Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Elenitsa ti 900 E paidi mou???900 E gia lampades den imaste kala ...[/QUOT

αληθεια σας λεω!!!!στην αρχη ηθελαν λαμπαδες απλες κλασσικες και στην πορεια διαλεξαν φωτιστικα-λαμπαδες, στεφανα με swarofski(σωστα τα λεω?),και ποτηρια και καραφα ασορτι με τα στεφανα....τρελαθηκα.....:shock: συνολο 1800€!!!!αλλα δεν φταινε αυτοι, ο Κωστας φταιει που τους πηρε μαζι......και οι γυφτοι οταν τους βαφτισαμε το παιδι δεν μας πηραν τιποτα.....ελεος!!!!

Elenitsa ti 900 E paidi mou???900 E gia lampades den imaste kala ...[/QUOT

αληθεια σας λεω!!!!στην αρχη ηθελαν λαμπαδες απλες κλασσικες και στην πορεια διαλεξαν φωτιστικα-λαμπαδες, στεφανα με swarofski(σωστα τα λεω?),και ποτηρια και καραφα ασορτι με τα στεφανα....τρελαθηκα.....:shock: συνολο 1800€!!!!αλλα δεν φταινε αυτοι, ο Κωστας φταιει που τους πηρε μαζι......και οι γυφτοι οταν τους βαφτισαμε το παιδι δεν μας πηραν τιποτα.....ελεος!!!!

O xristos kai i panagia.....

kala isastan nonoi kai den sas piran doro?? ti giftoi!!oute kati tipiko??ithele o kolos tous kai 1800 lampadostefana

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

O xristos kai i panagia.....

kala isastan nonoi kai den sas piran doro?? ti giftoi!!oute kati tipiko??ithele o kolos tous kai 1800 lampadostefana

και καλα για το δωρο δεν με νοιαζει αλλα βρε ανθρωπε βαφτιζεις το παιδι σου στην αλλα ακρη της Ελλαδας συγκεκριμενα στην Φλωρινα....κουμπαροι με 3 παιδια συν τους γονεις μου και τον αδερφο μου, 40 ατομα καλεσμενοι.....μα ουτε βιντεο, ουτε φωτογραφο δεν πηραν.....το πρωτο τους παιδι βαφτιζαν!!!ελεος,...και μπομπονιερες κατι χαζα ξυλινα αυτοκινητακια που θα ειχαν ξεμεινει σε καποιο ραφι.τι να πω....και εγω θα βαφτισω το 3ο μου παιδι και παροτι ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα στην πιο σπουδαια μερα του παιδιου μου θελω να ειναι ολα ωραια και οπως πρεπει....οχι ξεφτιλες!!!

Διαφημίσεις

Το δικο μας καφε δεν εχει καμια εγκυουλα...Αννουλα τι εγινε τελικα εσυ κοριτσι??Θα κανεις την αρχη????

Εκανα τεστ χθες, ασχετο αλλα αγχωθηκα ξαφνικα, αλλα βεβαια εδειξε αρνητικο αφου περιμενω περιοδο την αλλη βδομαδα...Ουφο ε;;; Θα σας ενημερωσω, αλλα δε νομιζω!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σας και απο εμενα την ξεχασμενη!!!!!!!!!!

Ρε κοριτσια τι κανετε?Πολυ μου λειπει που δεν μπορ να σας μιλησω και απλα το βραδυ λεω ενα γεια!!!!!

Μαρακι ολα καλα ε?Δεν ηξερα οτι υπαρχουν αδενες εκει περα!!!

Αννουλα για τα σπυρακια αυτα που λες τα εχω και εγω!!!!!!!!!!Οταν κανει παρα πολυ ζεστη βγαινουνε και μετα απο καποιες ωρες εξαφανιζονται...τι να πεις δεν ηξερα οτι τα λενε ετσι....

ΜΑριανθη που εισαι εσυ καλε?Ολα καλα με την μανουλα μου ευτυχως αυριο παει να την δει και ο γιατρος και ελπιζουμε να εχουμε τελειωσει με αυτο....

Λιτσακι συνηθισες την δουλεια κιολας??????ΔΕν ξερω αν αυτο βεβαια ειναι καλο ή κακο...Εγω δεν θελω να γυρισω με τιποτα στη δουλεια...Γενικα επικρατει μια τεραστια μιζερια.....δεν μπορω καθολου να τους ακουω αλλα ευτυχως θελω κατι μηνες ακομα....

Ελενιτσα 900 ευρω ειναι πολλα λεφτα!!!!!Εμεις τοσα ελπιζουμε να μας βγει το τραπεζι.....:tongue::tongue:

Κατα τα αλλα παραμενουμε ακομα στασιμη με τα της βαφτισης...Σοφακι ακολουθω τα βηματα σου!!!

Αυταααααα

ααααααα ο μικρος μου ρε κοριτσια περπαταει μονος του κανονικα...Σημερα τον αφησα μονο του και περπατησε μια χαρα...αλλα επιμενει ακομα να κραταει το χερι...Βεβαια παει τρεχοντας οταν τον κραταμε οποτε χαζος ειναι???

Ασε που απο τοτε που γυρισαμε απο το χωριο νιωθω οτι εχω το πιο κακομαθημενο παιδι που εχει υπαρξει ποτε ολο απαιτησεις τσιριδες αντιδρασεις γκρινια....Δεν μπορω...Εχω λιγο απογοητευτει....και δεν ξερω τι να κανω για να τον ξεμαθω....προσπαθω να ειμαι συνεχεια απο πανω του και να του εξηγω γιατι δεν πρεπει να πιασει αυτο γιατι δεν κανει να κανει το αλλο και τετοια αλλα δεν βλεπω φως....

Αυτααααααα τωρα να σας πω οτι θα μπω αυριο το πρωι δεν θα σας το πω....Ελπιζω ομως.....

Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημερααααα!

Πρωτα να σχολιασω την κουκλιτσα της Σοφιας μας!Τι γλυκια φατσουλα ειναι αυτη?Πολυ σικατη δεσποινις!Κανετε και αλογοουρα!!!Τελεια!Και το δωματιο σας ειναι φανταστικο!Μπραβο στην μαμα και τον μπαμπα!

Σοφια το φορεμα απο το assos ειναι τελειο!Ακριβως του γουστου μου!Ασε εχω πολλες αφραγκιες αυτην την περιοδο και δεν ειμαι για τετοια...αλλιως θα ψωνιζα σιγουρα.

Διαβασα για το δωρο που θελει ο κουμπαρος και μονο που δεν λιποθυμησα...εμεις δεν πηραμε ακομα δωρο τον νονο αλλα θα του παρουμε ενα ρολοι οταν διευκολυνθουμε.Ετσι συμφωνησαμε.Το παν ειναι να υπαρχει συνεννοηση και οχι εμπορικη συναλλαγη οπως λες κι εσυ.

Μακ ειδες που δεν ηταν τιποτα τελικα και τζαμπα αγχωνοσουν?Αντε παει κι αυτο.

Αννα μου τι να κανουμε...ειναι ευαισθητουλια τα δερματακια τους και βγαζουν σπυρακια.Και ο δικος μου εβγαλε χθες κατι κοκκινιλες στα μαγουλακια του.Και αριστερα και δεξια.Το βραδυ ηταν μια χαρα και το πρωι τον βρηκα με τις κοκκινιλες.Εγω του βαζω την fusicort.Τον λεω "ο σημαδεμενος" χαχαχα

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα!

σερνομαι λεμε...

μαλλον δοντι παιζει παλι δεν εξηγειται αλλιως! ήμουν ξύπνια από τις 03.30 μέχρι τις 05.00! ο μικρος κλαψούριζε στην κούνια και στριφογυρνουσε σαν αρνι στη σουβλα! εντωμεταξυ η μαμακιτιδα καλά κρατεί! σήμερα το πρωι δεν ηθελε ούτε την μητερα μου! μόνο εμενα θελει και μόλις εξαφανιστω από το οπτικο του πεδιο γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ! πάλι κρυφα εφυγα για τη δουλεια και πραγματικα δεν ξερω τι εχει να αντιμετωπισει η δόλια η μανα μου σήμερα :( (την ποναει και η μεση της απίστευτα :()

Καλημερα απο την συνεφιασμενη και ανεμοδαρμενη Κερκυρα.Τι κανετε?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Σημερα κλεινουμε 9 μηνων!!!!!κοιταω το μωρο μου και δεν μπορω να πιστεψω ποσο γρηγορα μεγαλωνει.

Και η γκρινια .....καλα κρατει.

Σοφια μου και εμενα πολλα μου φαινονται 700 ευρω.Και εγω γυρω στα 400 υπολογιζω για την κουμπαρα.Βεβαια απο την αλλη,οπως γυρισε και μου ειπε καποιος,τοσα χρηματα χαλαει η κουμπαρα εσυ δεν πρεπει να παρεις κατι αναλογο?

Του ειπα να κοιταει την δουλεια του και εγω κοιταω την τσεπη μου.

ομως το ερωτημα παραμενει..........εσεις τι λετε?

πολλα φιλια σε ολες.

2397687tnqjbzfon7.gif

Διαφημίσεις

ευμορφακι μου;;;;;; τι κανεις; ο αντρουλης σου; εβγαλε ακρη με την δουλεια; ο Παντελακος μας εκτος από τα σπυθουρακια ειναι καλα; βάλε μας καμια προσφατη φωτο!

Καλημερα Μααρακι!

Σε ταλαιπωρει ο μικρος ε?

Εγω δεν ξερω τι παει να πει ξενυχτι.Βγαζει 2 δοντακια κατω (τα πρωτα μας επιτελους) και δεν εχει καθολου γκρινια.Με εκπλησει πολυ αυτο το παιδι.

Οσο για το κολλημα που εχει μαζι σου,τι να κανει το δολιο?!Εσυ εισαι η μανουλα του και σε θελει κοντα του.Βεβαια για σενα ειναι λιγο δυσκολο αλλα τι να κανεις?

Ζωιτσα μπραβο στον Τεο μας!!!

Περπαταει το καμαρι του φορουμ μας!

Και μην αγχωνεσαι βρε που ειναι απαιτητικος.Εχει χαρακτηρα αυτο το παιδι.Τι θελεις να ειναι ενα αβουλο πλασμα?

Και παλι μπραβο στο αγορι μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...