Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα βρε Aννουλα, παλι τα ιδια; πολυ ευαισθητη ειναι η μικρουλα ε; μωρε μηπως ειναι από τον ιδρώτα ή δεν μοιαζει με κάτι τετοιο; καλυτερα να την δει δερματολογος, ισως δεν φτανει μονο παιδιατρος!

παρεπιμπτόντως εγω ξετρελαθηκα με το "νησι"!

κατα τα αλλα εμεις καλα ειμαστε, εσκασε κι αλλο δοντακι, τα βραδυα δεν κοιμομαστε καλα, ισως ειναι η ζεστη, ίσως τα δοντια δεν ξερω....

παντως υποφερουν τα μικρα με τη ζεστη. ο δικος μου ειναι μονιμως μούσκεμα ειδικα στο κεφαλι.... τωρα που ειπα "κεφαλι"...

αγχωθηκα σημερα το βραδυ. εκει που χαιδευα το κεφαλακι του μωρου μου πριν κοιμηθεί, στη βαση του κρανιου του και περιπου στα 2 εκατοστα από το δεξιό αυτί με φορά προς τον αυχενα, επιασα δυο εξογκωματακια σαν μεγαλο στραγαλι το καθένα. πηρα μια φιλη γιατρο και την ρωτησα αν εκει ειναι λεμφαδενες και μου απαντησε πως οχι. ισως δεν εχει διαμορφωθει ακόμα το κεφαλακι του λογω ηλικίας....:(τον παιδιατρο δεν τολμησα να τον παρω... ισως τον παω αυριο από εκει. θα σκασω και εγω μαζι με την αννουλα τωρα!

Μπαινω στα γρηγορα για να απαντησω στο Μαρακι.Οι υπολοιπες συγχωρηστε με:tongue:Αν τα καταφερω θα μπω το πρωι να τα πουμε.

Μαρακι μου αυτο που επιασες εσυ τωρα εμεις το εχουμε απο 2 μηνων περιπου.Δεν ειναι τιποτα μας ειπε ο γιατρος.Λιποματακια (το σκοτωσα?) ειναι.Θα περασουν με τον καιρο.Εμεις εχουμε 2.Μην αγχωνεσαι βρε:tongue:

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που εισαι καλε εσυ;;; Ποτε ειναι η βαπτιση σας;;; Εχω χασει λιγο την μπαλα με τοσες βαπτισεις, μη με παρεξηγησεις!!!!!! Ουτε και γω μπαινω πρωι, δεν εχω υπολογιστη γμτ...Ενω θα επαιρνα το παλιο λαπτοπ του αντρα μου μετα την κλοπη ξαναπηρε το παλιο και εντωμεταξυ προκοψαμε και χαρισαμε την οθονη του επιτραπεζιου στον πεθερο μου και ετσι γιοκ ιντερνετ πριν επιστρεψει ο συζυξ!!!!! Σημερα που πηγαμε στη γιατρο παρολο που δεν ειχε ουτε για δειγμα ενα σπυρακι απο αυτα τα περιργα για να δει οπως τα περιεγραψα μου ειπε οτι μαλλον ειναι ψευδογραφισμος, δηλαδη οπου ακουμπησεις ή ξυστεις το δερμα σου γεμιζει σπυρια. Ειναι αυτο που εχουν πολλοι τσαρλατανοι αν εχεις δει στην τηλεοραση που δηθεν ο Θεος γραφει στο σωμα του μηνυματα κτλ. Ανακαλυψαν οι γιατροι οτι απλα ειχαν γραφισμο και ο,τι γραμμα σχηματιζαν εμφανιζοταν στο σωμα τους...Ολα τα περιεργα εμεις θα τα παρουσιασουμε!!!!! Παντως απλα θα περασει καποια στιγμη, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...

:shock::shock::shock: πραγματι ΟΛΑ τα περιεργα! ακου να δεις τωρα! ευτυχως που δεν ειναι κατι ανησυχητικο τουλαχιστον! περαστικα και γρηγορα να ειναι Αννούλα!

Μπαινω στα γρηγορα για να απαντησω στο Μαρακι.Οι υπολοιπες συγχωρηστε με:tongue:Αν τα καταφερω θα μπω το πρωι να τα πουμε.

Μαρακι μου αυτο που επιασες εσυ τωρα εμεις το εχουμε απο 2 μηνων περιπου.Δεν ειναι τιποτα μας ειπε ο γιατρος.Λιποματακια (το σκοτωσα?) ειναι.Θα περασουν με τον καιρο.Εμεις εχουμε 2.Μην αγχωνεσαι βρε:tongue:

Ευμορφακι τελικα δεν ειναι λιπωματα. αδενες ειναι (ινιακοι λεγονται) και ειναι κατι το φυσιολογικο! απλά ψηλαφούνται. το παιδακι μου δεν εχει τίποτα. ο γιατρος μου ειπε οτι παντα εκει ηταν απλα εγω δεν το ειχα προσεξει! συγγνωμη αν σας ταραξα :oops:

παω για υπνο τωρα τα λεμε το πρωι!

φιλακια!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο μια συννεφιασμενη Αθηνα που ετοιμαζεται να βρεξει!!

Αντε ΜακΜαρακι μου ειδες που δεν ειναι τιποτα και σε ποιανει ο πανικος κατευθειαν??Χειροτερη εισαι εσυ απο μενα....

Εμεις ημαστε μια χαρα ...χθες οταν γυρισε δεν με αφηνε απο την αγκαλια του μεχρι να κοιμηθει το καμαρι μου...του λειπω και το δειχνει !!!Ασε που τον βλεπω μονο 2 ωρες την ημερα γιατι κοιμαται απο τις 8 γιατι εινια κομματια...

Που θα παει θα το συνηθισω ας ειναι καλα το παιδακι μου και ολα τα αλλα....

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέραααα!!!!!!!

τι κάνετε??????

Συμπεθεράκι είδες???? για άλλη μια φορά αγχώθηκες άδικα!!!

Λιτσάκι τις φωτο τις βλέπεις αν πας στο προφίλ μου που έχω φτιάξει άλμπουμ με όνομα Βαλέρια!

Αννούλα πρώτη φορά το ακούω αυτό!!! τελοσπάντων, δεν είναι τίποτα! όλα καλά και για εσάς!!!

Ζωίτσα τρέχεις εεεε????? κουράγιο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα. Μαράκι μου φαντάζομαι πώς θα χάρηκες με τα νέα του γιατρού. Με κάτι τέτοια τρελαίνομαι κι εγώ. Ευτυχώς ηρέμησες!!!

Αννούλα κι εμείς έχουμε ένα ψιλοπροβληματάκι με σπυράκια. Είναι ευαισθητούλια μωρέ ακόμα. Εγώ του βάζω υγρή πούδρα όπως μας είπε η παιδίατρος γιατί είναι απ' τον ιδρώτα. Ειδικά στους αγκώνες από μέσα μέχρι και με πύον έβγαλε. Ζεσταίνεται πολύ ο μπουλούκος μου. Αφού αυτές τις μέρες που δρόσισε είναι πολύ καλύτερα.

Ζωή μου σε τρέχει ο Τεό; Ακόμα να σε πάρω τηλ η γαιδούρα αλλά κι εμένα μου πέσανε όλα μαζί.βάφτιση, σπίτι, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κλπ κλπ.

Ευμορφία τι κάνετε με δουλειά; Με τι ασχολείται αν επιτρέπεται, ο Σάββας; Για να έχω υπόψη μου αν ακούσω κάτι.

Λιτσάκι πώς πάει με τη δουλειά; Συνηθίζεις;

Τις ειδα Σοφακι τα καταφερα...τι κουκλες που ησαστε καλε!!!!

Βουλα μου τελικα οσο και να λειπεις απο την δουλεια οτα γυριζεις ειναι σαν να μην εχεις φυγει καθολου.....1 εβδομαδα χρειασθηκε και ετσι αισθανομαι

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα και από εμενα!

ναι ευτυχως τα νεα μας ηταν καλα και σας ευχαριστω για αλλη μια φορα που με ανεχεστε!:rolleyes:

Βούλα μου τα τρεξιματα που εχετε ειναι για καλό και ευχομαι μεσα από την καρδια μου, όσες φορες χρειαζεστε δικηγορο και συμβολαιογραφο να ειναι για τετοιους σκοπους!:D

Αχ Λιτσακι μου και εμενα ο μικρος μου καθε μερα και πιο γαντζωμενος επανω μου ειναι και να φανταστεις οτι εγω περναω πολλες ωρες της ημερας μαζι του, μόνο πρωινα λειπω!

συμπεθερακι μου για το κοριτσι μας τωρα τι να πω; θα καταντησω γραφικη! ειναι κουκλακι αλλα και τα φουστανια που της φορας ειναι απεριγραπτα! εκεινο με το ντεκολτε με "τσακισε" χα χα χα χα:tongue:. να το χαιρεσαι το χαρουμενο παιδακι σου!

αντε να κανω καμια δουλεια τωρα!

Καλημερα απο την συνεφιασμενη και ανεμοδαρμενη Κερκυρα.Τι κανετε?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Σημερα κλεινουμε 9 μηνων!!!!!κοιταω το μωρο μου και δεν μπορω να πιστεψω ποσο γρηγορα μεγαλωνει.

Και η γκρινια .....καλα κρατει.

Σοφια μου και εμενα πολλα μου φαινονται 700 ευρω.Και εγω γυρω στα 400 υπολογιζω για την κουμπαρα.Βεβαια απο την αλλη,οπως γυρισε και μου ειπε καποιος,τοσα χρηματα χαλαει η κουμπαρα εσυ δεν πρεπει να παρεις κατι αναλογο?

Του ειπα να κοιταει την δουλεια του και εγω κοιταω την τσεπη μου.

ομως το ερωτημα παραμενει..........εσεις τι λετε?

πολλα φιλια σε ολες.

XWF8p2.png

Τις ειδα Σοφακι τα καταφερα...τι κουκλες που ησαστε καλε!!!!

Ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

(εμοτικον που καμαρώνει!!!)

καλημερα και από εμενα!

ναι ευτυχως τα νεα μας ηταν καλα και σας ευχαριστω για αλλη μια φορα που με ανεχεστε!:rolleyes:

Βούλα μου τα τρεξιματα που εχετε ειναι για καλό και ευχομαι μεσα από την καρδια μου, όσες φορες χρειαζεστε δικηγορο και συμβολαιογραφο να ειναι για τετοιους σκοπους!:D

Αχ Λιτσακι μου και εμενα ο μικρος μου καθε μερα και πιο γαντζωμενος επανω μου ειναι και να φανταστεις οτι εγω περναω πολλες ωρες της ημερας μαζι του, μόνο πρωινα λειπω!

συμπεθερακι μου για το κοριτσι μας τωρα τι να πω; θα καταντησω γραφικη! ειναι κουκλακι αλλα και τα φουστανια που της φορας ειναι απεριγραπτα! εκεινο με το ντεκολτε με "τσακισε" χα χα χα χα:tongue:. να το χαιρεσαι το χαρουμενο παιδακι σου!

αντε να κανω καμια δουλεια τωρα!

α έχουμε ολόκληρη συλλογή απο φορέματα!!!

έβγαλα το άχτι μου!!!

αφού όλοι της έφερναν δώρο φόρμες, εγώ πήγα και της πήρα και ένα σωρό φορέματα!!! αμέεεεε!!!!

(και βρέθηκε λύση για όσες θέλουν να ψωνίσουν απο mothercare Αγγλίας...με ένα μικρό κόστος βέβαια αλλά σε σχέση με όσα κερδίζουμε....)

Καλημερα απο την συνεφιασμενη και ανεμοδαρμενη Κερκυρα.Τι κανετε?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Σημερα κλεινουμε 9 μηνων!!!!!κοιταω το μωρο μου και δεν μπορω να πιστεψω ποσο γρηγορα μεγαλωνει.

Και η γκρινια .....καλα κρατει.

Σοφια μου και εμενα πολλα μου φαινονται 700 ευρω.Και εγω γυρω στα 400 υπολογιζω για την κουμπαρα.Βεβαια απο την αλλη,οπως γυρισε και μου ειπε καποιος,τοσα χρηματα χαλαει η κουμπαρα εσυ δεν πρεπει να παρεις κατι αναλογο?

Του ειπα να κοιταει την δουλεια του και εγω κοιταω την τσεπη μου.

ομως το ερωτημα παραμενει..........εσεις τι λετε?

πολλα φιλια σε ολες.

Σοφάκι να σου ζήσει το αστεράκι σου!!!

πάντα υγιές και χαρούμενο να είναι!!!!

εγώ 700 ευρώ δε δίνω Σοφάκι και ας χτυπιέται ο άλλος...

δεν κατάλαβα....αυτός που σου είπε οτι η κουμπάρα χαλάει τόσα λεφτά, άρα αναλόγως πρέπει να χαλάσεις κι εσύ, πάει καλά??????

δηλαδή η κουμπαριά είναι οικονομική συναλλαγή??? δίνεις τόσα άρα πρέπει να δώσω κι εγώ τόσα??????

όχι....ο καθένας δίνει αυτά που μπορεί....και η νονά θα πάρει τα πράγματα του μωρού σύμφωνα με τα οικονομικά της και το πόσα μπορεί να διαθέσει και οι γονείς πράττουν αναλόγως με τα δώρα...

Τώρα αν εγώ πάρω στον κουμπάρο μου ρολόι με 400 ευρώ και δεν του αρέσει, ας πιεί ξύδι! σιγά μην κάτσω να σκάσω!

η κουμπαριά δεν είναι συναλλαγή....τέλος...

και στο κάτω κάτω, αν το πάμε σύμφωνα με αυτό που σου είπαν, τότε εμένα ο κουμπάρος θα μου χρωστάει κιόλας στο τέλος γιατί μόνο στέφανα,δίσκο και ποτήρι-καράφα θα πάρει και αυτά σίγουρα δεν κάνουν πάνω απο 400 ευρώ!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

[quote name=fairytale;451502

εγώ 700 ευρώ δε δίνω Σοφάκι και ας χτυπιέται ο άλλος...

δεν κατάλαβα....αυτός που σου είπε οτι η κουμπάρα χαλάει τόσα λεφτά' date=' άρα αναλόγως πρέπει να χαλάσεις κι εσύ, πάει καλά??????

δηλαδή η κουμπαριά είναι οικονομική συναλλαγή??? δίνεις τόσα άρα πρέπει να δώσω κι εγώ τόσα??????

όχι....ο καθένας δίνει αυτά που μπορεί....και η νονά θα πάρει τα πράγματα του μωρού σύμφωνα με τα οικονομικά της και το πόσα μπορεί να διαθέσει και οι γονείς πράττουν αναλόγως με τα δώρα...

Τώρα αν εγώ πάρω στον κουμπάρο μου ρολόι με 400 ευρώ και δεν του αρέσει, ας πιεί ξύδι! σιγά μην κάτσω να σκάσω!

η κουμπαριά δεν είναι συναλλαγή....τέλος...

και στο κάτω κάτω, αν το πάμε σύμφωνα με αυτό που σου είπαν, τότε εμένα ο κουμπάρος θα μου χρωστάει κιόλας στο τέλος γιατί μόνο στέφανα,δίσκο και ποτήρι-καράφα θα πάρει και αυτά σίγουρα δεν κάνουν πάνω απο 400 ευρώ!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:[/quote]

εχεις απολυτο δικιο!!!και κακως τους ρωταμε τι δωρο θελουν........!!!!εμας οι κουμπαροι μας που τους βαπτισαμε το παιδακι τους δεν μας πηραν τιποτα!!:rolleyes:τωρα γι αυτο που λες με τον κουμπαρο...οτι περνει στεφανα, δισκο και τα συναφη....μην ξεχνας οτι περνει και λαμπαδες οι οποιες κοστιζουν 900€ το λιγοτερο.....στα λεω γιατι ειμαι παθων!!!αλλα αυτο που ειπαν στην Σοφια(cat) οτι περνεις κατι αναλογο στην κουμπαρα...δηλαδη και οι καλεσμενοι θα πρεπει να παιρνουν αναλογο δωρο με το τι πληρωνω εγω για το τραπεζι??????πολυ χαζο......

ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ ειδες που ανησυχησες αδικα?????αχ τρελομανουλα εσυ...τι θα σε κανουμε?????Κατερινιω 24/7 ειναι η βαπτιση μας.......σε λιγες μερες θα σας βαλω και φωτο απο μπομπονιερες προσκλητηριο και το φορεμα που πηρα....!!!!..

εχεις απολυτο δικιο!!!και κακως τους ρωταμε τι δωρο θελουν........!!!!εμας οι κουμπαροι μας που τους βαπτισαμε το παιδακι τους δεν μας πηραν τιποτα!!:rolleyes:τωρα γι αυτο που λες με τον κουμπαρο...οτι περνει στεφανα, δισκο και τα συναφη....μην ξεχνας οτι περνει και λαμπαδες οι οποιες κοστιζουν 900€ το λιγοτερο.....στα λεω γιατι ειμαι παθων!!!αλλα αυτο που ειπαν στην Σοφια(cat) οτι περνεις κατι αναλογο στην κουμπαρα...δηλαδη και οι καλεσμενοι θα πρεπει να παιρνουν αναλογο δωρο με το τι πληρωνω εγω για το τραπεζι??????πολυ χαζο......

βρε κοπελιά θα με τρελάνεις???????

τι λαμπάδες πήρες με 900 ευρώ?????????

απο χρυσάφι ήταν??????

εγώ έχω βρει με 50 ευρώ τη μια συν οτι μου πάρει το ανθοπωλείο για να βάλει λίγα λουλουδάκια πάνω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα και από μένα την εξαφανισμένη!!!!Πολύ μου λείπετε αλλά τί να κάνω που έχουν πέσει όλα μαζεμένα!Εχουμε κατέβει στο υπόγειο όπου διαμορφώσαμε το χώρο για τον μπέμπη και εκει δυστυχώς δεν πιάνει το ιντερνετ!!Το βράδυ πέφτω ξερή και τα γνωστά!!!Τί κάνετ όμορφες μανούλες??Ετοίμασε καμιά όσο έλειπα το 2 νινάκι;;εεεε;;;Εχετε πήξει με βαφτίσεις ε?Και εγω ετοιμάζω θα πάω να παραγγείλω τα προσκλητήρια επιτέλους αύριο μάλλον!!Σας φιλώ όλες!!Μακμαράκι είσαι ακλύτερα ελπίζω ε;;;Το αγοράκι σου το τέλειο τί κάνει;Ζωή;;Παραμυθένια;Κατερίνα;Ελενίτσα; και τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου;;;Ολα καλά;;

Εμεις βγάλαμε αισίως 4 δόντια λέμε καθαρά μπαμπά και παππού όταν πιανόμαστε στον καναπέ φτάνουμε μέχρι την άλλη άκρη περπατώντας!!Αυτά!!Επίσης κάναμε ήδη δυο μπάνια και έχουμε πάθει πλάκα με το νερό!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Ζωούλα τώρα διάβασα για τη μανούλα σου!!!Εύχομαι όλα να είναι περαστικά και πολύ γρήγορα!!Μακαμαράκι τζάμπα ανησύχησες!!Να μου τον φιλήσεις τον μικρό σου και θα πάω να ψάξω και εγω τον δικό μου!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...