Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαι να σκασω ρε γμτ...Παλι γεμισε η μπεμπα σπυρακια με κοκκινιλες γυρω γυρω σε ολο της σχεδον το προσωπο, σβερκο , ωμο και αυτι!!!!!!!!!!!! Θα τρελαθω...Τι την ενοχλει δεν ξερω...Της εδωσα αταραξ, αυριο εχουμε γιατρο και ηθελα να εχει μερικα να τα δει και το απεφευγα ολη μερα, αλλα τωρα που γεμισε δεν μπορουσα να μην της δωσω....Σοφια πολυ μου αρεσε το "Νησι"...Ισως γιατι αναφερεται και στην Κρητη το βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερον, αν και γενικα δεν ειμαι καθολου τοπικιστρια και δε διακρινομαι για τετοιους συναισθηματισμους,...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ειμαι να σκασω ρε γμτ...Παλι γεμισε η μπεμπα σπυρακια με κοκκινιλες γυρω γυρω σε ολο της σχεδον το προσωπο, σβερκο , ωμο και αυτι!!!!!!!!!!!! Θα τρελαθω...Τι την ενοχλει δεν ξερω...Της εδωσα αταραξ, αυριο εχουμε γιατρο και ηθελα να εχει μερικα να τα δει και το απεφευγα ολη μερα, αλλα τωρα που γεμισε δεν μπορουσα να μην της δωσω....Σοφια πολυ μου αρεσε το "Νησι"...Ισως γιατι αναφερεται και στην Κρητη το βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερον, αν και γενικα δεν ειμαι καθολου τοπικιστρια και δε διακρινομαι για τετοιους συναισθηματισμους,...

ελα βρε Aννουλα, παλι τα ιδια; πολυ ευαισθητη ειναι η μικρουλα ε; μωρε μηπως ειναι από τον ιδρώτα ή δεν μοιαζει με κάτι τετοιο; καλυτερα να την δει δερματολογος, ισως δεν φτανει μονο παιδιατρος!

παρεπιμπτόντως εγω ξετρελαθηκα με το "νησι"!

κατα τα αλλα εμεις καλα ειμαστε, εσκασε κι αλλο δοντακι, τα βραδυα δεν κοιμομαστε καλα, ισως ειναι η ζεστη, ίσως τα δοντια δεν ξερω....

παντως υποφερουν τα μικρα με τη ζεστη. ο δικος μου ειναι μονιμως μούσκεμα ειδικα στο κεφαλι.... τωρα που ειπα "κεφαλι"...

αγχωθηκα σημερα το βραδυ. εκει που χαιδευα το κεφαλακι του μωρου μου πριν κοιμηθεί, στη βαση του κρανιου του και περιπου στα 2 εκατοστα από το δεξιό αυτί με φορά προς τον αυχενα, επιασα δυο εξογκωματακια σαν μεγαλο στραγαλι το καθένα. πηρα μια φιλη γιατρο και την ρωτησα αν εκει ειναι λεμφαδενες και μου απαντησε πως οχι. ισως δεν εχει διαμορφωθει ακόμα το κεφαλακι του λογω ηλικίας....:(τον παιδιατρο δεν τολμησα να τον παρω... ισως τον παω αυριο από εκει. θα σκασω και εγω μαζι με την αννουλα τωρα!

Αντε βρε κοριτσια επιτελους μπηκατε!!!!

Και βλεπω ολες στο μυαλο μια χαρα τα πατε!!!

Λοιπον η βουλα βρηκε σπιτι και οχι η Κατερινα!!!!!

Η κορη της αννουλας γεμισε σπυρακια και οχι της κατερινας που εχει γιο....

Αυτα για να τα ξεκαθαριζουμε λιγο....:tongue::tongue::tongue:

Αννουλα μηπως ειναι ιδρωτηρια μωρε?

Σε καταλαβαινω πραγματικα γιατι και εγω τρεμω μην ακουμπησει πουθενα γιατι φουντωνει αμεσως...Δοκιμασε την a-derma ex-omega εμενα με εχει σωσει και δεν ειναι φαρμακευτικη....

Μαρακι εκει οντως δεν ειναι αδενες...Τωρα αυτα που επιασεες ειναι μεγαλα?Και απο τα δυο αυτια?Τι να πω δεν μπορω να φανταστω κατι παντως οτι και να ειναι δεν μπορει να ειναι κατι κακο γατι εγω δεν εχω ακουσει για κανενα προβλημα σοβαρο εκει πισω...Οποτε ηρεμισε και αμα θες πηγαινε στον γιατρο...ή παρε τηλ...Οπως και να χει περιμεουμε νεωτερα!!!!!

Λιτσακι και εμεις ετσι περπαταμε απο το χερι...Παλι καλα που εγινε καλα ο μικρουλης...τι τραβας και εσυ βρε λιτσακι....Και να πω οτι δεν θα τα εχεις...ωεμματα θα ειναι...Ελπιζω τουλαχιστον οτι τωρα που ειναι καλοκαιρι δεν θα σας ξανατυχουν.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαινω πραγματικα γιατι και εγω τρεμω μην ακουμπησει πουθενα γιατι φουντωνει αμεσως...Δοκιμασε την a-derma ex-omega εμενα με εχει σωσει και δεν ειναι φαρμακευτικη....

Μαρακι εκει οντως δεν ειναι αδενες...Τωρα αυτα που επιασεες ειναι μεγαλα?Και απο τα δυο αυτια?Τι να πω δεν μπορω να φανταστω κατι παντως οτι και να ειναι δεν μπορει να ειναι κατι κακο γατι εγω δεν εχω ακουσει για κανενα προβλημα σοβαρο εκει πισω...Οποτε ηρεμισε και αμα θες πηγαινε στον γιατρο...ή παρε τηλ...Οπως και να χει περιμεουμε νεωτερα!!!!!

Λιτσακι και εμεις ετσι περπαταμε απο το χερι...Παλι καλα που εγινε καλα ο μικρουλης...τι τραβας και εσυ βρε λιτσακι....Και να πω οτι δεν θα τα εχεις...ωεμματα θα ειναι...Ελπιζω τουλαχιστον οτι τωρα που ειναι καλοκαιρι δεν θα σας ξανατυχουν.....

χα χα, τα δικα μας σχολιαζεις εεεεεεεεεεε; το διορθωσα κυρια μου! εσυ τι εχεις να πεις για αυτο; αληθεια τι ηθελες να γραψεις;:confused::tongue:

Αχαχαχα...Ωραιες οι διορθωσεις Ζωη... Παλι καλα που εχουμε και σενα και μας τα λες τα σωστα!!!!! Δε νομιζω να ειναι απο τον ιδρωτα, γιατι φαντασου οτι την εβαλα για ντουζακι και ενω δεν ειχε τιποτα οταν την εβγαλα ειχε στο χερι της πολλα. Αποκλειεται να ιδρωσε μεσα στο νερο. Δεν μπορω να καταλαβω τι την ενοχλει ρε γμτ και φουντωνει ετσι και πολυ στεναχωριεμαι!!!!!

ovvZp2.png

ελα βρε Aννουλα, παλι τα ιδια; πολυ ευαισθητη ειναι η μικρουλα ε; μωρε μηπως ειναι από τον ιδρώτα ή δεν μοιαζει με κάτι τετοιο; καλυτερα να την δει δερματολογος, ισως δεν φτανει μονο παιδιατρος!

παρεπιμπτόντως εγω ξετρελαθηκα με το "νησι"!

κατα τα αλλα εμεις καλα ειμαστε, εσκασε κι αλλο δοντακι, τα βραδυα δεν κοιμομαστε καλα, ισως ειναι η ζεστη, ίσως τα δοντια δεν ξερω....

παντως υποφερουν τα μικρα με τη ζεστη. ο δικος μου ειναι μονιμως μούσκεμα ειδικα στο κεφαλι.... τωρα που ειπα "κεφαλι"...

αγχωθηκα σημερα το βραδυ. εκει που χαιδευα το κεφαλακι του μωρου μου πριν κοιμηθεί, στη βαση του κρανιου του και περιπου στα 2 εκατοστα από το δεξιό αυτί με φορά προς τον αυχενα, επιασα δυο εξογκωματακια σαν μεγαλο στραγαλι το καθένα. πηρα μια φιλη γιατρο και την ρωτησα αν εκει ειναι λεμφαδενες και μου απαντησε πως οχι. ισως δεν εχει διαμορφωθει ακόμα το κεφαλακι του λογω ηλικίας....:(τον παιδιατρο δεν τολμησα να τον παρω... ισως τον παω αυριο από εκει. θα σκασω και εγω μαζι με την αννουλα τωρα!

Μακ μου μην αγχωνεσαι μωρε, δε νομιζω να ειναι κατι, οπως λεει και η Ζωη δεν εχω ακουσει για κατι εκει πισω. Οπμως επειδη και γω ειμαι πολυ αγχωδης πηγαινε στο γιατρο γιατι μονο ετσι ξεαγχωνομαι και γω, με γνωμη ειδικου...

ovvZp2.png

αννούλα μηπως, τωρα που ειπες "μπανιο", την πειραζει το αφρολουτρο; ποιο χρησιμοποιεις; μηπως το αλλαξες πρόσφατα;:confused: βαλ΄της λιγη φενιστιλ. σε εμας κανει θαυματα αλλα δοκιμασε και την κρεμα που σου προτεινει η Ζωή γιατι και οΤεο εχει ευαισθησια!

αντε σε καληνυχτιζω τωρα....

καλα να ειναι τα παιδακια μας και εμεις να τα προσεχουμε :D

καλημερα κοριτσια.τι κανετε.εμεις καλα.γκρινια πολυ εχει ο μπεμπουλης,δοντι ουτε για δειγμα.εμεις ακομα ουτε μπουσουλαμε ουτε περπαταμε(ουτε καν με βοηθεια)Αυριο κλεινουμε 9 μηνων.Σημερα θα ξεκινησουμε ψαρι,ελπιζω να μην τον πειραξει,ειναι που ειναι γεματος ιδρωτηρια ελπιζω να μην του κανει αλλεργια.Την Κυριακη πηγαμε σε βαφτιση,το μωρακι εκλαιγε απιστευτα πολυ.Απο την ωρα που ξεκινησε ο παπας να διαβαζει μεχρι τις φωτο.Εσκασε στο κλαμα το καημενο.Η φιλη μου ειχε πρασινισει απο στεναχωρια που το εβλεπε ετσι.Αγχωθηκα γιατι καπως ετσι θα κανει και ο δικος μου σιγουρα.

Ζωη πολυ χαρηκα με τα νεα της μαμας σου.περαστικα και αγυριστα.

λιτποτ μια χαρα ο μικρουλης σου.ποσο σε καταλαβαινω.

Βουλα καλοριζικο το σπιτι.

Λια καλα να περασετε και με το καλο το ονομα.

πολλα φιλια σε ολες.Αν ξεχασα καποια να με συγχωρεσει.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορες!!!!!!!!!!!

Τελικα ολα τα παιδακια μας ειναι μεσα στα ιδρωτηρια ε??Ας ειναι το λιγοτερο αυτο που θα έχουν δεν πειράζει , εμενα ο γιατρος μου ειπε να του βαζω Bepanthol και ηρεμουν λιγο.

Χθες ειχε κοιμηθει στον παιδικο ολη μερα μονο 1 ωρα και οταν γυρισα επαιζε με τον πατερα του και που .....υπνος...τι ωρα κοιμηθηκε για βραδυ??? απο τις 8 και ξερος ουτε κιχ δεν εβγαλε.Εμεις τα δοντι απαντως δυο δυο τα βγαζουμε τι πραμα και αυτο?Και παλι ετοιμαζετε γιατι την τσακιζει την πιπιλα

Α ρε Ζωιτσα παρατηρητικη μου εσυ!!!!

ΜακΜαρακι μου να τοσ πας στον γιατρο να τον δει γι ανα ηρεμησεις οχι τιποτα αλλο, τιποτα δεν θα ειναι αλλα προκειμενου να ηρεμησεις....

Οσο γι ατις ιωσεις μας ναι το ξερω οτι απο εδω και στο εξης ετσι θα ημαστε αλλα δεν εχω καποιν να μου τον κραταει οταν ειναι αρρωστος και αυτο ειναι το προβλημα πρεπει να παιρνω συνχεια αδειες εγω...

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αχ βρε Λιτσακι βραχνας ο παιδικός ε; πραγματικα ειναι πολύ δυσκολο να μην εχεις καποιον να σου κραταει το παιδακι σου τουλαχιστον όταν αυτο αρρωσταινει. με τη δουλεια εχεις την ανεση να παιρνεις αδειες; γιατι ειναι και αυτο ενα θεμα....:|

σημερα εδω ο καιρος θυμιζει πιο πολύ φθινοπωρο. πολυ μελαγχολια..

ο μικρουλης μου κλασσικα ξυπνησε 2-3 φορες για βραδυ κλαψουριζοντας και σημερα το πρωι παλι εκλαιγε γιατι ηθελε να του δωσω εγω την φρουτοκρεμα και οχι η μαμα μου με αποτελεσμα να καθυστερησω να ερθω στο γραφειο. παντως τι να πω βρε κοριτσια... καθε μερα που περναει πιο πολυ κολλαει επανω μου αν και πιστευα οτι με τον καιρο θα "κοπει" αυτο! ίσως μεγαλωνει και καταλαβαινει ότι λειπω κατα την διαρκεια της ημερας; τι να πω; εσενα Λιτσακι όλη μερα επανω σου ειναι;

Μαρακι μου το ζητημα ειναι να εχω υπολοιπο αδειας και να παιρνω βεβαια για φετος εχω 25 μερες και δεν εχω παρει τιποτα αλλα το κακο ειναι οτι δεν μεταφερονται για την επομενη χρονια

Οσο για το κολλημα ναι εχουμε μια ιδιαιτερη σχεση...ιδιως τωρα που ειναι ολη μερα εκει οταν ερχεται σπιτι θελει μονο με εμενα παει σε ολους παλι αλλα στο δευτερολεπτο κανει τα χερια του να ερθει σε εμενα ...του λειπεις κοριτσακι!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!:Dτι κανετε γλυκες μου πρωτομανες....που μου αγχωνεστε!!!!λοιπον ΜΑΚ τα γρουμπουλακια που εντοπισες το κεφαλακι του μπεμπη δεν ειναι κατι το ανησυχητικο....τα ειχα εντοπισει και εγω στα δυο μεγαλα παιδια και μου ειπε ο γιατρος οτι εχουν δημιουργηθει απο υψηλο πυρετο.....και εγω σαν και σενα εκανα οταν τα εντοπισα....:roll:τωρα οσο για το κολλημα του με την μαμα ειναι αναμενομενο καθως τα αγορια εχουν μια ιδιαιτερη αδυναμια στις μανουλες και συν της αλλης ειναι αυτο που ειπε και η Λιτσα.....ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!λοιπον και για οσες ενδιαφερονται να γραψουν τα παιδακια τους σχολειο χωρις να πληρωνουν......μεσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α....μεχρι περσυ ηταν απο την εργατικη εστια αλλα τωρα αλλαξε.εγω ειχα περσυ την Ευη μου και φετος θα γραψω τον μπεμπη.για περισσοτερες πληροφοριες στην σελιδα www.eetaa.gr η προσκληση αυτη απευθυνεται σε μητερες με παιδια ειτε ανεργες ή μισθωτες ή αυτοαπασχολουμενες.

καλημερα Ελενίτσα μου!!!! τι υψηλο πυρετό καλε; πότε δεν μου εκανε πάνω από 38 και αυτό για μια ημερα!!!! αγχωθηκα περισσοτερο τωρα γμτ :?

εσύ πως εισαι; όλα καλά; τα αστερια σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...