου έλεγα ναι για να σε γνωρίσω απο κοντά!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...