Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

τι κάνετε κοριτσάκια μου??????

άγχος διακρίνω πάλι ε??????

εμείς χθες είχαμε παιδίατρο. Είμαστε 8680γρμ και 76 εκατοστά!

τέλεια μας είπε η γιατρός και στην αιθουσα αναμονής όλοι τη χάζευαν! γιατί εκτός του οτι φορούσε ένα καταπληκτικό φόρεμα (ψωνάρα....:D), την είχα βάλει σε ένα πλαστικό αλογάκι και καμαρώνε το θεατράκι μου και κουνιόταν!!! αμαζόνα λέμε η κοριτσάρα μου!!!!

Ειμαι να σκασω ρε γμτ...Παλι γεμισε η μπεμπα σπυρακια με κοκκινιλες γυρω γυρω σε ολο της σχεδον το προσωπο, σβερκο , ωμο και αυτι!!!!!!!!!!!! Θα τρελαθω...Τι την ενοχλει δεν ξερω...Της εδωσα αταραξ, αυριο εχουμε γιατρο και ηθελα να εχει μερικα να τα δει και το απεφευγα ολη μερα, αλλα τωρα που γεμισε δεν μπορουσα να μην της δωσω....Σοφια πολυ μου αρεσε το "Νησι"...Ισως γιατι αναφερεται και στην Κρητη το βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερον, αν και γενικα δεν ειμαι καθολου τοπικιστρια και δε διακρινομαι για τετοιους συναισθηματισμους,...

Αννούλα νομίζω οτι θα ήταν καλό να τη δει ένας παιδοδερματολόγος τη μικρή...καλοί οι παιδίατροι αλλά ο δερματολόγος κάτι παραπάνω θα ξέρει που είναι και ειδικότητα του!

όσο για το βιβλίο, η υπόθεση του μου άρεσε πολύ και όντως είναι ενδιαφέρουσα...τον τρόπο γραφής βρήκα λίγο κουραστικό....γενικά μου αρέσει να κινείται γρήγορα ο συγγραφέας, γιαυτό...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αχ βρε Λιτσακι βραχνας ο παιδικός ε; πραγματικα ειναι πολύ δυσκολο να μην εχεις καποιον να σου κραταει το παιδακι σου τουλαχιστον όταν αυτο αρρωσταινει. με τη δουλεια εχεις την ανεση να παιρνεις αδειες; γιατι ειναι και αυτο ενα θεμα....:|

σημερα εδω ο καιρος θυμιζει πιο πολύ φθινοπωρο. πολυ μελαγχολια..

ο μικρουλης μου κλασσικα ξυπνησε 2-3 φορες για βραδυ κλαψουριζοντας και σημερα το πρωι παλι εκλαιγε γιατι ηθελε να του δωσω εγω την φρουτοκρεμα και οχι η μαμα μου με αποτελεσμα να καθυστερησω να ερθω στο γραφειο. παντως τι να πω βρε κοριτσια... καθε μερα που περναει πιο πολυ κολλαει επανω μου αν και πιστευα οτι με τον καιρο θα "κοπει" αυτο! ίσως μεγαλωνει και καταλαβαινει ότι λειπω κατα την διαρκεια της ημερας; τι να πω; εσενα Λιτσακι όλη μερα επανω σου ειναι;

Του λείπεις συμπεθεράκι του γαμπρούλη μου!!!

εδώ η δικιά μου που με βλέπει όλη τη μέρα και αρχίζει και δείχνει λίγη προσκόλληση....εσάς που δουλεύετε κιόλας και δε θα το έχουν???

να τον πας στον παιδίατρο να δει το κεφελάκι του...μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο...

καλά είμαι απαράδεκτη....ακόμα δεν έχω αξιωθεί να κλείσω εκκλησία!!!

βρήκα ένα φανταστικό εκκλησάκι αλλά αν δεν πάω πρωί να δω τι θερμοκρασίες επικρατούν εκεί μέσα, δεν το κλείνω!

γιατί μπήκα απόγευμα να ανάψω κεράκι και παραλίγο να λιποθυμίσω απο τη ζέστη!!!

εν τω μεταξύ ο κουμπάρος που θα μας παντρέψει, όταν τον ρώτησα τι δώρο θέλει, τι μου ζήτησε???????

i phone! δηλαδή τουλάχιστον 700 ευρώ...πολλά δεν είναι βρε κορίτσια????? εγώ είχα υπολογίσει κανένα 400άρι για κάθε κουμπάρο να δώσω....είμαι τσιγκούνα ή αυτός είναι έχει ακριβά γούστα???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Ελενίτσα μου!!!! τι υψηλο πυρετό καλε; πότε δεν μου εκανε πάνω από 38 και αυτό για μια ημερα!!!! αγχωθηκα περισσοτερο τωρα γμτ :?

εσύ πως εισαι; όλα καλά; τα αστερια σου;

εεεεεε!!!!μην αγχωνεσαι δεν θα ειναι τιποτα θα δεις.......λιπωμα θα ειναι!!!μπορει και να φυγει απο μονο του.εγω τρεχω σαν τον Βεγγο αυτες τις μερες...μια η Βαπτιση....(πηρα και φορεμα), μια το μαγαζι και να ετοιμασουμε την νεα επιχειρηση του συζυγου.τα τεκνα μου εινα καλα....ο Ανδρεας κανει διακοπες και σκεφτεται την τσαντα θα παρει για το δημοτικο(!!!), η Ευη παει ακομα σχολειο μεχρι τις 20 Ιουλιου και ο μπεμπης ειναι μεσα στη μιξα ο καημενος....μια κρυο μια ζεστη την αρπαξε!!!του φτιαξαμε τα προσκλητηρια...ειναι αποθεωση....με την φωτο του και εχει ενα χαμογελο...το αστερι μου!!!εσυ πως τα πας?εγω κανω υποχωρησεις....μονο και μονο για τα μικρα!!!

Καλημέρα!!!

τι κάνετε κοριτσάκια μου??????

άγχος διακρίνω πάλι ε??????

εμείς χθες είχαμε παιδίατρο. Είμαστε 8680γρμ και 76 εκατοστά!

τέλεια μας είπε η γιατρός και στην αιθουσα αναμονής όλοι τη χάζευαν! γιατί εκτός του οτι φορούσε ένα καταπληκτικό φόρεμα (ψωνάρα....:D), την είχα βάλει σε ένα πλαστικό αλογάκι και καμαρώνε το θεατράκι μου και κουνιόταν!!! αμαζόνα λέμε η κοριτσάρα μου!!!!

Αννούλα νομίζω οτι θα ήταν καλό να τη δει ένας παιδοδερματολόγος τη μικρή...καλοί οι παιδίατροι αλλά ο δερματολόγος κάτι παραπάνω θα ξέρει που είναι και ειδικότητα του!

όσο για το βιβλίο, η υπόθεση του μου άρεσε πολύ και όντως είναι ενδιαφέρουσα...τον τρόπο γραφής βρήκα λίγο κουραστικό....γενικά μου αρέσει να κινείται γρήγορα ο συγγραφέας, γιαυτό...

Του λείπεις συμπεθεράκι του γαμπρούλη μου!!!

εδώ η δικιά μου που με βλέπει όλη τη μέρα και αρχίζει και δείχνει λίγη προσκόλληση....εσάς που δουλεύετε κιόλας και δε θα το έχουν???

να τον πας στον παιδίατρο να δει το κεφελάκι του...μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο...

καλά είμαι απαράδεκτη....ακόμα δεν έχω αξιωθεί να κλείσω εκκλησία!!!

βρήκα ένα φανταστικό εκκλησάκι αλλά αν δεν πάω πρωί να δω τι θερμοκρασίες επικρατούν εκεί μέσα, δεν το κλείνω!

γιατί μπήκα απόγευμα να ανάψω κεράκι και παραλίγο να λιποθυμίσω απο τη ζέστη!!!

εν τω μεταξύ ο κουμπάρος που θα μας παντρέψει, όταν τον ρώτησα τι δώρο θέλει, τι μου ζήτησε???????

i phone! δηλαδή τουλάχιστον 700 ευρώ...πολλά δεν είναι βρε κορίτσια????? εγώ είχα υπολογίσει κανένα 400άρι για κάθε κουμπάρο να δώσω....είμαι τσιγκούνα ή αυτός είναι έχει ακριβά γούστα???

Φιλεναδα πολυ ακριβα γουστα εχει ο κουμπαρος σας νομιζω!! Εγω που θα εχω 2 κουμπάρους και 3 νονες δεν υπάρχει περιπτωση να ρωτησω τι θελουν θα παω να παρω κατι εγω γιατι καταστραφηκα αλλιως. Εγω υπολογιζα 1000-1500 για ολουσ

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Φιλεναδα πολυ ακριβα γουστα εχει ο κουμπαρος σας νομιζω!! Εγω που θα εχω 2 κουμπάρους και 3 νονες δεν υπάρχει περιπτωση να ρωτησω τι θελουν θα παω να παρω κατι εγω γιατι καταστραφηκα αλλιως. Εγω υπολογιζα 1000-1500 για ολουσ

άστα Λιτσάκι και να σου πω την αλήθεια μου κακοφάνηκε λίγο...

Γιατί εγώ ούτε στολισμό δε θα κάνω για να μην τον επιβαρύνω και αυτός θέλει δώρο 700 ευρώ!!!

όταν όμως του είπα οτι κι εγώ θα διαλέξω στέφανα απο λευκόχρυσο, μαζεύτηκε!!! χαχαχαχαχαχα!!!! ε μα.....

εμείς θα έχουμε έναν κουμπάρο που θα μας παντρέψει και μια νονά που θα βαφτίσει και λέγαμε 800 μαξιμουμ και για τους δυο....η νονά που τη ρώτησα θέλει.................γόβες!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!! 23 χρονών είναι! τα μυαλά στα κάγκελα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

συμπεθερακι αφου ο κουμπάρος θελει 700ευρουλάκια δώρο "τσακισε " τον και εσυ για να μάθει :rolleyes:

ελενίτσα μου μια χαρα ειναι τα καμαρια σου και παντα καλα να ειναι! μαζί με αυτα και εσυ! χαλαλι τους όλα!

δεν πιστευω να ειναι λιπωμα του μικρου μου! πιανω κανα τριαρι εξογκωματακια! ελπίζω να ειναι τα οστα του κρανιου και τιποτε άλλο. εχω πεθανει λεμε....:|

συμπεθερακι αφου ο κουμπάρος θελει 700ευρουλάκια δώρο "τσακισε " τον και εσυ για να μάθει :rolleyes:

ελενίτσα μου μια χαρα ειναι τα καμαρια σου και παντα καλα να ειναι! μαζί με αυτα και εσυ! χαλαλι τους όλα!

δεν πιστευω να ειναι λιπωμα του μικρου μου! πιανω κανα τριαρι εξογκωματακια! ελπίζω να ειναι τα οστα του κρανιου και τιποτε άλλο. εχω πεθανει λεμε....:|

του τα έχω μαζεμένα του κουμπάρου αλλά θα δώσω τοπο στην οργή....

i phone πάντως δεν πρόκειται να του πάρω!!!

και 600 που το βρήκες, πάλι πολλά μου φαίνονται Μαράκι....

όταν η μητέρα του μου είπε να πάμε σε μια συγκεκριμένη εκκλησία που ξέρει τον παπά....(για να μην πάρει λεφτά για το μυστήριο....έλεος....)

μπες και στο e-cosmote το ειδα νομιζω πιο φθηνα

μην το ψάχνετε κορίτσια!!!

δεν πρόκειται να του κάνω το χατήρι!!!!

καλέ τις φωτο μας τις είδατε στο άλμπουμ???????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

άστα Λιτσάκι και να σου πω την αλήθεια μου κακοφάνηκε λίγο...

Γιατί εγώ ούτε στολισμό δε θα κάνω για να μην τον επιβαρύνω και αυτός θέλει δώρο 700 ευρώ!!!

όταν όμως του είπα οτι κι εγώ θα διαλέξω στέφανα απο λευκόχρυσο, μαζεύτηκε!!! χαχαχαχαχαχα!!!! ε μα.....

εμείς θα έχουμε έναν κουμπάρο που θα μας παντρέψει και μια νονά που θα βαφτίσει και λέγαμε 800 μαξιμουμ και για τους δυο....η νονά που τη ρώτησα θέλει.................γόβες!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!! 23 χρονών είναι! τα μυαλά στα κάγκελα!!!

ρε συ που τον βρηκατε αυτον????ακου i-phone?εγω ειχα παρει ωραιοτατο ρολοι στον νονο της Ευης μου με 400€ και καμερα στον νονο του Ανδρεα.τωρα σε αυτον δεν ξερω τι θα παρω..αλλα προφανως επειδη ειναι παντρεμενος θα του παρω κατι για το σπιτι.αυτο με τον στολισμο οτι τον πληρωνει ο κουμπαρος αλλα εδω δεν εχω δει κανεναν να το κανει.....παντα οι γονεις τον πληρωνουν!!!!

Κοριτσακια μου καλησπερα...Ελενιτσα με το καλο η βαπτιση σας!!!! Οσο για τα κρυωματα θα τα εχουμε αυτα απο οτι καταλαβα και απο τη μικρη μου!!!! Μακ και Σοφια μαλλον θα τον επισκεφτω τον παιδοδερματολογο, τι αλλο να κανω. Σημερα που θα παμε στην παιδιατρο δεν εχει ουτε ενα για να τα δει και δεν ειναι απο το αταραξ, αποκλειεται να κραταει τοσες ωρες απο χθες στις 9. Αλλωστε ειναι 8ωρο. Λετε επειδη δροσισε σημερα να μη ζεσταινεται τοσο και τελικα να ειναι απο τη ζεστη που ειπε και η Ζωη;;; Αγνωσται αι βουλαι και τα σπυρακια των μπεμπακιων...Μακ περιμενουμε νεα απο το γιατρο σας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

καλησπερα και απο εμενα!!!!

τι κανετε?

Αννουλα σου λεω και εγω δερματιτιδα νομμιζα οτι ειχε και η γιατρος ηταν καθετη οτι ειναι ιδρωτηρια που λογω του ευαισθητου δερματος γινονται πιο μεγαλα και κοκκινα απο οτι στα αλλα παιδια!!!!!

Μακ τι εγινε πηγες στο γιατρο?ρε μηπως ειναι το κεφαλακι του βρε?ειναι σκληρα?

Σοφακι ειναι πολλα τα λεφτα και νομιζω οτι σε βρηκε λιγο κοροιδο!!!!!:tongue::tongue:

εγω μεχρι 500 θα δωσω...

ΤΟ κολλημα με τη μαμα το εχει και εμενα ο μικρος...λιγο να λειψει ο Κοσμας και να μην το δει την αλλη μερα δεν ξεκολλαει απο εμενα!!!!μετα του φευγει...

Αχ τρεχω ολη μερ Κκαι δεν προλαβαινω να μπω το πρωι που ειστε ολες...κλαψ....ελπιζω αυριο να ξεκλεψω καμια ωριτσα...

Οσο για την βαφτιση και εγω εμεινα στασιμη για λιγο καιρο διοτι βγηκαμε εκτος του προυπολογισμου και περιμενουμε τον Ιουλιο για να αγορασουμε οτι μας λειπει...

Αυταααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλησπερα και απο εμενα!!!!

τι κανετε?

Αννουλα σου λεω και εγω δερματιτιδα νομμιζα οτι ειχε και η γιατρος ηταν καθετη οτι ειναι ιδρωτηρια που λογω του ευαισθητου δερματος γινονται πιο μεγαλα και κοκκινα απο οτι στα αλλα παιδια!!!!!

Μακ τι εγινε πηγες στο γιατρο?ρε μηπως ειναι το κεφαλακι του βρε?ειναι σκληρα?

Σοφακι ειναι πολλα τα λεφτα και νομιζω οτι σε βρηκε λιγο κοροιδο!!!!!:tongue::tongue:

εγω μεχρι 500 θα δωσω...

ΤΟ κολλημα με τη μαμα το εχει και εμενα ο μικρος...λιγο να λειψει ο Κοσμας και να μην το δει την αλλη μερα δεν ξεκολλαει απο εμενα!!!!μετα του φευγει...

Αχ τρεχω ολη μερ Κκαι δεν προλαβαινω να μπω το πρωι που ειστε ολες...κλαψ....ελπιζω αυριο να ξεκλεψω καμια ωριτσα...

Οσο για την βαφτιση και εγω εμεινα στασιμη για λιγο καιρο διοτι βγηκαμε εκτος του προυπολογισμου και περιμενουμε τον Ιουλιο για να αγορασουμε οτι μας λειπει...

Αυταααααααααα

Που εισαι καλε εσυ;;; Ποτε ειναι η βαπτιση σας;;; Εχω χασει λιγο την μπαλα με τοσες βαπτισεις, μη με παρεξηγησεις!!!!!! Ουτε και γω μπαινω πρωι, δεν εχω υπολογιστη γμτ...Ενω θα επαιρνα το παλιο λαπτοπ του αντρα μου μετα την κλοπη ξαναπηρε το παλιο και εντωμεταξυ προκοψαμε και χαρισαμε την οθονη του επιτραπεζιου στον πεθερο μου και ετσι γιοκ ιντερνετ πριν επιστρεψει ο συζυξ!!!!! Σημερα που πηγαμε στη γιατρο παρολο που δεν ειχε ουτε για δειγμα ενα σπυρακι απο αυτα τα περιργα για να δει οπως τα περιεγραψα μου ειπε οτι μαλλον ειναι ψευδογραφισμος, δηλαδη οπου ακουμπησεις ή ξυστεις το δερμα σου γεμιζει σπυρια. Ειναι αυτο που εχουν πολλοι τσαρλατανοι αν εχεις δει στην τηλεοραση που δηθεν ο Θεος γραφει στο σωμα του μηνυματα κτλ. Ανακαλυψαν οι γιατροι οτι απλα ειχαν γραφισμο και ο,τι γραμμα σχηματιζαν εμφανιζοταν στο σωμα τους...Ολα τα περιεργα εμεις θα τα παρουσιασουμε!!!!! Παντως απλα θα περασει καποια στιγμη, δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα κ από εδώ,

Πωπω πολύ αέρας , ελπίζω να έχει κοπάσει ως το Σάββατο .

Ζωή ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις !

Μακ, δε θα είναι κάτι βρε , περιμένουμε νέα

Αννούλα διάβασα τα νέα σας , τι να πω όλα θα δούμε με τα μπεμπακια μας , πάντως το καλό είναι ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό η μικρούλα.

Λένα πότε βαφτίζεστε εσείς με το καλό ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...