Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

mia grigori kalimera kai apo emas

A re Teo ...ante kales voltes tora Zoitsa moy

Maraki mou afto pou mou lei sinexei i nona tou mpempei einai oti otan ta moraki aponane theloun mono tin mama tous....epomenos etsi ki eseis gi afto den xekolaei epeidi ponaei more okakomoiris

Oso gia pono sta dontia ki emeis sta 2 kato oute pou to katalavame alla ta pano pou vgikan 4 se 2 evdomades eixe faei ton paniko o kakomoiris

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Λιτσακι!

ναι μωρε και εγω αυτο φοβαμαι ότι δηλαδη ποναει και με θελει για παρηγορια. :(.... για αυτο και στεναχωριεμαι κι ανησυχω και εχω τυψεις που κουραζομαι και του φωναζω καμια φορα....:(

ειστε τυχερες παντως Λιτσα μου και ευμορφια που δεν καταλαβαινετε τιποτα από δοντια. ο δικος μου στα 2 πρωτα ειχε διαρροια 2 εβδομαδες εκτος από τη γκρινια φυσικα και το 1 μπουκαλι ντεπον που κατεβασε!

καλημερα!!!!!σημερα ειναι η δικη μας μερα.....γιναμε 9 μηνων!!! ουτε που μας φαινεται.....!!!!Ζωη ο γιοκας σου ειναι φοβερος.....περπατησε μωρε!!!μπραβο του......Μαρακι μην ανησυχεις θα περασει και αυτο το σταδιο για τον μπεμπακο σου....και εμεις ετσι κανουμε την νυχτα....στριφογυριζουμε αλλα τα δοντια δεν λενε να βγουνε.και οπως ειπε και η Λιτσα....σε θελει αγκαλιτσα γιατι χαλαρωνει μαζι σου....!!!ευμορφια μου τι κανεις?

Γεια σου Ελενιτσα μου!

Καλα ειμαι.Περιμενω να χτυπησει το τηλεφωνο για να παει ο Σαββας για συνεντευξη σε μια πολυ καλη θεση αλλα τιποτα ακομα.Του ειπαν οτι μεσα στην εβδομαδα θα τον παρουν αλλα τιποτα ακομη.Αν δεν τον παρουν και αυριο θα ξαναπαρει τηλεφωνο την Δευτερα να δει τι εγινε.

151110r65eh63b68.gif

Να τον χαιρεσαι Ελενιτσα μου!!!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΟ!!!!!!!!!ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!

Εμάς τρέχει όταν του κρατάμε τα χέρια, μόλις όμως αφήσω το ένα....κολώνα.Δεν πάει πουθενά!!!

Κι εμείς στα δόντια δεν έχουμε καταλάβει τίποτα. Τώρα βγαίνουν 2 από τα πάνω, τα πλαινά απ'τα μπροστινά, αν καταλαβαίνετε.......και μια χαρά κοιμάται το πουλάκι μου.

Σοφάκι εγώ δεν μπορώ να δω φωτο της Βαλέριας!!!:(:(:(

Γεια σου Ελενιτσα μου!

Καλα ειμαι.Περιμενω να χτυπησει το τηλεφωνο για να παει ο Σαββας για συνεντευξη σε μια πολυ καλη θεση αλλα τιποτα ακομα.Του ειπαν οτι μεσα στην εβδομαδα θα τον παρουν αλλα τιποτα ακομη.Αν δεν τον παρουν και αυριο θα ξαναπαρει τηλεφωνο την Δευτερα να δει τι εγινε.

151110r65eh63b68.gif

Να τον χαιρεσαι Ελενιτσα μου!!!

σας ευχαριστουμε πολυ!!!!!ειμαστε λιγο λεπτοκαμωμενοι.......κραταμε σιλουετα φαινεται!!!!:tongue:δεν εχει καμια σχεση με τα αδερφια του.....σε ολα του διαφορετικος!!!

Geia sas manoules!!!!

Elenitsa na zisete koritsaki!!!giati den sas fainetai kale ti exete???

Emeis imaste mia xara o mpempis arxise na sinithizei ston paidiko kai den griniazei kai i mama exei iremisei ligo ...vevaia otan pame spiti den me afinei ...sou leei pali tha me afiseis pouthena .

evmorfia mou efxomai na pane ola kala me ton antrouli sou kai na ton proslavoun....einai kai diskoli periodos kalokairi den pairnoun kosmo os sinithos apo septemvri

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

emas apo thema kilon ekei pou eixame arxisei ligo kai pername ta pnao i iosi mas pige poli piso exei adinatisei poli to paidaki mou ...pali kala pou troei pali kanonikotat aolo tou to fagito alla afou den vazei katholou kolo kato pos na valei kanena gramario!!!!!!!!

αχ βρε Λιτσακι!!!!σε αυτη την ηλικια τα παιδακια ειναι πιο ζωηρα και δεν περνουν βαρος οπως πιο μωρα.......εμεις γεννηθηκαμε 4020γρ και ειπαμε αμαν να διπλασιασουμε τα κιλα μας....!!!και αμα αρρωσταινουν αμεσως χανουν.....εμεις εχουμε ενα θεμα και με το γαλα...και δεν περνουμε το κανονικο βαρος που θα επρεπε....το πολυ 500-600γρ!!!!μην ανησυχεις.....!!!

γεια Ελένη και Βουλίτσα!

να μας ζήσει ο γιοκας σου Ελενιτσα! καλότυχο να ειναι στη ζωούλα του το πουλάκι μου!

εγω από την δευτερα παλευω να παω κομμωτηριο και πάλι δεν πρόλαβα. ίσως το απόγευμα!:?

Καλημέραααα!!!

αν και τέτοια ώρα, καλησπέρα λένε!!!

Γεια σας και απο εμενα την ξεχασμενη!!!!!!!!!!

Ρε κοριτσια τι κανετε?Πολυ μου λειπει που δεν μπορ να σας μιλησω και απλα το βραδυ λεω ενα γεια!!!!!

Κατα τα αλλα παραμενουμε ακομα στασιμη με τα της βαφτισης...Σοφακι ακολουθω τα βηματα σου!!!

Αυταααααα

ααααααα ο μικρος μου ρε κοριτσια περπαταει μονος του κανονικα...Σημερα τον αφησα μονο του και περπατησε μια χαρα...αλλα επιμενει ακομα να κραταει το χερι...Βεβαια παει τρεχοντας οταν τον κραταμε οποτε χαζος ειναι???

Ασε που απο τοτε που γυρισαμε απο το χωριο νιωθω οτι εχω το πιο κακομαθημενο παιδι που εχει υπαρξει ποτε ολο απαιτησεις τσιριδες αντιδρασεις γκρινια....Δεν μπορω...Εχω λιγο απογοητευτει....και δεν ξερω τι να κανω για να τον ξεμαθω....προσπαθω να ειμαι συνεχεια απο πανω του και να του εξηγω γιατι δεν πρεπει να πιασει αυτο γιατι δεν κανει να κανει το αλλο και τετοια αλλα δεν βλεπω φως....

Αυτααααααα τωρα να σας πω οτι θα μπω αυριο το πρωι δεν θα σας το πω....Ελπιζω ομως.....

Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!

έλα βρε Ζωίτσα!!!! περπατάει το θηρίο ο Τεό????? μπράβο!!!!

να σου πω....μην περιμένεις να καταλαβαίνει όταν του λες να μην πηγαίνει σε διάφορα μέρη ή να μην αγγίζει επικίνδυνα πράγματα...

κάπου είχα διαβάσει οτι τα παιδάκια ξεχνάνε...δηλαδή τους λες κάτι, πχ να μην πιάνουν τις πρίζες και αυτά μετά απο 5 λεπτά το ξανακάνουν! δεν το κάνουν επίτηδες για να μας σπάνε τα νεύρα!

απλά απ'οτι διάβασα μέχρι την ηλικία των 2-2,5 δε συγκρατούν τις "εντολές" μας!

Καλημερααααα!

Πρωτα να σχολιασω την κουκλιτσα της Σοφιας μας!Τι γλυκια φατσουλα ειναι αυτη?Πολυ σικατη δεσποινις!Κανετε και αλογοουρα!!!Τελεια!Και το δωματιο σας ειναι φανταστικο!Μπραβο στην μαμα και τον μπαμπα!

Σοφια το φορεμα απο το assos ειναι τελειο!Ακριβως του γουστου μου!Ασε εχω πολλες αφραγκιες αυτην την περιοδο και δεν ειμαι για τετοια...αλλιως θα ψωνιζα σιγουρα.

Διαβασα για το δωρο που θελει ο κουμπαρος και μονο που δεν λιποθυμησα...εμεις δεν πηραμε ακομα δωρο τον νονο αλλα θα του παρουμε ενα ρολοι οταν διευκολυνθουμε.Ετσι συμφωνησαμε.Το παν ειναι να υπαρχει συνεννοηση και οχι εμπορικη συναλλαγη οπως λες κι εσυ.

ωωωωω ευχαριστούμε Ευμορφία μου!!!! ναι έχουμε και αλογοουρά!!!

το δωμάτιο θέλει δουλειά ακόμα αλλά πρέπει να ανέβω Αθήνα για να ψωνίσω....αρνούμαι να σκάσω 120 ευρώ εδώ για ένα φωτιστικό παιδικό...θα πάω Ικέα και θα το σηκώσω όλο!!!!

ναι ο κουμπάρος μας αν και είναι καλό παιδί σε γενικές γραμμές, είναι και λίγο φαντασμένος....και έτσι για να σας κουφάνω, τι εναλλακτική μου ζήτησε για δώρο??????????????? τζετ σκι!!!!!!!!!

καλό??????????????? το βρήκε προσφορά λέει....ωχ Παναγία μου τι ακούω και δεν τον αρχίζω στις γρήγορες!!!!

καλημερα!

σερνομαι λεμε...

μαλλον δοντι παιζει παλι δεν εξηγειται αλλιως! ήμουν ξύπνια από τις 03.30 μέχρι τις 05.00! ο μικρος κλαψούριζε στην κούνια και στριφογυρνουσε σαν αρνι στη σουβλα! εντωμεταξυ η μαμακιτιδα καλά κρατεί! σήμερα το πρωι δεν ηθελε ούτε την μητερα μου! μόνο εμενα θελει και μόλις εξαφανιστω από το οπτικο του πεδιο γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ! πάλι κρυφα εφυγα για τη δουλεια και πραγματικα δεν ξερω τι εχει να αντιμετωπισει η δόλια η μανα μου σήμερα :( (την ποναει και η μεση της απίστευτα :()

ωχ μωρέ το γαμπρουλάκι μου πονάει?????

υπομονή βρε συμπεθεράκι....

διαβάζω τι τραβάτε με τα δόντια και αγχώνομαι για το τι με περιμένει....

αν και χθες το βράδυ και τη δικιά μου την έπιασε ένα ξαφνικό κλάμα κατά τις 2....έκλαιγε με λυγμούς το κοριτσάκι μου...

καλημερα!!!!!σημερα ειναι η δικη μας μερα.....γιναμε 9 μηνων!!! ουτε που μας φαινεται.....!!!!Ζωη ο γιοκας σου ειναι φοβερος.....περπατησε μωρε!!!μπραβο του......Μαρακι μην ανησυχεις θα περασει και αυτο το σταδιο για τον μπεμπακο σου....και εμεις ετσι κανουμε την νυχτα....στριφογυριζουμε αλλα τα δοντια δεν λενε να βγουνε.και οπως ειπε και η Λιτσα....σε θελει αγκαλιτσα γιατι χαλαρωνει μαζι σου....!!!ευμορφια μου τι κανεις?

να ζήσει το αστεράκι σου Ελενίτσα!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΟ!!!!!!!!!ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!

Εμάς τρέχει όταν του κρατάμε τα χέρια, μόλις όμως αφήσω το ένα....κολώνα.Δεν πάει πουθενά!!!

Κι εμείς στα δόντια δεν έχουμε καταλάβει τίποτα. Τώρα βγαίνουν 2 από τα πάνω, τα πλαινά απ'τα μπροστινά, αν καταλαβαίνετε.......και μια χαρά κοιμάται το πουλάκι μου.

Σοφάκι εγώ δεν μπορώ να δω φωτο της Βαλέριας!!!:(:(:(

χμμμ....γιατί δε μπορείς να τις δεις Βουλίτσα??? μήπως δε σε έχω στις επαφές μου??? ένα λεπτό να τσεκάρω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...