Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια που χαθηκατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ λοιπον βγηκαν τα αποτελεσματα απο την βιοψια.....Δεν ειναι ουτε επιθετικος ουτε ορμονικος καρκινος και μαλλον δεν θα χρειαστει ουτε θεραπεια!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ηρεμισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε που ειστε??????????????

Μπραβο βρε Ζωη, τελεια νεα...Αντε τωρα να παρετε τα πανω σας σιγα σιγα μαμα και κορη και τιποτε κακο να μην ξανασυμβει!!!! Σιδερενια και καλη αναρρωση!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Πωπω πόσες μέρες χάθηκα;καναδυο βδομάδες μάλλον. Τρέξιμο στο φουλ και τώρα που κοιμούνται τα αντράκια μου μπόρεσα να σας διαβάσω και να γράψω δυο λόγια για τα νέα μας, αλλά αυτό που συγκράτησα είναι η περιπέτεια της Ζωής και της μανούλας της!!!!!!!Τι περάσατε κοριτσάκι μου; ευτυχώς όμως όλα καλά!!!!!!!!!!!!μπράβο!!!!! στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν διάβασα τα πρώτα αποτέλεσματα αλλά τα τελευταία ήταν τα πιο ευχάριστα. φαντάζομαι τη χαρά σας έτσι; η μανούλα σου πώς είναι; ψυχολογικά εννοώ.μόλις μπορέσω θα σε πάρω τηλ.

Εμείς την προηγούμενη Κυριακή πήγαμε για μπανάκι με το νονό τη νονά και το αστεράκι τους. Περάσαμε υπέροχα. Στη θάλασσα βέβαια ψιλογκρίνιαζαν και τα δύο.ε λίγο που ήταν σχετικά νωρίς(πρωί) λίγο η πρώτη φορά, πιστεύω ήταν αναμενόμενο. μετά όμως βάλαμε νερό στην πισίνα, την αφήσαμε στον ήλιο, ζεστάθηκε το νερό κι όταν μπήκαν και τα δυο μέσα πλατσούριζαν με τις ώρες. Βέβαια ο δικός μου ήθελε να βγεί έξω και να παίξει με την άμμο.τι εντύπωση του έκανε δε λέγεται!!!!!!!! σήμερα όμως δε νομίζω να πάμε(κλαψ), μια συννεφιά, μια ήλιος, η θερμοκρασία ψιλοέπεσε.δεν ξέρω ακόμα.ας ξυπνήσουν και βλέπουμε.εσείς τι θα κάνετε;

Το κυριότερο όμως δε σας το πα. Κλείσαμε σπίτι!!!!!!!Οπότε καταλαβαίνετε γιατί χάθηκα. Πολύ γραφειοκρατία ομως!Και ακόμα δεν κάναμε σχεδόν τίποτα.

Τρέχω και για τα τελευταία της βάπτισης, αλλά χθες μου είπε η πεθερά μου ότι η μαμά της δεν είναι καλά. οπότε τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.΄

Αλήθεια σήμερα βαφτίζει το Κατερινάκι το λιονταράκι της;

:-Dκαλημερα!!!Βουλα τι κανεις?.....σε χασαμε!!!!χιχιχιχι καλοριζικο το σπιτι σας!!!νομιζω πως ειναι το επομενο η βαπτιση της Κατερινας.Ζωη οτι καλυτερο στην μανουλα σου.....!!! Λια μου ευχομαι να βρειτε λυση με τις ομαδες γρηγορα.....και οσο για το φορεμα θεωρω οτι ειναι λιγο ακριβο αλλα αν σου αρεσει και μπορεις να το παρεις.....!!!!!αχ βρε μανουλες εσας που γκρινιαζουν τα ζουζουνια σας....μηπως ζεσταινονται τα κακομοιρα....ξερετε τα μωρα ζεσταινονται περισσοτερο απ εμας...εγω τον μικρουλι τον εχω με το φανελακι και την πανα.γινεται μουσκεμα ο καημενος αλλα εμεις γκρινιαζουμε καποιες φορες γιατι βγαζουμε πολλα δοντακια μαζι ασχετα που δεν εχουν σκασει ακομα.....σημερα θα κανουμε αποπειρα να παμε στην θαλασσα......αν δω οτι κανει κρυο δεν βουταω κανενα μεσα...φιλια σε ολες

Κατερινα να χαιρεστε το νεοφωτιστο σας αγορακι!!!! Να ειναι παντα ευτυχισμενο και να το καμαρωνετε υγιη!!!!!!!!!! Ελενιτσα καλο μπανιο...Εμας εδω μας τα χαλασε λιγο ο καιρος και ετσι μπανιο γιοκ. Πρεπει να αλλαξουμε και αντηλιακο, να παμε σε βιολογικο-φυτικο-υποαλλεργικο (ολα αυτα μαζι) καθως το aveeno που χρησιμοποιησαμε της εκανε αναφυλαξια...Ποσο ευαισθητα ρε κοριτσια ειναι τα ασπρουλιαρικα μωρακια τελικα;;;; Ολη μερα βεβαια ιδρωνει και ειναι μονιμως μεσα στο σπυρι!!!! Λοιπον σας αφηνω, καλο υπολοιπο Κυριακης, μολις φαγαμε και παω να συνεχισω το υπεροχο βιβλιο που διαβαζω, το "Νησι", οποια δεν το εχει διαβασει το συστηνω ανεπιφυλακτα, ειναι απλα εξαιρετικο!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

koritsakia sas xeretw...kalo kalokairaki,,,tha ta poyme se ena mina!!

filakia polla!

Elenitsa tha dw ti tha kanw,einai ontws akrivo poly,,alla mexri thn vaftish exv kanena 20hmero na apofasisw!!

Katerinaki na xerestai ton neofwtisto paidaki sas ,,na einai gero k tyxero se oli toy tin zwi!!!

filia polla!!!!!!!!!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Κατερινα να χαιρεστε το νεοφωτιστο σας αγορακι!!!! Να ειναι παντα ευτυχισμενο και να το καμαρωνετε υγιη!!!!!!!!!! Ελενιτσα καλο μπανιο...Εμας εδω μας τα χαλασε λιγο ο καιρος και ετσι μπανιο γιοκ. Πρεπει να αλλαξουμε και αντηλιακο, να παμε σε βιολογικο-φυτικο-υποαλλεργικο (ολα αυτα μαζι) καθως το aveeno που χρησιμοποιησαμε της εκανε αναφυλαξια...Ποσο ευαισθητα ρε κοριτσια ειναι τα ασπρουλιαρικα μωρακια τελικα;;;; Ολη μερα βεβαια ιδρωνει και ειναι μονιμως μεσα στο σπυρι!!!! Λοιπον σας αφηνω, καλο υπολοιπο Κυριακης, μολις φαγαμε και παω να συνεχισω το υπεροχο βιβλιο που διαβαζω, το "Νησι", οποια δεν το εχει διαβασει το συστηνω ανεπιφυλακτα, ειναι απλα εξαιρετικο!!!!!!!!!!

Γεια σας !!!!Ευχαριστω πολυ για τα περστικα για την μαμα μου η αληθεια ειναι οτι ηρεμισαμε ολοι παρα πολυ!!!!!!!!!!

Βιαζομαι γιατι θα παμε επισκεψη και μπηκα μονο να πω στην αννουλα γιατι ξερω τι περναει...Και ο δικος μου ασπρουλιαρης ειναι Αννα μου και ετσι δεν κανω τιποτα αλλο να ασχολουμαι με τα σπυρια του λοιπον εμεις παιρνουμε ενα λαδακι της bioclin οlio dermatologico καπως ετσι λεγαιτε...Η γιατρος μας το συστησε και ειμαι ευχαριστημενη και υδατικη αυτη που προτεινα και στην Σοφια την ex-omega Της aderma ειναι για πολυ ευαισθητες επιδερμιδες και βασισμενη στα δημητριακα...Βεβαια τωρα με τον ιδρωτα μου ειπε ννα του βαζω λαδακι και οχι κρεμα γιατι κλεινει τους πορους και γινονται χειροτερα....Δεν θυμαμαι ποιο μου ειπε ομως οποτε αυριο θα την ξαναπαρω τηλ....

Αυτααα πρεπει να φυγω τα ξαναλεμε μετα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γεια σας κοριτσάκια, ευχαριστούμε για τις ευχές αλλά βαφτιζόμαστε το άλλο Σάββατο. :mrgreen::lol::lol::lol:

Ζωή, είδες που στο έλεγα , όλα καλά. Πως είναι η μανούλα σου ?

Βουλιτσα αγορά ? Μπράβο ρε κορίτσι καλορίζικο , να είστε καλά κ να το γεμίσετε κ με άλλες παιδικές φωνούλες κ γελάκια !

Λιακι καλό καλοκαίρι , καλά να περάσετε κ με το καλό κ η βάφτιση σας .

Σήμερα είχαμε πάει σε βάφτιση στη Πεντέλη. Ήταν πολύ όμορφα κ το κοριτσάκι ισα που ακούστηκε μόνο όταν την έβαλε στο νερό ο παπάς. Έτσι όπως τα έβλεπα από κοντά στοιχημάτιζα με τον άντρα μου σε πιο ακριβώς λεπτό θα τα μπήξει ο δικός μας κ μέχρι που μπορεί να ακουστεί. :rolleyes:

Αυτό που δε περίμενα με τίποτα ήταν που συγκινήθηκα τόσο πολύ. :roll:Πραγματικά τώρα που έγινα μανούλα το μυστήριο της βάφτισης απέκτησε άλλο νόημα . Καλά εδώ όλη μου η ζωή απέκτησε άλλο νόημα η βάφτιση δε θα αποκτούσε , anyway. Επίσης το δήλωσα στον άντρα μου ότι θα κλαίω στη δική μας σίγουρα να έχει χαρτομάντιλα.

XwAPp3.png

Γειααααααα!

Επιτελους μπηκα!Δεν ειμαι και πολυ καλα τελευταια....τα πραγματα μας πανε απο το κακο στο χειροτερο.Ο Σαββας ακομα χωρις δουλεια...τα εξοδα να τρεχουν...κι εγω σε μια κατασταση...χαλια.Το ξερετε οτι ο βασικος εχει πεσει στα 580 ευρω?ΤΡΑΓΙΚΟ.

Ζωιτσα μου ποσο στεναχωρεθηκα για την μανουλα σου αλλα ποση χαρα πηρα που ειναι ολα καλα!ΜΠΡΑΒΟ!!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα απο δω και περα.

Βουλα καλοριζικο το καινουργιο σας σπιτακι!Σε ποια περιοχη το πηρατε?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Γεια σας κοριτσάκια, ευχαριστούμε για τις ευχές αλλά βαφτιζόμαστε το άλλο Σάββατο. :mrgreen::lol::lol::lol:

Ζωή, είδες που στο έλεγα , όλα καλά. Πως είναι η μανούλα σου ?

Βουλιτσα αγορά ? Μπράβο ρε κορίτσι καλορίζικο , να είστε καλά κ να το γεμίσετε κ με άλλες παιδικές φωνούλες κ γελάκια !

Λιακι καλό καλοκαίρι , καλά να περάσετε κ με το καλό κ η βάφτιση σας .

Σήμερα είχαμε πάει σε βάφτιση στη Πεντέλη. Ήταν πολύ όμορφα κ το κοριτσάκι ισα που ακούστηκε μόνο όταν την έβαλε στο νερό ο παπάς. Έτσι όπως τα έβλεπα από κοντά στοιχημάτιζα με τον άντρα μου σε πιο ακριβώς λεπτό θα τα μπήξει ο δικός μας κ μέχρι που μπορεί να ακουστεί. :rolleyes:

Αυτό που δε περίμενα με τίποτα ήταν που συγκινήθηκα τόσο πολύ. :roll:Πραγματικά τώρα που έγινα μανούλα το μυστήριο της βάφτισης απέκτησε άλλο νόημα . Καλά εδώ όλη μου η ζωή απέκτησε άλλο νόημα η βάφτιση δε θα αποκτούσε , anyway. Επίσης το δήλωσα στον άντρα μου ότι θα κλαίω στη δική μας σίγουρα να έχει χαρτομάντιλα.

Κατερινα εγω στην δικη μας βαφτιση δεν προλαβα να συγκινηθω.Εγιναν ολα τοσο γρηγορα.Εγω φανταζομουν πως θα ηταν οπως στο γαμο...που καποιοι αλλοι τα κανουν ολα για σενα.Στην βαφτιση δεν ειναι το ιδιο ομως...ετσι δεν προλαβα να συγκινηθω.

Συγκινηθηκα ομως και τις 2 φορες που μετελαβε.Και ειπα στον Σαββα να τον πηγαινουμε καθε Κυριακη να παιρνει την Θεια Κοινωνια.

Διαφημίσεις

Πηραμε κι εμεις πισινα!Ξετρελαθηκε!

Δεν πηραμε πολυ μεγαλη για να χωραει στο μπαλκονι μας πρωτον και για να μπορω να εχω τον ελεγχο οταν σηκωνεται δευτερον.

Τον εβαλα σημερα και τον εβγαλα μετα απο 5 λεπτα γιατι επιασε ενα μπουρινι...Ξαφνικα αρχισε να φυσαει πολυ,ωσπου τελικα εβρεξε.Ο μικρος εκλαιγε αλλα τι να εκανα?

Μονη μου τα λεω ε?

Λια καλα να περασετε!!!! Καλες διακοπες και καλα μπανια...Ζωη ρωτα ξανα για το λαδακι αυτο και πες μου αυριο, να το πω και γω στη δικη μου αφου θα παμε αυτη την εβδομαδα να μας δει. Ασε Ζωη τωρα μετα την αναφυλαξια απο το αντηλιακο βγαζει φλουμπες στο ασχετο που ειναι ριγες-φλουμπες. Πως οταν γραντζουνιομαστε καπου αλλα πρησμενη, φλουμπα δηλαδη. Τι να πω ρε γμτ, δε νομιζω να ειναι απο τον ιδρωτα αυτα αλλα ακομα να εχει επιδραση το αντηλιακο ειναι δυνατον;;;;; Θα μας τρελανουν Ζωη τα μωρακια, και γω δεν κανω τιποτε αλλο ολη μερα παρα να ασχολουμαι με τα σπυρια της και οταν πια παραφλουμπιαζει δινω αταραξ, φευγουν και παλι απο την αρχη...Κατερινα προκοψαμε ολες και σου ευχηθηκαμε εκ των προτερων...Να αναμενεις ευχες ξανα το αλλο Σ/Κ. Ευμορφια τοσο χαλια παιδι μου;;;; Τι προβλεπεται για δουλεια για τον Σαββα;;;; Δεν εχει καμια προταση, εστω κατι προσωρινο για την καλυψη των εξοδων σας μεχρι να βρει κατι καλο;;; Βουλα μεγεια το σπιτι, καλοριζικο!!!!!!!!!!!!!! Διαμερισμα ή μονοκατοικια;;; Οπως και να εχει θα εχεις πολυ τρεξιμο αλλα ευχαριστο τρεξιμο....Το εζησα πριν 2 χρονια που πηραμε και μεις το σπιτι μας!!!!! Ωραια ειναι αυτα...Εμεις πηγαμε βολτα κατω και γυρισαμε πριν λιγο και τωρα η μικρη πινει το γαλα της και βλεπει ποδοσφαιρο με τον μπαμπα της...Και γω χαλαρωνω...Χθες ειχαμε βαπτιση και η μικρη εμεινε στα πεθερικα μου...Ωραια περασαμε αλλα μου ελειψε η ζουζουνα μου και η γκρινιτσα της!!!!

ovvZp2.png

Καλησπέρεςςςςςς!!!

καλά δεν περιμένω να βρω καμία εδώ αλλά τώρα καταφέρα επιτέλους να μπω!!!

Ζωίτσα τέλεια τα νέα!!!!!!!!!!!

περαστικά κι αγύριστα να είναι!!!!!!!!!!

Βουλίτσα έχεις ευχάριστα τρεξίματα!!!

καλορίζικο το σπιτάκι σας!!! πάντα χαρές να έχετε εκεί!!!

Κοριτσακιααααααααααααααα χαθηκα εεεε??

Τι κανετε μωρε??

Λοιπον...οσον αφορα την Πατρα,ακομη στις συζητησεις ειναι,το βλεπω να χαλαει λογω οικονομικων διαφορων,αλλα αν δεν δωσει αυτα που ζηταμε δεν νομιζω να παμε,διοτι για να δυγω εγω απο εδω,να ξενικιασω να βρω σπιτι εκει κ ολα τα σχετικα θελω 3χιλιαρικα μεσα στο νερο!

Τα λεφτα απο αυτην την ομαδα ακομη τα περιμενουμε και δυστυχως ειναι πολλα...αλλα δεν γινεται να κατσω αλλο Αθηνα να περιμενω,πρεπει να φυγω Σερρες για να ετοιμασω τα υπολοιπα της Βαφτισης......Λιτσακι οτι περναει ο φιλος σου ο μπασκεμπολιστας κατι αναλογο περναμε κ εμεις,αλλα φετος ηταν λιγο καλυτερα γιατι πεσαμε σε τιμιο προεδρο,,στα τελευταια χρηματα μας τα χαλαει!!!

Λοιπον,γυρισα ολη την Αθηνα για φορεμα,,μιλαμε ολο αηδιες,κατι υφασματα χαλια κ πανακριβα,,,κατεληξα στο σινεμα στο κολωνακι,δεν μπορω να πω πολυ ωραια εχει μεσα,,εμεινα σε ενα του Ζινα,αλλα πολυ ακριβο 590 ευρω....πειτε μου τωρα εσεις,θα τα δεινατε τοσα λεφτα??Βαλε και παπουτσια,βαλε κ τσαντακι....το αφηνω προς το παρον,θα παω Θεσσαλονικη μηπως και βρω τπτ εκει...

αυτααααααα..

Αυριο βραδυ φευγω για σερρες,ξεκιναμε ξημερωματα για να κοιμαται η μικρη,και θα γυρισουμε μαλλον (εγω κ η μπεμπα) αυγουστο,εκτος αν κλεισουμε πατρα κ πρεπeι να ερθω ποιο νωρις...

παω να διαβασω κ τα υπολοιπα νεα απο τα κοριτσακια για να σχολιασω :)

Λιάκι δεν ξέρω αν σε πρόλαβα ή αν θα έχεις ίντερνετ στις Σέρρες αλλά έχω μια πρόταση για φόρεμα γιατί τα 590 που είπες,μου κάτσανε στο λαιμό!!!!!

κοίταξε στο www.asos.com .

Έχει βάλει εκπτώσεις μέχρι και 85% και ακόμα κι αν δε βρεις κάτι σε αυτά που είναι με έκπτωση, έχει και ωραιότατα karen millen φορέματα με 200 ευρουλάκια περίπου!

και αν θες, έβαλαν και ταχεία αποστολή στην Ελλάδα με 14 ευρώ, σε 3 εργάσιμες να τα έχεις!!!

εγώ ετοιμάζω παραγγελία και ανάμεσα σε όλα θα πάρω και αυτό:

http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=911366

απο 186 ευρώ, το έχει 27,50!

Αννούλα έχει ο Κορρές παιδικό αντηλιακό με δείκτη 30 και φυσικά φίλτρα(βασικό!).

Αλήθεια σου αρέσει το "Νησί"?????

το διάβασα στην εγκυμοσύνη και μου φάνηκε πολύ βαρετό το πρώτο μισό...

Γειααααααα!

Επιτελους μπηκα!Δεν ειμαι και πολυ καλα τελευταια....τα πραγματα μας πανε απο το κακο στο χειροτερο.Ο Σαββας ακομα χωρις δουλεια...τα εξοδα να τρεχουν...κι εγω σε μια κατασταση...χαλια.Το ξερετε οτι ο βασικος εχει πεσει στα 580 ευρω?ΤΡΑΓΙΚΟ.

Ευμορφία μου ελπίζω σύντομα να στρώσουν τα πράγματα...

καλά αυτό με το βασικό είναι τραγικό!

ο βασικός μισθός είναι 580 ευρώ κι εγώ που θα πέσω ταμείο ανεργίας τώρα, θα παίρνω 470 ευρώ!

110 ευρώ λιγότερα απο κάποιον που θα δουλεύει κανονικότατα...

έλεος....τι αδικία για τους εργαζόμενους....

πάω για νάνι!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!

ΚΑλε που ειστε ολες?Σαςτρεχουν τα μωρακια σας?

Τι κανετε?

Εμεις εδω καλα αν και εχουμε μια γκρινια αλλο πραγμα....Πηγαμε σκ στο χωριο και δεν προλαβαινω τωρα να γραψω γιατι κλασικα ξυπνησε!!!!!

Αν μπορεχωω θα μπω μετα!!!!

Βουλιτσα καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!!!!Να το χαιρεσται και να το γεμισετε παιδια!!!1:tongue::tongue:

Λια καλα να περασετε και καλη βαφτιση!!1

Αντε μπειτε ρε κοριτσια να πειτε κανενα νεο!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Κοριτσακια μου καλημερα!!!

Εχουμε και λεμε , επιτελους η ιωση μας περασε και ογιατρος ειπε οτι την ψιλοπερασαμε κιολας, δηλαδη ποσο επρεπε να φτασουμε 40αρια ο πυρετος?Τελος παντων τελος καλο ολα κλα και ο μπεμπης πισω σταθμο και η μαμα δουλεια.

Ζωιτσα χαρηκα πολυ με τα νεα σας κοριτσακι αντε να ηρεμησει λιγο η μανουλα σου τωρα κι εσυ μαζι βεβαια...το θηριακι μας ψωλωνει ε??Εγω τον κραταω με το ενα χερι και περπαταει και δεν φαινεται να εχει κανενα προβλημα ..πλεον ουτε αγκαλια δεν θελει μονο κατω ,προχθες καναμε ανασκαφες στα ντουλαπια-συρταρια της μαμας ενω εγω μαγειρευα...ασε

Ευμορφια μου ελπιζω πολυ συντομα να βρε ο αντρουλης σου δουλεια γιατι τα εξοδα τρεχουν και αστα ....κουραγιο κοριτσακι

Πισινα μας πηρε ο μπαμπας μας απο το πρακτικε ρπροχθες αλλα δεν εκανε και τον καλυτερο ΣΚ για να την εγκαινιασουμε , ημαστε και στον 5ο οροφο και φυσουσε πολυ .Στο μπανιο πλεον καθομαστε με τις ωρες και οταν τον βγαζω κλαιει.

Εχουμε χασει 300 γρ και να δω πως θα τα παρουμε ...εμενα μου φαινεται πολυ αδυνατος αλλα ο Ομηρος μου φωναζει οτι εινια μια χαρα..εκει που ειχαμε επιτελους περασει τα 8 κιλα αντε παλι απο την αρχη

Και επειδη γκρινιαζετε για τα ασπρουλακια τα παιδακια σας , να σας πω οτι εμεις δεν ημαστε ασπρουληδες(εχει ηδη μαυρισει και εχει και σημαδι απο την καλτσα παρακαλω) γεμισε ιδρωτσιλες τωρα το ΣΚ ο γιατρος μου ειπε να βαλω Bepanthol αν και δεν ειδα καμια διαφορα

Με την δουλεια παρολο που ελειπα τοσους μηνες μεσα σε μια εβδομαδα αισθανομαι σαν να μην εχω φυγει καθολου.

Μακ εγω πηρα απο to pingpong το Koelstra Sibio και ειμαι ευχαριστημενη , κλεινει ευκολα δεν πιανει τοσο χωρο (γιατι εχω το Quinny, bebaia den to allazo me kanena allo karotsi eimai para poli efxaristimeni ) και κανει και 100 ευρουλακια μονο, για καλοκαιρινο μια χαρα ειναι και ξαπλωνει και μεχρι πισω

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...