Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρία SOS!!! έχω θέμα με τα κακά του παιδιού μου!!!! κλαίει τον αλλάζω... και τι να δω?????? έκανε κακά και με χρώματα???? λοιπόν στο κέντρο της πάνας ανοιχτό καφε, δεξιά και επάνω σκούρο καφέ, αριστερα και επάνω πρασινο σκούρο, κεντροδεξιά πράσινο ανοιχτό..... ανάμεσα υπάρχει λίγο μπλέ και λίγο ροζ????? τι να υποθέσω???? .... μήπως μπορείς εκτός απο την ερμηνείς των κακουλακίων να μου "διαβάσεις" και την πάνα???????

δεν παλευεται η κατασταση της με τιποτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία ναι σε ειρωνεύεται , σε εξυβρίζει (τι ωραία που το γράφω το εξυβρίζει) απορώ με την υπομονή σου μαζί της

me too!! απαράδεκτη αυτή η κοπελιά .... να πούμε στον admin να τη διώξει.... ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!

βλεπω ειχατε τρελα κεφια χθες το βραδυ ετσι μπραβο να σας διαβαζω και να χαιρομαι!

γιωτα απ οτι φαινεται επανηλθε μια χαρα η μικρη!ολα καλα λοιπον!

μαρια κ εγω οταν καθομαι στον η/υ την εχω στο ριλαξ η την κραταει ο αντρας μου.

λιτσα με το καλο να στολισεις!μου φαινεται θα μαι η τελευταια που θα στολισει:(τι ωραιος που ναι ο μπεμπης σου να τον χαιρεσαι!

λια τι εγινε?παλι εχασα τη μπαλα?για λεγε!

αννα κ εγω το ιδιο γυμναστηριο εχω κ ειμαι ευχαρηστιμενη, αν κ καθεται μονο δεκα λεπτα τη βλεπω οτι της αρεσει απλα βαριεται γρηγορα-εμοιασε στη μανα της;)

μακμαρακι οτι σε απασχολει να μας το λες εδω ειμαστε εμεις να σου φτιαχνουμε τη διαθεση!

σοφακι αφου κοιμαται το βραδυ παλι καλα να λες.μην ανησυχεις ειναι μικρουλα ακομα αργοτερα θα μπει και σε προγραμμα.

η δικια μου επανηλθε στα φυσιολογικα κοιμηθηκε απ τις 12.30 μεχρι τις 7.30 δοξα το θεω το πουλακι μια χαρα ειναι!φτιαξανε κ τα κακακια της ολα καλα!μονο χτες το βραδυ μ ανησυχησε λιγο ξυπνησε ξαφνικα κατα τις 9 με τρελο κλαμα δεν ησυχαζε με τιποτε ειναι η δυτερη φορα που το κανει...ποιος ξερει τι πονουσε την ειχα αγκαλια κανοντας βολτες κ ηρεμησε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Βρε Μαρία τώρα πλάκα-πλάκα να σε ρωτήσω κάτι σαν ειδικός καίατρος που είσαι. Το χρώμα τους είναι μουσταρδί αλλά δεν είναι τόσο νερουλά όπως πάντα. Είναι πιο κολλώδη. Να φανταστεις τη σαπουνίζω κάτω από τη βρύση και με δυσκολία φεύγουν από τον πισινούλη της..Τι έχουμε γιατρέ μου;;;

ένα υγιέστατο μωρό που μεγαλώνει έχεις! :D

δεν παλευεται η κατασταση της με τιποτα!

μήπως να μου έρθεις μια βόλτα απο εδώ εσύ???? χρεώνω τα καραγκιοζιλίκια μου με το λεπτό βέβαια, αλλά για εσένα θα κάνω κάτι καλύτερο...!!!:P

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

Βρε Μαρία τώρα πλάκα-πλάκα να σε ρωτήσω κάτι σαν ειδικός καίατρος που είσαι. Το χρώμα τους είναι μουσταρδί αλλά δεν είναι τόσο νερουλά όπως πάντα. Είναι πιο κολλώδη. Να φανταστεις τη σαπουνίζω κάτω από τη βρύση και με δυσκολία φεύγουν από τον πισινούλη της..Τι έχουμε γιατρέ μου;;;

και τα δικα μα ετσι ειναι γιωτα,,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...